Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στα Χανια της Κρητης, ελεγκτης ζητησε εισιτηριο απο φοιτητρια κι εκεινη ηταν εριστικη και αντεδρασε ασχημα .  Οι υπολοιποι επιβατες του λεωφορειου πηραν το μερος της λαθρεπιβατιδας και ο ελεγκτης που υποστηριξε οτι η συγκεκριμενη κοπελα το εχει κανει συστημα και αγνοει τις συστασεις και ειναι προκλητικη,  καλεσε τη Τροχαια για τα περαιτερω. Αυτο δε λενε ολοι οι τσαμπατζηδες; με ποιο δικαιωμα θα μου πει ο ελεγκτης τι να κανω; μονο η αστυνομια εχει δικαιωμα. Οριστε, εγινε το χατηρι της, ηρθε η αστυνομια. Δε τη χαλασε τη λαθρεπιβατιδα.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Πάντως για μένα τέλος ο Προαστιακός, πλην της γραμμής Αθήνα-Πειραιάς που δεν μπαίνουν. Το να με ξεφτιλίζει το κάθε σίχαμα, δε το δέχομαι.

Εχεις αρχές τύπε μου!
Να βάλεις το χέρι στην τσέπη και να πληρώσεις το εισητήριό σου δεν παίζει ε;

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Στα Χανια της Κρητης, ελεγκτης ζητησε εισιτηριο απο φοιτητρια κι εκεινη ηταν εριστικη και αντεδρασε ασχημα .  Οι υπολοιποι επιβατες του λεωφορειου πηραν το μερος της λαθρεπιβατιδας και ο ελεγκτης που υποστηριξε οτι η συγκεκριμενη κοπελα το εχει κανει συστημα και αγνοει τις συστασεις και ειναι προκλητικη,  καλεσε τη Τροχαια για τα περαιτερω. Αυτο δε λενε ολοι οι τσαμπατζηδες; με ποιο δικαιωμα θα μου πει ο ελεγκτης τι να κανω; μονο η αστυνομια εχει δικαιωμα. Οριστε, εγινε το χατηρι της, ηρθε η αστυνομια. Δε τη χαλασε τη λαθρεπιβατιδα.
Παντού γίνονται αυτά και ειδικά υπάρχουν κάτι θείτσες που πετάγονται σαν πούτσες να πληρώσουν το εισιτήριο και να στηρίξουν τους τζαμπατζήδες νομίζοντας ότι κάνουν φιλανθρωπία.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Στα Χανια της Κρητης, ελεγκτης ζητησε εισιτηριο απο φοιτητρια κι εκεινη ηταν εριστικη και αντεδρασε ασχημα .  Οι υπολοιποι επιβατες του λεωφορειου πηραν το μερος της λαθρεπιβατιδας και ο ελεγκτης που υποστηριξε οτι η συγκεκριμενη κοπελα το εχει κανει συστημα και αγνοει τις συστασεις και ειναι προκλητικη,  καλεσε τη Τροχαια για τα περαιτερω. Αυτο δε λενε ολοι οι τσαμπατζηδες; με ποιο δικαιωμα θα μου πει ο ελεγκτης τι να κανω; μονο η αστυνομια εχει δικαιωμα. Οριστε, εγινε το χατηρι της, ηρθε η αστυνομια. Δε τη χαλασε τη λαθρεπιβατιδα.

Να φάει σκατά ο ελεγκτής. Ξύλο σε όποιον σέβεται τους ελεγκτές, εκτός από τον ελεγκτή, απλά τα πράγματα.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Εχεις αρχές τύπε μου!
Να βάλεις το χέρι στην τσέπη και να πληρώσεις το εισητήριό σου δεν παίζει ε;

Πάντως εγώ στο λέω, την επόμενη φορά που θα πιάσω ελεγκτή, έχεις το λόγο της τιμής μου, ότι θα τον κάνω να κάνει τόσα "Αχ" από τις φάπες,  όσο είναι το πρόστιμο σε ευρώ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πάντως εγώ στο λέω, την επόμενη φορά που θα πιάσω ελεγκτή, έχεις το λόγο της τιμής μου, ότι θα τον κάνω να κάνει τόσα "Αχ" από τις φάπες,  όσο είναι το πρόστιμο σε ευρώ.

σιγά μην πολυζορίζεσαι θα λερώσεις το βρακί σου...

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6

Η συμορια των ρομα που θα δειρει παρανομα ενα εργαζομενο που κανει νομιμα τη δουλεια του. Γιατι ρε Χιτλερ? Θα ειχαμε καθαρισει απο τους γυφτους... Γιατι?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Να φάει σκατά ο ελεγκτής. Ξύλο σε όποιον σέβεται τους ελεγκτές, εκτός από τον ελεγκτή, απλά τα πράγματα.
Πριν μερικα χρονια παντως, στο αρθρωτο λεωφορειο απο Αττικη, δε κανει λιγα μετρα και μες τη μεση φωναζουν δυο, Ελεγχος εισιτηριων. Ρωτανε δυο νεαρους και εκεινοι οχι μονο δεν ειχαν αλλα εκαναν και μαγκιες, ηταν επιθετικοι. Τους βουτανε οι δυο ελεγκτες που ηταν σαν ταβερνιαρηδες και τους κολανε στο απεναντι παραθυρο. Και τους λενε, Θελατε βολτες τσαμπα και κανετε και μαγκιες; Αχνα δε βγαλαν οι λαθρεπιβατες. Μετα δε ξερω τι εγινε καθως κατεβηκα. Μηπως ησουν εσυ ενας απο τους δυο και σου εχει μεινει το τραμπουκισμα των ελεγκτων και τους δερνεις στον υπνο σου;

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
σιγά μην πολυζορίζεσαι θα λερώσεις το βρακί σου...

Ελεγκτής: Αχ μηηηηηη πονάωωωωωωωω

Η συμορια των ρομα που θα δειρει παρανομα ενα εργαζομενο που κανει νομιμα τη δουλεια του. Γιατι ρε Χιτλερ? Θα ειχαμε καθαρισει απο τους γυφτους... Γιατι?

Από ποτέ το bullying είναι δουλειά; Ο ελεγκτής κάνει bullying.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.818
Πόντοι
7.195
εξαιτίας δέκα αναρχιδιών και είκοσι γυφταρέων, πληρώνουμε χρυσό τον "απρόσωπο" έλεγχο των ηλεκτρονικών συστημάτων.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μπεκιαρης θεος

μοιραζει πονο

μαγκες ο μπεκιαρης θα γινει ο κακος δαιμονας σας,κανεις δδεν γλυτωνει απο τα χερια του :heavymetalbig:

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Πριν μερικα χρονια παντως, στο αρθρωτο λεωφορειο απο Αττικη, δε κανει λιγα μετρα και μες τη μεση φωναζουν δυο, Ελεγχος εισιτηριων. Ρωτανε δυο νεαρους και εκεινοι οχι μονο δεν ειχαν αλλα εκαναν και μαγκιες, ηταν επιθετικοι. Τους βουτανε οι δυο ελεγκτες που ηταν σαν ταβερνιαρηδες και τους κολανε στο απεναντι παραθυρο. Και τους λενε, Θελατε βολτες τσαμπα και κανετε και μαγκιες; Αχνα δε βγαλαν οι λαθρεπιβατες. Μετα δε ξερω τι εγινε καθως κατεβηκα. Μηπως ησουν εσυ ενας απο τους δυο και σου εχει μεινει το τραμπουκισμα των ελεγκτων και τους δερνεις στον υπνο σου;

Πότε ρε ήταν αυτό; Το 1980; Τα τελευταία χρόνια οι ελεγκτές δε πατάνε σε λεωφορεία. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΆΕΙ!!!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πότε ρε ήταν αυτό; Το 1980; Τα τελευταία χρόνια οι ελεγκτές δε πατάνε σε λεωφορεία. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΆΕΙ!!!!
Ενταξει, μπορει  να εισαι 15 χρονων και να μη το προλαβες. Μιλαω για 2012 περιπου.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
μπεκιαρης θεος

μοιραζει πονο

μαγκες ο μπεκιαρης θα γινει ο κακος δαιμονας σας,κανεις δδεν γλυτωνει απο τα χερια του :heavymetalbig:

Μαλακακος ειναι και απλα κανει βολτες απο δω και απο εκει γιατι στα τσαντιρια δεν εχουν wifi.

Ελεγκτής: Αχ μηηηηηη πονάωωωωωωωω

Από ποτέ το bullying είναι δουλειά; Ο ελεγκτής κάνει bullying.

Εισαι Ηλιθιος

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
mpekiaris10, έξω από την Ελλάδα έχεις βγει ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Οι ελεγκτές πάντως για να λέμε την αλήθεια δεν σωνουν την αιμοραγια που προκαλούν οι τσαμπατζηδες και οι βρωμιάρηδες επαίτες. Αν δεν υπάρχει σεκιούριτι στις αποβάθρες ικανος, να πετάξει έξω τους επαίτες που μπαίνουν ακόμη σε όλες τις γραμμές του μετρό και αν δεν υπάρχουν έλεγκτες στις μπάρες και οι εισπράκτορες στα λεωφορεία δεν πρόκειται να σταματήσουν οι τσαμπατζηδες και οι επαιτες. Οι τελευταίοι μάλιστα είναι ικανοί να μεταβούν από τα μέτρο στα λεωφορεία, όταν θα κλείνουν οι μπάρες. Στον σταθμό της Ομόνοιας νομίζω ότι υπάρχουν σημεία που δεν έχουν μπάρες πριν κατέβεις στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Αν κάνω λάθος διορθωστε με.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Οι ελεγκτές πάντως για να λέμε την αλήθεια δεν σωνουν την αιμοραγια που προκαλούν οι τσαμπατζηδες και οι βρωμιάρηδες επαίτες. Αν δεν υπάρχει σεκιούριτι στις αποβάθρες ικανος, να πετάξει έξω τους επαίτες που μπαίνουν ακόμη σε όλες τις γραμμές του μετρό και αν δεν υπάρχουν έλεγκτες στις μπάρες και οι εισπράκτορες στα λεωφορεία δεν πρόκειται να σταματήσουν οι τσαμπατζηδες και οι επαιτες. Οι τελευταίοι μάλιστα είναι ικανοί να μεταβούν από τα μέτρο στα λεωφορεία, όταν θα κλείνουν οι μπάρες. Στον σταθμό της Ομόνοιας νομίζω ότι υπάρχουν σημεία που δεν έχουν μπάρες πριν κατέβεις στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Αν κάνω λάθος διορθωστε με.

Ακόμα να το πάρει ο κοσμος χαμπάρι ότι η εισητηριοδιαφυγή είναι minor και ο Σπριτζης εβαλε το ηλεκτρονικό εισητηριο για τον λόγο ότι οι μεγαλες κλοπές γινονταν απο ΜΕΣΑ με τα πλαστα εισητηρια και τις εσωκομπινες για τα οποία πηγε φυλακή ο ΚΑΝΕΝΑΣ (αφου διορισαν την καθε καρυδιάς καρυδί). Μια ζωη στην ελλάδα αντι να τρίζει η αμαξα τρίζει ο αμαξηλάτης...

ΥΓ. Αν τους ενδιεφερε πραγματικα η εισητηριοδιαφυγη πιο φτηνη λύση είναι να βαζαν δυο τρεις φυλακες παραπανω και να πετανε εξω με τις κλωτσιες τους τζαμπατζηδες. Αλλα αφου τα κερατιάτικα πάνε σε αλλον πλήρωνε μαλακα ελληνα το κωλοσυστημα που βαλαν και την ασφαλιστηκη του πληρωνε μαλακα ελληνα 1.5 ωρα αναμονη στην ουρα για να κόψεις εισητηριο και πλήρωνε μαλάκα ελληνα φυλακες (ναι και αλλους) για να μην έρχονται τα κωλόπαιδα να τα σπανε και να τα κανουν πουτάνα τα μηχανηματα... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom