Νέα

ενα τοπ γαμισι που θυμαστε καλυτερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kikirikou69(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τι προτιματε να φοραει η γυναικα που γαματε

• ζαρτιερες (καλτσες) γοβες

Ψήφοι: 47 31,5%
  • μονο στρινκ

Ψήφοι: 13 8,7%
  • κορμακι διαφανο δαντελενιο

Ψήφοι: 5 3,4%
  • μονο καλτσες

Ψήφοι: 5 3,4%
  • δαντελωτα εσωρουχα

Ψήφοι: 6 4,0%
  • τιποτα

Ψήφοι: 37 24,8%
  • ολα της τα ρουχα και να να γαματε με σηκωμενη φουστα

Ψήφοι: 29 19,5%
  • μονο το σουτιεν και τα βυζια εξω

Ψήφοι: 7 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    149

takhs andr

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
341
Πόντοι
21
περσι το καλοκαιρι σε παραλια ερημικη (λιμανακι) εκανα γυμνισμο μονος ηρτθε ζευγαρι και πεχτηκε φαση οποσ το εκανα στην κυρια ηρθε πισο μου ο αντρας τησ και μου εγλυφε κολο και αρχιδια μετα μου τον εβαλε πονεσα στην αρχη (προτη μου φορα ισος και τελευταια) εχυσα ποταμια τρελο τρενακι και μετα με αυτον στην μεση

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Το καλυτερο γαμησι-γαμησια ηταν με μια ψυχασθενη γκομενα στο εξωτερικο. Η τυπισσα εχυνε κ εχυνε κ εχυνε.. Μετα που καταλαβα τι παιζοταν κ μεχρι να ξεφυγω απο την ολη υποθεση γμηθηκε το συμπαν. Πληροφοριακα επασχε απο μανιοκαταθλιψη.Δεν την εκανες καλα με τιποτα... Μονο μια φορα μετα απο 4 ωρες γαμησι ασταματητο κ εγω στα προθυρα της καταρευσηε ειπε "enough baby". Μετα απο κανα διωρο ηθελε παλι. Τι μητρομανες κ μαλακιες. Αυτη ηταν σε αλλο επιπεδο.... Τι θυμηθηκα πρωινιατικα... Παω gym..

Επισκέπτης
Λογικά αξέχαστα γαμήσια έχουν κάνει οι περισσότεροι με γκόμενες που γούσταραν πολύ, το πρώτο γαμήσι με κάποια που κυνηγούσαν καιρό κτλ. Τα πιο τρελά γαμήσια όμως μπορεί να είναι και με κάποιο [glow=orange,2,300]fuckbody[/glow] όπου συνήθως κάνεις και τα πιο περίεργα πράγματα, βίτσια, γούστα.
fuckbuddy ρε τύπε...όπως ήταν ο τσεγιέν με την μπέτυ από φ104 :tooth:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Παλικάρια πριν 5 χρονια γνωρίζω μιλφ από badoo.  χωρισμένη με 2 παιδιά.  Από χωριό της Βοιωτίας. Εγώ Κορινθίος.παμε τις επόμενες μέρες για καφέ άγιους θεοδωρους πούλησε επισκεφτεί μια ξαδέρφη πίνουμε καφε τα λέμε γενικά από προβληματική οικογενεια αλλά καλό κορμί.φασωνομαστε στο αμαξι φιλιά με γλώσσα χαιδεματα με κάνει τουρμπο αλλά δεν μου κάθεται. 
Μετά για 20 μέρες μυνηματα και να με έχει κάνει τουρμπο μόνιμα καβλωμενος.
Τελικά πάω στο χωριό βράδυ μετά τη δουλειά περιμένω να πάει 11 να κοιμηθουν τα παιδιά και βγαίνει.
Λοιπον πήγαμε σε ένα γήπεδο έρημικα και γαμουσα 3 ώρες ακαποτα.  Πιπα και κωλο δεν έκανε καθόλου αλλά όλα τα υπόλοιπα. Είχε και στενό μουνι και ένιωθα να πιάνω πάτο.  Μιλάμε άλλη διάσταση.  4 φορές έχυσα πλάτη και βυζαρες και έλιωσα.  Στην επιστροφή αφού δεν σκοτώθηκα πάλι καλά έκλειναν τα μάτια μου από τη κούραση.  Τελικά άλλη μια φορά βρεθήκαμε για πουτσα και τελος μετά ανένδοτη γιατί άρχισε να νιώθει πράγματα λέει και δεν ήθελε να πληγωθει.  Μιλάμε που και που αλλα σκατα δεν θέλει με τίποτα αλλά αυτό το βράδυνο γαμιση απίστευτο στην ένταση και τη διαρκεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom