Επισκέπτης
μπορει να ειμαι εγω ατυχος αλλα οσες φορες εχω δοκιμασει να πιασω κουβεντα με καποια στο τραινο η στο δρομο ,φιλικα παντα,με κοιταει λες και ειμαι ανωμαλος.η λες και τους την πεφτωεισαι σιγουρος?..........
μπορει να ειμαι εγω ατυχος αλλα οσες φορες εχω δοκιμασει να πιασω κουβεντα με καποια στο τραινο η στο δρομο ,φιλικα παντα,με κοιταει λες και ειμαι ανωμαλος.η λες και τους την πεφτωεισαι σιγουρος?..........
εχουμε τον ιδιο τροπο σκεψης αλλα ειναι δυσκολο αυτο που λες.το μονο που εχει μια βαρυτητα ειναι να προσπαθησεις να εισαι ο εαυτος οπως ειπα και να αποκτησεις τα βασικα για να μην εισαι αδυναμος οικονομικα.αν καταφερεις και πεισεις και μερικους να αλλαξουν και να γινουν πιο ανθρωπινοι τοτε ισως καταφερεις και κατι πρωτοτυπο
μπορει να ειμαι εγω ατυχος αλλα οσες φορες εχω δοκιμασει να πιασω κουβεντα με καποια στο τραινο η στο δρομο ,φιλικα παντα,με κοιταει λες και ειμαι ανωμαλος.η λες και τους την πεφτω
πια φιλια,εδω σε φτυνει ο υποτιθεμενος κολλητος με το πρωτο σφυριγμα της καθε χαζης επειδη ξεμεινε,ειναι δυνατον???μου χει τυχει,για γκομενα που τον εγραφε να παρατησει εμενα και αλλον ενα και να τρεξει απο πισωΠαρεες και φιλοι που να μπορεις να στηριζεσαι πια ειναι απειροελαχιστοι.Η ενοια και η αξια της φιλιας εχει ξεσκιστει πλεον.
αν ηταν ευκολο θα το κανανε ολοι και θα ειμαστε μια χαρα.σαν καθηκον το βλεπω,προσπαθησε να αλλαξεις μερικους και θα ακολουθησουν κι αλλοι.αν δεν πετυχει...ε προσπαθησα,απετυχα,παω τσαρκα μονοςεχουμε τον ιδιο τροπο σκεψης αλλα ειναι δυσκολο αυτο που λες.
πια φιλια,εδω σε φτυνει ο υποτιθεμενος κολλητος με το πρωτο σφυριγμα της καθε χαζης επειδη ξεμεινε,ειναι δυνατον???μου χει τυχει,για γκομενα που τον εγραφε να παρατησει εμενα και αλλον ενα και να τρεξει απο πισω
ενταξει κοινωνικη συναναστροφη υπαρχει αλλα δεν το προχωρανε βρε αδερφε...μερικες ξεπεταγμενες κατι κανουν αλλα σπανιζουνκ εμενα μπορει αυτο να νομιζουνε αλλα την κουβεντα μου την κανω.......
πια φιλια,εδω σε φτυνει ο υποτιθεμενος κολλητος με το πρωτο σφυριγμα της καθε χαζης επειδη ξεμεινε,ειναι δυνατον???μου χει τυχει,για γκομενα που τον εγραφε να παρατησει εμενα και αλλον ενα και να τρεξει απο πισω
εχει τα καλα της οντως η μοναξια,απλως καποιες φορες σε πιανει νοσταλγια.εμενα να δεις ποσες φορες οταν ειναι για καμακι κ ειναι μονοι ολοι ερχονται κ μολις φτιαχτουνε ολοι μετα κινεζες....στα αρχιδια μου ομως σιγα ΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ........
ΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ........
οπως και τοσες αλλες...εμεις ομως που ειμαστε σωστοι πρεπει να δινουμε το καλο παραδειγμα και στ αρχιδια μας οι κρετινοι.τουλαχιστον θα ξερουμε οτι ειμαστε αντρες και καναμε αυτο που νομιζαμε σωστο και αληθινο.this is spartaaaaaaaaa!!!!!!Πεστα φιλε!
Ολοι αρχιδια ετοιμοι να στην φερουν με την πρωτη ευκαιρια για ενα μουνι και οχι μονο.
Η λεξη "κολητος" ειναι γελοια για εμενα πια.Οπως και λεξη φιλια.Δεν αξιζει να την λεμε.Δεν υπαρχει πια η αξια "φιλια".Μονο η λεξη εμεινε.
ο καθένας όπως τη βρίσκει... Εχω βγει πολλές φορές μόνος μου και έχω περάσει γαμάτα..... Εχει βγει και πολλές φορές με τον κολλητό μου που είμαστε μαζί 30 χρόνια και έχω περάσει γάματα.......καμμια αντιρρηση αλλα καλυτερα θα ηταν να τους παιρναμε με παρεα τους δρομους.αποψη μου.εξαλλου δε μπορεις να πιασεις κουβεντα με την τηλεοραση σου ουτε με τους περαστικους χωρις να σε περασουν για φευγατο.
Τι ζεις ρε μουνιλα χωρις παρεες?Το να εισαι ολη μερα σπιτι και να κτυπας το κεφαλι σου απο τοιχο σε τοιχο?Το να πηγαινεις μονος σου εξω στον δρομο και να μην μπορεις να κατσεις σε μια καφετερια η να καθεσαι μονος σου και να εισαι σαν τον παραταιλεμο?
Είσαι πολύ μπορστά παικταρά μου.... Σε πάω με χίλια.......εμενα να δεις ποσες φορες οταν ειναι για καμακι κ ειναι μονοι ολοι ερχονται κ μολις φτιαχτουνε ολοι μετα κινεζες....στα αρχιδια μου ομως σιγα ΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ........
μήπως να κάνετε λίγο παρεούλα αναμεταξύ σας και να μας πείτε μετά από κάνα δίμηνο πόσα απίδια πιάνει ο σάκος;drummer συμπιπτουν πολυ οι αποψεις μας αλλα ατομα σαν εμενα και εσενα ετσι οπως ειναι η κοινωνια σημερα αναγκαζονται και κλεινονται στον εαυτο τους νοιωθοντας οτι δεν τους καταλαβαινει κανεις.τουλαχιστον εγω ετσι νοιωθω μερικες φορες δε ξερω για σενα.μηπως φταιμε και εμεις λιγο γιαυτο?
ενταξει κοινωνικη συναναστροφη υπαρχει αλλα δεν το προχωρανε βρε αδερφε...μερικες ξεπεταγμενες κατι κανουν αλλα σπανιζουν
κατσε λιγο φιλοσοφισετο κ θα δεις οτι εχεις πραγματα να κανεις....κ γιατι ειναι προβλημα να τριγυρνας μονος κ να πηγαινεις οπου θελεις οτι ωρα θελεις να καθεσαι καπου οσο θελεις να πηγαινεις αλλου μετα εαν θελεις κ να μην περιμενεις απο κανεναν εαν σου πει
με ποναει ο κωλος μου το πουλι μου με φωναζει η γκομενα να απλωσω μπουγαδα κ ολα τελος παντων τα σπασιματα....