Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι κατι πηρε το ματι μου οτι με θελεις συμμετεχοντα...

Τεσπα τυπε στη συγκεκριμενη περιπτωση αντεδρασα εγω υπερβολικα οτι μπαινεις ομως με σκοπο να σπασεις τα αρχιδια του συνομιλητη σου ειναι γεγονος...

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
ναι ειμαι στην ιερα μονη του βατοπεδιου  ιερομόναχος    και γραφω εδώ μεσα γιατι ειμαι μπρωστα  γιατι θελω να φερω τον νέο κοσμο κοντα στον θεω στην πιστη και λεω την γνωμη μου   παντου  και αλλα σαιτ   και εχουν ερθει ανθρωποι και ιεροδουλες από εδώ μεσα  εδώ σε εμενα και με εχουν βρει   δεν είναι κακκο φιλε μου να σεβεσε μια αποψη  και να μαθενεις να ακους και μην δεχεσε αυτά που σου σερβιρη ο αντιχρηστος    για τελεια γευματα   και να τα τρωως  απλα ζησε λιγο καιρω μακρια από την αθηνα  χωρις κινητο χωρις ρευμα   και δοκιμασε τον εαυφτο σου αλλιως  υποκιψε  στον διαολο  και στης λατριες του  και κατσε μεσα στο προβατα   μην φυγεις από το ρευμα θα χαθεις  αυτά και σας ευχαριστω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τεσπα τυπε στη συγκεκριμενη περιπτωση αντεδρασα εγω υπερβολικα οτι μπαινεις ομως με σκοπο να σπασεις τα αρχιδια του συνομιλητη σου ειναι γεγονος...
Κι εγω υπερβολικα αντεδρασα, οκ εληξε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ναι ειμαι στην ιερα μονη του βατοπεδιου  ιερομόναχος    και γραφω εδώ μεσα γιατι ειμαι μπρωστα  γιατι θελω να φερω τον νέο κοσμο κοντα στον θεω στην πιστη και λεω την γνωμη μου  παντου  και αλλα σαιτ  και εχουν ερθει ανθρωποι και ιεροδουλες από εδώ μεσα  εδώ σε εμενα και με εχουν βρει  δεν είναι κακκο φιλε μου να σεβεσε μια αποψη  και να μαθενεις να ακους και μην δεχεσε αυτά που σου σερβιρη ο αντιχρηστος    για τελεια γευματα  και να τα τρωως  απλα ζησε λιγο καιρω μακρια από την αθηνα  χωρις κινητο χωρις ρευμα  και δοκιμασε τον εαυφτο σου αλλιως  υποκιψε  στον διαολο  και στης λατριες του  και κατσε μεσα στο προβατα  μην φυγεις από το ρευμα θα χαθεις  αυτά και σας ευχαριστω

Τύπε και ιερομοναχος και παντρεμενος?

εγω αδερφε που είμαι παντρεμένος περνω μια βιζιτα και παω καθε 2 μηνο  απλα εχέμυθα και αθοριβα περναω καλα και ξανα πισω στο χωριο  οντος είναι δυσκολο να εχεις γκομενα η να πας με την γυναικα σου εκει εγω πηγα και με την γυναικα μου εκει αλλα όταν  παω πλεων με βιζιτα εξηγουμε από πριν  στην κοπελα που επιλεγω για τι θα περασουμε εκει  που θα παμε για να μην εχουμε θεματακια γιατι παιδες τα λευτα σημερα  βγενουν δυσκολα και εξατμιζοντε ευκαλα με της υποχρεοσεις μας  και αυτά που μενουν για να κανουμε κανα γουστο πρεπει να σκευτομαστε το πος και τι  εγω περναω καλα και και το ιδιο και υπολοιποι  όταν παω εκει

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
ναι ειμαι στην ιερα μονη του βατοπεδιου  ιερομόναχος    και γραφω εδώ μεσα γιατι ειμαι μπρωστα  γιατι θελω να φερω τον νέο κοσμο κοντα στον θεω στην πιστη και λεω την γνωμη μου   παντου  και αλλα σαιτ   και εχουν ερθει ανθρωποι και ιεροδουλες από εδώ μεσα  εδώ σε εμενα και με εχουν βρει   δεν είναι κακκο φιλε μου να σεβεσε μια αποψη  και να μαθενεις να ακους και μην δεχεσε αυτά που σου σερβιρη ο αντιχρηστος    για τελεια γευματα   και να τα τρωως  απλα ζησε λιγο καιρω μακρια από την αθηνα  χωρις κινητο χωρις ρευμα   και δοκιμασε τον εαυφτο σου αλλιως  υποκιψε  στον διαολο  και στης λατριες του  και κατσε μεσα στο προβατα   μην φυγεις από το ρευμα θα χαθεις  αυτά και σας ευχαριστω
σωσε τον τραμουντανα αγιε...ειναι καλος ανθρωπος αλλα παραστρατησε....ο σατανας τον εχει απο διπλα και μας τραμπουκιζει επειδη ειναι πιο δυνατος απο εμας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom