Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Έρωτας δικός μου...
Και άλλων 37,1 χιλιάδωνLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Έρωτας δικός μου...
Δεν παίζει να έχω ξανά νιώσει τόσο πολύ στα αρχιδια μου για μήνυμα μέλους...Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Έρωτας δικός μου...
ΤηλέφωνοΑπό το τηλέφωνο μίλησες ή από το ινσταγκραμ;;;
σοβαρα δινουν 5 για ενα φιλτραρισμενο μπογο?Ζηταει μισό μισθό δλδ 5 κατοστάρικα
Και όμως ναισοβαρα δινουν 5 για ενα φιλτραρισμενο μπογο?
Ρουφάει όμως μεδούλι... Από προσωπική εμπειρία φίλου...σοβαρα δινουν 5 για ενα φιλτραρισμενο μπογο?
Έρως ανίκατε μάχανΔεν παίζει να έχω ξανά νιώσει τόσο πολύ στα αρχιδια μου για μήνυμα μέλους...
Μπορείς να κιυ δώσεις πάσα το τηλέφωνο;;;Τηλέφωνο
Φυσικά στειλε μνμ προσωπικόΜπορείς να κιυ δώσεις πάσα το τηλέφωνο;;;
Μουναρος πάντωςΖηταει μισό μισθό δλδ 5 κατοστάρικα
Σου την κανονίζω αν θεςΜουναρος πάντως
Με τηλέφωνο;πώς γίνεται η επικοινωνία;Σου την κανονίζω αν θες
Πες ποτε θεςΜε τηλέφωνο;πώς γίνεται η επικοινωνία;
Αδερφέ μόνο λόγια είσαι, για να το παίζεις ότι κάποιος είσαι και τίποτα άλλο. Πιο πάνω σου ζήτησα το τηλέφωνο της κυρίας και είπες να σου στείλω μήνυμα. Σου έστειλα και με ρωτουσες ποιας κοπέλας θέλω το τηλέφωνο. Μόλις σου λέω το όνομα της εξαφανιστηκες, ούτε φωνή ούτε ακρόαση, αλλά στο νήμα μια χαρά μπαίνεις!!!Πες ποτε θες
Και εγώ περιμένω τηλέφωνο...άντε να δούμε πόσο αλήθεια λεςΚανείς λάθος κ θα σου το αποδείξω
Να ξέρεις εσυ καθώς κ όλοι οι υπόλοιποι ότι η κοπελα έχει προσωπικη ζωη έχει σχέση έχει εργασία κ επιλεκτικά κάποιες μέρες κάνει κάποια ραντεβουΑδερφέ μόνο λόγια είσαι, για να το παίζεις ότι κάποιος είσαι και τίποτα άλλο. Πιο πάνω σου ζήτησα το τηλέφωνο της κυρίας και είπες να σου στείλω μήνυμα. Σου έστειλα και με ρωτουσες ποιας κοπέλας θέλω το τηλέφωνο. Μόλις σου λέω το όνομα της εξαφανιστηκες, ούτε φωνή ούτε ακρόαση, αλλά στο νήμα μια χαρά μπαίνεις!!!
Άρα τζάμπα μάγκας, μόνο μπλα μπλα...άρα μόνο μέλι και από τηγανίτα τίποτα.
Αδέρφια μην τον πιστεύετε είναι ένα άχρηστο μέλος που απλώς καυλαντιζει!!!
Αρχίσαμε τις παπατζες...Βρώμα η δουλειάΝα ξέρεις εσυ καθώς κ όλοι οι υπόλοιποι ότι η κοπελα έχει προσωπικη ζωη έχει σχέση έχει εργασία κ επιλεκτικά κάποιες μέρες κάνει κάποια ραντεβου
Όταν μου δώσει το οκ θα μοιραστώ το τηλέφωνο της μαζί σας σε μνμ προσωπικό,θα είναι ενήμερη καθώς θα περιμένει το τηλεφώνημα για να απαντήσει
Οσο κ να παίρνει ο οποιοσδήποτε αν δεν το ξέρει ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.εγινα κατανοητός;
Κ όταν θα επικοινωνήσεις θα πάρεις πίσω αυτό που έγραψες παραπάνω
Ήδη υπάρχει ένας εδώ μέσα ο οποιος έχει επικοινωνήσει μαζί της μέσω εμου που επικοινωνησε προσωπικά μαζί μου κ του το εδωσα εφόσον απάντησε το κορίτσι