Νέα

Ένας απλός προβληματισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skeptikos_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυτα ηταν τα λογια του γνωστου μου.δηλαδη τι μου λες τωρα?οτι για να εχεις γκομενα στην ελλαδα πρεπει να κανεις πρωτα καλο εκκαθαριστικο?

αυτο ακριβως θελει να σου πει...δηλαδη γιατι να δουλεψει η γκομενα κ να σπουδασει αφου βρισκει τον μαλακα που της τα ακουμπαει...μαγκια τους υπαρχουν αρκετες σαν κ αυτες αλλα ολες δεν ειναι ετσι...αυτες που ανεφερει η κυρια ειναι οι ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ...δεν ειναι ολες ετσι...αυτες μονο για χυσιμο στην μουρη ειναι ουτε καν για γαμησι...κ δεν ακουω τιποτα γιατι μου εχουν συμβει αρκετα με τετοιες καριολες που εαν ημουνα κανας τρελος πραγματικα θα τις εχυνα...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αυτά βλέπω, αυτά λέω.
Δε σημαίνει αυτό ότι το ασπάζομαι κιόλας.

Πάντως υπάρχουν και εξαιρέσεις.
καιγω δε μιλησα προσωπικα.γενικα μιλαμε τωρα.αλλα σιγουρα αυτος ειναι ο κανονας.οποτε πρεπει να ψαξουμε για τις εξαιρεσεις.

Επισκέπτης
παντως επειδη παλι το πηγαμε προς μια μερια το θεμα....μεγαλε εισαι μικρος ακομα...οταν πας στα 25++που θα σε βλεπουν σοβαρα θα αλλαξουν τα πραγματα...κ εγω για να βρω πρεπει να ματωσω στους δρομους...απο μονη της καμια δεν ερχεται...

Επισκέπτης
παντως επειδη παλι το πηγαμε προς μια μερια το θεμα....μεγαλε εισαι μικρος ακομα...οταν πας στα 25++που θα σε βλεπουν σοβαρα θα αλλαξουν τα πραγματα...κ εγω για να βρω πρεπει να ματωσω στους δρομους...απο μονη της καμια δεν ερχεται...

κ μην περιμενεις πλεον οτι με το που θα την καμακωσεις κ θα της μιλησεις αυτη πρεπει  να σου ανοιξει τα ποδια...θελει πολυ ψησιμο πλεον το καμακι...δεν ειναι οπως πιο παλια που ηταν  αλλιως τα πραγματα..

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
29 ειμαι ρε συ.και επειδη ακριβως βλεπω αυτη την αλλαγη στην αντιμετωπιση των γυναικων οταν ημουν 20-22 με τωρα γι αυτο τρελαινομαι.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κ μην περιμενεις πλεον οτι με το που θα την καμακωσεις κ θα της μιλησεις αυτη πρεπει  να σου ανοιξει τα ποδια...θελει πολυ ψησιμο πλεον το καμακι...δεν ειναι οπως πιο παλια που ηταν  αλλιως τα πραγματα..
αυτο ειναι σιγουρο.

Επισκέπτης
29 ειμαι ρε συ.και επειδη ακριβως βλεπω αυτη την αλλαγη στην αντιμετωπιση των γυναικων οταν ημουν 20-22 με τωρα γι αυτο τρελαινομαι.

χωρις να θελω να πω κατι αλλα μηπως ψαχνεις σε λαθος μερη?....ελα να παμε σε ενα παρτι σχολων να δεις ολες πως θα σε κοιτανε σαν ξερολουκουμο κ για γαμο κ για οτιδηποτε κ εφοσον εισαι κ εσυ του γυμναστηριοτ θα λιωνουνε....τωρα στη νυχτα κ  εμενα καμια δεν με κοιταζει κ στα μαγαζια οταν κατεβαινω μερα δυσκολα κ εκει....το αγνωστο το φοβουνται οι γκομενες για πολλους λογους

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Διαβάζω το φόρουμ απο καιρό και σήμερα αποφασισα να γινω και εγω μελος και να θεσω έναν προβληματισμου με τη σειρα μου.Δεν ξερω αν ειναι σωστος.Οποιος διαφωνει παρακαλω να μην αρχισει να ειρωνευεται.

Ξεκιναω.

Καταρχας πως γινεται ενω οι γυναικες ειναι περισσοτερες λενε σε πληθυσμο απο τους αντρες, οι αντρικες μπακουροπαρεες να ειναι συντριπτικα περισσοτερες απο τις αντιστοιχες των γυναικων? Δεν ξερω αν το συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει ειναι λαθος και αυθαιρετο αλλα απλα παρατηρω συχνα γυρω μου αντρες ελευθερους και μονους -και δεν μιλαω μονο για τους φιλους μου και το στενο μου κυκλο- αλλα γενικοτερα και απο κοσμο που γνωριζω τυπικα. Αντιστοιχα παρατηρω πολλες γυναικες να ειναι δεσμευμενες + το οτι οι περισσοτερες οχι απλα ειναι δεσμευμενες αλλα δεν ξερουν και ποιον γκομενο θα διαλεξουν και ποιον θα αποφυγουν. Απο την αλλη βλεπεις κατι απελπισμενους νεους και μαλιστα πολλους απο αυτους και εμφανισιμους να ψαχνονται να βρουνε γκομενα και να βρισκουν μια στο τοσο και αφου εχουνε ψαξει και εχουν κανει θεικες εφοδους και πεσιματα σε γκομενες. Νταξει, τωρα θα μου πειτε παιζει σημαντικο ρολο και το περιβαλλον καποιου, αν ειναι κοινωνικος, αν εχει γκομενες στην παρεα του αλλα νταξει...Ακομα και στο ιντερνετ πχ να ψαξεις τα προφιλ στο hi5 βλεπεις ολο commited και married στα γυναικεια προφιλ και πολυ συχνοτερα single στα αντρικα.Περα απο το οτι βλεπεις συνεχεια ατομα να ζητανε msn απο γκομενες και να τις παρακαλανε για συναντηση και φυσικα να εισπραττουν την ειρωνια μεχρι και την οργη απο τις γκομενες που εχουν βαρεθει να σβηνουνε υα μηνυματα ή να το παιζουν μουναρες και θεογκομενες που ψαχνουνε τον τελειο αντρα.
ΝΤαξει ρε παιδι μου δεν λεω ο αντρας ειναι ο κηνυγος και τα λοιπα που εχουν επικρατησει σε αυτη την κοινωνια αλλα οχι και ο αντρας να πρεπει να ξεκωλιαζεται για να βρει γκομενα και να τρωει πρωτα και 1000 χυλοπιτες για εκπαιδευση και απο την αλλη οι γυναικες να μας κανουν οτι θελουν και να διαλεγουνε ποιον θα πρωτοαποφυγουν. Δηλαδη οχι και το καθε κωλομπαζο να παιρνει αερα και να εκμεταλλευεται αυτη την κατασταση στους αντρες και να λεει ''να, οι αντρες ειναι λιγουρια'', και ''ειμαι γκομεναρα και δεν ξερω ποιον να διαλεξω'' και μετα να ριχνει και χυλοπιτες ευκολα επειδη νομιζει οτι της αξιζει ο τελειος αντρας απο το θαρρος που εχει παρει απο την απελπισια των αντρων...

Θα ηθελα οποιος διαβασε τα παραπανω να μου πει
Φίλε η απαντηση στον προβληματισμο σου ειναι πολύ απλή, και παραθετω το ποστ αυτο απο άλλο θρεντ
που όμως κατ'όυσιαν πραγματευεται το ιδιο θεμα.

Aγαπητέ συναγωνιστή, πολύ εύκολα θα αποδείξω τη λάθος θέση σου.
Αποκλείεται η συμβολή των υψηλών εισοδηματικών στρωμάτων στον αστρονομικό τζίρο της πορνείας στην ελλάδα να είναι η μερίδα του λέοντος.Καταρχήν να σου ξεκαθαρίσω κάτι. Το κατα κεφαλήν εισόδημα μιας κοινωνιας δε λεει τιποτα, αν δεν ξερεις το πόσο δικαια διανέμεται το εισόδημα στον πληθυσμο της.Απλο παραδειγμα.Εστω μια κοινωνια 10 ατομων, η οποια παραγει 10 φραντζολες ψωμι.Ανεξαρτήτως αν εγω δωσω σε καθε εναν απο μια φρ. ή αν δωσω και τις δεκα σε ενα ατομο και οι υπόλοιποι πεθαίνουν της πείνας (π.χ. η κοινωνια της Μαριας Αντουανέτας,Γαλλική Επανάσταση κ.τλ.),ο δεικτης κατα κεφαλήν εισόδημα, παραμένει ένα προς ένα.

Η αναλογία με τις γκόμενες στην ελλάδα είναι προφανής.Μια μικρή μειοψηφία ελλήνων αντρών πηδάει (είτε κατα καιρούς ειτε συστηματικά)στο βαθμό που θα έπρεπε να πηδάνε όλοι οι άντρες μαζί. Δηλαδή π.χ ενα 30% των αντρών, πηδάει όσο θα έπρεπε να πηδάει και το υπόλοιπο 70% (βγάζουμε τους gay εννοείται).
Οι λόγοι για αυτή την παθολογική κατάσταση είναι πολλοί,φυσικά ο βασικότερος είναι οτι οι ελληνίδες εχουν περιορίσει το target group τους σε μια συγκεκριμένη μειοψηφία αντρών που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια(μαντεψε ποια).
Βεβαια το γεγονος οτι η γυναικα,αναλογα με το βαθμο της εμφανισης της,επιδιώκει και να την εξαργυρώσει,δεν ειναι ουτε ελληνικο φαινομενο, ουτε νεωτερικο.Συνεβαινε ανεκαθεν, απο αρχαιωτάτων χρονων,συμβαινει, και θα συμβαινει παντου και παντα. Το τραγικο ομως σημερα στην ελληνική κοινωνια,ειναι οτι το γεγονος αυτο εχει πλεον λαβει τρομερες διαστασεις, που απεχουν παρασαγκας απο το συνηθες, και απ αυτες του εξωτερικου.Ο λογος? Επειδή ζουμε στην κατεξοχήν χωρα του θεαθήναι, του ψωνισμου, του φαινεσθαι, αποτελει την βασική αιτια.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της μειοψηφίας θα μπορούσα να πω π.χ. τον Μικρούτσικο, ή τον Σεφερλή, ή τον ΛΕ-ΠΑ, που ενώ είναι σα γαμώ την πουτάνα μου εμφανισιακά και το ποιόν τους μάλλον αξιοκαταφρόνητο, γαμάνε και αλλάζουν μουνάρες αβέρτα, τη στιγμή που ο νορμάλ εως εμφανίσημος,μέσος ελληνας, φαίνεται οτι πρέπει να δώσει αγώνα για να του κάτσει έστω και μια μέτρια(από καθε άποψη)γκόμενα.Χαρακτηριστική απόδειξη του παραπάνω, αποτελεί η φρικτή κατάσταση του ότι ακόμη και τα μπάζα σε αυτόν τον τοπο έχουν παρει ψηλά τον αμανε.

Αφού λοιπόν η μειοψηφία αυτή απολαμβάνει τη μερίδα του λέοντος, βάσει λογικής, αποκλείεται να ξοδεύει για πουτάνες πολύ, αφού εκ των πραγμάτων γαμάει πολύ και πολλές, τζάμπα.
Αρα τα 2 δις,προέρχονται απο την αγαμια της πλειοψηφίας (δεν μιλάω με καμιά εμπάθεια,το χεις καταλάβει αυτό ως τώρα ελπίζω)που δε βρίσκει, ή σπάνια βρίσκει, ή όταν βρίσκει είναι εφήμερο, επειδή βρέθηκε ο επόμενος τύπος που έναι φορεας υψηλότερου κοινωνικού-οικονομικού status.

Επισκέπτης
Διαβάζω το φόρουμ απο καιρό και σήμερα αποφασισα να γινω και εγω μελος και να θεσω έναν προβληματισμου με τη σειρα μου.Δεν ξερω αν ειναι σωστος.Οποιος διαφωνει παρακαλω να μην αρχισει να ειρωνευεται.

Ξεκιναω.

Καταρχας πως γινεται ενω οι γυναικες ειναι περισσοτερες λενε σε πληθυσμο απο τους αντρες, οι αντρικες μπακουροπαρεες να ειναι συντριπτικα περισσοτερες απο τις αντιστοιχες των γυναικων? Δεν ξερω αν το συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει ειναι λαθος και αυθαιρετο αλλα απλα παρατηρω συχνα γυρω μου αντρες ελευθερους και μονους -και δεν μιλαω μονο για τους φιλους μου και το στενο μου κυκλο- αλλα γενικοτερα και απο κοσμο που γνωριζω τυπικα. Αντιστοιχα παρατηρω πολλες γυναικες να ειναι δεσμευμενες + το οτι οι περισσοτερες οχι απλα ειναι δεσμευμενες αλλα δεν ξερουν και ποιον γκομενο θα διαλεξουν και ποιον θα αποφυγουν. Απο την αλλη βλεπεις κατι απελπισμενους νεους και μαλιστα πολλους απο αυτους και εμφανισιμους να ψαχνονται να βρουνε γκομενα και να βρισκουν μια στο τοσο και αφου εχουνε ψαξει και εχουν κανει θεικες εφοδους και πεσιματα σε γκομενες. Νταξει, τωρα θα μου πειτε παιζει σημαντικο ρολο και το περιβαλλον καποιου, αν ειναι κοινωνικος, αν εχει γκομενες στην παρεα του αλλα νταξει...Ακομα και στο ιντερνετ πχ να ψαξεις τα προφιλ στο hi5 βλεπεις ολο commited και married στα γυναικεια προφιλ και πολυ συχνοτερα single στα αντρικα.Περα απο το οτι βλεπεις συνεχεια ατομα να ζητανε msn απο γκομενες και να τις παρακαλανε για συναντηση και φυσικα να εισπραττουν την ειρωνια μεχρι και την οργη απο τις γκομενες που εχουν βαρεθει να σβηνουνε υα μηνυματα ή να το παιζουν μουναρες και θεογκομενες που ψαχνουνε τον τελειο αντρα.
ΝΤαξει ρε παιδι μου δεν λεω ο αντρας ειναι ο κηνυγος και τα λοιπα που εχουν επικρατησει σε αυτη την κοινωνια αλλα οχι και ο αντρας να πρεπει να ξεκωλιαζεται για να βρει γκομενα και να τρωει πρωτα και 1000 χυλοπιτες για εκπαιδευση και απο την αλλη οι γυναικες να μας κανουν οτι θελουν και να διαλεγουνε ποιον θα πρωτοαποφυγουν. Δηλαδη οχι και το καθε κωλομπαζο να παιρνει αερα και να εκμεταλλευεται αυτη την κατασταση στους αντρες και να λεει ''να, οι αντρες ειναι λιγουρια'', και ''ειμαι γκομεναρα και δεν ξερω ποιον να διαλεξω'' και μετα να ριχνει και χυλοπιτες ευκολα επειδη νομιζει οτι της αξιζει ο τελειος αντρας απο το θαρρος που εχει παρει απο την απελπισια των αντρων...

Θα ηθελα οποιος διαβασε τα παραπανω να μου πει
αυτο που λενε τα παιδια οτι φτανουν τα 30 και μας κυνηγανε επειδη εχουν τρελαθει και καταλαβει οτι δεν ειναι οι μονες γυναικες στον κοσμο ειναι απολυτως σωστο.η εποχη μας ειναι η εποχη του υλισμου και ειναι πιο σκληρη απο ποτε.η δεκαετια του 80 ηταν ισως η καλυτερη απο ολες τις αποψεις και ολα ηταν αληθινα,χωρις υποκρισιες,δηθενισμο και ολα αυτα που χαρακτηριζουν το σημερα.ακομα κι αν κανω λαθος κανεις δεν μπορει να πει πως ηταν χειροτερα τοτε απο το τωρα.το μονο που μπορεις να κανεις φιλαρακι ειναι να βγαλεις λεφτα για να ικανοποιησεις τις βασικες σου αναγκες-τις βασικες ομως-,να πηγαινεις που και που με καμμια ωραια πουτανιτσα και να εισαι οσο πιο αληθινος γινεται.αν δε βρεις κανεναν ομοιο να σε ακολουθησει τουλαχιστον θα απολαμβανεις τα υλικα σου αγαθα

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αυτο που λενε τα παιδια οτι φτανουν τα 30 και μας κυνηγανε επειδη εχουν τρελαθει και καταλαβει οτι δεν ειναι οι μονες γυναικες στον κοσμο ειναι απολυτως σωστο.η εποχη μας ειναι η εποχη του υλισμου και ειναι πιο σκληρη απο ποτε.η δεκαετια του 80 ηταν ισως η καλυτερη απο ολες τις αποψεις και ολα ηταν αληθινα,χωρις υποκρισιες,δηθενισμο και ολα αυτα που χαρακτηριζουν το σημερα.ακομα κι αν κανω λαθος κανεις δεν μπορει να πει πως ηταν χειροτερα τοτε απο το τωρα.το μονο που μπορεις να κανεις φιλαρακι ειναι να βγαλεις λεφτα για να ικανοποιησεις τις βασικες σου αναγκες-τις βασικες ομως-,να πηγαινεις που και που με καμμια ωραια πουτανιτσα και να εισαι οσο πιο αληθινος γινεται.αν δε βρεις κανεναν ομοιο να σε ακολουθησει τουλαχιστον θα απολαμβανεις τα υλικα σου αγαθα
πολυ σωστος.συμφωνω απολυτα.

Επισκέπτης
πολυ σωστος.συμφωνω απολυτα.
ειναι πολυ ασχημο ομως.να ξερεις οτι δεν υπαρχουν πια παρεες και ατομα που να μπορεις να κανεις παρεα μια ζωη.καθεσαι 40ρης στο ωραιο σου το σπιτι με τα ωραια σου πραγματα και...κανεις τσατ η βλεπεις κωλοτηλεοραση γιατι δεν εχεις τι αλλο να κανεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειναι πολυ ασχημο ομως.να ξερεις οτι δεν υπαρχουν πια παρεες και ατομα που να μπορεις να κανεις παρεα μια ζωη.καθεσαι 40ρης στο ωραιο σου το σπιτι με τα ωραια σου πραγματα και...κανεις τσατ η βλεπεις κωλοτηλεοραση γιατι δεν εχεις τι αλλο να κανεις
πρόβλημά σου φίλε... Εγώ κάθομαι σπίτι όσο θέλω.... Οταν ξενερώσω παίρνω τους δρόμους και περνάω πίστεψέ με μια χαρά.... Η Ελλάδα τουλάχιστον στο θέμα της μοναξιάς σου δίνει πολλές εναλλακτικές όλη τη διάρκεια της ημέρα κάθε μέρα... Για πήγαινε καμμιά βόλτα στην Βόρεια Ευρώπη και αν μετά τις 5-6 το απόγευμα βρεις τσιγάρα, ή μια τυρόπιττα εγώ θα πάω να μείνω εκεί.... Δεν μπορείς να τα έχεις όλα... Αλλα πράγματα βρίσκεις στην Ελλάδα, άλλα όξω.... Η Ελλάδα εάν ο λαός της είχει λίγο περισσότερο μέτρο θα ήταν παράδεισος και αντί να μας κοροιδεύουν θα μας ζηλεύανε.......

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και τι να κανεις ρε συ?εγω αισθανομαι τον εαυτο μου πολυ ατυχο που ημουν μικρος τη δεκαετια του 80,ηταν τα παντα πιο αγνα οπως ειπες και οι ανθρωποι πιο αληθινοι.τωρα εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα δυστυχως για μας.

Επισκέπτης

αππππππππππ ΄΄το ελλατωμα που νομιζεις εσυ ελατωμα καν το προτερημα΄΄ το λεγαν οι παλιοι το λεει κ ο μουνιλας για τον εαυτο του....ξερεις ποσα πραγματα ανακαλυπτεις μονος σου που εαν ειχες παρεα δεν θα τα ειχες ζησει ποτε....κατι κερδιζεις κ κατι χανεις...χαμενος δεν εισαι ποτε....

Επισκέπτης

Παρεες και φιλοι που να μπορεις να στηριζεσαι πια ειναι απειροελαχιστοι.Η ενοια και η αξια της φιλιας εχει ξεσκιστει πλεον.

Επισκέπτης
πρόβλημά σου φίλε... Εγώ κάθομαι σπίτι όσο θέλω.... Οταν ξενερώσω παίρνω τους δρόμους και περνάω πίστεψέ με μια χαρά.... Η Ελλάδα τουλάχιστον στο θέμα της μοναξιάς σου δίνει πολλές εναλλακτικές όλη τη διάρκεια της ημέρα κάθε μέρα... Για πήγαινε καμμιά βόλτα στην Βόρεια Ευρώπη και αν μετά τις 5-6 το απόγευμα βρεις τσιγάρα, ή μια τυρόπιττα εγώ θα πάω να μείνω εκεί.... Δεν μπορείς να τα έχεις όλα... Αλλα πράγματα βρίσκεις στην Ελλάδα, άλλα όξω.... Η Ελλάδα εάν ο λαός της είχει λίγο περισσότερο μέτρο θα ήταν παράδεισος και αντί να μας κοροιδεύουν θα μας ζηλεύανε.......
καμμια αντιρρηση αλλα καλυτερα θα ηταν να τους παιρναμε με παρεα τους δρομους.αποψη μου.εξαλλου δε μπορεις να πιασεις κουβεντα με την τηλεοραση σου ουτε με τους περαστικους χωρις να σε περασουν για φευγατο.

Επισκέπτης
πρόβλημά σου φίλε... Εγώ κάθομαι σπίτι όσο θέλω.... Οταν ξενερώσω παίρνω τους δρόμους και περνάω πίστεψέ με μια χαρά.... Η Ελλάδα τουλάχιστον στο θέμα της μοναξιάς σου δίνει πολλές εναλλακτικές όλη τη διάρκεια της ημέρα κάθε μέρα... .

Μια μικρη ενσταση.
Οπως και να το κανουμε η μοναξια αμα την ζεις συνεχεια δεν ειναι και ωραιο πραγμα ουτε μπορεις να αντικαθιστισεις την παρεα και την κοινωνικη ζωη με τον εαυτο σου μονο.

Επισκέπτης
αππππππππππ ΄΄το ελλατωμα που νομιζεις εσυ ελατωμα καν το προτερημα΄΄ το λεγαν οι παλιοι το λεει κ ο μουνιλας για τον εαυτο του....ξερεις ποσα πραγματα ανακαλυπτεις μονος σου που εαν ειχες παρεα δεν θα τα ειχες ζησει ποτε....κατι κερδιζεις κ κατι χανεις...χαμενος δεν εισαι ποτε....
Μια μικρη ενσταση.
Οπως και να το κανουμε η μοναξια αμα την ζεις συνεχεια δεν ειναι και ωραιο πραγμα ουτε μπορεις να αντικαθιστισεις την παρεα και την κοινωνικη ζωη με τον εαυτο σου μονο.

Επισκέπτης
και τι να κανεις ρε συ?εγω αισθανομαι τον εαυτο μου πολυ ατυχο που ημουν μικρος τη δεκαετια του 80,ηταν τα παντα πιο αγνα οπως ειπες και οι ανθρωποι πιο αληθινοι.τωρα εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα δυστυχως για μας.
το μονο που εχει μια βαρυτητα ειναι να προσπαθησεις να εισαι ο εαυτος οπως ειπα και να αποκτησεις τα βασικα για να μην εισαι αδυναμος οικονομικα.αν καταφερεις και πεισεις και μερικους να αλλαξουν και να γινουν πιο ανθρωπινοι τοτε ισως καταφερεις και κατι πρωτοτυπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom