pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.317
- Πόντοι
- 3.556
Δεν αντιλέγω πως η γυναικεία μερίδα κινεί το 70% + της αγοράς.Το εξηγησα ηδη. Αν οι εταιρείες περιμεναν απ το αντρικο κοινο που καυλωνει με τις influencers να αγορασει τα προιοντα, θα ειχαν πεσει εξω. Τα κοριτσια αυτα ακολουθουνται κυριως απο γυναικες και στο λεω εχοντας δει τα στατιστικα. Το οτι οι ποζες ειναι φτηνες και σεξουαλικες δε ξερω που το ειδες. Αυτο εξαρταται απο τη κοπελα. Αλλες ειναι πιο σεξι, αλλες πιο τσοντε, αλλες ειναι ετσι κι αλλιως μοντελα οποτε παιρνουν fashion ποζες , αλλες πιο γλυκουλες, αλλες ειναι η Σουπερ Κικη που διαφημιζει το προιον σα νταλικερης.
Εσυ μιλας λες και ολες τους ειναι μια ειδικη κατηγορια και ολες κανουν το ιδιο. Ειναι ολες διαφορετικες κοπελες και διαφορετικα αγορια και ο καθενας εχει το κοινο του.
Επισης καθε εταιρια βαζει συγκεκριμενους περιορισμους στο πως θα γινει η καθε διαφημιση πχ οχι βρισιδια, πολυ σεξι, λιγο σεξι, εντονα χρωματα, εξωτερικο χωρο ή απλα παρ'το πανω σου.
Και οφειλει και ο/η influencer ή brand ambassandor να κανει ο,τι θελει ο πελατης αν θελει να πληρωθει.
Και δε θελουν ολες οι εταιρείες το πολυ σεξι γιατι δεν εχει μεγαλη ανταποκριση στις γυναικες πελατισσες.
Και οι influencers που συνεργαζονται με fashion brands απευθυνονται κυριως σε γυναικες οποτε στοχος δεν ειναι πως θα χυσει το κοινο.
Πιστεύεις πραγματικά ότι το interaction με τις influencers που βλέπεις ανταποκρίνεται στην αγορά σε πραγματικές πωλήσεις ?
Εγώ νομίζω πως όχι, γιατί η μέση ηλικία, μιας και έχεις δει τα στατιστικά, που ακολουθούν αυτές τις προμοτόρισες δεν διαθέτουν την οικονομική δύναμη για όλα αυτά τα προϊόντα.
Το θέμα που σου λέμε με τον john100 είναι η συμπεριφορά αυτών των "επιρροών" που τελικά προκαλεί τους άντρες ή επηρεάζει τη συμπεριφορά των γυναικών που κοπιάρει ότι βλέπει.
Οι εταιρίες κοιτάνε ποια έχει απήχηση, ε εδώ στην Ελλάδα απήχηση έχει όποια πετάει βυζί κώλο και συμπεριφέρεται πουτανίστικα όσο και να το αρνείσαι.
Μάλλον βλέπω μόνο εγώ τις φτηνές πόζες και συ τις θεωρείς όλες μοντέλα. Παίζει κι αυτό.
Τώρα αν μου βαφτίσεις influencer ότι έχει πάνω απο 5000 followers και δεν τους ξέρει κανείς και προμοτάρουν ένα ρούχο ή μια κρέμα χωρίς να δείχνουν βυζί πάω πάσο.
Για πες ρε αρχηγέ μου influencers σε συνεργασία με fashion brands ... εδώ η Καγιά με τη Migato και στηνόταν σαν πασαρέλα ... για δείξε μου τις influencers με τα brands που δεν πετάνε βυζί !
Αυτό είναι άσχετο με αυτό που σου είπα. Πας αλλού τη συζήτηση.Α και κατι ακομη.
Χροοοοοονια τωρα λετε τα μοντελα βιζιτες.
Τωρα το μονο που εχετε να πειτε ειναι οτι ειναι καλιγραμμες και μονο οι influencers ειναι βιζιτες.
Που btw στην Ελλαδα επειδη δεν υπαρχει μοντελινγκ και πασαρελα τα περισσοτερα μοντελα γινονται influencers.
Μίλησα μόνο για "πουτανιά" σε εικόνα και συμπεριφορά
Δεν μίλησα για influencing στο fb, ούτε χρειάζεται να έχω instagram μιας και όποια δηλώνει influencer έχει ανοιχτό προφιλ οπότε και googleαρειςδεν υπαρχει influencer marketing στο fb
υπαρχει στο Instagram
στο instagram εισαι?