ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.327
- Πόντοι
- 441
Κοίτα να δεις διαολεμενη σύμπτωση πάλι !!! Ενώ έβαλες το προφίλ της γκόμενας, το προφίλ αυτό δεν υπάρχει πλέον.οταν θελει να σε καυλώσει...
Πρόσεχε μην μπερδευτείς και αφήσεις το όνομα στην φωτογραφία. Πρέπει να έχεις οποιαδήποτε το νου σου να κροπαρεις καλά τις φωτό ώστε να αφαιρεθεί το όνομα προφίλ!!
Κροπαρισνα του ονόματος και σε βίντεο... Είσαι δύναμη!!!
Απαιχτος κωλος
Crop στα βίντεο με ποιο πρόγραμμα κάνεις ;
Φιλαρακο εκτος απο τον Ζαφιρη και εσυ επισης...εχεις συνεισφερει με πολυ-πολυ υλικο.
καμια σχεση ρε για αλλο λογο γελασαΦιλαρακο εκτος απο τον Ζαφιρη και εσυ επισης...εχεις συνεισφερει με πολυ-πολυ υλικο.
απλα δεν χρειαζεται να μας κραζεις.. επειδη δεν ανεβαζουμε υλικο..
ειμαστε φορουμ, καβλαντιζουμε λεμε διαφορα, αλλοι σωστα αλλοι μαλακιες, η ζωη ειναι ζωη.. ρε φιλε...
Εγω για να ξηγιομαστε απλα σερφαρω στο κενο μου και το εχω σαν χαζι...λεμε καμια μαλακια, κουτσομπολεύουμε,
μαθαίνουμε για κανα πουτανι.....τι παιζει γενικος....κανα βιζιτακι.. χαζευουμε κανα κολο..
πειραζουμε κανα μελος, συζηταμε με καμια επαγγελματία,
και ζωη εχω εκτος, καλη θα ελεγα και κανω παιχνιδι... και καμια επαγγελματια παιρνω που και που..
=παλια ημουν σε εξαρση.....καποια πραγματα ομως ερχονται την ζωη μας και μας βαζουνε σε ταξη......=
Αυτα γενικως....ελπιζω να ειμαστε ΟΚ...............
Εαν δεν ειμαι αδιακριτος... τι ακριβωςκαμια σχεση ρε για αλλο λογο γελασα
Η δεξιά απίστευτο βυζί
αν δεν κανω λαθος ειχα βαλει πιο παλια φωτο που φοραμε ενα φορεμα και φαινοταν η ρωγα αν δεν το βρεις πες μου να το ξανα ανεβασωΗ δεξιά απίστευτο βυζί