Νέα

ενα τοπ γαμισι που θυμαστε καλυτερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kikirikou69(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τι προτιματε να φοραει η γυναικα που γαματε

• ζαρτιερες (καλτσες) γοβες

Ψήφοι: 47 31,5%
  • μονο στρινκ

Ψήφοι: 13 8,7%
  • κορμακι διαφανο δαντελενιο

Ψήφοι: 5 3,4%
  • μονο καλτσες

Ψήφοι: 5 3,4%
  • δαντελωτα εσωρουχα

Ψήφοι: 6 4,0%
  • τιποτα

Ψήφοι: 37 24,8%
  • ολα της τα ρουχα και να να γαματε με σηκωμενη φουστα

Ψήφοι: 29 19,5%
  • μονο το σουτιεν και τα βυζια εξω

Ψήφοι: 7 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    149

Darklord_001

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2016
Like
18
Πόντοι
0
Τα καλύτερα γαμήσια γίνονται με μπαφίδια και με παραπάνω απο δυο άτομα ;)

ITALIAN21

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα..
Καλοκαιρι του '12
Γνωριμια μεσω νετ (badoo) με μιλφακι χωρισμενο με παιδι,το επαιζε δυσκολη κλπ μετα από καιρο κλεινουμε ραντεβού 21.00 σε παραλια στη Πατρα για να μη μας δει κοσμος απλα να γνωριστούμε.
Καθόμαστε παραλια διπλα στα 100 μετρα είναι 2-3 ψαραδες και στα στα 100 μετρα πισω σπιτια με κοσμο στις αυλες και στα μπαλκονια καθοτι καλοκαιρι (εγω εμενα στη περιοχη παραπανω)
εκει που κουβεντιάζουμε γενικα ότι είμαι σε σχεση ότι αυτή είναι χωρισμενη προσφατα και γενικες μαλακιες ξαφνικα η κυρια με αρχιζει στα γλωσσοφιλα μου κατεβαζει το σορτσ και ξεκιναει μια τσιμπουκαρα άλλο πραγμα..η καταληξη με καβαλαει και αρχιζουμε να γαμιομαστε χωρις να υπαρχει κοσμος γυρω σε διαφορες στασεις σαν να ειμαστε στο κρεβατι και χωρις κοσμο..τα πηρε στο στομα στο τελος και φυγαμε περήφανα με τους ψαραδες να εχουν μεινει μαλακες..ακολουθησαν κι αλλα 4-5 γαμησια μαζι της με πιο περιεργο στη περιμετρικη σε κομματι που δεν ειχε παραδοθεί εξω από το αμαξι στο καπό του αυτ/του να την γαμαω από πισω...
Άλλο ωραιο σκηνικο με φιλη που παιζαμε χωρις σχεση την πηγα σε κοντινη πολη για ποτο τοτε καθως δεν ημουν ελευθερος και στην επιστροφη για να με ευχαριστησει με πιπωνε σε ολη τη διαδρομή 1.30 ωρα δρομο χωρις να με αφηνει να χυσω, φτασαμε σπιτι και γαμιομασταν ολη νυχτα..αντε να πας για δουλεια την άλλη μερα και να συναντήσεις και τη σχεση σου τοτε

Darklord_001

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2016
Like
18
Πόντοι
0
Ο ήρωας του καμπινγκ είναι αυτός με τα μπαφίδια...
Καθώς ειμαι και παππούλης, καμπινγκ το 99, εχουμε αράξει βραδάκι με τρανζιστοράκι παρακαλώ, και στρίβω για ολο το παρεάκι που ειναι αγόρια και κορίτσια που έχουμε γνωριστει εκεί.
Υπαρχει στη παρεα και ενα ζευγαρι που ειναι ομως φιλαράκια που πηδιούνται οποτε λάχει.
Η κοπέλα ειναι 25αρα, αυτος πιο πιτσιρικάς, καπου στα 22.

