Νέα

Ελληνίδες φοιτήτριες σπουδάστριες στην Αθήνα που κάνουν κρυφά ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα corfugreece2018
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 459
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
οταν η μανα νοικιζε ενα σπιτι κοντα στο τει το ειχε βαλει αγγελια 400 ευρω,καθως ηταν κοντα στη σχολη και ειχε 2 υπνοδωματια, και ηρθε μια φοιτητρια οινολογιας της πουτσας σχολη δηλαδη..εγω τοτε απορησα λεω μα καλα πως αυτη θα πληρωνει ενοικια ρευματα σουπερ μαρκετ με τη σχολη οινολογιας που σπουδαζει.η κοπελια ρωταγε αν μπορει να κανει φασαρια με τη σχεση της τα βραδυα,και οτι οσες σχεσεις ειχε ηταν πολυ ησυχη στο προηγουμενη σπιτι..φαντασου δηλαδη τι πουτσους θα ειχε φαει η φοιττηριουλα..τελικα η μανα μου το νοικιασε σε αντρα που ηταν και μπακουρι ολη μερα μπυρες προ και φανταζομαι τσοντες,απο το να το εκανε μπουρδελακι το σπιτακι η φοιτηρτρια καλυτερα ο μπακουρος με τις μπυρες!!

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.634
Πόντοι
2.846
Σε λίγο το θέμα θα φτασει τις 1000 σελίδες. Ελπίζω τουλάχιστον να έχει πληροφορίες και όχι απλά σχόλια.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
οταν η μανα νοικιζε ενα σπιτι κοντα στο τει το ειχε βαλει αγγελια 400 ευρω,καθως ηταν κοντα στη σχολη και ειχε 2 υπνοδωματια, και ηρθε μια φοιτητρια οινολογιας της πουτσας σχολη δηλαδη..εγω τοτε απορησα λεω μα καλα πως αυτη θα πληρωνει ενοικια ρευματα σουπερ μαρκετ με τη σχολη οινολογιας που σπουδαζει.η κοπελια ρωταγε αν μπορει να κανει φασαρια με τη σχεση της τα βραδυα,και οτι οσες σχεσεις ειχε ηταν πολυ ησυχη στο προηγουμενη σπιτι..φαντασου δηλαδη τι πουτσους θα ειχε φαει η φοιττηριουλα..τελικα η μανα μου το νοικιασε σε αντρα που ηταν και μπακουρι ολη μερα μπυρες προ και φανταζομαι τσοντες,απο το να το εκανε μπουρδελακι το σπιτακι η φοιτηρτρια καλυτερα ο μπακουρος με τις μπυρες!!
Κρίμα ... Θα είχες τα τυχερά σου με τη φοιτήτρια...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.035
Πόντοι
6.236
Ερε τυπέ. Έδωσες το σπιτάκι στον Μαλακοκακαβλι που τον παιζει από το πρωι έως το βράδυ και που μέχρι να φυγει θα στο έχει κάνει κάτασπρο από την μαλακία και άφησες την φοιτητριούλα που θα είχες και ευκαιρία να γαμήσεις με σωστό τρόπο και τακτική. :jerking:
Δεν πρόσεξες τι γράφει, δεν το έδωσε αυτός, η ΜΑΝΑ του το έδωσε.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Σε λίγο το θέμα θα φτασει τις 1000 σελίδες. Ελπίζω τουλάχιστον να έχει πληροφορίες και όχι απλά σχόλια.
Μαλλον μόνο σχόλια θα έχει..όσοι έχουν τέτοιες γνωριμίες δεν τις δημοσιοποιούν για να μην εκθέσουν υπολήψεις...οι φοιτήτριες που εκδίδονται το κάνουν ερασιτεχνικά για συμπλήρωση εισοδήματος και μάλλον δεν επιθυμούν την ευρεία διάδοση των δραστηριοτήτων τους...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δεν πρόσεξες τι γράφει, δεν το έδωσε αυτός, η ΜΑΝΑ του το έδωσε.
Αυτές οι μανάδες συχνά προκαλούν προβλήματα...τι να πει κανείς .. πολύ παλιά έχω ακούσει ότι ένας τύπος που νοίκιαζε ένα σπίτι σε δύο φοιτήτριες, είχε προτείνει για μια φορά σεξ να μην πληρώσουν ... Η μια δέχτηκε και γλύτωσε τι μερίδιο της.. δε θυμάμαι πόσα χρήματα ήταν...αλλά νομίζω αρκετά ( δραχμές ήταν...)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.035
Πόντοι
6.236
...πολύ παλιά έχω ακούσει ότι ένας τύπος που νοίκιαζε ένα σπίτι σε δύο φοιτήτριες, είχε προτείνει για μια φορά σεξ να μην πληρώσουν ... Η μια δέχτηκε και γλύτωσε τι μερίδιο της.. δε θυμάμαι πόσα χρήματα ήταν...αλλά νομίζω αρκετά ( δραχμές ήταν...)
Αυτά είναι deals...σε Οικονομική σχολή θα ήταν αυτή που δέχτηκε σίγουρα!

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
κατι τετοιο ψαχνουμε!! βεβαια αν δεν επισκεφθει κανενας, δεν ξερουμε αν ειναι αληθινιο...

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.634
Πόντοι
2.846
Μαλλον μόνο σχόλια θα έχει..όσοι έχουν τέτοιες γνωριμίες δεν τις δημοσιοποιούν για να μην εκθέσουν υπολήψεις...οι φοιτήτριες που εκδίδονται το κάνουν ερασιτεχνικά για συμπλήρωση εισοδήματος και μάλλον δεν επιθυμούν την ευρεία διάδοση των δραστηριοτήτων τους...

Ακριβώς. Κι εγώ για αυτό είπα μακάρι να μην έχει μόνο σχόλια αλλά μάλλον δεν θα το αποφύγουμε

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.634
Πόντοι
2.846
κατι τετοιο ψαχνουμε!! βεβαια αν δεν επισκεφθει κανενας, δεν ξερουμε αν ειναι αληθινιο...

Αυτές τις αγγελίες με τις και καλά φοιτήτριες τις βάζουν για κραχτη

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
για αυτο ειπα δεν ξερουμε κατα ποσο ισχυει...παντως στελνουν φωτο κτλ...κατα ποσο ειναι δικες τους ειναι αλλο θεμα...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
50 ευρώ δύσκολα...σχετικά πρόσφατα άκουσα για Ξάνθη... Φοιτήτρια που δούλευε σε "μπαρ" έκανε κι άλλα για κάνα κατοσταρικο....αλλά ποιος πάει Ξάνθη...( Δεν ξέρω ποια είναι ..το άκουσα ως περιστατικό)

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Τύποι, δεν καταλαβαίνω τι το ιδιαίτερο βρίσκετε στις "φοιτήτριες", ώστε να πρέπει να έχουν δικό τους νήμα.
Υπάρχουν πολλές φοιτήτριες που βιζιτάρουν, χωρίς αυτό να κάνει κάποια διαφορα.
Πριν λίγα χρόνια μάλιστα, είχα πετύχει (εντελώς τυχαία) και μια πολύ γνωστή μασατζού, η οποία τύχαινε να είναι και φοιτήτρια. Δεν μου φάνηκε παράλογο.
Τα κορίτσια κανουν τις αρπαχτές τους (λιγότερο ή περισσότερο), αλλά παράλληλα, όσες τουλάχιστον σκοπεύουν να μείνουν μόνιμα Ελλάδα (μπορεί και να έχουν γεννηθεί εδώ) είναι σύνηθες να σπουδάζουν και κάτι.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Παίκτη μου αν ήθελαν να δίνουν όλοι τις φωτογραφίες και τα τηλέφωνά τους, θα έκαναν και site και κανονικές τιμές και θα ήταν σεξεργάτριες. Εδώ μιλάμε για κοριτσάκια που βρίσκουν κάποιον εχέμυθο sugar daddy για το εύκολο χρήμα. Άρα ή βρίσκεσαι σε τέτοιους κύκλους ή σαν το μπάρμπα με τα παγωτά πάρε σβάρνα Εξάρχεια - Ζωγράφου - Γκύζη και όλες τις φοιητογειτονίες, δες ποια αγοράζει βρακιά από το super market και παίρνει τα μακαρόνια που είναι στα 2 το τρίτο δώρο και κάνε κρούση.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Τύποι, δεν καταλαβαίνω τι το ιδιαίτερο βρίσκετε στις "φοιτήτριες", ώστε να πρέπει να έχουν δικό τους νήμα.
Πριν λίγα χρόνια μάλιστα, είχα πετύχει (εντελώς τυχαία) και μια πολύ γνωστή μασατζού, η οποία τύχαινε να είναι και φοιτήτρια. Δεν μου φάνηκε παράλογο.
Τα κορίτσια κανουν τις αρπαχτές τους (λιγότερο ή περισσότερο), αλλά παράλληλα, όσες τουλάχιστον σκοπεύουν να μείνουν μόνιμα Ελλάδα (μπορεί και να έχουν γεννηθεί εδώ) είναι σύνηθες να σπουδάζουν και κάτι.
παίκτη πιστεύω ότι φταίει η τελευταία σεζόν του Έτερος Εγώ που τους έβαλε ιδέες. Σε λίγο θα πιστέψουν ότι τα αστυνομικά τμήματα είναι σαν το αρχηγείο των Avengers και οι φυλακές σαν το Intercontinental.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
50 ευρώ δύσκολα...σχετικά πρόσφατα άκουσα για Ξάνθη... Φοιτήτρια που δούλευε σε "μπαρ" έκανε κι άλλα για κάνα κατοσταρικο....αλλά ποιος πάει Ξάνθη...( Δεν ξέρω ποια είναι ..το άκουσα ως περιστατικό)
Όχι Ξάνθη...Κομοτηνή που έχει πολλά φιλολογικά τμηματα
Έχει σασπένς να κυνηγάς φοιτήτριες μη επαγγελματίες..δεν ασχολούμαι, αλλά μπορώ να καταλάβω όσους έχουν τέτοιες τάσεις... Με την νεανική παρέα ξανανοιωθουν νέοι, χωρίς να υπάρχει ο αυστηρός επαγγελματισμός ..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Φίλε κι εγώ ακριβώς μια τέτοια ιστορία είχα χθες, με κοκκινομάλλα όμως, αλλά στο σημσίο που της πρότεινα δωράκι 400 για ψώνια μου απάντησε " ένας άλλος δίνει 500 ΣΠΑΓΓΕ" και την έχασα... :confused: :confused: :confused:
Καθιερώθηκε τώρα..500 ανά φοιτήτρια....χαχαχαχ

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.269
Πόντοι
496
Τις μίλησα και εγώ μου έστειλαν φωτογραφίες... ελπίζω να μην είναι κανείς από εδώ μέσα και κάνει πλάκα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom