argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.741
- Πόντοι
- 9.297
Εννοείται.Λόγω Βαγγέλη Μαρινάκη?Αστεία αστεία το ξανάκανε πολύ δυνατό σαν το παλιό....
Εννοείται.Λόγω Βαγγέλη Μαρινάκη?Αστεία αστεία το ξανάκανε πολύ δυνατό σαν το παλιό....
δεν μ αρεσει οταν μια γυναικα λεει ψεμματα...δεν την βλεπω ερωτικα μετα σε καμμια περιπτωση.οσο για μενα δεν εχω λογο ν πω ψεμματα.Στον ωκεανό ανωνυμίας και μαλακίας του διαδικτύου δεν υπάρχουν ψέματα;
Δεν είναι κυβερνητική εκπρόσωπος...για δημοσιογράφους μιλάμε.δεν μ αρεσει οταν μια γυναικα λεει ψεμματα...δεν την βλεπω ερωτικα μετα σε καμμια περιπτωση.οσο για μενα δεν εχω λογο ν πω ψεμματα.
Tα δελτία σήμερα από τις ωραίες παρουσιάστριες είναι Καλλιστεία οφθαλμών.Δεν είναι κυβερνητική εκπρόσωπος...για δημοσιογράφους μιλάμε.
Το 75 τα εκατό που βλέπει δελτία σήμερα το κάνει για τις παρουσιάστριες ,παρά για τις ειδήσεις....Δεν είναι κυβερνητική εκπρόσωπος...για δημοσιογράφους μιλάμε.
Eγω φροντίζω να βλέπω και στην ΕΡΤ...Με ένα δελτίο δεν έχεις σφαιρική άποψη.Το 75 τα εκατό που βλέπει δελτία σήμερα το κάνει για τις παρουσιάστριες ,παρά για τις ειδήσεις....
Οι παρουσίες στα δελτία είναι πιο όμορφες από το παρελθόν.Eγω φροντίζω να βλέπω και στην ΕΡΤ...Με ένα δελτίο δεν έχεις σφαιρική άποψη.
Κορυφαίο μέσον μακράν η εφημερίδα.
Έτσι πρέπει.Οι παρουσίες στα δελτία είναι πιο όμορφες από το παρελθόν.
Παίζουν καλά το παιχνίδι οι διευθυντές ειδήσεων.Έτσι πρέπει.
Σε κάθε δουλειά μετράει η εμφάνιση και κυρίως στα Μ.Μ.Ε.Παίζουν καλά το παιχνίδι οι διευθυντές ειδήσεων.
Τα δελτία είναι το μόνο πόστο στα ΜΜΕ που οι άντρες είναι μειοψηφία...Σε κάθε δουλειά μετράει η εμφάνιση και κυρίως στα Μ.Μ.Ε.
Αρα για ψεμματα μιλαμε...Δεν είναι κυβερνητική εκπρόσωπος...για δημοσιογράφους μιλάμε.
Aν πράγματι μιλούσαμε για κυβερνητική εκπρόσωπο τι θα έλεγες;Αρα για ψεμματα μιλαμε...
Εκτος τη Δομνα μου παλι το ιδιο θα λεγαAν πράγματι μιλούσαμε για κυβερνητική εκπρόσωπο τι θα έλεγες;
Παρά είναι εμφανίσιμη για αυτήν την άχαρη θέση...Εκτος τη Δομνα μου παλι το ιδιο θα λεγα
Αυτή και η Αχτσιόγλου του ΣΥΡΙΖΑ θα σώσουν τα μεγάλα κόμματα στις ερχόμενες εκλογές...Παρά είναι εμφανίσιμη για αυτήν την άχαρη θέση...
Eπιφυλασσομαι μήπως προκύψουν άλλες επιλογές στις θέσεις αυτές...Αυτή και η Αχτσιόγλου του ΣΥΡΙΖΑ θα σώσουν τα μεγάλα κόμματα στις ερχόμενες εκλογές...
Eπιφυλασσομαι μήπως προκύψουν άλλες επιλογές στις θέσεις αυτές...
Να μείνει εκεί ,να βάλει μυαλό που εβαλε στα χέρια του μωρού....i-pad!!!!Ερχονται εκλογες και το καημενο το Ευακι στη φυλακα;
Αδικη κοινωνια!
Ποιές να βάλουν ο Κυριάκος και ο Αλέξης?Eπιφυλασσομαι μήπως προκύψουν άλλες επιλογές στις θέσεις αυτές...