argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.740
- Πόντοι
- 9.297
Άλλη μια γυναίκα καριέρας ...φουλ αγαμητη κατά πάσα πιθανότητα.Κατερίνα Τσαμούρη Star...
Άλλη μια γυναίκα καριέρας ...φουλ αγαμητη κατά πάσα πιθανότητα.Κατερίνα Τσαμούρη Star...
Εντυπωσιακή παρουσία και ανερχόμενη.Αστέρι του διπλωματικού ρεπορτάζ...Άλλη μια γυναίκα καριέρας ...φουλ αγαμητη κατά πάσα πιθανότητα.
Εντυπωσιακή παρουσία και ανερχόμενη.Αστέρι του διπλωματικού ρεπορτάζ...
Λίαν ερωτευσιμη...ψηφισα Ινα Ταραντου εδω και αρκετο καιρο... μεγαλωσε λιγο αλλα εξακολουθει το προσωπο της να μου κανει το απολυτο ΚΛΙΚ...
Πολύ καλή παρουσία από το παλιό Star...ψηφισα Ινα Ταραντου εδω και αρκετο καιρο... μεγαλωσε λιγο αλλα εξακολουθει το προσωπο της να μου κανει το απολυτο ΚΛΙΚ...
Και ΕΡΤ-3 ...ΥΠΕΡΟΧΗ στην εκπομπή "Του νερού τα παραμύθια" με θέμα την ΜήλοΠολύ καλή παρουσία από το παλιό Star...
εχω δαγκωσει το Μηλο μαζι της...Και ΕΡΤ-3 ...ΥΠΕΡΟΧΗ στην εκπομπή "Του νερού τα παραμύθια" με θέμα την Μήλο
Ομορφη γυναίκα...εχω δαγκωσει το Μηλο μαζι της...
Κόντεψα να το δαγκώσω και εγώ ιδίως μετά την εκπομπή αυτήν....εχω δαγκωσει το Μηλο μαζι της...
Θα μοιάζεις με τον Αδάμ που έφαγε τον απαγορευμένο καρπό...Κόντεψα να το δαγκώσω και εγώ ιδίως μετά την εκπομπή αυτήν....
Το δάγκωσα με CIA....!Θα μοιάζεις με τον Αδάμ που έφαγε τον απαγορευμένο καρπό...
Οχι με Ελλη Κασόλη?Το δάγκωσα με CIA....!
Είναι μικρή για μένα...η Σια της καρυδιας μου έχει και αυτό το Σκσνδιναβοπρεπες....Οχι με Ελλη Κασόλη?
Η Ελλη είναι διαθέσιμη.Η Σία όχι...Είναι μικρή για μένα...η Σια της καρυδιας μου έχει και αυτό το Σκσνδιναβοπρεπες....
Iσχυει...στην πραγματικότητα αυτή πρέπει να είναι προτεραιότητα όπως φυσικά και η Λένα Φλυτζάνη,εκ Θεσσαλονίκης και αυτή...!Η Ελλη είναι διαθέσιμη.Η Σία όχι...
Αξιόλογη....την έχει φάει η δουλειά και αυτήν.Εκτος αν την παλαμαριαζει έτερος επιστημων....Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Τσικουδή
Ομορφη και η Λένα Φλυτζάνη...Iσχυει...στην πραγματικότητα αυτή πρέπει να είναι προτεραιότητα όπως φυσικά και η Λένα Φλυτζάνη,εκ Θεσσαλονίκης και αυτή...!
Ψοφαω για παρτουζιτσες made in ΣΚΑ'Ι'!
Από τις καλύτερες παρουσίες στον καιρό.Ακόμα περιμένουμε όμως την αντικατάσταση της αξεπέραστης Μαρίας Σινιώρη...Αξιόλογη....την έχει φάει η δουλειά και αυτήν.Εκτος αν την παλαμαριαζει έτερος επιστημων....