Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.705
Πόντοι
7.636
Τι ξεκωλακι φοβερό
IMG_20220927_012435.jpg
IMG_20220927_012405.jpg
IMG_20220927_012320.jpg
Όντως ωραίο
:erection:

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Η ματαιοδοξία του 90% αυτης της κατηγοριας γυναικων με φιλτρα κλπ εχει χτυπησει κοκκινο...εκτος αν εισαι ΜΔ και δεν μπορει να το διακρινεις ,και της "ακολουθεις" και τις "ανεβαζεις".
Αυτά βλέπουν οι Ιρανες και σου λέει ρε πούστη εμείς γιατί όχι Ίνστα;

Το κινητό έχει αντικαταστήσει τον καθρέπτη και έχει εκτινάξει στην στρατόσφαιρα τον ναρκισσισμό τους…

Απευθύνονται πλέον στον πλανήτη γη και στον πλειοδότη με την μεγαλύτερη προσφορά

Τελευταία τροποποίηση:

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Αφού το ιδιο το σκουπιδι γελούσε και γαμιοταν. Μπείτε τικ τοκ και θα καταλάβετε. Αφού βλέπουν τσόντες από τα νήπια κι έχουν instagram από 5 ετών. Μεγαλώνουν μέσα στη πονηριά και τη πουτανια.

Για να ανεβάσω το ηθικό σου έστω και με απόσταση μηνών στην απάντησή μου,ρίξε και μια μάτια σε κάτι που ανακάλυψα ψάχνοντας για τον Δεληβοριά

(παρατήρησε που δεν υπάρχει ούτε κινητό,ούτε τίποτα,και φυσικά ούτε Ίνστα)

Εγγρ.
6 Ιουλ 2020
Like
358
Πόντοι
21
dubai ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μοιαζει με την περιπτωση του σεμεδο...
Του σεμεδο είναι μένουμε κοντά όσο και να έψαξα δεν έχω βρει τπτ ουτε αν κάνει βίζιτες ουτε αν είναι σε κλειστό κυκλο πραγματικά δεν ξέρω πως το έχει καταφέρει αυτό...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Του σεμεδο είναι μένουμε κοντά όσο και να έψαξα δεν έχω βρει τπτ ουτε αν κάνει βίζιτες ουτε αν είναι σε κλειστό κυκλο πραγματικά δεν ξέρω πως το έχει καταφέρει αυτό...

ουτε θα βρεις νομιζω
με το που εκανε το μπαμ με σεμεδο πηρε αξια και προσφορες σε ινστα τικτοκ κτλ

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.509
Πόντοι
11.445
Αυτά βλέπουν οι Ιρανες και σου λέει ρε πούστη εμείς γιατί όχι Ίνστα;

Το κινητό έχει αντικαταστήσει τον καθρέπτη και έχει εκτινάξει στην στρατόσφαιρα τον ναρκισσισμό τους…

Απευθύνονται πλέον στον πλανήτη γη και στον πλειοδότη με την μεγαλύτερη προσφορά
Εχει δικιο ο Andrew Tate εκει που η αλλη απο τη αγια Βαρβαρα το πολυ να επιανε κανεναν γυφτο , τωρα της κανει προσφορα ο Αραβας απο το Ντουπαι για weekend :confused:

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Εχει δικιο ο Andrew Tate εκει που η αλλη απο τη αγια Βαρβαρα το πολυ να επιανε κανεναν γυφτο , τωρα της κανει προσφορα ο Αραβας απο το Ντουπαι για weekend :confused:
Συμμύστη αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν διάβαζα τον συμμύστη katouraostoniptira

και

ότι ουσιαστικά με τα σόσιαλ έχει εξελιχθεί δυσανάλογα σε βάρος του ανδρικού πληθυσμού όλο αυτό,συνοψίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού είναι αόρατο (κοουτάρω Τ8) ακόμα και σε κάτω του μέσου όρου γυναίκες

Δεν λέω ότι δεν πρέπει να αυτοβελτιώνεσαι,αλλά πρέπει όλοι να ανάβουμε λαμπάδα στον μέγα ευεργέτη Ζακεμπεργκ για αυτήν την ανωμαλία που ζούμε εδώ και καιρό

Κάποια στιγμή ίσως μετά από δεκαετίες λογικά θα κάνει τον κύκλο του,ή θα αποδειχθεί ότι είναι ένα δηλητήριο στην ψυχή των ανθρώπων και καταστρέφει την ψυχική υγεία των χρηστών του

Ως τότε είμαστε στον αστερισμό του τοξικού Meta και καλή λευτεριά από το Matrix

Αν η όαση στην έρημο είναι μία νάρκισσος που κυνηγάει Λάμπο,το μέλλον είναι σκοτεινό…

Xontrh poutsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
0
Βάζετε και κανένα ονοματάκι από κάτω πως θα τις βρούμε η μήπως φοβάστε μη τις γαμήσουμε και δεν σας το πούμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom