Μην πετάτε χρήματα στην Δώρα ,το μόνο που ανεβάζει είναι μπλουζάκια να φαίνονται κάπως οι ρώγες της.
Έχει και κάτι φωτογραφίες που ζητάει από 300-600 ευρώ για να τις δέις
Μην πετάτε χρήματα στην Δώρα ,το μόνο που ανεβάζει είναι μπλουζάκια να φαίνονται κάπως οι ρώγες της.
Έχει και κάτι φωτογραφίες που ζητάει από 300-600 ευρώ για να τις δέις
Την Ερασμία ή Έρη όπως θέλει να την φωνάζουν, την είχα γνωρίσει πριν κάποια χρόνια. Είναι συντοπίτισσα της δικιάς μου και την ακολουθούσα στο instagram όταν είχε πολύ λίγους ακόλουθους. Τότε δημοσίευε ασκήσεις γιόγκα με το αθλητικό της κορμάκι ή με το μαγιό της. Σιγά σιγά άρχισε να τα βγάζει και τα τελευταία χρόνια δημοσίευε σχεδόν ολόγυμνες φωτό και καλά καλλιτεχνικές. Ήταν αναμενόμενο ότι το instagram θα της κατέβαζε το κύριο προφίλ της.
Την Ερασμία ή Έρη όπως θέλει να την φωνάζουν, την είχα γνωρίσει πριν κάποια χρόνια. Είναι συντοπίτισσα της δικιάς μου και την ακολουθούσα στο instagram όταν είχε πολύ λίγους ακόλουθους. Τότε δημοσίευε ασκήσεις γιόγκα με το αθλητικό της κορμάκι ή με το μαγιό της. Σιγά σιγά άρχισε να τα βγάζει και τα τελευταία χρόνια δημοσίευε σχεδόν ολόγυμνες φωτό και καλά καλλιτεχνικές. Ήταν αναμενόμενο ότι το instagram θα της κατέβαζε το κύριο προφίλ της.
Κριμα παντως...καλλιτεχνικο γυμνο κανει η κοπελα!! Δεν ειναι πορνοσταρ! Το εχει παρα@@@@ει το ινσταγκραμ με τους κανονες του....τεσπα...την θυμαμαι κι εγω την Ερη απο παλια στο ινσταγκραμ που ανεβαζε φωτο μονο με γιογκα...αλλα μαλλον καταλαβε οτι μετραει πολυ σαν γυναικα και ειπε να το εκμεταλλευτει λιγακι...χαχαχ οκ καλα κανει αν ζηταει λογικα πραγματα και οχι τον ουρανο με τ αστρα!! Το θεμα ειναι να το προχωρησει λιγο ακομα και να δειξει κι αλλα!!! Βασικα δεν εμεινε και τιποτα μονο τα χειλακια της και ο εσωτερικος της κοσμος!