Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.705
- Πόντοι
- 7.636
Όντως ωραίοΤι ξεκωλακι φοβερό
Όντως ωραίοΤι ξεκωλακι φοβερό
Πολύ ανωμαλοΌντως ωραίο
Έτσι...Πολύ ανωμαλο
Ναι.elviragr__ γνωρίζουμε τίποτα μύστες;
Αυτά βλέπουν οι Ιρανες και σου λέει ρε πούστη εμείς γιατί όχι Ίνστα;Η ματαιοδοξία του 90% αυτης της κατηγοριας γυναικων με φιλτρα κλπ εχει χτυπησει κοκκινο...εκτος αν εισαι ΜΔ και δεν μπορει να το διακρινεις ,και της "ακολουθεις" και τις "ανεβαζεις".
Αφού το ιδιο το σκουπιδι γελούσε και γαμιοταν. Μπείτε τικ τοκ και θα καταλάβετε. Αφού βλέπουν τσόντες από τα νήπια κι έχουν instagram από 5 ετών. Μεγαλώνουν μέσα στη πονηριά και τη πουτανια.
Του σεμεδο είναι μένουμε κοντά όσο και να έψαξα δεν έχω βρει τπτ ουτε αν κάνει βίζιτες ουτε αν είναι σε κλειστό κυκλο πραγματικά δεν ξέρω πως το έχει καταφέρει αυτό...dubai ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μοιαζει με την περιπτωση του σεμεδο...
Του σεμεδο είναι μένουμε κοντά όσο και να έψαξα δεν έχω βρει τπτ ουτε αν κάνει βίζιτες ουτε αν είναι σε κλειστό κυκλο πραγματικά δεν ξέρω πως το έχει καταφέρει αυτό...
Εχει δικιο ο Andrew Tate εκει που η αλλη απο τη αγια Βαρβαρα το πολυ να επιανε κανεναν γυφτο , τωρα της κανει προσφορα ο Αραβας απο το Ντουπαι για weekendΑυτά βλέπουν οι Ιρανες και σου λέει ρε πούστη εμείς γιατί όχι Ίνστα;
Το κινητό έχει αντικαταστήσει τον καθρέπτη και έχει εκτινάξει στην στρατόσφαιρα τον ναρκισσισμό τους…
Απευθύνονται πλέον στον πλανήτη γη και στον πλειοδότη με την μεγαλύτερη προσφορά
Συμμύστη αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν διάβαζα τον συμμύστη katouraostoniptiraΕχει δικιο ο Andrew Tate εκει που η αλλη απο τη αγια Βαρβαρα το πολυ να επιανε κανεναν γυφτο , τωρα της κανει προσφορα ο Αραβας απο το Ντουπαι για weekend
Πες τα ρε φιλεΒάζετε και κανένα ονοματάκι από κάτω πως θα τις βρούμε η μήπως φοβάστε μη τις γαμήσουμε και δεν σας το πούμε;
Καλό το μωρό φίλε;;Βάζετε και κανένα ονοματάκι από κάτω πως θα τις βρούμε η μήπως φοβάστε μη τις γαμήσουμε και δεν σας το πούμε;
Αυτοκτονικο κομμάτι....
Άσχημες καταθλιπτικές φάτσες....
Παντού μαυρίλα....
#Cult παρακμιακά φοιτητικά Greek 90's....
Άσχημες καταθλιπτικές φάτσες....
Κωλαρα!!!