Ο κόσμος καποια στιγμή εσπασε και μείναμε οι τρείς μας. Η κοπέλα καποια στιγμή μεσα στα πολλα μπαφίδια της κι ολας, ήρθε και αρχισε να με φιλαει χώνοντας το χερι μεσα απο τη φόρμα μου. Μετά γυρνάει και κανει το ίδιο στον τυπάκο..

Μπαίνουμε μεσα στη σκηνή και ξεκίνησε το γλέντι..
Τοτε ημουν πιτσιρικας και εγω και πρέπει να εχυσα 4-5 φορες..
Μοναδικό μελανό σημείο της βραδιάς οτι καποια απο τις 5 φορες εχυσα στο στομα του τυπάκου..
Δε φταιω εγω, αλλα μεσα στη καύλα και στο γαμήσι, μου εριξε και αυτος μια πιπα. Δε τρελαθηκα με τη φαση, ούτε αυτός πρέπει να το είχε ξανακάνει, αλλα έγινε και αυτο.

Οσο για τη γκόμενα, στο τέλος ειχε σπερματα παντού. Σταζανε απο τη κωλοτρυπίδα της, στη πλατη, στο στομα.. Παντου. Μπανιο την ειχαμε κανει...

Την αλλη μερα ηταν λιγο άβολο για εκείνους (εμενα στα αρχιδια μου)
Ηταν παντως απο τα κορυφαια γαμησια εβερ..
Μπραβο στα παιδια
Ηταν και φραγκατα που κανανε καμπινγκ για την εμπειρία και την ειχαν δει χιπιδες

OP
OP
kikirikou69(1)

kikirikou69(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2016
Κριτικές
4
Like
140
Πόντοι
1
OP
OP
kikirikou69(1)

kikirikou69(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2016
Κριτικές
4
Like
140
Πόντοι
1
Καλημέρα..
Καλοκαιρι του '12
Γνωριμια μεσω νετ (badoo) με μιλφακι χωρισμενο με παιδι,το επαιζε δυσκολη κλπ μετα από καιρο κλεινουμε ραντεβού 21.00 σε παραλια στη Πατρα για να μη μας δει κοσμος απλα να γνωριστούμε.
Καθόμαστε παραλια διπλα στα 100 μετρα είναι 2-3 ψαραδες και στα στα 100 μετρα πισω σπιτια με κοσμο στις αυλες και στα μπαλκονια καθοτι καλοκαιρι (εγω εμενα στη περιοχη παραπανω)
εκει που κουβεντιάζουμε γενικα ότι είμαι σε σχεση ότι αυτή είναι χωρισμενη προσφατα και γενικες μαλακιες ξαφνικα η κυρια με αρχιζει στα γλωσσοφιλα μου κατεβαζει το σορτσ και ξεκιναει μια τσιμπουκαρα άλλο πραγμα..η καταληξη με καβαλαει και αρχιζουμε να γαμιομαστε χωρις να υπαρχει κοσμος γυρω σε διαφορες στασεις σαν να ειμαστε στο κρεβατι και χωρις κοσμο..τα πηρε στο στομα στο τελος και φυγαμε περήφανα με τους ψαραδες να εχουν μεινει μαλακες..ακολουθησαν κι αλλα 4-5 γαμησια μαζι της με πιο περιεργο στη περιμετρικη σε κομματι που δεν ειχε παραδοθεί εξω από το αμαξι στο καπό του αυτ/του να την γαμαω από πισω...
Άλλο ωραιο σκηνικο με φιλη που παιζαμε χωρις σχεση την πηγα σε κοντινη πολη για ποτο τοτε καθως δεν ημουν ελευθερος και στην επιστροφη για να με ευχαριστησει με πιπωνε σε ολη τη διαδρομή 1.30 ωρα δρομο χωρις να με αφηνει να χυσω, φτασαμε σπιτι και γαμιομασταν ολη νυχτα..αντε να πας για δουλεια την άλλη μερα και να συναντήσεις και τη σχεση σου τοτε
ολες δυσκολες το παιζουν ειναι συστημα ετσι :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
kikirikou69(1)

kikirikou69(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2016
Κριτικές
4
Like
140
Πόντοι
1
Οχι
Πρέπει να με εχουν ψιλιαστει :grin:
φιλε να πω οτι σε λυπαμαι που δεν το γαμας το μωρο και δεν τυχαινει φαση για προσπαθησε ταχα μου ενα τυχαιο αγγιγμα ξερεις τωρα σε κανα διαδρομο χωλ καπως ρε παιδι μου να βολεψει μελετησε το λιγο το θεμα και μετα εσυ τον αδιαφορο σαν να μην συμβαινει τιποτα για δες το λιγο  :2funny: :2funny:

poustraa28

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
ημουν στην αμερική τοτε και γνωρισα εναν στρατιωτικο
θα με πηγαινε σπιτι του να με γαμησει... δεν μου αρεσε πολυ αυτος αλλα ειχε μεγαλη πουτσα οποτε εννοειται θα πηγαινα χαχα
μου χε πει οτι φιλοξενει εναν φιλο του, αλλα ειχε μεγαλο σπιτι οποτε δεν θα μας ενοχλουσε...
φτανουμε και μπαινουμε στο σπιτι... με συστηνει στον φιλο του, εναν κουκλο (και σκεφτομαι γμτ γτ δεν μπορουσε να ναι αυτος)

τεσπα
ανεβαινω με τον στρατιωτικο στο δωματιο, ξεκιναμε την φαση κτλ
με ρωταει σε καποια φαση, σε πειραζει να ερθει κ ο φιλος μου...
με το που λεω οχι, ανοιγει ο αλλος την πορτα και μπαινει...

με γαμησανε και οι 2 και γενικα ειχαμε απιστευτη χημεια οι 3 μας, (σπανιο για τριο)
παιζει να ηταν το καλυτερο μου τριο μεχρι τωρα :P

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
τα αυτοκινητα μας βγαζουν τα λεφτα τους με πολλους τρόπους τελικά ! ;)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
το γαμησι που εκανε ο ολυμπιακος στον παναθηναικο!!! μιλαμε αξεχαστοοοοοοο  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1
ημουν στην αμερική τοτε και γνωρισα εναν στρατιωτικο
θα με πηγαινε σπιτι του να με γαμησει... δεν μου αρεσε πολυ αυτος αλλα ειχε μεγαλη πουτσα οποτε εννοειται θα πηγαινα χαχα
μου χε πει οτι φιλοξενει εναν φιλο του, αλλα ειχε μεγαλο σπιτι οποτε δεν θα μας ενοχλουσε...
φτανουμε και μπαινουμε στο σπιτι... με συστηνει στον φιλο του, εναν κουκλο (και σκεφτομαι γμτ γτ δεν μπορουσε να ναι αυτος)

τεσπα
ανεβαινω με τον στρατιωτικο στο δωματιο, ξεκιναμε την φαση κτλ
με ρωταει σε καποια φαση, σε πειραζει να ερθει κ ο φιλος μου...
με το που λεω οχι, ανοιγει ο αλλος την πορτα και μπαινει...

με γαμησανε και οι 2 και γενικα ειχαμε απιστευτη χημεια οι 3 μας, (σπανιο για τριο)
παιζει να ηταν το καλυτερο μου τριο μεχρι τωρα :P

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
το καλυτερο το χα κανει με μια 41 χρονων από αμαλιαδα.την πετυχα φεισμπουκ και ψηθηκε εκει βγηκα ραντεβού κλπ.ακομα το θυμαμαι

OP
OP
kikirikou69(1)

kikirikou69(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2016
Κριτικές
4
Like
140
Πόντοι
1
καλημερα παιδια φτασαμε τις 100 ψηφους αντε και οι 200  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Ξεπέρασέ το κικιρικου :)

Ηταν καλό θρεντ αλλα τελείωσε :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom