Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
mpekiaris10, έξω από την Ελλάδα έχεις βγει ;

Γιατί να το κάνω;

Οι ελεγκτές πάντως για να λέμε την αλήθεια δεν σωνουν την αιμοραγια που προκαλούν οι τσαμπατζηδες και οι βρωμιάρηδες επαίτες. Αν δεν υπάρχει σεκιούριτι στις αποβάθρες ικανος, να πετάξει έξω τους επαίτες που μπαίνουν ακόμη σε όλες τις γραμμές του μετρό και αν δεν υπάρχουν έλεγκτες στις μπάρες και οι εισπράκτορες στα λεωφορεία δεν πρόκειται να σταματήσουν οι τσαμπατζηδες και οι επαιτες. Οι τελευταίοι μάλιστα είναι ικανοί να μεταβούν από τα μέτρο στα λεωφορεία, όταν θα κλείνουν οι μπάρες. Στον σταθμό της Ομόνοιας νομίζω ότι υπάρχουν σημεία που δεν έχουν μπάρες πριν κατέβεις στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Αν κάνω λάθος διορθωστε με.

Βούλωστο ρε αδύναμε χαρακτήρα. Το πόσο αδύναμος χαρακτήρας είσαι, φαίνεται από τα γραπτά σου. Σα τις γιαγιάδες κάνεις. Εγώ πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω δει μπάρες.

Φλώρος είσαι, που μόλις δεις πρεζόνι στην αποβάθρα χέζεσαι πάνω σου, και παρακαλάς να εμφανιστεί σεκιούριτι...μην τυχόν και σε απειλήσει με καμιά σύρηγγα. :2funny:

Αααα και θυμάμαι σε άλλο θρεντ που έλεγες ότι ντρέπεσαι να κάνεις καμάκι μόνος. Εμ βέβαια, εσύ μόνος σου, ούτε μέχρι το περίπτερο δε πας...αφού είσαι ΧΕΣΤΗΣ. :birdman:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αααα και θυμάμαι σε άλλο θρεντ που έλεγες ότι ντρέπεσαι να κάνεις καμάκι μόνος. Εμ βέβαια, εσύ μόνος σου, ούτε μέχρι το περίπτερο δε πας...αφού είσαι ΧΕΣΤΗΣ. :birdman:

Εγώ θυμαμαι σε αλλο θρεντ που πήρες περηφανη απαλλαγη απο τον στρατο
αλλά δεν θυμασαι τον λογο της απαλλαγής
Ποσο χεστης να ντρεπεσαι να το πεις

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Εγώ θυμαμαι σε αλλο θρεντ που πήρες περηφανη απαλλαγη απο τον στρατο
αλλά δεν θυμασαι τον λογο της απαλλαγής
Ποσο χεστης να ντρεπεσαι να το πεις

Γιατί ρε μαλάκα ειλικρινά δε θυμάμαι, η μάνα μου ασχολήθηκε με το θέμα. ΟΚ τώρα;

Και έχω πει 100 φορές ότι ο στρατός σε κάνει φυτό. Γαμώ τους γαλονάδες που σεβόσασταν.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Κοροϊδεύετε αλλά όλοι ξέρουμε ότι εσείς οι καλοί νομοταγείς μαλάκες που υπηρετήσατε, χέζεστε πάνω σας όταν ακούτε για κάποιον που δεν υπηρέτησε, και μόνο να κοροϊδεύετε πίσω από την πλάτη του ξέρετε. Μπροστά του, θα είχατε λιποθυμήσει από το φόβο. :zfuck:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Κοροϊδεύετε αλλά όλοι ξέρουμε ότι εσείς οι καλοί νομοταγείς μαλάκες που υπηρετήσατε, χέζεστε πάνω σας όταν ακούτε για κάποιον που δεν υπηρέτησε, και μόνο να κοροϊδεύετε πίσω από την πλάτη του ξέρετε. Μπροστά του, θα είχατε λιποθυμήσει από το φόβο. :zfuck:

Μην μας ρουφηξει στην σούφρα του...
Ως τραβελακι πηρες απαλλαγη;;

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Γιατί ρε μαλάκα ειλικρινά δε θυμάμαι, η μάνα μου ασχολήθηκε με το θέμα. ΟΚ τώρα;

Και έχω πει 100 φορές ότι ο στρατός σε κάνει φυτό. Γαμώ τους γαλονάδες που σεβόσασταν.

Εμ φυσικα. Εισαι ανικανος γενικα και αν δεν ειχες την μανα σου να σε κυοφορησει θα κυκλοφορουσες στους υπονομους!

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Στο mister Malakas bourdela.com
Θα σε ψήφιζα με τα δύο χέρια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

προσωπικά όταν γνωρίζω κάποιον που δεν υπηρέτησε τον φτύνω στην μάπα ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ο γιός σου που έχει υπηρετήσει?

Ναι ... 9 μήνες στρατό υγειονομικό  ΚΙΧΝΕ  αλεξανδρουπολη

Ι1 κανονικός και όχι Ι45 όπως εσυ

Αααα ναι ξέχασα έχει και αγγλικό διαβατήριο και θα μπορούσε αν ήθελε να πάρει απαλλαγή

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.118
Πόντοι
5.506
9 μηνες? πω ρε κομαντα ειναι τα σημερινα παιδια  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Μας δουλευεις ρε τυπε ? Πως ασχοληθηκε η μανα σου με την απαλλαγη σου ? Δεν παρουσιαστηκες δλδ καν ? Τοσο ευκολα παιρνεις Ι5 σημερα ?

Επισκέπτης
Μας δουλευεις ρε τυπε ? Πως ασχοληθηκε η μανα σου με την απαλλαγη σου ? Δεν παρουσιαστηκες δλδ καν ? Τοσο ευκολα παιρνεις Ι5 σημερα ?

Πανευκολο ειναι τυπε υπαρχουν χιλιοι δυο τροποι...απο ψευτικο τρελοχαρτο μεχρι και πολιτικο βυσμα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Ολοι λενε οτι ο στρατος σε κανει καλυτερο ανθρωπο. Τι αποδειξη επιπλεον χρειαζεται; Δεν υπηρετησες και οριστε τα αποτελεσματα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom