Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Καλημερα φιλε!καλημερα liako sun
Καλημερα φιλε!καλημερα liako sun
Καλημερα φιλε!
σου ευχωμαι τα καλυτερα και οτι ποθεις φιλεΔεν ελεγε και πολλά
Το κακο ειναι πως η τωρινή μου γκομενα ειναι ψιλομέτρια
αλλα η αδερφή της ειναι μούναρος :S
ολες δυσκολες το παιζουν ειναι συστημα ετσιΚαλημέρα..
Καλοκαιρι του '12
Γνωριμια μεσω νετ (badoo) με μιλφακι χωρισμενο με παιδι,το επαιζε δυσκολη κλπ μετα από καιρο κλεινουμε ραντεβού 21.00 σε παραλια στη Πατρα για να μη μας δει κοσμος απλα να γνωριστούμε.
Καθόμαστε παραλια διπλα στα 100 μετρα είναι 2-3 ψαραδες και στα στα 100 μετρα πισω σπιτια με κοσμο στις αυλες και στα μπαλκονια καθοτι καλοκαιρι (εγω εμενα στη περιοχη παραπανω)
εκει που κουβεντιάζουμε γενικα ότι είμαι σε σχεση ότι αυτή είναι χωρισμενη προσφατα και γενικες μαλακιες ξαφνικα η κυρια με αρχιζει στα γλωσσοφιλα μου κατεβαζει το σορτσ και ξεκιναει μια τσιμπουκαρα άλλο πραγμα..η καταληξη με καβαλαει και αρχιζουμε να γαμιομαστε χωρις να υπαρχει κοσμος γυρω σε διαφορες στασεις σαν να ειμαστε στο κρεβατι και χωρις κοσμο..τα πηρε στο στομα στο τελος και φυγαμε περήφανα με τους ψαραδες να εχουν μεινει μαλακες..ακολουθησαν κι αλλα 4-5 γαμησια μαζι της με πιο περιεργο στη περιμετρικη σε κομματι που δεν ειχε παραδοθεί εξω από το αμαξι στο καπό του αυτ/του να την γαμαω από πισω...
Άλλο ωραιο σκηνικο με φιλη που παιζαμε χωρις σχεση την πηγα σε κοντινη πολη για ποτο τοτε καθως δεν ημουν ελευθερος και στην επιστροφη για να με ευχαριστησει με πιπωνε σε ολη τη διαδρομή 1.30 ωρα δρομο χωρις να με αφηνει να χυσω, φτασαμε σπιτι και γαμιομασταν ολη νυχτα..αντε να πας για δουλεια την άλλη μερα και να συναντήσεις και τη σχεση σου τοτε
φιλε να πω οτι σε λυπαμαι που δεν το γαμας το μωρο και δεν τυχαινει φαση για προσπαθησε ταχα μου ενα τυχαιο αγγιγμα ξερεις τωρα σε κανα διαδρομο χωλ καπως ρε παιδι μου να βολεψει μελετησε το λιγο το θεμα και μετα εσυ τον αδιαφορο σαν να μην συμβαινει τιποτα για δες το λιγοΟχι
Πρέπει να με εχουν ψιλιαστει
ημουν στην αμερική τοτε και γνωρισα εναν στρατιωτικο
θα με πηγαινε σπιτι του να με γαμησει... δεν μου αρεσε πολυ αυτος αλλα ειχε μεγαλη πουτσα οποτε εννοειται θα πηγαινα χαχα
μου χε πει οτι φιλοξενει εναν φιλο του, αλλα ειχε μεγαλο σπιτι οποτε δεν θα μας ενοχλουσε...
φτανουμε και μπαινουμε στο σπιτι... με συστηνει στον φιλο του, εναν κουκλο (και σκεφτομαι γμτ γτ δεν μπορουσε να ναι αυτος)
τεσπα
ανεβαινω με τον στρατιωτικο στο δωματιο, ξεκιναμε την φαση κτλ
με ρωταει σε καποια φαση, σε πειραζει να ερθει κ ο φιλος μου...
με το που λεω οχι, ανοιγει ο αλλος την πορτα και μπαινει...
με γαμησανε και οι 2 και γενικα ειχαμε απιστευτη χημεια οι 3 μας, (σπανιο για τριο)
παιζει να ηταν το καλυτερο μου τριο μεχρι τωρα
καλημερα παιδια φτασαμε τις 100 ψηφους αντε και οι 200
ναι ρε φιλε τι ηταν αυτο???το γαμησι που εκανε ο ολυμπιακος στον παναθηναικο!!! μιλαμε αξεχαστοοοοοοο
δεν το νομιζω να γινει αυτο που λεςΞεπέρασέ το κικιρικου
Ηταν καλό θρεντ αλλα τελείωσε