Yorgos να σου πω και το κλείνω και εγώ γιατί μάλλον άσχετο το κάναμε το θέμα. Απλά το "ποτέ μη λες ποτέ" είναι μια έκφραση που ισχύει στη ζωή μας και πρέπει να το αποδεχτούμε θέλουμε δε θέλουμε για να είμαστε εντάξει με τον εαυτό μας τουλάχιστον. ΔΕΝ είναι όμως υποχρεωτικό να αφορά σχέση με μια επαγγελματία, σε αυτό αναφέρθηκα αλλά δεν αφορά μόνο αυτό. Το "κλείδωμα" που λες είναι δικλείδα ασφαλείας για σένα και μπράβο σου. Όμως δε μπορύμε να "κλειδώνουμε" τα πάντα στις ανθρώπινες σχέσεις αλλά μακάρι να είχαμε τέτοιες δυνατότητες ίσως είναι καλύτερα κάποιες φορές.
Για την πουτανιά που λες όντως όλοι μας κάτι κουβαλάμε σε κάποιο ποσοστό. Απλά (τελικά διαφωνώ) δεν αντέχω τις σημερινές γυναίκες του target group 27-35 που ψάχνουν να αποκατασταθούν μετά από την επαγγελματική καταξίωση, κοινωνική αναβάθμιση και επιλογή μέσα από κάποιους άντρες που τους έχουν στο περίμενε. Επίσης σιχαίνομαι το στυλ της δήθεν καλής κοπέλας, από σπίτι, που κάνει μια σχέση και καταλήγει κάπου και πείθει (εμάς τους ηλίθιους) ότι είμαστε ο πρωτος άντε δεύτερος άντε τρίτος στη ζωή της ενώ όπως σωστά είπε έχει πάει με τόσους. Και δεν είναι κακό, αλλά δεν το παραδέχεται καμιά τους. Και ξέρεις γιατί Yorgos; Γιατί απλά εμείς οι περισσότεροι άντρες αυτό θέλουμε να ακούμε. Είναι κάτι σαν τον οργασμό τους. Ψεύτικος σχεδόν πάντα όπως και τα υπόλοιπα (και δε μιλάω για επαγγελματίες, λέμε και για νορμάλ περιπτώσεις σχέσεων) που το δίνουν έτσι επειδή ποτέ κανείς μας δεν τους είπε μετά από ένα ψεύτικο θεατρινίστικο ερωτικό παιχνίδι το "χέστηκα αν εσύ δεν τελείωσες και δεν ευχαριστήθηκες, εγώ πέφτω για ύπνο τώρα...". Θα μου πεις και θα συμφωνήσω το θέμα είναι η συμμετοχή και ευχαρίστηση και των δύο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Επίσης δεν είχα διάθεση και εγώ τοπιστικά (μακριά μας) θέματα.
Τώρα για τον άλλο φίλο με την τύπισσα από την Πάτρα (συγγνώμη μήπως Γενεύη εννοούσες;
) 700 ευρώ για τα 2/3 της ώρας δηλαδή 40 λεπτά εννοείς? Σιγά μωρή ποια είσαι? Ούτε παρουσιάστρια σε πρωινάδικο δεν παίρνει τόσα....Και μετά Yorgos είναι δυνατόν να μην πω (και να συμφωνήσεις...
) ότι το χειρότερο είναι μια ψωνισμένη πουτάνα?
Για την τύπισσα που ανοίχτηκε το θέμα πάντως το νέο είναι ότι σήμερα το απόγευμα μίλησαν στο τηλέφωνο και του συστήθηκε ως Νανά. Δε ξέρω αν είναι αληθινό ή όχι, ζήτησε 150 ευρώ, είχε φωνή πολύ σιγανή και καθαρά ελληνικά για μία ώρα και δεν πήγαινε σε σπίτι ήθελε ραντεβού πρώτα σε καφετέρια ή lobby ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας (κοντά στο Ατικα) και ο δικός μου της είπε να το ξεχάσει (επειδή πάει σε κάποιες συναντήσεις επαγγελματικές εκεί και δεν ήθελε να ξεφτιλιστεί)....Κρίνετε μόνοι σας