Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Πουτσες μπλε τυπε σε κανει...χασιμο χρονου ειναι και τιποτα αλλο.
Ενω το να καθοσουν εκεινη την περιοδο στην καφετερια ηταν κερδισμενος χρονος ας πουμε.
Ναι, πηξαμε στον κερδισμενο χρονο και μας τον στερησε ο στρατος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μας δουλευεις ρε τυπε ? Πως ασχοληθηκε η μανα σου με την απαλλαγη σου ? Δεν παρουσιαστηκες δλδ καν ? Τοσο ευκολα παιρνεις Ι5 σημερα ?
Α τον πιστεψες κιολας. Απαλλαγη μεσω μανας πρωτη φορα ακουσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
μπεκιαρης θεος

μοιραζει πονο

μαγκες ο μπεκιαρης θα γινει ο κακος δαιμονας σας,κανεις δδεν γλυτωνει απο τα χερια του :heavymetalbig:
Ηταν αναμενομενο οτι μονο ενας ανοητος οπως εσυ με αναγκη παρακολουθησης απο ψυχιατρο, θα τον αποθεωνε.

Επισκέπτης
Ενω το να καθοσουν εκεινη την περιοδο στην καφετερια ηταν κερδισμενος χρονος ας πουμε.
Ναι, πηξαμε στον κερδισμενο χρονο και μας τον στερησε ο στρατος.

Ξερεις δεν πανε ολοι στα 18 στο στρατο...πολλοι πανε αφου εχουν τελειωσει το πανεπιστημιο και ναι γιαυτους ειναι χασιμο χρονου ποσο μαλλον οταν οι γυναικες δεν πανε και μπορουν να βγουνε στην αγορα εργασιας.

Επισης και 18 να εισαι παλι πιο χρησιμο θα ειναι να ξυνεις τα αρχιδια σου ολη μερα και να πινεις καφεδες μπορει και να χτυπουσες κανενα γκομενακι...ο στρατος με εξαιρεση φυσικα τους μονιμους ή τους επαγγελματιες οπλιτες ειναι απλα χασιμο χρονου και η θητεια ειναι για να κανεις τις δουλαρες στα στρατοπεδα.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μι πλιρονι κανι ισιτιριο αν δε παι στρατο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ξερεις δεν πανε ολοι στα 18 στο στρατο...πολλοι πανε αφου εχουν τελειωσει το πανεπιστημιο και ναι γιαυτους ειναι χασιμο χρονου ποσο μαλλον οταν οι γυναικες δεν πανε και μπορουν να βγουνε στην αγορα εργασιας.
Ενας απο αυτους ειμαι κι εγω. Σεπτεμβρη πηρα πτυχιο, Νοεμβρη παρουσιαστηκα. Για 19 μηνες. Σιγα μην μου στερησε την καριερα μου η στρατιωτικη θητεια ή μην εχασα τιποτα. Το παραμυθακι οτι οι γυναικες δεν εχουν θητεια και ετσι εχουν προβαδισμα ειναι τουλαχιστον αστειο. Γενικως οποιος εχει αξια, θα την δειξει και θα ξεπερασει τον ασχετο. Στον στρατο μαθαινεις πολλα πραγματα που δεν μπορεις να τα μαθεις εκτός. Και πανω απο ολα την συμβιωση υπο αντιξοες συνθηκες, την συναδελφικοτητα και την αλληλεγγυη.
Και βεβαια φορτωνεις και ενα σωρο αναμνησεις, τις οποιες εγω προσωπικα δεν αλλαζω με τιποτα.
Θα ειχα δικηγορησει 19 μηνες νωριτερα. Και??

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Επισης και 18 να εισαι παλι πιο χρησιμο θα ειναι να ξυνεις τα αρχιδια σου ολη μερα και να πινεις καφεδες μπορει και να χτυπουσες κανενα γκομενακι...ο στρατος με εξαιρεση φυσικα τους μονιμους ή τους επαγγελματιες οπλιτες ειναι απλα χασιμο χρονου και η θητεια ειναι για να κανεις τις δουλαρες στα στρατοπεδα.
Συμφωνω οτι οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα. Εγω 19 χρονων πηγα και ειχε λιγα παιδια 27 χρονων που  μπηκαν μετα τις σπουδες και  δυσκολευτηκαν.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
βγαλτε τωρα ολοι καρτουλα με τον 666  μαζι σας   να μπενεται μεσα στο μετρο και στο τραμ στο τρολει και στα αλλα μεσα μεταφορας   και ειστε σα τα προβατα στο μαντρι του τσοπανη  τσηπαρισμενοι και μην μιλαει κανεις  ο σημιτης εβαλε την ελλαδα στο ευρο ο καραμανλης  χωρις να υπαρχει κριση  πηγε να φυγει  από την ευρωπη  και τον εφαγε το συστημα  τωρα λοιπον με τα ποδαράκια και ταξακι  για οσους εχουν τα φραγκα αλλιως ελληνα βαλε στριγκακι ροζ και κατσε στα 4 να ερθει ο 666 να καρφονει και να γελαει  να κανει γουστα μαζι σου και εσυ να εισαι  το προβατο  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
βγαλτε τωρα ολοι καρτουλα με τον 666  μαζι σας  να μπενεται μεσα στο μετρο και στο τραμ στο τρολει και στα αλλα μεσα μεταφορας  και ειστε σα τα προβατα στο μαντρι του τσοπανη  τσηπαρισμενοι και μην μιλαει κανεις  ο σημιτης εβαλε την ελλαδα στο ευρο ο καραμανλης  χωρις να υπαρχει κριση  πηγε να φυγει  από την ευρωπη  και τον εφαγε το συστημα  τωρα λοιπον με τα ποδαράκια και ταξακι  για οσους εχουν τα φραγκα αλλιως ελληνα βαλε στριγκακι ροζ και κατσε στα 4 να ερθει ο 666 να καρφονει και να γελαει  να κανει γουστα μαζι σου και εσυ να εισαι  το προβατο 
Ποιο 666 ρε τύπε

Επισκέπτης
Ενας απο αυτους ειμαι κι εγω. Σεπτεμβρη πηρα πτυχιο, Νοεμβρη παρουσιαστηκα. Για 19 μηνες. Σιγα μην μου στερησε την καριερα μου η στρατιωτικη θητεια ή μην εχασα τιποτα. Το παραμυθακι οτι οι γυναικες δεν εχουν θητεια και ετσι εχουν προβαδισμα ειναι τουλαχιστον αστειο. Γενικως οποιος εχει αξια, θα την δειξει και θα ξεπερασει τον ασχετο. Στον στρατο μαθαινεις πολλα πραγματα που δεν μπορεις να τα μαθεις εκτός. Και πανω απο ολα την συμβιωση υπο αντιξοες συνθηκες, την συναδελφικοτητα και την αλληλεγγυη.
Και βεβαια φορτωνεις και ενα σωρο αναμνησεις, τις οποιες εγω προσωπικα δεν αλλαζω με τιποτα.
Θα ειχα δικηγορησει 19 μηνες νωριτερα. Και??

Τι και ρε βλακα;Το ιδιο ειναι;19 μηνες στο στρατο τι κερδισες δηλαδη;Δεν θα προτιμουσες να εχανες δικες απο την αρχη και οχι 19 μηνες μετα;

Ποιες αντιξοες συνθηκες και συναδελφικοτητα εμαθες ρε ανεκδοτο στο στρατο;Σιγα ρε ΟΥΚΑ της πουτσας!!!

Εγω φταιω που πιανω διαλογο με τον αρχιβλακα του σαιτ...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.766
Πόντοι
5.506
βγαλτε τωρα ολοι καρτουλα με τον 666  μαζι σας   να μπενεται μεσα στο μετρο και στο τραμ στο τρολει και στα αλλα μεσα μεταφορας   και ειστε σα τα προβατα στο μαντρι του τσοπανη  τσηπαρισμενοι και μην μιλαει κανεις  ο σημιτης εβαλε την ελλαδα στο ευρο ο καραμανλης  χωρις να υπαρχει κριση  πηγε να φυγει  από την ευρωπη  και τον εφαγε το συστημα  τωρα λοιπον με τα ποδαράκια και ταξακι  για οσους εχουν τα φραγκα αλλιως ελληνα βαλε στριγκακι ροζ και κατσε στα 4 να ερθει ο 666 να καρφονει και να γελαει  να κανει γουστα μαζι σου και εσυ να εισαι  το προβατο 
κυρια λουκα εσυ?

Επισκέπτης
Συμφωνω οτι οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα. Εγω 19 χρονων πηγα και ειχε λιγα παιδια 27 χρονων που  μπηκαν μετα τις σπουδες και  δυσκολευτηκαν.

Τυπε αμα πας πιο νωρις εννοειται οτι ειναι καλυτερα γιατι ετσι και αλλιως ειναι ολα στη πουτσα σου και το παιρνες στο χαβαλε...αλλα ειτε στα 19 ειτε στα 27 ειναι απλα χασιμο χρονου.

Να εκανες μια στοιχειωδη εκπαιδευση να ξερεις να κρατησεις ενα οπλο να πω αντε στο διαολο...αλλα εκει μεσα εκπαιδευεσαι στη σκουπα,στο γοπινγκ και στην αγγαρεια και σε τιποτα αλλο.

Ενταξει μαθαινεις συναδελφικοτητα και αλληλεγγυη που λεει και ο αλλος ο κατεστραμενος.... :jerking:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τι και ρε βλακα;Το ιδιο ειναι;19 μηνες στο στρατο τι κερδισες δηλαδη;Δεν θα προτιμουσες να εχανες δικες απο την αρχη και οχι 19 μηνες μετα;

Ποιες αντιξοες συνθηκες και συναδελφικοτητα εμαθες ρε ανεκδοτο στο στρατο;Σιγα ρε ΟΥΚΑ της πουτσας!!!

Εγω φταιω που πιανω διαλογο με τον αρχιβλακα του σαιτ...
Τι ΟΥΚ και τετοια τσαμπουνας; Κι εγω στο στρατο 90% περασα χαλια, δυσκολα, χιονια, κρυο, καυσωνες, σκοπιες, πορειες, συμβιωση με διαφορετικους ανθρωπους απο ολη την Ελλαδα, αλλα στο τελος απο τους 18 μηνες μενουν μονο οι καλες αναμνησεις.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
alex71  καρτα που εχει τα στοιχια σου με bar code   περασμενο  και ξερουν ότι εισαι εσυ  διλαδη  οπος ο βοσκος που του τσιπαρουν τα προβατα  σε λιγους μηνες ερχεται και ηλεκτρονικη ταυτοτητα   που καταργη την παλια και με ένα τσιπ   που μπενει στον αντιχειρα του αριστερου χεριου  ξερουν το αφμ σου και τα παντα για εσενα   και αν δεν το κανεις  εισαι παράνομος  αυτος είναι ο 666  αδερφε μου  δυστηχος

Επισκέπτης
alex71  καρτα που εχει τα στοιχια σου με bar code   περασμενο  και ξερουν ότι εισαι εσυ  διλαδη  οπος ο βοσκος που του τσιπαρουν τα προβατα  σε λιγους μηνες ερχεται και ηλεκτρονικη ταυτοτητα   που καταργη την παλια και με ένα τσιπ   που μπενει στον αντιχειρα του αριστερου χεριου  ξερουν το αφμ σου και τα παντα για εσενα   και αν δεν το κανεις  εισαι παράνομος  αυτος είναι ο 666  αδερφε μου  δυστηχος
Που να δεις σε λιγο τυπε που θα βγαλουν υποθετο τσιπ 20εκατοστων και θα στο καρφωνουν στη σουφρα σου και θα αναβοσβηνει ο κωλος σου 666...εκει να δεις. :S :S :S

Επισκέπτης
Τι ΟΥΚ και τετοια τσαμπουνας; Κι εγω στο στρατο 90% περασα χαλια, δυσκολα, χιονια, κρυο, καυσωνες, σκοπιες, πορειες, συμβιωση με διαφοετικους ανθρωπους απο ολη την Ελλαδα, αλλα στο τελος απο τους 18 μηνες μενουν μονο οι καλες αναμνησεις.

Σιγα ρε τυπε δεν πεθανες κιολας...οτι περασαμε ολοι στη θητεια μας περασες και εσυ.Ολοι πηγαμε παραμεθωριο και φαγαμε κρυα,ολοι φαγαμε σκοπετα,αγγαρειες...σε κανεναν μας δεν αρεσε αλλα δεν ηταν και αντιξοες συνθηκες.Τι να πουνε οι πιο παλιοι δηλαδη ή οι στρατιωτες σε αλλες χωρες πχ στη Τουρκια.

Εκει να δεις γαμησι που τρωνε...

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
εσυ εισαι στον κοσμο σου  αδερφε  σε εχει ποτισει  το συστημα  και αυτά που σας ψεκαζουν εκει κατο στην αθηνα  ενώ εγω εδώ  στο αγιον ορος ειμαι διπλα στο θεο  και ηρεμη η σκεψη μου και γραφω σαν μαλακας εδώ μεσα αλλα δεν με ακουτε κανεις  

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σιγα ρε τυπε δεν πεθανες κιολας...οτι περασαμε ολοι στη θητεια μας περασες και εσυ.Ολοι πηγαμε παραμεθωριο και φαγαμε κρυα,ολοι φαγαμε σκοπετα,αγγαρειες...σε κανεναν μας δεν αρεσε αλλα δεν ηταν και αντιξοες συνθηκες.Τι να πουνε οι πιο παλιοι δηλαδη ή οι στρατιωτες σε αλλες χωρες πχ στη Τουρκια.

Εκει να δεις γαμησι που τρωνε...
Εμενα το λες; Εδω μερικοι λενε δε θελουν ουτε 9 μηνες και κλαιγονται. Το εχω πει και αλλη φορα. Στο Διδυμοτειχο ενας αξιωματικος μας ειχε πει οτι στους απεναντι, οι αξιωματικοι εχουν το ελευθερο να δερνουν τους στρατιωτες.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Και λοιπόν; Στο τέλος καταλήγουν να έχουν χειρότερες θέσεις εργασίας και βγάζουν λιγότερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
εσυ εισαι στον κοσμο σου  αδερφε  σε εχει ποτισει  το συστημα  και αυτά που σας ψεκαζουν εκει κατο στην αθηνα  ενώ εγω εδώ  στο αγιον ορος ειμαι διπλα στο θεο  και ηρεμη η σκεψη μου και γραφω σαν μαλακας εδώ μεσα αλλα δεν με ακουτε κανεις 
Ο,τι πεις φιλε μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom