Ποιές να βάλουν ο Κυριάκος και ο Αλέξης?
Αν ο Κυριακος βαλει τη Σια, ο αργυροτοξος δεν θα χανει ενημερωση!
Ποιές να βάλουν ο Κυριάκος και ο Αλέξης?
Σίγουρα.Αν ο Κυριακος βαλει τη Σια, ο αργυροτοξος δεν θα χανει ενημερωση!
Θα στήσω σκηνακι απ' έξω....Αν ο Κυριακος βαλει τη Σια, ο αργυροτοξος δεν θα χανει ενημερωση!
Η Σία φιλοδοξεί να γίνει κυρία Πρωθυπουργού,δε νομίζω να δεχτεί αυτό το ρόλο της ενημέρωσης του κόμματος....Θα στήσω σκηνακι απ' έξω....
Θα στήσω σκηνακι απ' έξω....
Θα βρει τρόπο να μπει μέσα.Να είσαι σίγουρος.Γιατι απεξω;
Στα ενδοτερα σε θελω!
Πολύ σωστά ...επενδύει στο μέλλον.Η Σία φιλοδοξεί να γίνει κυρία Πρωθυπουργού,δε νομίζω να δεχτεί αυτό το ρόλο της ενημέρωσης του κόμματος....
Έξω θα είναι η βάση μου...ο αγώνας θα διεξάγεται εντός.Γιατι απεξω;
Στα ενδοτερα σε θελω!
Θα βρει τρόπο να μπει μέσα.Να είσαι σίγουρος.
Ναι,για τον χωρο που γίνεται η ενημέρωση...Για το δωματιο μιλαμε παντα, ετσι; Χαχαχα!
Το Μητσοτακέικο είναι κορακοζώητο. Μπορεί να βρίσκεται 40 χρόνια ακόμη στη Βουλή....Πολύ σωστά ...επενδύει στο μέλλον.
Βέβαια αν ο Κυριάκος κυβερνάει για καμμία εικοσαρια χρόνια δεν θα προλάβει να γίνει κυρία πρωθυπουργού.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έξω θα είναι η βάση μου...ο αγώνας θα διεξάγεται εντός.
Για αυτό το έγραψα....Το Μητσοτακέικο είναι κορακοζώητο. Μπορεί να βρίσκεται 40 χρόνια ακόμη στη Βουλή....
Το Μητσοτακέικο είναι κορακοζώητο. Μπορεί να βρίσκεται 40 χρόνια ακόμη στη Βουλή....
Πιο πιθανό να φύγει από τη θέση της η ίδια η Βουλή,παρά η Οικογένεια.Εμεις δεν θα ειμαστε εδω οταν αυτοι θα φυγουν απο τη Βουλη!
Aν ήμουν εγώ στην πρώτη λήψη,θα προσπαθούσα να γλειψω δαχτυλακια και το πέδιλο φυσικά...Ελένη Χρονά ΕΡΤ, δεν θα ξεχάσω ποτέ τα απανωτά παγκόσμια ρεκόρ σπριντ μέχρι την τουαλέτα, όποτε σε έβλεπα στην Δημόσια Τηλεόραση