kagegeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2021
- Like
- 221
- Πόντοι
- 20
Παιδες ξερουμε για καβαλα αν κινειται τιποτα;
τοσες φοιτητριες εχει,αμα τους κουνησεις το 500Ε θα βρεις πιστευωΠαιδες ξερουμε για καβαλα αν κινειται τιποτα;
Εαν έχεις καμία γνωστή στείλε κανένα pm! Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!Καλησπέρα, ξέρω θα πείτε θα κραξετε αλλά δεν πειράζει..... Αν θέλει κάποιος να στείλε κάνα τηλ η κάποιο τροπο επικοινωνίας θα ήμουν υποχρεος. Τηλ πέρα από τις γνωστές του σαιτ δεν έχω για ανταλλαγή . Ευχαριστώ πολυ
Τι λες τώρα!!! Με αυτά, γαμάςΣωστά.
200άρι βγήκε καινούργιο, αλλά και το παλιό δεν αποσύρθηκε ακόμα.
500άρι δεν θα βγει καινούργιο, αλλά όσα υπάρχουν θα εξακολουθήσουν να κυκλοφορούν.
Τυπέ ο συνδυασμός 900 ευρώ με dell από εποχής Μεταξά με καυλώνει τρελα
Το ξέρω, αλλά έδωσες 5.500€ για να πάρεις laptop;;;Άσε τύπε δεν το έχεις.
Το Dell είναι μοντέλο 2020 i9 32 ram και το πήρα 5.500€
Ειναι η ώρα να πας στη γνωστή ταβέρνα με τις φοιτήτριες. ..κερνα τίποτα γαρδουμπες χαχαχαχΣωστά.
200άρι βγήκε καινούργιο, αλλά και το παλιό δεν αποσύρθηκε ακόμα.
500άρι δεν θα βγει καινούργιο, αλλά όσα υπάρχουν θα εξακολουθήσουν να κυκλοφορούν.
Με μεγάλη οθόνη??Άσε τύπε δεν το έχεις.
Το Dell είναι μοντέλο 2020 i9 32 ram και το πήρα 5.500€
Ολόκληρος Λεκλαιρκ, σιγά μην έχει ανάγκη τα 5.500€...Το ξέρω, αλλά έδωσες 5.500€ για να πάρεις laptop;;;
Με αυτά θα γάμαγες όλη τη Νομική.
Με μεγάλη οθόνη??
Οκ, ήξερα για τις 15.6'' που παίζουν γύρω 3500+.17.3″ είναι bro.
Καλό κουβάλημα17.3″ είναι bro.
Κανένα χαρτονόμισμα δεν καταργήθηκε.Απλά είναι πιο σπάνιο να το δούμε και να το πιάσουμε από το 2010 και μετά.Αν δεν κάνω λάθος το 200ρικο καταργήθηκε, όχι το 500ρικο!!!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Ούτε ο Τσακ Νόρις δεν θα τον κατάφερνετον φαγανε σε ραντεβου θανατου τυπε...
Μεταπτυχιακό από 600€ και πάνω. Ανάλογα με το κόστος παρακολούθησης του προγράμματος. Για παράδειγμα, του Παντείου, που είναι δωρεάν, είναι από τις πιο οικονομικές.καμιά που να είναι στο μεταπτυχιακό παίζει για μας τους φοιτητομιλφάκηδες;
Ειναι αλλη κατηγορια.Αυτες που κανουνε ραντεβου φανερα,μετρανε?