Νέα

ενα τοπ γαμισι που θυμαστε καλυτερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kikirikou69(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τι προτιματε να φοραει η γυναικα που γαματε

• ζαρτιερες (καλτσες) γοβες

Ψήφοι: 47 31,5%
  • μονο στρινκ

Ψήφοι: 13 8,7%
  • κορμακι διαφανο δαντελενιο

Ψήφοι: 5 3,4%
  • μονο καλτσες

Ψήφοι: 5 3,4%
  • δαντελωτα εσωρουχα

Ψήφοι: 6 4,0%
  • τιποτα

Ψήφοι: 37 24,8%
  • ολα της τα ρουχα και να να γαματε με σηκωμενη φουστα

Ψήφοι: 29 19,5%
  • μονο το σουτιεν και τα βυζια εξω

Ψήφοι: 7 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    149

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Πρέπει να ήταν μέσα της δεκαετίας του ’90. Η κυρία γύρω στα 35, σύζυγος ναυτικού. ‘Υψος γύρω στο 1,85 με τακούνια, πρόσωπο έκφυλο, βυζάρες αμερικάνας πορνοστάρ, κώλος (δυστυχώς) στενός.
Οι πίσω πλευρές των διαμερισμάτων μας είχαν οπτική επαφή και συχνά ανταλλάσσαμε βλέμματα γεμάτα υπονοούμενα. Κάποια μέρα, ενώ έκανε μπάνιο, ξεπρόβαλε στο παράθυρο της τουαλέτας της και όταν είδε ότι την βλέπω, μου μοστράρισε το στήθος της φάτσα-φόρα. Δεν έχασα καιρό και της έγραψα σ’ ένα χαρτόνι το τηλέφωνό μου για να με καλέσει. Δεν πρόλαβα να πάω από την κουζίνα στο σαλόνι και το τηλέφωνο χτυπούσε ήδη. Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι ότι μου είπε ήταν: «Να ξέρεις ότι εγώ τον άντρα μου τον αγαπάω».
«Σκέψου τι θα γινόταν αν δεν τον αγαπούσες», σκέφτηκα, αλλά δεν το είπα.
Για να μην πολυλογώ, την άλλη μέρα είχα κάποια δουλειά προς Κορωπί ή Σπάτα, δεν θυμάμαι ακριβώς. Της πρότεινα λοιπόν, αφού αφήσει τον γιο της στο σχολικό το πρωί, να έρθει μαζί μου για βόλτα και για κουβέντα. Δεν χρειάστηκε να το πω δεύτερη φορά.
Πράγματι, την άλλη μέρα, αφού είδα το σχολικό να περνάει, την έστησα λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου για ξεκάρφωμα και, μετ’ ου πολύ, που λέγανε και οι αρχαίοι, κατέφθασε η κυρία με το ανοιχτό ντεκολτέ της και την μίνι φουστίτσα της. ‘Όπως κάθισε στην θέση του συνοδηγού, προφανώς καθόλου τυχαία,φάνηκε η δαντέλα από τις κάλτσες της.
Είκοσι χρόνια πριν μου σηκωνόταν για πλάκα, οπότε το επόμενο διάστημα οδηγούσα περισσότερο με το καυλί και λιγότερο με τα χέρια.
Τέλος πάντων, έκανα την δουλειά για την οποία είχα ξεκινήσει, πήγα την κυρία για καφεδάκι κάπου απόμερα και την ξαναέβαλα στο αυτοκίνητο για την επιστροφή, χωρίς να κάνω κάποια κίνηση.
Προφανώς, αυτή την φαινομενική αδιαφορία μου δεν την άντεξε η κυρία και σε μια στιγμή, τελείως απροκάλυπτα και απρόσμενα, μου λέει: «Θέλω να με πηδήξεις ΤΩΡΑ».
Παρ’ ότι έπαθα την πλάκα μου, βγήκα με το αυτοκίνητο από τον κεντρικό δρόμο και χώθηκα σε κάποια στενά στα Μεσόγεια, όπου δίπλα σ’ ένα γιαπί την ξεμούνιασα κατ’ αρχήν, με κάποιους αλβανούς εργάτες, εκτός από κολατσιό, να απολαμβάνουν και θέαμα.
‘Όμως το αυτοκίνητο ήταν μικρό, η κυρία γύρω στο 1,85 και ‘γω γύρω στο 1,90 και η διαδικασία ήταν επίπονη. Της πρότεινα λοιπόν να πάμε σε κάποιο ξενοδοχείο, για να συνεχίσουμε με περισσότερη άνεση.
«Και γιατί δεν πάμε σπίτι μου;», μου λέει.
«Κι αν έρθει ο άντρας σου, που τον αγαπάς;», της λέω.
«Το πρωί που του μίλησα, ήταν στον Ειρηνικό. Δεν νομίζω να προλαβαίνει», μου ξαναλέει.
Την πήγα, λοιπόν, στο σπίτι της, ανέβηκε πρώτη εκείνη κι αργότερα, με χίλιες προφυλάξεις, για να μην γίνουμε βούκινο στην γειτονιά, ακολούθησα κι εγώ.
Η κυρία είχε προλάβει να γδυθεί, είχε φορέσει κάτι πολύ ελαφρύ και καυλιάρικο και με περίμενε. Εγώ όμως δεν περίμενα ούτε λεπτό. Την πήρα σε τραπέζια, σε καναπέδες, σε πολυθρόνες, σε γραφεία και σε κρεβάτια. Παντού υπήρχε μια φωτογραφία του «καπετάνιου» να μας βλέπει, αλλά στ’ αρχίδια μου. Εξ άλλου, η κυρία τον αγαπούσε, οπότε εμένα δεν μου έπεφτε λόγος. Οι φωνές της ξεσήκωναν την γειτονιά κι εγώ, από την μια φοβόμουν μην μας κάνουν τσακωτούς, κι από την άλλη καύλωνα απίστευτα. Πρέπει να «ξεφόρτωσα» τουλάχιστον τρεις φορές, αλλά η μία θα μου μείνει αξέχαστη, αφού άδειασα ανάμεσα στα βυζιά της, πασαλείβοντας τα χείλη της, ενώ εκείνη με κοίταζε κατ’ ευθείαν στα μάτια.
Αξέχαστο πήδημα.
Μετά, αποκτήσαμε κι εκείνη κι εγώ κινητά και ο καπετάνιος σε κάποια επιστροφή του της σκάλισε το κινητό και βρήκε μηνύματα και κλήσεις. ‘Ετσι έληξε άδοξα η φάση, αλλά έμειναν οι αναμνήσεις.
‘Ατιμα κινητά!

Γαμιαδών33

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
20
Πόντοι
6
Μετά, αποκτήσαμε κι εκείνη κι εγώ κινητά και ο καπετάνιος σε κάποια επιστροφή του της σκάλισε το κινητό και βρήκε μηνύματα και κλήσεις. ‘Ετσι έληξε άδοξα η φάση, αλλά έμειναν οι αναμνήσεις.
‘Ατιμα κινητά!
...μαστόρεψες καλά τη γυνή του κάπτεν ίγκλο..αθάνατοι ελληνικοί ακάλυπτοι με τις περατζάδες σας..

Συνημμένα

• K$E4pt$27n-Iglo-04.jpg
    K$E4pt$27n-Iglo-04.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 19

tzakomo

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
144
Πόντοι
1
ημουν στην αμερική τοτε και γνωρισα εναν στρατιωτικο
θα με πηγαινε σπιτι του να με γαμησει... δεν μου αρεσε πολυ αυτος αλλα ειχε μεγαλη πουτσα οποτε εννοειται θα πηγαινα χαχα
μου χε πει οτι φιλοξενει εναν φιλο του, αλλα ειχε μεγαλο σπιτι οποτε δεν θα μας ενοχλουσε...
φτανουμε και μπαινουμε στο σπιτι... με συστηνει στον φιλο του, εναν κουκλο (και σκεφτομαι γμτ γτ δεν μπορουσε να ναι αυτος)

τεσπα
ανεβαινω με τον στρατιωτικο στο δωματιο, ξεκιναμε την φαση κτλ
με ρωταει σε καποια φαση, σε πειραζει να ερθει κ ο φιλος μου...
με το που λεω οχι, ανοιγει ο αλλος την πορτα και μπαινει...

με γαμησανε και οι 2 και γενικα ειχαμε απιστευτη χημεια οι 3 μας, (σπανιο για τριο)
παιζει να ηταν το καλυτερο μου τριο μεχρι τωρα :P
διπλη δεισδυση η μπα??

OP
OP
kikirikou69(1)

kikirikou69(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2016
Κριτικές
4
Like
140
Πόντοι
1
Πρέπει να ήταν μέσα της δεκαετίας του ’90. Η κυρία γύρω στα 35, σύζυγος ναυτικού. ‘Υψος γύρω στο 1,85 με τακούνια, πρόσωπο έκφυλο, βυζάρες αμερικάνας πορνοστάρ, κώλος (δυστυχώς) στενός.
Οι πίσω πλευρές των διαμερισμάτων μας είχαν οπτική επαφή και συχνά ανταλλάσσαμε βλέμματα γεμάτα υπονοούμενα. Κάποια μέρα, ενώ έκανε μπάνιο, ξεπρόβαλε στο παράθυρο της τουαλέτας της και όταν είδε ότι την βλέπω, μου μοστράρισε το στήθος της φάτσα-φόρα. Δεν έχασα καιρό και της έγραψα σ’ ένα χαρτόνι το τηλέφωνό μου για να με καλέσει. Δεν πρόλαβα να πάω από την κουζίνα στο σαλόνι και το τηλέφωνο χτυπούσε ήδη. Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι ότι μου είπε ήταν: «Να ξέρεις ότι εγώ τον άντρα μου τον αγαπάω».
«Σκέψου τι θα γινόταν αν δεν τον αγαπούσες», σκέφτηκα, αλλά δεν το είπα.
Για να μην πολυλογώ, την άλλη μέρα είχα κάποια δουλειά προς Κορωπί ή Σπάτα, δεν θυμάμαι ακριβώς. Της πρότεινα λοιπόν, αφού αφήσει τον γιο της στο σχολικό το πρωί, να έρθει μαζί μου για βόλτα και για κουβέντα. Δεν χρειάστηκε να το πω δεύτερη φορά.
Πράγματι, την άλλη μέρα, αφού είδα το σχολικό να περνάει, την έστησα λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου για ξεκάρφωμα και, μετ’ ου πολύ, που λέγανε και οι αρχαίοι, κατέφθασε η κυρία με το ανοιχτό ντεκολτέ της και την μίνι φουστίτσα της. ‘Όπως κάθισε στην θέση του συνοδηγού, προφανώς καθόλου τυχαία,φάνηκε η δαντέλα από τις κάλτσες της.
Είκοσι χρόνια πριν μου σηκωνόταν για πλάκα, οπότε το επόμενο διάστημα οδηγούσα περισσότερο με το καυλί και λιγότερο με τα χέρια.
Τέλος πάντων, έκανα την δουλειά για την οποία είχα ξεκινήσει, πήγα την κυρία για καφεδάκι κάπου απόμερα και την ξαναέβαλα στο αυτοκίνητο για την επιστροφή, χωρίς να κάνω κάποια κίνηση.
Προφανώς, αυτή την φαινομενική αδιαφορία μου δεν την άντεξε η κυρία και σε μια στιγμή, τελείως απροκάλυπτα και απρόσμενα, μου λέει: «Θέλω να με πηδήξεις ΤΩΡΑ».
Παρ’ ότι έπαθα την πλάκα μου, βγήκα με το αυτοκίνητο από τον κεντρικό δρόμο και χώθηκα σε κάποια στενά στα Μεσόγεια, όπου δίπλα σ’ ένα γιαπί την ξεμούνιασα κατ’ αρχήν, με κάποιους αλβανούς εργάτες, εκτός από κολατσιό, να απολαμβάνουν και θέαμα.
‘Όμως το αυτοκίνητο ήταν μικρό, η κυρία γύρω στο 1,85 και ‘γω γύρω στο 1,90 και η διαδικασία ήταν επίπονη. Της πρότεινα λοιπόν να πάμε σε κάποιο ξενοδοχείο, για να συνεχίσουμε με περισσότερη άνεση.
«Και γιατί δεν πάμε σπίτι μου;», μου λέει.
«Κι αν έρθει ο άντρας σου, που τον αγαπάς;», της λέω.
«Το πρωί που του μίλησα, ήταν στον Ειρηνικό. Δεν νομίζω να προλαβαίνει», μου ξαναλέει.
Την πήγα, λοιπόν, στο σπίτι της, ανέβηκε πρώτη εκείνη κι αργότερα, με χίλιες προφυλάξεις, για να μην γίνουμε βούκινο στην γειτονιά, ακολούθησα κι εγώ.
Η κυρία είχε προλάβει να γδυθεί, είχε φορέσει κάτι πολύ ελαφρύ και καυλιάρικο και με περίμενε. Εγώ όμως δεν περίμενα ούτε λεπτό. Την πήρα σε τραπέζια, σε καναπέδες, σε πολυθρόνες, σε γραφεία και σε κρεβάτια. Παντού υπήρχε μια φωτογραφία του «καπετάνιου» να μας βλέπει, αλλά στ’ αρχίδια μου. Εξ άλλου, η κυρία τον αγαπούσε, οπότε εμένα δεν μου έπεφτε λόγος. Οι φωνές της ξεσήκωναν την γειτονιά κι εγώ, από την μια φοβόμουν μην μας κάνουν τσακωτούς, κι από την άλλη καύλωνα απίστευτα. Πρέπει να «ξεφόρτωσα» τουλάχιστον τρεις φορές, αλλά η μία θα μου μείνει αξέχαστη, αφού άδειασα ανάμεσα στα βυζιά της, πασαλείβοντας τα χείλη της, ενώ εκείνη με κοίταζε κατ’ ευθείαν στα μάτια.
Αξέχαστο πήδημα.
‘Ατιμα κινητά!
παρε κυρα μου ενα δευτερο νουμερο κρυφο  :think: :think: :think: :think:

