Νέα

Ένας απλός προβληματισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skeptikos_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το μονο που εχει μια βαρυτητα ειναι να προσπαθησεις να εισαι ο εαυτος οπως ειπα και να αποκτησεις τα βασικα για να μην εισαι αδυναμος οικονομικα.αν καταφερεις και πεισεις και μερικους να αλλαξουν και να γινουν πιο ανθρωπινοι τοτε ισως καταφερεις και κατι πρωτοτυπο
εχουμε τον ιδιο τροπο σκεψης αλλα ειναι δυσκολο αυτο που λες.

Επισκέπτης
μπορει να ειμαι εγω ατυχος αλλα οσες φορες εχω δοκιμασει να πιασω κουβεντα με καποια στο τραινο η στο δρομο ,φιλικα παντα,με κοιταει λες και ειμαι ανωμαλος.η λες και τους την πεφτω

κ εμενα μπορει αυτο να νομιζουνε αλλα την κουβεντα μου την κανω.......

Επισκέπτης
Παρεες και φιλοι που να μπορεις να στηριζεσαι πια ειναι απειροελαχιστοι.Η ενοια και η αξια της φιλιας εχει ξεσκιστει πλεον.
πια φιλια,εδω σε φτυνει ο υποτιθεμενος κολλητος με το πρωτο σφυριγμα της καθε χαζης επειδη ξεμεινε,ειναι δυνατον???μου χει τυχει,για γκομενα που τον εγραφε να παρατησει εμενα και αλλον ενα και να τρεξει απο πισω

Επισκέπτης
εχουμε τον ιδιο τροπο σκεψης αλλα ειναι δυσκολο αυτο που λες.
αν ηταν ευκολο θα το κανανε ολοι και θα ειμαστε μια χαρα.σαν καθηκον το βλεπω,προσπαθησε να αλλαξεις μερικους και θα ακολουθησουν κι αλλοι.αν δεν πετυχει...ε προσπαθησα,απετυχα,παω τσαρκα μονος

Επισκέπτης
πια φιλια,εδω σε φτυνει ο υποτιθεμενος κολλητος με το πρωτο σφυριγμα της καθε χαζης επειδη ξεμεινε,ειναι δυνατον???μου χει τυχει,για γκομενα που τον εγραφε να παρατησει εμενα και αλλον ενα και να τρεξει απο πισω

εμενα να δεις ποσες φορες οταν ειναι για καμακι κ ειναι μονοι ολοι ερχονται κ μολις φτιαχτουνε ολοι μετα κινεζες....στα αρχιδια μου ομως σιγα ΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ........

Επισκέπτης

Πεστα φιλε!
Ολοι αρχιδια ετοιμοι να στην φερουν με την πρωτη ευκαιρια για ενα μουνι και οχι μονο.
Η λεξη "κολητος" ειναι γελοια για εμενα πια.Οπως και  λεξη φιλια.Δεν αξιζει να την λεμε.Δεν υπαρχει πια η αξια "φιλια".Μονο η λεξη εμεινε.

Επισκέπτης
εμενα να δεις ποσες φορες οταν ειναι για καμακι κ ειναι μονοι ολοι ερχονται κ μολις φτιαχτουνε ολοι μετα κινεζες....στα αρχιδια μου ομως σιγα ΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ........
εχει τα καλα της οντως η μοναξια,απλως καποιες φορες σε πιανει νοσταλγια.

Επισκέπτης
ΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ........

Τι ζεις ρε μουνιλα χωρις παρεες?Το να εισαι ολη μερα σπιτι και να κτυπας το κεφαλι σου απο τοιχο σε τοιχο?Το να πηγαινεις μονος σου εξω στον δρομο και να μην μπορεις να κατσεις σε μια καφετερια η να καθεσαι μονος σου και να εισαι σαν τον παραταιλεμο?Να μην εχεις να μιλισεις σε καποιον παρα μονο στον εαυτο σου?

