mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
mpekiaris10, έξω από την Ελλάδα έχεις βγει ;
Γιατί να το κάνω;
Οι ελεγκτές πάντως για να λέμε την αλήθεια δεν σωνουν την αιμοραγια που προκαλούν οι τσαμπατζηδες και οι βρωμιάρηδες επαίτες. Αν δεν υπάρχει σεκιούριτι στις αποβάθρες ικανος, να πετάξει έξω τους επαίτες που μπαίνουν ακόμη σε όλες τις γραμμές του μετρό και αν δεν υπάρχουν έλεγκτες στις μπάρες και οι εισπράκτορες στα λεωφορεία δεν πρόκειται να σταματήσουν οι τσαμπατζηδες και οι επαιτες. Οι τελευταίοι μάλιστα είναι ικανοί να μεταβούν από τα μέτρο στα λεωφορεία, όταν θα κλείνουν οι μπάρες. Στον σταθμό της Ομόνοιας νομίζω ότι υπάρχουν σημεία που δεν έχουν μπάρες πριν κατέβεις στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Αν κάνω λάθος διορθωστε με.
Βούλωστο ρε αδύναμε χαρακτήρα. Το πόσο αδύναμος χαρακτήρας είσαι, φαίνεται από τα γραπτά σου. Σα τις γιαγιάδες κάνεις. Εγώ πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω δει μπάρες.
Φλώρος είσαι, που μόλις δεις πρεζόνι στην αποβάθρα χέζεσαι πάνω σου, και παρακαλάς να εμφανιστεί σεκιούριτι...μην τυχόν και σε απειλήσει με καμιά σύρηγγα.
Αααα και θυμάμαι σε άλλο θρεντ που έλεγες ότι ντρέπεσαι να κάνεις καμάκι μόνος. Εμ βέβαια, εσύ μόνος σου, ούτε μέχρι το περίπτερο δε πας...αφού είσαι ΧΕΣΤΗΣ.