Κατ' αρχην αραξε...
Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα με τα θηλικα. Τα αγαπαμε, τα πηδαμε κα μερικες φορες μας αγαπανε και εκεινες...
Μελετησε το ρολο του θηλικου και του αρσενικου στη φυση και στη Δημιουργια γενικοτερα. Θα εκπλαγεις απο την ανακαλυψη του ποσο ευαλωτοι και ευκολοαναπληρωτοι ειμαστε καθως και ποσο κουτοι και "μικροι' στα θεματα ενστικτωδους προσαρμογης, διαρκειας και αντοχης οταν συγκρινομαστε με αυτα τα φοβερα οντα που αποκαλουμε γυναικες.
Τωρα οσον αφορα τις στατιστικες πρεπει να δεις τα μαθηματικα με το σωστο τροπο δηλ.:
Γενικα και σε μεσους ορους και "Θεωρημα μεγαλων αριθμων" ειμαστε 50%-50%.
Ομως πρεπει να ζευγαρωσουμε με παρα πολυ πιο πολλες απο οτι το μεσο θηλικο με αντρες (ο αριθμος των ωαριων σε μια μητρα ειναι καθορισμενος ενω σπερματοζωαρια δημιουργουμε - σε μικροτερη ποσοτητα βεβαια - μεχρι να πεθανουμε σε βαθεια γεραματα.
Μετα ειναι ο νομος της επιλογης: Και η χειροτερη σκυλοφατσα απο μας μπορει να τραβηξει την πιο ωραια - το χεις δει φανταζομαι πολλες φορες. Το αντιθετο ειναι πολυ σπανιο. Βαλε και οτι στα θηλικα τα μπαζα ειναι με την κουταλα καταλαβαινεις γιατι οι λιγες φαγωσιμες αρχιζουν και αποκτουν πλεονεκτημα επιλογης. Ειναι και μερικοι αλλοι λογοι αλλα θα χρειαστει να γραφω ολη τη νυχτα γιαυτο το θεμα και η συνεισφορα τους στο φαινομενο που παρατηρησες ειναι σχετικα περιορισμενη.
Σε ικανοποιησα?
Δεν ειμαι μισογυνης ουτε υποτιμησα με τα οσα εγραψα πιστευω το γυναικειο φυλο!
Απλα δεν μου αρεσει που εχουνε φτασει σε σημειο οι γυναικες να κανουν ο,τι θελουν τους αντρες και να ειναι σε τοσο πλεονεκτικη θεση...και ειμαι ενας απο τους τοσους νομιζω που δεν τους αρεσει...!
Αυτο με τη στατιστικη και οτι οι γυναικες ειναι περισσοτερες το ακουγα απο αλλα ατομα που προφανως εκαναν λαθος. Ουτε εγω το πιστευα και τωρα με τα στοιχεια που παρεθεσε καποιος αποδεικνυεται οτι ειναι μουφα.Και η πλακα ειναι το χρησιμοποιουσαν/ουνε πολλα ατομα για επιχειρημα στο οτι οι αντρες μπορουν να βρουνε ευκολοτερα γυναικα για αυτο τον λογο...(γελοιο επιχειρημα απο καθε αποψη).
Σχετικα με αυτο που ειπες οτι τα θηλυκα μπαζα ειναι ελαχιστα συμφωνω αλλα να σημειωσω τα εξης:
Σιγουρα το γυναικειο φυλο ειναι πιο ομορφο απο το ανδρικο. Σκεψου ομως ποσες γυναικες αμα της δεις νυχτα νομιζεις οτι ειναι μουναρες και το πρωι δεν βλεπονται...Και ο λογος ειναι οτι βαφονται και φτιαχνονται 100 ωρες σε κομμωτηρια και τα λοιπα...Εννοειται βεβαια πως ειναι πολλες οι γυναικες που διαθετουν φυσικη ομορφια!
Γιατι ομως με την λογικη σου οι εμφανισιμοι αντρες που ειναι σπανιοτεροι δεν εχουν τα ιδια πλεονεκτηματα με τις εμφανισιμες γυναικες που ειναι κατι πολυ συνηθισμενο?