Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Μαντέψτε ποιοι κυρίως χτυπάνε εισιτήρια στο λεωφορείο. Οι ηλικιωμένοι. Έχουνε μείνει στις εποχές που έμπαινε εισπράκτοράς στο λεωφορείο.

Δηλαδή....ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Βούλωστο ρε αδύναμε χαρακτήρα. Το πόσο αδύναμος χαρακτήρας είσαι, φαίνεται από τα γραπτά σου. Σα τις γιαγιάδες κάνεις.

Γιατί ρε μαλάκα ειλικρινά δε θυμάμαι, η μάνα μου ασχολήθηκε με το θέμα. ΟΚ τώρα;

Και όμως, τα δύο αυτά ποστ γραφτηκαν από το ίδιο άτομο μέσα σε λίγα λεπτά.
Το bou είναι μαγικό...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εγώ πάντα έχω το βίτσιο να μπαίνω από το δεύτερο βαγόνι και πάντα να κάθομαι από τη μεριά που πάει το τραίνο (δηλαδή να κάθομαι σαν να οδηγάω) .

Κάνεις και "Βρούμ-βρούμ";

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Τυπε μπεκιαρης με τους ελεγκτες απο αεροδρομιο τι παιζει?Με την καρτα ανεργιας υπαρχει κανα θεμα;Βραδυνες ωρες κυριως με ενδιαφερει

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Τι να σου πω... προς Αεροδρόμιο στη μπλε γραμμή, δεν έχω πετύχει. Αλλά λογικά άμα παίζει Αεροδρόμιο, παίζουν και ελεγκτές.

Α να μη ξεχάσω. Γαμώ τους μαλάκες που ανοίγουν τα παράθυρα στον ΗΣΑΠ, τώρα που αρχίζει να χαλάει ο καιρός. Και αν τυχόν σας ενοχλεί η μπόχα από κανέναν λιγδιάρη ,μην ανοίγετε τα παράθυρα, πετάξτε τον έξω και μετά απολυμάνετε τα χέρια σας με Betadin. Εμείς τι φταίμε να ξεπαγιάσουμε επειδή εσείς γουστάρετε; Βρε ουστ!

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
O mpekiaris10 καθώς αυνανίζεται σε σκοτεινό θάλαμο φωτογραφείου:

hqdefault.jpg

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6

Έτσι και ξανακούσω τη λέξη ταλαιπωρία, θα μπω μέσα στα λεωφορεία με βαριοπούλα!!

Άκου ταλαιπωρία...δεν είναι όλοι τεμπελόσκυλα, που μέχρι να κουνήσουν το ένα πόδι βρωμάει το άλλο. Εγώ χρησιμοποιώ περί τα ~15 ΜΜΜ την ημέρα και είμαι μια χαρά. Δε θα ταλαιπωρηθεί ο άλλος να χρησιμοποιήσει 3 αντί για 2. :jerking:

Επισκέπτης
Τα λεωφορεια σε ευχαριστουν για την εμπρακτη στηριξη σου τυπε... :S :S :S

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Έτσι και ξανακούσω τη λέξη ταλαιπωρία, θα μπω μέσα στα λεωφορεία με βαριοπούλα!!

Άκου ταλαιπωρία...δεν είναι όλοι τεμπελόσκυλα, που μέχρι να κουνήσουν το ένα πόδι βρωμάει το άλλο. Εγώ χρησιμοποιώ περί τα ~15 ΜΜΜ την ημέρα και είμαι μια χαρά. Δε θα ταλαιπωρηθεί ο άλλος να χρησιμοποιήσει 3 αντί για 2. :jerking:

Σωστά τα λες τύπε μου. Τεμπελόσκυλα και αργόσχολοι.
Θέλουν να πανε στην ώρα τους στη δουλειά τους και γκρινιάζουν που θα πάρουν 3 αντί 2 λεωφορεία.
Ενώ εσύ το τζιμάνι αλλάζεις αγόγγυστα 15 ΜΜΜ την ημέρα.
Για να πας στο Μωλλ.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
αντίχριστοι ολοι σας σατανιασμενοι  από τους αερωψεκασμους  παρτε ολοι την καρτα του σατανα για ανοιξουν η πυλες για πατε στην εργασια σας  ντροπη  σας που δεχεστε ότι σας καινουργιο σας φερνουν  ντροπη  σας αυριο θα σας βαλουν και τσιπακι στο χερι αντι για ταυτοτητα  θα εχεται αυτό  θα το κανεται  και θα πειτε ότι είναι φυσιολογικο και αυτό  ντροπη σας ο σατανας σας μπηκε στην ζωη σας σας μιλα ενας ιερομόναχος  από αγιον ορος

Επισκέπτης
Ιερομοναχε απο τα πολλα σαντουιτς που σε εχουν κανει οι αλλοι ιερομοναχοι εχεις αρχισει να χαζευεις... :S :S :S

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Λοιπόν, οποίος ξανανοίξει παράθυρο στον ΗΣΑΠ, ενώ έχει έξω κάτω από 10 βαθμούς, θα του ανοίξω το κεφάλι! Προχθές που είχε ψοφόκρυο και ήταν βράδυ, πήγα και έκλεισα το παράθυρο επειδή κάποιοι ηλίθιοι το είχαν αφήσει ανοιχτό, και ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα, κάποιος μαλάκας το ξαναάνοιξε!

Λοιπόν, τα παράθυρα θα μένουν κλειστά αν έχει από 10 βαθμούς και κάτω. Αυτοί δηλαδή δε σας πειράζουν, και σας πειράζουν όσοι μπαίνουν χωρίς εισιτήριο, που στο κάτω κάτω δεν ενοχλούν κανέναν. Πρόστιμο σε όποιον πούστη τολμήσει και ανοίξει παράθυρο ενώ έχει από 10 βαθμούς και κάτω. ΤΕΛΟΣ.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ιερομοναχε απο τα πολλα σαντουιτς που σε εχουν κανει οι αλλοι ιερομοναχοι εχεις αρχισει να χαζευεις... :S :S :S

Κορόιδευε εσύ, αλλά μια χαρά τα λέει το παλικάρι από πάνω. Σας έχω όντως ικανούς να δεχτείτε να σας βάλουν τσιπάκι για να είστε "νόμιμοι".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom