Επισκέπτης
το μισο του πνευμα να ειχες θα εβγαζες 700 χιλιαρικα τον χρονο....
Ενας μισανθρωπακος ειναι που μπαινει και πεταει χολη με τη πρωτη ευκαιρια μην ασχολεισαι ρε τυπε... :S :S :S
Ναι κατι πηρε το ματι μου οτι με θελεις συμμετεχοντα...αλεξη θα σε ψηφισω να πας στο σορβαιβορ 2018 ....εισαι ο ορεστης τσανγκ του μπου
βγαζι πιο πολατο μισο του πνευμα να ειχες θα εβγαζες 700 χιλιαρικα τον χρονο....
ρε αφου εισαι μορφη αφουΝαι κατι πηρε το ματι μου οτι με θελεις συμμετεχοντα...
Ναι κατι πηρε το ματι μου οτι με θελεις συμμετεχοντα...
Κάνε ό,τι θελεις.
Τι θα τα κανεις ηθελα να ηξεραΒγάζω παραπάνω
Σου μιλησε εσενα κανενας ρε μαλακογερε της πουτσας;
Κι εγω υπερβολικα αντεδρασα, οκ εληξε...Τεσπα τυπε στη συγκεκριμενη περιπτωση αντεδρασα εγω υπερβολικα οτι μπαινεις ομως με σκοπο να σπασεις τα αρχιδια του συνομιλητη σου ειναι γεγονος...
θελεις να γινεις θειος μου?Βγάζω παραπάνω
Βρε σύρε και γαμισου σκουπιδι
ναι ειμαι στην ιερα μονη του βατοπεδιου ιερομόναχος και γραφω εδώ μεσα γιατι ειμαι μπρωστα γιατι θελω να φερω τον νέο κοσμο κοντα στον θεω στην πιστη και λεω την γνωμη μου παντου και αλλα σαιτ και εχουν ερθει ανθρωποι και ιεροδουλες από εδώ μεσα εδώ σε εμενα και με εχουν βρει δεν είναι κακκο φιλε μου να σεβεσε μια αποψη και να μαθενεις να ακους και μην δεχεσε αυτά που σου σερβιρη ο αντιχρηστος για τελεια γευματα και να τα τρωως απλα ζησε λιγο καιρω μακρια από την αθηνα χωρις κινητο χωρις ρευμα και δοκιμασε τον εαυφτο σου αλλιως υποκιψε στον διαολο και στης λατριες του και κατσε μεσα στο προβατα μην φυγεις από το ρευμα θα χαθεις αυτά και σας ευχαριστω
εγω αδερφε που είμαι παντρεμένος περνω μια βιζιτα και παω καθε 2 μηνο απλα εχέμυθα και αθοριβα περναω καλα και ξανα πισω στο χωριο οντος είναι δυσκολο να εχεις γκομενα η να πας με την γυναικα σου εκει εγω πηγα και με την γυναικα μου εκει αλλα όταν παω πλεων με βιζιτα εξηγουμε από πριν στην κοπελα που επιλεγω για τι θα περασουμε εκει που θα παμε για να μην εχουμε θεματακια γιατι παιδες τα λευτα σημερα βγενουν δυσκολα και εξατμιζοντε ευκαλα με της υποχρεοσεις μας και αυτά που μενουν για να κανουμε κανα γουστο πρεπει να σκευτομαστε το πος και τι εγω περναω καλα και και το ιδιο και υπολοιποι όταν παω εκει
Ποσους θειους θα εχεις πια ρε, δεν σου φτανουνε οι θειοι στους παππουληδες?θελεις να γινεις θειος μου?
Τύπε και ιερομοναχος και παντρεμενος?
σωσε τον τραμουντανα αγιε...ειναι καλος ανθρωπος αλλα παραστρατησε....ο σατανας τον εχει απο διπλα και μας τραμπουκιζει επειδη ειναι πιο δυνατος απο εμαςναι ειμαι στην ιερα μονη του βατοπεδιου ιερομόναχος και γραφω εδώ μεσα γιατι ειμαι μπρωστα γιατι θελω να φερω τον νέο κοσμο κοντα στον θεω στην πιστη και λεω την γνωμη μου παντου και αλλα σαιτ και εχουν ερθει ανθρωποι και ιεροδουλες από εδώ μεσα εδώ σε εμενα και με εχουν βρει δεν είναι κακκο φιλε μου να σεβεσε μια αποψη και να μαθενεις να ακους και μην δεχεσε αυτά που σου σερβιρη ο αντιχρηστος για τελεια γευματα και να τα τρωως απλα ζησε λιγο καιρω μακρια από την αθηνα χωρις κινητο χωρις ρευμα και δοκιμασε τον εαυφτο σου αλλιως υποκιψε στον διαολο και στης λατριες του και κατσε μεσα στο προβατα μην φυγεις από το ρευμα θα χαθεις αυτά και σας ευχαριστω
θελεις να γινεις θειος μου?
Ελαααααααααααααα αηδιεςςςςςςςςςςςςΤσου... αν έχεις ομως Καμμία καλή ξαδελφουλα γίνομαι sugar daddy. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα την πονέσω (πολυ)
κανεις δεν με θελει ρε αλεξη...γαμα ταΠοσους θειους θα εχεις πια ρε, δεν σου φτανουνε οι θειοι στους παππουληδες?