Επισκέπτης
Πεστα φιλε!
Ολοι αρχιδια ετοιμοι να στην φερουν με την πρωτη ευκαιρια για ενα μουνι και οχι μονο.
Η λεξη "κολητος" ειναι γελοια για εμενα πια.Οπως και  λεξη φιλια.Δεν αξιζει να την λεμε.Δεν υπαρχει πια η αξια "φιλια".Μονο η λεξη εμεινε.
οπως και τοσες αλλες...εμεις ομως που ειμαστε σωστοι πρεπει να δινουμε το καλο παραδειγμα και στ αρχιδια μας οι κρετινοι.τουλαχιστον θα ξερουμε οτι ειμαστε αντρες και καναμε αυτο που νομιζαμε σωστο και αληθινο.this is spartaaaaaaaaa!!!!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
drummer συμπιπτουν πολυ οι αποψεις μας αλλα ατομα σαν εμενα και εσενα ετσι οπως ειναι η κοινωνια σημερα αναγκαζονται και κλεινονται στον εαυτο τους νοιωθοντας οτι δεν τους καταλαβαινει κανεις.τουλαχιστον εγω ετσι νοιωθω μερικες φορες δε ξερω για σενα.μηπως φταιμε και εμεις λιγο γιαυτο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καμμια αντιρρηση αλλα καλυτερα θα ηταν να τους παιρναμε με παρεα τους δρομους.αποψη μου.εξαλλου δε μπορεις να πιασεις κουβεντα με την τηλεοραση σου ουτε με τους περαστικους χωρις να σε περασουν για φευγατο.
ο καθένας όπως τη βρίσκει... Εχω βγει πολλές φορές μόνος μου και έχω περάσει γαμάτα..... Εχει βγει και πολλές φορές με τον κολλητό μου που είμαστε μαζί 30 χρόνια και έχω περάσει γάματα.......

Επισκέπτης
Τι ζεις ρε μουνιλα χωρις παρεες?Το να εισαι ολη μερα σπιτι και να κτυπας το κεφαλι σου απο τοιχο σε τοιχο?Το να πηγαινεις μονος σου εξω στον δρομο και να μην μπορεις να κατσεις σε μια καφετερια η να καθεσαι μονος σου και να εισαι σαν τον παραταιλεμο?

κατσε λιγο φιλοσοφισετο κ θα δεις οτι εχεις πραγματα να κανεις....κ γιατι ειναι προβλημα να τριγυρνας μονος κ να πηγαινεις οπου θελεις οτι ωρα θελεις να καθεσαι καπου οσο θελεις να πηγαινεις αλλου μετα εαν θελεις κ να μην περιμενεις απο κανεναν εαν σου πει
με ποναει ο κωλος μου το πουλι μου με φωναζει η γκομενα να απλωσω μπουγαδα κ ολα τελος παντων τα σπασιματα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είσαι πολύ μπορστά παικταρά μου.... Σε πάω με χίλια.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
drummer συμπιπτουν πολυ οι αποψεις μας αλλα ατομα σαν εμενα και εσενα ετσι οπως ειναι η κοινωνια σημερα αναγκαζονται και κλεινονται στον εαυτο τους νοιωθοντας οτι δεν τους καταλαβαινει κανεις.τουλαχιστον εγω ετσι νοιωθω μερικες φορες δε ξερω για σενα.μηπως φταιμε και εμεις λιγο γιαυτο?
μήπως να κάνετε λίγο παρεούλα αναμεταξύ σας και να μας πείτε μετά από κάνα δίμηνο πόσα απίδια πιάνει ο σάκος;

Επισκέπτης
ενταξει κοινωνικη συναναστροφη υπαρχει αλλα δεν το προχωρανε βρε αδερφε...μερικες ξεπεταγμενες κατι κανουν αλλα σπανιζουν

εγω γενικα μιλαω να γνωριζεις κοσμο γενικα αλλα κ γκομενες υπαρχουν μερη που βρισκεις....

Επισκέπτης
κατσε λιγο φιλοσοφισετο κ θα δεις οτι εχεις πραγματα να κανεις....κ γιατι ειναι προβλημα να τριγυρνας μονος κ να πηγαινεις οπου θελεις οτι ωρα θελεις να καθεσαι καπου οσο θελεις να πηγαινεις αλλου μετα εαν θελεις κ να μην περιμενεις απο κανεναν εαν σου πει
με ποναει ο κωλος μου το πουλι μου με φωναζει η γκομενα να απλωσω μπουγαδα κ ολα τελος παντων τα σπασιματα....

Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα χωρις παρεες εξω.Πχ δεν μπορεις να πας σε ενα club ,εστιατοριο,καφετερια μονος σου.Δηλαδη μπορει να πας αλλα δεν εχει νοημα μονος σου.Αλλιως ειναι η παρεα.Η παρεα ειναι που σε κανει να περνας καλα και οχι το τι μπορεις να κανεις μονος σου.
Εξαλλου δεν σημαινει οτι οταν εισαι με παρεα καποιος σου λεει τι θα κανεις και που θα πατε.Αμα εισαι μαγκας και εσυ αποφασιζεις στην παρεα και προτεινεις κατι.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αυτα που λεει ο μουνιλας ειναι σωστα.πρεπει να περνας και μονος σου καλα.εγω παλιοτερα το εφαρμοζα αυτο και τα ειχα βρει με τον εαυτο μου.τωρα τελευταια τρωω κατι φρικες.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παντως γινεται πολυ ωραια και ποιοτικη κουβεντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom