επειδη ειναι πολλα
θα αναφερθω στο τελευταιο πολυ καλο που μου εχει μεινει.....ειμαι με το εξτρα μιλφακι μου σε σπιτι φιλου που μου παραχωρησε ευγενικα και μπαλαμουτιαζομαστε αγρια για ωρα.
Την ειχα κανει πυραυλο αλλα δεν τον ειχα χωσει ακομα παρα μονο "τυχαια"μια δυο φορες ωσπου ειχε αρχισει να παρακαλαει να την ξεσκισω (πολυ με αναβει αυτο).
Πριν προλαβω να αρχισω το ξεσκισμα μου λεει οτι θελει να ανεβει απο πανω στην κυριολεξια τρεμοντας απο καυλα με το μουνι της να εχει γεμιζει υγρα.... ανεβαινει το μωρο απο πανω και αρχιζει την τραμπαλα.....
Εχυσε 2 φορες σε 5-6 λεπτα ενω την εβλεπα σχεδον να χανεται απο καυλα.....Συνεχισε για 1-2 λεπτα ακομα Ωσπου την ειδα που πηγαινε για 3ο χυσιμο.Παιδια εντελως ξαφνικα νιωθω τον μπουτσο μου , τα αρχιδια μου , τα ποδια μου να καιγονται απο τα υγρα της .... κανω να δω και βλεπω οτι η γυναικα squirtαρε ενω τελειωνε παλι σε κατασταση αμοκ
........
Μολις τελιωσαμε μετα απο ωρα και ειδε τι εκανε στο κρεβατι ντραπηκε πολυ .... μου ειπε οτι δεν της ειχε ξανασυμβει ποτε αυτο και δεν μπορουσε να κοντρολαρει τον εαυτο της....
Μαλον αληθεια ελεγε κρινοντας απο την αντιδρασση της πραγμα που με καυλωσε ακομα περισσοτερο.....
Νομιζω ερχονται καλυτερες μερες