Καλή περίπτωση θα είναι αυτή!Ξέρω μια από ΕΠΑΛ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες φοιτήτριες σπουδάστριες στην Αθήνα που κάνουν κρυφά ραντεβού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα corfugreece2018
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 459
- Εμφανίσεις 105K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Σοβαρή περίπτωσηΞέρω μια από ΕΠΑΛ
kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
Κ εδώ ένα μήνυμα όποιος έμαθε κάτι αξιόπιστο κ αν θέλει κάποιος.. ευχαριστώ πολύ
Στείλε μου κι εμένα πληροφορίεςΣτείλε μου PM με πληροφορίες
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
ψάχνω για μελαχροινή κορμάρα με babyface, 4ο ή 5ο εξάνηνο (αυστηρά) του χημικού ή βιολογικού αθήνας, να μη χρωστάει βιοχημείες επ'ουδενί, αποκλειστικά από βόρεια ελλάδα (μετά την ευθεία της κατερίνης), που να διαμένει σε δυαράκι (δεκτά και τριάρια) πέριξ του λυκαβητού, βία αμπελόκηπους πλατεία μαβίλη.
όποιος γνωρίζει κάτι σε pm παρακαλώ, θα εκτιμηθεί δεόντως...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Αρκειντ;Με αυτά ασχολούμασταν και με τα αρκειντ παιχνίδια .Δεν υπήρχε διαδίκτυο και κινητά (φοβερές εποχές ).
Μόνο στο Αμέρικα τα λενε ετσι..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Ρε @enduro εσύ που είσαι επιχειρηματίας εστίασης γιατί δεν ξηγιεσαι ανάλογα να βγάλεις γούστα;Τυπε μην τσιμπάς.
Κόρφουγκρίς είναι τύπος ανακόντα φειδίας.....
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Δε καταλαβαινω τι πληροφοριες θελετε? Δεν ξερετε τα sugar daddy sites που υπαρχουν?
Τηλεφωνα απο φοιτητριες κατευθειαν σε ανωνυμα μελη τα ακουω μονο ως ανεκδοτο.
Εαν ηταν public οι πληροφοριες δε θα ηταν underground φοιτητριες που θελετε.
Τηλεφωνα απο φοιτητριες κατευθειαν σε ανωνυμα μελη τα ακουω μονο ως ανεκδοτο.
Εαν ηταν public οι πληροφοριες δε θα ηταν underground φοιτητριες που θελετε.
antep
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 216
- Πόντοι
- 1
εχω, αλλα ανταλλαγη μονο με ξανθια, 4ο εξάμηνο Αρχιτεκτονικης, σπιτι σε οποιαδηποτε επιφανεια, μονο κεντρο.ψάχνω για μελαχροινή κορμάρα με babyface, 4ο ή 5ο εξάνηνο (αυστηρά) του χημικού ή βιολογικού αθήνας, να μη χρωστάει βιοχημείες επ'ουδενί, αποκλειστικά από βόρεια ελλάδα (μετά την ευθεία της κατερίνης), που να διαμένει σε δυαράκι (δεκτά και τριάρια) πέριξ του λυκαβητού, βία αμπελόκηπους πλατεία μαβίλη.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
δεν έχω ρε τύπε, ξέμεινα με κάτι ΤΕΙ...εχω, αλλα ανταλλαγη μονο με ξανθια, 4ο εξάμηνο Αρχιτεκτονικης, σπιτι σε οποιαδηποτε επιφανεια, μονο κεντρο.
antep
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 216
- Πόντοι
- 1
δεν έχω ρε τύπε, ξέμεινα με κάτι ΤΕΙ...
επειδη εισαι ειλικρινης θα στην δωσω !!!!
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Παίδες ψάχνω για Ρωσόφωνη φοιτήτρια (αυστηρά amateur φάση) που να σπουδάζει σε ελληνικό ΑΕΙ, με στητό κωλαράκι.
Προσφέρω καλό δωράκι, όποιος έχει ας στείλει pm παρακαλώ.
Τα γαμήσια θα πέφτουν σε ξενοδοχείο στα νότια.
+κερνάω ποτάκι σε κάθε συνεύρεση και αν πετύχει το γαμήσι προσφέρω και φαγητό είτε σε εστιατόριο ,είτε σε πακέτο για το σπίτι.
Θα περιμένω με αγωνία.
+κερνάω ποτάκι σε κάθε συνεύρεση και αν πετύχει το γαμήσι προσφέρω και φαγητό είτε σε εστιατόριο ,είτε σε πακέτο για το σπίτι.
Θα περιμένω με αγωνία.
Τέτοιες περιπτώσεις χτίζονται με αμοιβαία εμπιστοσύνη, πολλά ραντεβού και πάνω απ´όλα σοβαρό χρήμα. Πιστεύεις ότι αυτός που έχει χτίσει κάτι τέτοιο θα το μοιραστεί μέσω πμ με έναν άγνωστο;Στείλε μου PM με πληροφορίες
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.146
- Πόντοι
- 456
Πλάκα πλάκα είναι μια τύπισσα την οποία τη ξέρω από το πρώην της. Άνετα τη σκάω και 500 και μετά ας κάνω ένα χρόνο να γαμησω ξανά. Την έχω άχτι.
19/20 μελαχρινή λεπτή με τατουάζ και πίρσινγκ. Λεπτή με πολύ καλό για τα γούστα μου σώμα. Κολλάω βέβαια πως να της το ζητήσω ; Και άμα μετά σκάσει κάνας γκόμενος ;
19/20 μελαχρινή λεπτή με τατουάζ και πίρσινγκ. Λεπτή με πολύ καλό για τα γούστα μου σώμα. Κολλάω βέβαια πως να της το ζητήσω ; Και άμα μετά σκάσει κάνας γκόμενος ;
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.085
- Πόντοι
- 12.056
το πολυ πολυ να σε κανει τοπιΠλάκα πλάκα είναι μια τύπισσα την οποία τη ξέρω από το πρώην της. Άνετα τη σκάω και 500 και μετά ας κάνω ένα χρόνο να γαμησω ξανά. Την έχω άχτι.
antep
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 216
- Πόντοι
- 1
Παίδες ψάχνω για Ρωσόφωνη φοιτήτρια (αυστηρά amateur φάση) που να σπουδάζει σε ελληνικό ΑΕΙ, με στητό κωλαράκι.
Θα περιμένω με αγωνία.
απο ερασμους σου κανει ? αν ναι, σου στελνω πμ
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.146
- Πόντοι
- 456
Δε ξέρω ρε φίλε ; Το μπαρ που δουλεύει είναι πολύ εκτός γούστων μου οπότε δύσκολα θα σκάσω μύτη αλλά τη βλέπω συχνά πυκνά έξω.το πολυ πολυ να σε κανει τοπι
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.696
- Πόντοι
- 22.886
Το στητο κωλαρακι το θέλετε δουλεμενο ή αδουλευτο κύριε τύπε ?Παίδες ψάχνω για Ρωσόφωνη φοιτήτρια (αυστηρά amateur φάση) που να σπουδάζει σε ελληνικό ΑΕΙ, με στητό κωλαράκι.
Θα περιμένω με αγωνία.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 141
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K