Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
:pipa3:
Που να δεις σε λιγο τυπε που θα βγαλουν υποθετο τσιπ 20εκατοστων και θα στο καρφωνουν στη σουφρα σου και θα αναβοσβηνει ο κωλος σου 666...εκει να δεις. :S :S :S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γαμησε μας ρεεεεε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
alex71  καρτα που εχει τα στοιχια σου με bar code  περασμενο  και ξερουν ότι εισαι εσυ  διλαδη  οπος ο βοσκος που του τσιπαρουν τα προβατα  σε λιγους μηνες ερχεται και ηλεκτρονικη ταυτοτητα  που καταργη την παλια και με ένα τσιπ  που μπενει στον αντιχειρα του αριστερου χεριου  ξερουν το αφμ σου και τα παντα για εσενα  και αν δεν το κανεις  εισαι παράνομος  αυτος είναι ο 666  αδερφε μου  δυστηχος
Τύπε βαθιες ανασες και οχι αποτομες κινησεις. Ολα θα πανε καλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τι και ρε βλακα;Το ιδιο ειναι;19 μηνες στο στρατο τι κερδισες δηλαδη;Δεν θα προτιμουσες να εχανες δικες απο την αρχη και οχι 19 μηνες μετα;

Ποιες αντιξοες συνθηκες και συναδελφικοτητα εμαθες ρε ανεκδοτο στο στρατο;Σιγα ρε ΟΥΚΑ της πουτσας!!!

Εγω φταιω που πιανω διαλογο με τον αρχιβλακα του σαιτ...
Δεν εισαι για κουβεντα ρε φιλε, στο δευτερο ποσταρισμα πρεπει να βρισεις. Τι να σου πω δηλαδη. Ξερεις μπορω κι εγω να βριζω. Μην νομιζεις οτι επειδη το αποφευγω, δεν ξερω κιολας. Αϊντε.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
εσυ εισαι στον κοσμο σου  αδερφε  σε εχει ποτισει  το συστημα  και αυτά που σας ψεκαζουν εκει κατο στην αθηνα  ενώ εγω εδώ  στο αγιον ορος ειμαι διπλα στο θεο  και ηρεμη η σκεψη μου και γραφω σαν μαλακας εδώ μεσα αλλα δεν με ακουτε κανεις  
στο αγιον ορος τυπε?
και στο  μπου μαζι?
:S :S :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ενας απο αυτους ειμαι κι εγω. Σεπτεμβρη πηρα πτυχιο, Νοεμβρη παρουσιαστηκα. Για 19 μηνες. Σιγα μην μου στερησε την καριερα μου η στρατιωτικη θητεια ή μην εχασα τιποτα. Το παραμυθακι οτι οι γυναικες δεν εχουν θητεια και ετσι εχουν προβαδισμα ειναι τουλαχιστον αστειο. Γενικως οποιος εχει αξια, θα την δειξει και θα ξεπερασει τον ασχετο. Στον στρατο μαθαινεις πολλα πραγματα που δεν μπορεις να τα μαθεις εκτός. Και πανω απο ολα την συμβιωση υπο αντιξοες συνθηκες, την συναδελφικοτητα και την αλληλεγγυη.
Και βεβαια φορτωνεις και ενα σωρο αναμνησεις, τις οποιες εγω προσωπικα δεν αλλαζω με τιποτα.
Θα ειχα δικηγορησει 19 μηνες νωριτερα. Και??
Γι αυτο το ποσταρισμα ο τύπος με ειπε αρχιβλακα.
Εχει δικιο ο ναυαρχος. Εγω φταιω που συζηταω με τον καθενα αντι να επιλεγω με ποιον θα μιλαω.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Δεν εισαι για κουβεντα ρε φιλε, στο δευτερο ποσταρισμα πρεπει να βρισεις. Τι να σου πω δηλαδη. Ξερεις μπορω κι εγω να βριζω. Μην νομιζεις οτι επειδη το αποφευγω, δεν ξερω κιολας. Αϊντε.
αλεξη μην βρισεις...και να βαλεις την ζακετα σου παιδι μου

Επισκέπτης

Οκ ρε τυπε να πιασουμε κουβεντα...σου γραφω οτι οσοι μπαινουν στρατο αφου εχουν τελειωσει πανεπιστημιο χανουν ενα χρονο απο τη ζωη τους και δεν μπαινουν στην αγορα εργασιας και εσυ μου λες οτι ειναι παραμυθι και αστειο.

Τι κουβεντα δηλαδη θελεις να κανουμε μετα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οκ ρε τυπε να πιασουμε κουβεντα...σου γραφω οτι οσοι μπαινουν στρατο αφου εχουν τελειωσει πανεπιστημιο χανουν ενα χρονο απο τη ζωη τους και δεν μπαινουν στην αγορα εργασιας και εσυ μου λες οτι ειναι παραμυθι και αστειο.

Μπορουμε και να την τερματισουμε ρε τύπε, να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε και να ληξει το θεμα, ξερεις. Τα "βλακα" "αρχιβλακα" "ουκά της πουτσας" δεν τα αντιλαμβανομαι. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κάνεις. Εκλαμβανεται ως αδυναμια απο μερους μου οτι δεν βριζω? Αν δεν μπορεις να μου μιλας σαν ανθρωπος, να μην μου μιλας καθολου. Κατανοητο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Κουβέντα κάνουμε με ανθρώπους που διαθέτουν στοιχειώδη νοημοσύνη.  Οπότε εσύ αποκλειεσαι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Μπορουμε και να την τερματισουμε ρε τύπε, να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε και να ληξει το θεμα, ξερεις. Τα "βλακα" "αρχιβλακα" "ουκά της πουτσας" δεν τα αντιλαμβανομαι. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κάνεις. Εκλαμβανεται ως αδυναμια απο μερους μου οτι δεν βριζω? Αν δεν μπορεις να μου μιλας σαν ανθρωπος, να μην μου μιλας καθολου. Κατανοητο?
αλεξη θα σε ψηφισω να πας στο σορβαιβορ 2018 ....εισαι ο ορεστης τσανγκ του μπου

Επισκέπτης

Καταρχην καλησπερακια δεν σου μιλησα καν...εσυ πεταχτηκες κλασσικα σαν τη πουτσα και σχολιασες κατι που ειπα εγω.Κατα δευτερον θα μιλαω σε οποιον γουσταρω και οποτε γουσταρω.Κατανοητο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καταρχην καλησπερακια δεν σου μιλησα καν...εσυ πεταχτηκες κλασσικα σαν τη πουτσα και σχολιασες κατι που ειπα εγω.Κατα δευτερον θα μιλαω σε οποιον γουσταρω και οποτε γουσταρω.Κατανοητο;
Κάνε ό,τι θελεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom