shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
τυπε εδω ειναι σοβαρο νήμα ,με προβάλειςοντως τωρα? ή τρολαρεις?
τυπε εδω ειναι σοβαρο νήμα ,με προβάλειςοντως τωρα? ή τρολαρεις?
ε τοτε στειλε ενα σοβαρο pm χαχαχαχαχατυπε εδω ειναι σοβαρο νήμα ,με προβάλεις
εγινε ,ποιο μετα ομως γιατι τωρα παω για προβατίναε τοτε στειλε ενα σοβαρο pm χαχαχαχαχα
αγαπαμε προβατινα!!!!! εννοειτε πανω απο ολα η προβατινα!εγινε ,ποιο μετα ομως γιατι τωρα παω για προβατίνα
που ειναι οι εποχες Τσιπρα που γαμιωντουσαν για μια τυροπιτα ... ειχα γαμισει μια σουπερ και τα καταπιε για μια κασεροπιτα και εφερε duo μια φιλη της για μια σπανακοτυροπιταΣτα Προπύλαια μνημείο της Άγνωστης Φοιτήτριας που θα είναι γυμνή όρθια δίπλα σε ένα ΑΤΜ.
Πες το ψέματα!!!!που ειναι οι εποχες Τσιπρα που γαμιωντουσαν για μια τυροπιτα ... ειχα γαμισει μια σουπερ και τα καταπιε για μια κασεροπιτα και εφερε duo μια φιλη της για μια σπανακοτυροπιτα
Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε!!που ειναι οι εποχες Τσιπρα που γαμιωντουσαν για μια τυροπιτα ... ειχα γαμισει μια σουπερ και τα καταπιε για μια κασεροπιτα και εφερε duo μια φιλη της για μια σπανακοτυροπιτα
παρε 4 κοπελες απο το matzik ντυσε τις φοιτητριες και θα σου μεινουν και ρεσταΚαι για να αποδείξουμε πλέον ότι ο αγαπητός Ισίδωρος δεν κάνει άσκοπες εμφανίσεις , εγώ και δύο γνωστοί από εδώ μέσα διαθέτουμε 500 έκαστος ανά ραντεβού .( 1500 δηλαδή άμεσα σε δύο ημέρες σε όποια εμφανιστεί ).
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα εμφανιστεί τίποτα απολύτως όμως !!!
Παίρνω από άλλο γραφείο ...χωρίς να τις ντύσω φοιτήτριες !!! Αλλά για να λήγει το πανηγύρι αντί να πάμε στις επαγγελματίες ας το ρισκάρουμε και μια φορά !!παρε 4 κοπελες απο το matzik ντυσε τις φοιτητριες και θα σου μεινουν και ρεστα
Έπρεπε να βαλεις και μια κρεατοπιτα.που ειναι οι εποχες Τσιπρα που γαμιωντουσαν για μια τυροπιτα ... ειχα γαμισει μια σουπερ και τα καταπιε για μια κασεροπιτα και εφερε duo μια φιλη της για μια σπανακοτυροπιτα
Κρεατοπιπα έβαζε ο καλλιτέχνης ούτως ή άλλος και μάλλον έλεγε να μην τις μπερδέψειΈπρεπε να βαλεις και μια κρεατοπιτα.
Θα γαμουσες όλο το πανεπιστήμιο.
Αν δεν κάνω λάθος το 200ρικο καταργήθηκε, όχι το 500ρικο!!!Επίσης το 500ρικο έχει καταργηθεί σαν χαρτονόμισμα εδώ και χρόνια αν δε κάνω λάθος.
Τέρμα οι υπάλληλοι;;;Θα το κρατούσα εγώ. Άραγε αν πάω με ένα χιλιάρικο στη τράπεζα θα δεχτούν να μου τα κάνουν 200ευρα. Από Δευτέρα τέρμα οι υπάλληλοι άκουσα.
Το 500άρικο σταμάτησε να τυπώνεται το 2018. Γι' αυτό κι είναι σπάνια και ανάρπαστα.Αν δεν κάνω λάθος το 200ρικο καταργήθηκε, όχι το 500ρικο!!!
Πολύ σωστό,διότι να γαμουσαν θα έλεγα οκ,αλλα πάλι αχυστοι φεύγουν.Γκόμενα που κοιτάζει τα φράγκα μόνο αξίζουν να πάρουν και ανάλογη συμπεριφορά. Πουλήσετε παραμύθι, ξεφτιλιστε τες χωρίς τύψεις στο πουτσο και γράψτε τες στ αρχιδια σας μετά. Πάμε για επόμενα. Ούτε δώρα ούτε τπτ. Το μπουλεα.
Την είδε η κάθε κατεργάρα Κιμ Καρντάσιαν. Άντε ρε και γαμησου σαύρα. Αλλά κάτι μαλακές σαν εδώ μέσα χαλάτε τη πιάτσα. Τις κάνετε θεές και μετά παίρνετε και το καυλί στο χέρι.
Το 500άρικο σταμάτησε να τυπώνεται το 2018. Γι' αυτό κι είναι σπάνια και ανάρπαστα.