Huntwifejim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2024
- Like
- 1.227
- Πόντοι
- 201
Αυτό από μικρό στο μεροκάματο.. στην χειρονακτική εργασία το κορίτσι
Αυτό από μικρό στο μεροκάματο.. στην χειρονακτική εργασία το κορίτσι
Πώς τη λένε;Φοβερή μιλφαρα ....
Κορυφαία.... κάτι μου λέει ότι το πάει καλά το γράμμα
Τι βυζάρες!!!!!!!Το παίζει και αθώα.... δεν πιστεύω να μην ξενοπηδιεται
Ποια είναι;
Η δασκάλα μας...
ΒασίλισσαΞέρετε τι παιζεο με αυτήν;
Δίνει επιπλέον υλικό;
Κ εσύ δλδ δε ξέρεις;;εδώ σε αυτό το νήμα σε αυτή τη σελίδα;;μας έχετε ζαλίσει τα αρχιδια με το βρωμομουνο το ζακι κ εσύ δεν ξέρεις ποια είναι αυτή...Ξερει κανεις ποια ειναι αυτη?
Σορυ ξέχασα να σε κάνω αγνοηση,συνέχισε τη μλκ σου για τους ηλίθιους κάποιοι σε πιστεύουν έχει πολλούς τέτοιους εδω από μένα τσιμπα μια τρίχα από τον αριστερό όρχη κ άλλη φορά όταν απαντάς σε κάποιον να κάνεις κ την ανάλογη παράθεση..Οχι ρε μαγκα του πληκτρολογιου δεν ξερω. Ουτε μπαινω συνεχεια εδω ουτε γραφω.
Ρωταω γιατι μιλαω με μια και μου στελνει αυτες και θελω να βεβαιωθω οτι ειναι φεικ
Καπις?
Δε θυμαμαι το κανονικο της account αλλα εχει αντρα και γενικα ειναι κουκλα και γυναικαρα κατ’εμε.Λοιπόν χθές ένας πιτσιρικάς στην δουλειά μου έδειξε τον παρακάτω λογαριασμό στο ινσταγκραμ. δεν είναι influencer η κάτι τέτοιο αλλά είναι τρελό μωρό ρε παιδιά για'υτό το βάζω εδώ.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Κάτσαμε σαν τους μαλάκες και είδαμε τα μισά φορέματα για πάρτη της.
Δε μας λες το account που στα στελνει να κανουμε ενα μπλοκ..Οχι ρε μαγκα του πληκτρολογιου δεν ξερω. Ουτε μπαινω συνεχεια εδω ουτε γραφω.
Ρωταω γιατι μιλαω με μια και μου στελνει αυτες και θελω να βεβαιωθω οτι ειναι φεικ
Καπις?
Καλησπέρα. Και εγώ δεν γνωρίζω ποια είναι αυτή και θα ήθελα να μάθω αν κάποιος ξέρει!Κ εσύ δλδ δε ξέρεις;;εδώ σε αυτό το νήμα σε αυτή τη σελίδα;;μας έχετε ζαλίσει τα αρχιδια με το βρωμομουνο το ζακι κ εσύ δεν ξέρεις ποια είναι αυτή...
Με προφίλ από 2010 κ μόνο 15 μνμ...ρε αει τραβά παραπέρα κλωνε του κωλου
Αν εξαιρέσεις αυτό το "κορίτσια μου"που λέει συνέχεια και με έπιασε πονοκέφαλος είναι ωραία γυναίκαΔε θυμαμαι το κανονικο της account αλλα εχει αντρα και γενικα ειναι κουκλα και γυναικαρα κατ’εμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η μπαφιάρα.Ξερει κανεις ποια ειναι αυτη?