Νέα

Ένας απλός προβληματισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skeptikos_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φιλαράκο σκεπτικέ κάτσε οι εν λόγω κοπέλες
να φτάσουν τα 30
και να μην έχουν σταθερή σχέση-παντρευτεί
και σου λέω ποιος παρακαλάει ποιον..  :2funny:  :2funny: 

Για αυτό οι γκόμενες διακρίνονται σε 2 βασικές κατηγορίες...
Τις έξυπνες, που φροντίζουν να εξαργυρώσουν την τρελή ζήτηση που έχουν μεταξύ 18-30 και τις χαζές, που την ψωνίζουν άσχημα και καταλήγουν στα 35 είτε να παρακαλάνε τον κάθε χλέμπουρα που δεν έχει το 1/10 των προσόντων εκείνων που χυλοπίτιαζαν ή έστελναν άψαλτους στις glory days τους δια σήμαντον αφορμή, να τις παντρευτεί είτε να πηδιούνται με πιτσιρικάδες διότι είναι οι μόνοι που τις παίρνουν στα σοβαρά...
Ειδικά στις μορφωμένες, τέτοια παραδείγματα είναι αρκετά...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Πρώτα φταίνε όλοι όσοι από μας τις παρακαλάνε και τις κάνουν "θεές" και μετά αυτές.  ;)

Δεν είναι όλες ψώνια, υπάρχουν και κανονικές γυναίκες που πρώτα ακούνε τις ορμές τους και μετά τα άλλα.

Σύντομη αναγνώριση τοπίου και άμεση απόσυρση σε περίπτωση εμφανούς "ψωνίσματος". Απλό.  :sunglasses:

Και ναι, είναι όντως δεμευμένες οι περισσότερες. Στον ύπνο τους. Με τον αστραφτερό ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο. Αν το άλογο είναι καφέ ή μαύρο (λέμε τώρα...) δεν τους κάνει!

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ! Πείτε τους χρόνια πολλά όταν γιορτάζουν (όταν δλδ έχει λαϊκή αγορά στην περιοχή) και καλή καρδιά. Μη χαλιέστε για τις μαλακισμένες συναγωνιστές!!!!!

Επισκέπτης
κ μαλλον εισαι κ αθηναιος...σε θεσσαλονικες πατρες κ λοιπα ειναι αλλιως τα πραγματα στην αθηνα ειναι καλομαθημενες...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
κ μαλλον εισαι κ αθηναιος...σε θεσσαλονικες πατρες κ λοιπα ειναι αλλιως τα πραγματα στην αθηνα ειναι καλομαθημενες...
Παίδες επίσης στην Αθήνα είναι πολλές μα πολλές όμως κοπέλες μόνες.. Αυτό έχω διαπιστώσει εγώ..Τώρα άλλος μπορεί να πει το αντίθετο...Πάντως εγώ έτσι έχω αντιληφθεί.. :rockon:

Επισκέπτης
Παίδες επίσης στην Αθήνα είναι πολλές μα πολλές όμως κοπέλες μόνες.. Αυτό έχω διαπιστώσει εγώ..Τώρα άλλος μπορεί να πει το αντίθετο...Πάντως εγώ έτσι έχω αντιληφθεί.. :rockon:

ναι αλλα ολες θελουν να βρουν τον πλουσιο οποτε σου λενε καλυτερα αγαμητη παρα να το δωσω σε καποιον ετσι απλα...

OP
OP
S

skeptikos_20

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

ναι, αθηναιος ειμαι...

αυτο το στατιστικο που ακουγα οτι οι γυναικες ειναι περισσοτερες απο τους αντρες αρα μπορουν να βρουνε και καλα πιο ευκολα (μαλακεια απο ολες τις πλευρες) μηπως απλα ισχυει στον παγκοσμιο συνολικο πληθυσμο και οχι στον πληθυσμο της ελλαδας?

Επισκέπτης
ναι αλλα ολες θελουν να βρουν τον πλουσιο οποτε σου λενε καλυτερα αγαμητη παρα να το δωσω σε καποιον ετσι απλα...

εγω μιλαω για τα σπεσιαλ κ τα μετρια.δεν μιλαω για τις πατσαβουρες...τετοιες βρισκεις ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Επισκέπτης
ναι, αθηναιος ειμαι...

αυτο το στατιστικο που ακουγα οτι οι γυναικες ειναι περισσοτερες απο τους αντρες αρα μπορουν να βρουνε και καλα πιο ευκολα (μαλακεια απο ολες τις πλευρες) μηπως απλα ισχυει στον παγκοσμιο συνολικο πληθυσμο και οχι στον πληθυσμο της ελλαδας?

εγω το πιστευω οτι ειναι περισσοτερες απλα πολλες δεν βγαινουν κιολας ενω οι αντρες βγαινουν...οι γυναικες προτιμαν να βγουνε με παρεα παρα μπακουρια...οταν βγαινεις εξω παιζουν  πολλοι παραγοντες...αλλα εγω προσωπικα πιστευω οτι ισχυει οτι ειναι περισσοτερες

OP
OP
S

skeptikos_20

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτο για το εξωτερικο το ακουω συνεχεια...οτι σε αλλες χωρες η κατασταση ειναι διαφορετικη και οι γυναικες ειναι πιο εκδηλωτικες και θερμες και γενικοτερα απελευθερωμενες!
αλλα μου φαινεται περιεργο στην ελλαδα να ειναι τοσο διαφορετικα τα πραγματα και να πρεπει να κανεις τοσα πραγματα για να βρεις ευκολα γκομενα...δηλαδη εδω τι συμβαινει και οι γυναικες εχουν αλλη τακτικη?

Επισκέπτης
αυτο για το εξωτερικο το ακουω συνεχεια...οτι σε αλλες χωρες η κατασταση ειναι διαφορετικη και οι γυναικες ειναι πιο εκδηλωτικες και θερμες και γενικοτερα απελευθερωμενες!
αλλα μου φαινεται περιεργο στην ελλαδα να ειναι τοσο διαφορετικα τα πραγματα και να πρεπει να κανεις τοσα πραγματα για να βρεις ευκολα γκομενα...δηλαδη εδω τι συμβαινει και οι γυναικες εχουν αλλη τακτικη?

απλο φιλε εδω οι αντρε σκεφτονται σχεδον ολοι μονο το γαμησι κ προκειμενου να γαμησουν τις παρακαλανε...το ξερουν αυτο κ παιζουν το παιχνιδι τους γι αυτο κ ειναι χαμενες γιατι στο τελος μενουν μονες....

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εχω ενα γνωστο ελληνοαμερικανο που εχει τεσσερα χρονια στην ελλαδα τωρα.πριν ζουσε Νεα Υορκη και του εχει κανει εντυπωση το ποσο κακομαθημενες ειναι οι ελληνιδες.στην αμερικη μου ειπε που ειναι πιο πλουσια χωρα απο εμας δεν ψαχνουν τοσο πολυ οι γκομενες τον πλουσιο αντρα.εδω μου λεει πως εχουν αυτη την απαιτηση δε το καταλαβαινω.

Επισκέπτης
εχω ενα γνωστο ελληνοαμερικανο που εχει τεσσερα χρονια στην ελλαδα τωρα.πριν ζουσε Νεα Υορκη και του εχει κανει εντυπωση το ποσο κακομαθημενες ειναι οι ελληνιδες.στην αμερικη μου ειπε που ειναι πιο πλουσια χωρα απο εμας δεν ψαχνουν τοσο πολυ οι γκομενες τον πλουσιο αντρα.εδω μου λεει πως εχουν αυτη την απαιτηση δε το καταλαβαινω.

εσυ νομιζεις οτι εαν ειχαν καταλαβει πουτσα θα κυνηγαγανε τον πλουσιο? :think:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
απλο φιλε εδω οι αντρε σκεφτονται σχεδον ολοι μονο το γαμησι κ προκειμενου να γαμησουν τις παρακαλανε...το ξερουν αυτο κ παιζουν το παιχνιδι τους γι αυτο κ ειναι χαμενες γιατι στο τελος μενουν μονες....
η διαφορα μας ειναι οτι εμεις γαμαμε γιατι το θεωρουμε απολαυση.αυτες γαμιουνται για χιλιους αλλους λογους.για να παντρευτουν(γιαυτο και το ξεχνανε μετα),για να κανουν παιδια,για να χασουν κιλα οποτε χανουν την ουσια.λιγες ειναι που ευχαριστιουνται το γαμησι.οι υπολοιπες νομιζουν οτι σου κανουν και χαρη κιολας.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Γιατί δεν το καταλαβαίνεις; Αφού το λες από μόνος σου:
>>στην αμερικη μου ειπε που ειναι πιο πλουσια χωρα απο εμας δεν ψαχνουν τοσο πολυ οι γκομενες τον πλουσιο αντρα
ακριβώς γι αυτό δεν ψάχνουν τόσο πολύ τον πλούσιο άντρα. Ελέω οικονομικής άνεσης...
Ενώ εδώ......... :idiot:

Επισκέπτης
η διαφορα μας ειναι οτι εμεις γαμαμε γιατι το θεωρουμε απολαυση.αυτες γαμιουνται για χιλιους αλλους λογους.για να παντρευτουν(γιαυτο και το ξεχνανε μετα),για να κανουν παιδια,για να χασουν κιλα οποτε χανουν την ουσια.λιγες ειναι που ευχαριστιουνται το γαμησι.οι υπολοιπες νομιζουν οτι σου κανουν και χαρη κιολας.

σε προλαβα σε ρωτησα ακριβως απο πανω..... :dancing:...το ξερω

Επισκέπτης

Και να πεις οτι το αξιζαν να ειναι ετσι ψωνισμενες ντιβες να πεις στα κοματια.Αλλα εδω σε αυτη την κολοχωρα με τον καθε μουνοδουλο να θεοποιει την καθε χοντροκωλα μπαζολα λογικο να εχουν καβαλησει το καλαμι ακομα και οι κουασιμοδοι...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Γιατί δεν το καταλαβαίνεις; Αφού το λες από μόνος σου:
>>στην αμερικη μου ειπε που ειναι πιο πλουσια χωρα απο εμας δεν ψαχνουν τοσο πολυ οι γκομενες τον πλουσιο αντρα
ακριβώς γι αυτό δεν ψάχνουν τόσο πολύ τον πλούσιο άντρα. Ελέω οικονομικής άνεσης...
Ενώ εδώ......... :idiot:
αυτα ηταν τα λογια του γνωστου μου.δηλαδη τι μου λες τωρα?οτι για να εχεις γκομενα στην ελλαδα πρεπει να κανεις πρωτα καλο εκκαθαριστικο?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
αυτα ηταν τα λογια του γνωστου μου.δηλαδη τι μου λες τωρα?οτι για να εχεις γκομενα στην ελλαδα πρεπει να κανεις πρωτα καλο εκκαθαριστικο?

Αυτά βλέπω, αυτά λέω.
Δε σημαίνει αυτό ότι το ασπάζομαι κιόλας.

Πάντως υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Επειδή βαριέμαι να γράφω πολλά που άλλωστε είναι και αυτονόητα, σκέψου μόνο πώς είναι μεγαλωμένες οι κόρες από τις οικογένειές τους και τι θεσμός επικρατούσε μέχρι πρότινος (προικιά κτλ.) και δε χρειάζεται να ψάξεις ακόμα το γιατί σκέφτονται έτσι πολλές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom