Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.812
- Πόντοι
- 3.886
Που θα τις βρούμε όμως;;;Και ομως υπαρχουν και ειναι η καλυτερη περιπτωση αυτες η φοιτητριουλες
Που θα τις βρούμε όμως;;;Και ομως υπαρχουν και ειναι η καλυτερη περιπτωση αυτες η φοιτητριουλες
Υπάρχει ακόμα ο Αμάραντος? είχαμε γνωρίσει μαζί με έναν φίλο που σπουδάζαμε μαζί, δυο τύπισσες μέλλουσες κομμώτριες που συχνάζανε σε ενα καφέ εκεί κοντά που πηγαίναμε και εμείς. Τσιμπούκια ο τίγρης...Σου δίνω 2, μια από Αμάραντο και μια από Ξυνή, αν μου δώσεις μία από γαλλική φιλολογία. Τι λες;
Υπάρχει, συνάδελφε, υπάρχει και παραϋπάρχει. Τώρα έχει και τμήματα μανικιούρ/πεντκιούρ όπως μου λέει το πουτανάκι, για να προσφέρουν πλήρη φροντίδα στον άντρα. Την θες με δώρο μία διακοσμήτρια ΞΥΝΗ για μία από το ιστορικό-αρχαιολογικό;Υπάρχει ακόμα ο Αμάραντος? είχαμε γνωρίσει μαζί με έναν φίλο που σπουδάζαμε μαζί, δυο τύπισσες μέλλουσες κομμώτριες που συχνάζανε σε ενα καφέ εκεί κοντά που πηγαίναμε και εμείς. Τσιμπούκια ο τίγρης...
Πάντως μανικιούρ/πεντικιούρ και διακοσμήτρια βγάζουν περισσότερα χρήματα από ιστορικό-αρχαιολογικό.Υπάρχει, συνάδελφε, υπάρχει και παραϋπάρχει. Τώρα έχει και τμήματα μανικιούρ/πεντκιούρ όπως μου λέει το πουτανάκι, για να προσφέρουν πλήρη φροντίδα στον άντρα. Την θες με δώρο μία διακοσμήτρια ΞΥΝΗ για μία από το ιστορικό-αρχαιολογικό;
Πρόσεχε μην δώσεις ΥΠΕΡΑΤΟΥ!Σου δίνω 2, μια από Αμάραντο και μια από Ξυνή, αν μου δώσεις μία από γαλλική φιλολογία. Τι λες;
Τί είναι το ΥΠΕΡΑΤΟΥ Αργύρη; Τις θέλεις με αντάλλαγμα κάποια από αυτές τις μαστόρισσες της Θεολογικής;Πρόσεχε μην δώσεις ΥΠΕΡΑΤΟΥ!
Είναι ακόμα εκπαιδευόμενες και τα δίδακτρα δυσβάσταχτα ρε παραδόπιστε μούτσο, προικοθήρα, ακάματη, καρδιοκαταχτητήΠάντως μανικιούρ/πεντικιούρ και διακοσμήτρια βγάζουν περισσότερα χρήματα από ιστορικό-αρχαιολογικό.
Για να μην σε πιάσουν κορόιδο το λέω.
Υπαρχει και ο κινδυνος να σε παρουν για νταβατζη της...Το έχω ξαναγράψει. Αν υπάρχουν τέτοιες, θα κάνουν βίζιτες μόνο από περιορισμένο / ΔΟΚΙΜΑΣΜΈΝΟ ΓΙΑ ΕΧΕΜΎΘΕΙΑ κύκλο. Δεν είναι δυνατόν κάποιο μέλος, ακόμα κι αν έχει ένα τέτοιο τηλέφωνο, να το δώσει δημόσια. ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΆΖΕΣΤΕ
Το υπέΡα του είναι το παιχνίδι με τις κάρτες που παίζαμε στην δεκαετία του 80και 90 που μοιραζαμε τις κάρτες με διαφορα τάγκσ ,αεροπλάνα και αναμετροσουν με τον άλλον σε διάφορες κατηγοριες οποίος κέρδιζε τος περισσότερες κάρτες ήταν ο νικητής .
Σωστος...Το έχω ξαναγράψει. Αν υπάρχουν τέτοιες, θα κάνουν βίζιτες μόνο από περιορισμένο / ΔΟΚΙΜΑΣΜΈΝΟ ΓΙΑ ΕΧΕΜΎΘΕΙΑ κύκλο. Δεν είναι δυνατόν κάποιο μέλος, ακόμα κι αν έχει ένα τέτοιο τηλέφωνο, να το δώσει δημόσια. ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΆΖΕΣΤΕ
Το έχω ξαναγράψει. Αν υπάρχουν τέτοιες, θα κάνουν βίζιτες μόνο από περιορισμένο / ΔΟΚΙΜΑΣΜΈΝΟ ΓΙΑ ΕΧΕΜΎΘΕΙΑ κύκλο. Δεν είναι δυνατόν κάποιο μέλος, ακόμα κι αν έχει ένα τέτοιο τηλέφωνο, να το δώσει δημόσια. ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΆΖΕΣΤΕ
Οχι εδω βεβαια.....Που θα τις βρούμε όμως;;;
Δωρεάν φροντιστήριο από εμένα και τον εκλεκτό συναγωνιστή @FARAW ,καπετάνιο....Το υπέΡα του είναι το παιχνίδι με τις κάρτες που παίζαμε στην δεκαετία του 80και 90 που μοιραζαμε τις κάρτες με διαφορα τάγκσ ,αεροπλάνα και αναμετροσουν με τον άλλον σε διάφορες κατηγοριες οποίος κέρδιζε τος περισσότερες κάρτες ήταν ο νικητής .
Μην είστε κοντόφθαλμος. Επένδυση μακροχρόνια κάνετε. Πολλά βάζετε, πολλά παίρνετε.Είναι ακόμα εκπαιδευόμενες και τα δίδακτρα δυσβάσταχτα
Καλέ, έχετε και άλλον μούτσο και μπερδευτήκατε; Ο Ωρίων είμαι, ο πιο βλάκας και δουλευταράς μούτσος.ρε παραδόπιστε μούτσο, προικοθήρα, ακάματη, καρδιοκαταχτητή
Ο Καπετάνιος ήταν αγέννητος τότε και δεν τα ξέρει αυτά.Το υπέΡα του είναι το παιχνίδι με τις κάρτες που παίζαμε στην δεκαετία του 80και 90 που μοιραζαμε τις κάρτες με διαφορα τάγκσ ,αεροπλάνα και αναμετροσουν με τον άλλον σε διάφορες κατηγοριες οποίος κέρδιζε τος περισσότερες κάρτες ήταν ο νικητής .
Κοίτα, Ωρίωνα, μπορεί να είμαι ένας αδιόρθωτος σεξιστής, ένας φιλήδονος κυνηγός των απολαύσεων, αλλά δεν είμαι φιλοχρήματος. Τώρα, αν κάποια πανέμορφη και πανέξυπνη 25αχρονη θέλει να με κάνει τον Σούγκαρ-Κάπτεν της, δεν ξέρω, θα το σκεφτώΜην είστε κοντόφθαλμος. Επένδυση μακροχρόνια κάνετε. Πολλά βάζετε, πολλά παίρνετε.
Καλέ, έχετε και άλλον μούτσο και μπερδευτήκατε; Ο Ωρίων είμαι, ο πιο βλάκας και δουλευταράς μούτσος.
Ο Καπετάνιος ήταν αγέννητος τότε και δεν τα ξέρει αυτά.