mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 419
- Πόντοι
- 21
Τηλέφωνο θα λάβουν όσοι μου στείλουν προσωπικό μνμ για να ξέρω σε ποιον θα απαντήσωΑρχίσαμε τις παπατζες...Βρώμα η δουλειά
Τηλέφωνο θα λάβουν όσοι μου στείλουν προσωπικό μνμ για να ξέρω σε ποιον θα απαντήσωΑρχίσαμε τις παπατζες...Βρώμα η δουλειά
Εαν δεν έχει θέμα με το να το δώσεις, θα με ενδιέφερε.Τηλέφωνο
Για να δούμε!!!Να ξέρεις εσυ καθώς κ όλοι οι υπόλοιποι ότι η κοπελα έχει προσωπικη ζωη έχει σχέση έχει εργασία κ επιλεκτικά κάποιες μέρες κάνει κάποια ραντεβου
Όταν μου δώσει το οκ θα μοιραστώ το τηλέφωνο της μαζί σας σε μνμ προσωπικό,θα είναι ενήμερη καθώς θα περιμένει το τηλεφώνημα για να απαντήσει
Οσο κ να παίρνει ο οποιοσδήποτε αν δεν το ξέρει ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.εγινα κατανοητός;
Κ όταν θα επικοινωνήσεις θα πάρεις πίσω αυτό που έγραψες παραπάνω
Ήδη υπάρχει ένας εδώ μέσα ο οποιος έχει επικοινωνήσει μαζί της μέσω εμου που επικοινωνησε προσωπικά μαζί μου κ του το εδωσα εφόσον απάντησε το κορίτσι
Παίζει κονέ με την κυρία για ραντεβού;Ζηταει μισό μισθό δλδ 5 κατοστάρικα
Αν εσυ δεν έχεις να ασχοληθείς με τίποτα εμείς έχουμε@mixalisanto ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗ
ΠΡΟΜΟΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΠΑΠΑΤΖΗ
ΑΦΜ, διεύθυνση , Ε9, Ε1 σου εδωσαν...??????Αν εσυ δεν έχεις να ασχοληθείς με τίποτα εμείς έχουμε
Κ επειδή φαιρεσαι έτσι δεν πρόκειται να το πάρεις όταν οι αλλοι σου επιβεβαιώσουν ότι το πήραν τότε θα δεις
Είπα κάνει περιορισμένα ραντεβου κ όχι καθημερινα
Όσοι το έλαβαν είναι όσοι είχαν στείλει με σε μνμ προσωπικό κ με σειρά προτερειοτητας καθώς μου είχαν πει το όνομα τους
Εσυ δεν έκανες τα παραπάνω
Θα σε παρακαλούσα να σέβεσαι
Επαγγελματιας παπατζης ο τύποςΑΦΜ, διεύθυνση , Ε9, Ε1 σου εδωσαν...??????
Έδινα το νεφρό μου για να την γαμησωΗ δασκάλα!
Τι μάθημα κάνει;Η δασκάλα!
MaiΚαλή φίλος αξίζει ;
Τηλ;Τι μάθημα κάνει;
ιχθυοκαλλιεργειαςΤι μάθημα κάνει;
Γιόγκα!Τι μάθημα κάνει;
Και σε μένα το έδωσε!!!Μου το έδωσε και εμένα το τηλέφωνο της κοπέλας ο Μιχάλης Σάντο .Του εύχομαι το καλύτερο .
Ξαναπάω σχολείο από την αρχή και μένω στην ίδια τάξη (της) για πάντα!Της δασκάλας…
Όνομα;Της δασκάλας…