OP
OP
kikirikou69(1)

kikirikou69(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2016
Κριτικές
4
Like
140
Πόντοι
1
καλημερα  :dancing: :dancing: :dancing: και καλο μηνα :orchestra: :orchestra: :orchestra:

AlexKidd

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2016
Like
60
Πόντοι
0
Καλοκαίρι 2004, ήμουν staff σε εθελοντικό πρόγραμμα, από αυτά που μαζεύονται πιτσιρίκια από διάφορες χώρες και κάνουν χαμαλοδουλειές για καναδυό εβδομάδες (εναλλακτικές διακοπές). Εγώ εικοσικάτι, και είχα πάει για να ετοιμάσω τον χώρο σε ένα άδειο σχολείο, που θα λειτουργούσε ως χώρος φιλοξενίας. Μια εθελόντρια έφτασε δυό μέρες νωρίτερα και την είχα κουβαλήσει μαζί γιατί δεν είχε και τίποτε άλλο να κανει. Ιταλίδα, δεκαεννιά, καβλοράπανο. Φάση παίχτηκε σχεδόν αμέσως. Σκηνικό: άδειος διάδρομος δημοτικού σχολείου, μεσημέρι, με ένα στρώμα χύμα στο πάτωμα. Ξεκίνησα με oral γιατί είμαι τζέντλεμαν, την ώρα που αυτή ήταν ξάπλα μπρούμυτα και μίλαγε με το γκόμενο στο κινητό στην Ιταλία. Έκανα τα δυνατά μου για να την εκθέσω αλλά δεν της ξέφυγε κιχ. Μετά από κανά δεκάλεπτο σκάει από το πουθενά επιστάτης φωνάζοντας είναι κανείς εδώ; Πεταχτήκαμε πανικόβλητοι και ξεβράκωτοι και κρυφτήκαμε σε τάξη στον πάνω όροφο, όπου και τελειώσαμε γρήγορα στα όρθια πάνω σε ρετρό θρανίο. Not the greatest of fucks, αλλά η όλη φάση είναι γλυκιά ρομαντική ανάμνεση.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αν και έχω αρκετά καλά γαμήσια στο μυαλό μου, άλλα από θέμα γαμησιού και άλλα από θέμα του όλου σκηνικού, μου ήρθε τώρα ένα πρόχειρο στο μυαλό.

Καυλάντιζα τότε με μια γκόμενα κινεζούλα από μσν. Μου άνοιγε κάμερες και μου έδειχνε το βρακί της και τα πόδια της όταν ήταν στη δουλειά της. Αυτή ήταν αρραβωνιασμένη και ένα βράδυ μου λέει έλα σπίτι να μη πηδήξεις. Πάω εγώ λοιπόν με βάζει μέσα μου λέει "μην κάνεις πολύ φασαρία κοιμαται δίπλα η αδερφή μου". Μόνο με την ιδέα ότι στο δίπλα δωμάτιο κοιμάται ένα άλλο μουνί κατακαύλωνα.
Ξεκινάμε λοιπόν το γαμήσι και η γκόμενα ήταν τελείως χύμα και άγχος πουθενά. Σε όλο το γαμήσι την τράβαγα βίντεο στο δωμάτιο της με το κινητό μου. Φαινόταν πρόσωπο κανονικότατα!
Έτσι όπως την έπαιρνα πάνω στο κρεβάτι της την πήδαγα όσο πιο δυνατά και γρήγορα μπορούσα και το κρεβάτι έκανε θόρυβο και εκείνη ψιλοφώναζε και σκεφτόμουν ότι μας ακούει η αδερφή της και φτιαχνόμουν. Μου έδωσε μέχρι και κώλο ανετότατα!!!
Με τα πολλά τη χύνω και έτσι όπως καθόμουν τότε και έκανα το τσιγάρο μου είχε φτάσει η ώρα ξημερώματα της λέω
- "ο δικός σου που είναι σήμερα και ήσουν έτσι ελεύθερη?"
-  "έχει υπηρεσία" μου απαντάει
- τι δουλειά κάνει?
- είναι μπάτσος.

Εκεί παθαίνω μια κρυάδα...

-"Τι ώρα θα γυρίσει" την ρωτάω?
- Τώρα σε κανα τεταρτάκι λογικά"

και μένω μαλάκας !!!!

Της λέω καλα δεν αγχώνεσαι? και ξεκινάω να ντύνομαι σφαίρα !!!
Μου λέει "μην τρελλένεσαι και να έρθει θα κρυφτείς εδώ πίσω από την κουρτίνα και θα τον πάω κατευθείαν μέσα και θα φύγεις".

Έφυγα σαν καπνός από το σπίτι.

Δυστυχώς τότε που ήμουν εργένης και γνώριζα πολλές δε συνέχιζα ποτέ με την ίδια γκόμενα. Ένα γαμήσι και έφευγα. Κρίμα τώρα που το σκέφτομαι γιατί θα ήταν καλές καβάτζες τώρα που είμαι παντρεμένος τέτοια πορνίδια.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Θυμάμαι να χύνω σε mouthfuck την πρώην μου σύζυγο και το χύσι, ενώ έχω βγάλει την πούτσα μου έξω να κάνει κλωστή 25 πόντους από το κεφαλάκι μου μέχρι τα χείλη της.

Και εκείνη να με κοιτάει στα μάτια.

Με μία άλλη Ρουμάνα, να με πιάνει από την πούτσα και να πηγαίνει να την γαμήσω όρθια πισωκολλητά μπροστά στην ντουλάπα/καθρέφτη του υπνοδωματίου μου. Φορώντας δικτυωό καλσόν και λέγοντας μου "You don't need a curva"  Δεν χρειάζεσαι πουτάνα.

Έχουν άλλο ταμπεραμέντο οι Ρουμάνες.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Ήμουν 20 καί φοιτητής στίς Η.Π.Α. Στό πάτωμα τής κουζίνας μιάς 45άρας καθηγήτριας μου καί βγάζαμε τά μάτια μας. Ξαφνικά άκουσα κάτι πρός τήν πόρτα πού πήγαινε σαλόνι. Κοιτάω πρός έκεί καί βλέπω κάποιον καί μού λέει, είμαι ό Jim, ό σύζυγος τής EddieAnn, go on, continue. Άφού μού έπεσε καί έξαφανίστηκε, καί άλλαξα 25 χρώματα, συνήλθα καί είχαμε καί οί 3 μιά ύπέροχη βραδιά. Συνέχισα νά βλέπω τήν EddieAnn γιά πολλά χρόννια άκομα, μερικές φορές μέ φίλες της, καί τήν φιλοξένισα άκομα καί στήν Έλλάδα!

toni1969papadop

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2015
Like
940
Πόντοι
81
Πριν πολλά χρόνια εκανα ενα μεταπτυχιακο.Στο τμήμα μας ηταν και αυτη ... κολαση σκετη. Καστανοξανθη με λεπτά χαρακτηριστικά και τελειο σωμα. Περιττό να πω πως όλοι την παιζανε για παρτη της αλλά κανενας δεν εκανε κινηση να την πλησιάσει. Ηξερα πως εχει σχεση αλλα κατι με ετρωγε μεσα μου να κανω κινηση. Νομιζω πως ειχε ψιλιαστει οτι γουσταρα τρελά και κοιταζε κι εκεινη. Καποια στιγμή μας ανεθεσαν μια κοινη εργασια ... τους 2 μας ... Ενταξει ποτε δεν καταλαβα πως τελικα κατορθωσαμε να ολοκληρωσουμε την εργασια... Κορυφαία στιγμή ήταν μια μερα απο το πρωι μεχρι το επόμενο πρωι ... εγω δεν θυμαμαι καν ποσες φορες εχυσα ... αυτο που θυμαμαι ειναι να πινω νερο σαν τρελός και να τρεμουν τα ποδια μου ... Πρωτη φορά γνωρισα γυναίκα να γουστάρει τοσο πολύ δυνατο και αγριο γαμήσι με χαστούκια και βρίσιμο ... 

hyena

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
220
Πόντοι
1
Από πουτάνες ένα Πολωνάκι το πολύ 19 χρονών. Είχε σπάσει και η καπότα.

Από σχέσεις μια στα 50-55 (δεν την ρώτησα ποτέ) χωρισμένη με δύο παιδιά. Είχε χάσει και κιλά για πάρτη μου. Την πρώτη φορά που το κάναμε έχυσα μέσα της σε λιγότερο από ένα λεπτό απ' το άγχος.

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Λογικά αξέχαστα γαμήσια έχουν κάνει οι περισσότεροι με γκόμενες που γούσταραν πολύ, το πρώτο γαμήσι με κάποια που κυνηγούσαν καιρό κτλ. Τα πιο τρελά γαμήσια όμως μπορεί να είναι και με κάποιο fuckbody όπου συνήθως κάνεις και τα πιο περίεργα πράγματα, βίτσια, γούστα.

Με fuckbody θυμάμε ένα σκηνικό.
Αυτη Λαμιότισα με τρελές βυζάρες, τηνμ είχα γνωρίσει σε ένα club εκεί όταν είχα παει σε καποια φάση για 2-3 μέρες να δω κάτι φίλους. Έμενε Αθήνα, Αθηναίος και γω οπότε προλάβαμε να ρίξουμε κάποια γαμήσια πριν χαθούμε. Είχαμε πάει ένα βράδυ που λέτε κάπου εκεί στο Ribas, φάση πούτσα στο αμάξι. Με καβάλαει στη θέση του συνοδηγού και αρχίζει το χοροπήδημα. Γούσταρε τρελά (μάλλον και με γούσταρε τρελά το πουτανάκι) και πάνω στον αγώνα σε μια κορύφωση δικιά της νοιώθω να με πλημυρίζουν υγρά. Δεν λέμε για "κάτι κατάλαβα να τρέχει απο το μουνί της", η γκόμενα έριξε το πιο απιστευτο squirt που μου έχει συμβεί ποτέ. ΜΟΥΝΙ τα πάντα. Το κάθισμα ήταν μούσκεμα για μέρες με τη καριόλα.
Μου έχει μείνει γιατί ενω ήξερα τι πάει να πει squirt (απο το ίντερνετ κτλ) δεν μου είχε τύχει ποτέ, 'η να έχει τύχει σε τέτοιο βαθμό που να πω "ωπ εδω είμαστε".
Απο τότε βέβαια έχω πετύχει αρκετές γκόμενες που τα έχουν κάνει όλα "χάλια" και μπορώ να πω ότι είναι κάτι που με τρελαίνει πολύ. Όλες οι γκόεμενες που squirtαρουν γαμιούνται σε 3η διάσταση και γουστάρεις και συ γιατί νοιώθεις ότι της τρελαίνεις χωρίς καμία αμφιβολία.

απο ιστορίες, άπειρες, απλά τώρα μου ήρθε αυτη και είπα να τη γράψω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom