ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
μια σπανακοτυρόπιτα και πολύ τους είναιΚαθιερώθηκε τώρα..500 ανά φοιτήτρια....χαχαχαχ
μια σπανακοτυρόπιτα και πολύ τους είναιΚαθιερώθηκε τώρα..500 ανά φοιτήτρια....χαχαχαχ
ΦιδεμποραΣ
χααχχααχχαχχα ΔΙΣ ΙΖ ΔΕ ΦΑΚΙΝ ΤΡΟΥΘ!!!
μουφα γενικη.50 μονο μασαζ και εκτονωση τα αλλα ειναι + .συνολο για ενα κομπλε μονο για εικοσι λεπτα παρακαλω θελουν 130 ευρουλακια.δηλαδη για μια ωρα θελουν 390 ευρω.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.κατι τετοιο ψαχνουμε!! βεβαια αν δεν επισκεφθει κανενας, δεν ξερουμε αν ειναι αληθινιο...Από 50 ευρώ δωρακι.3 Ελληνίδες φοιτήτριες Αθήνα 19 χρόνων
Γεια σας .είμαστε τρεις Ελληνίδες φοιτήτριες στην Αθήνα .μένουμε μαζί .19 ως 20 χρόνων .κάνουμε πολύ όμορφα ραντεβού και ότι άλλο θες .αν θες αληθινές Ελληνίδες φοιτήτριες νέες και σέξυ .μόνο σοβαροί κύριοι με εχεμύθεια παρακαλώ. Τηλέφωνο επικοινωνίας και viber whatsapp 6970-732942...δωράκι η...kanesex.com
Χρήμα να ρέει και γνωριμίες να υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα έρχονται.Τελικά συναγωνιστές υπάρχουν φοιτήτριες που κάνουν κρυφά ραντεβού δεν έχω καταλάβει;;;
Χρήμα υπάρχει γνωριμίες δεν υπάρχουν????Χρήμα να ρέει και γνωριμίες να υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα έρχονται.
Υπάρχουν αλλά δεν τις βλέπεις επειδή τα ραντεβού είναι κρυφά. - Παίκτη διάβασε τα κείμενα και δες τι παίζει. Υπάρχουν αλλά η πρόσβαση δεν είναι εύκολη όπως στις σεξεργάτριες.Τελικά συναγωνιστές υπάρχουν φοιτήτριες που κάνουν κρυφά ραντεβού δεν έχω καταλάβει;;;
Όλα είναι πιθανάΤις μίλησα και εγώ μου έστειλαν φωτογραφίες... ελπίζω να μην είναι κανείς από εδώ μέσα και κάνει πλάκα!!!
Κανείς δεν θα έλεγε όχι σε τέτοια πληροφορία.Oποιος γνωριζει καποια φοιτητρια που θελει δωράκι και παρεα ασ μου στειλει μηνυμα
τελικα ποσες φοιτητριες μαζευει το μαγαζι αυτο με τις φοιτητριες ?Ένα πολύ καλό μαγαζί για φοιτήτριες ίσως το καλύτερο στέκι για καμάκι με φοιτήτριες είναι το ντιεγκο που έχει ανοίξει στην Αδριανού στο μετρό Θησείο. Εγώ πηγαίνω εκεί κάθε Κυριακή που έχει πάρτυ το απόγευμα κ είναι γεμάτο φοιτήτριες .επίσης είναι ένα μπαρ στου ψηρρι μέσα στα στενά που είναι γεμάτο φοιτήτριες που ψάχνουν sugar daddy εκεί είναι γεμάτο κάθε βράδυ σε πίσω χώρο του όλο φοιτήτριες. Ειμασταν πέντε άντρες 40 φοιτήτριες χθες .μέσα εκεί τους μέτρησα εγώ .
Γενικά σχόλες που έχουν λίγους άντρες......Να τις χωρίζετε κατά τμήματα και έτη (τις φοιτήτριες που παίρνουν δωράκια) ώστε να βγαίνουν καλύτερα στατιστικά.
Νομίζω ότι πιο καλές είναι οι τριτοετής της παιδαγωγικής και οι δευτεροετής νοσοκόμες...
Oποιος γνωριζει καποια φοιτητρια που θελει δωράκι και παρεα ασ μου στειλει μηνυμα
τυποι θα το ξαναπω,δεν αντεχω.Κανείς δεν θα έλεγε όχι σε τέτοια πληροφορία.
για τη νοσηλευτικη επιβεβαιωνω κι εγωΝα τις χωρίζετε κατά τμήματα και έτη (τις φοιτήτριες που παίρνουν δωράκια) ώστε να βγαίνουν καλύτερα στατιστικά.
Νομίζω ότι πιο καλές είναι οι τριτοετής της παιδαγωγικής και οι δευτεροετής νοσοκόμες...