Επισκέπτης
πατερ οταν παιζω σκακι και χανω μεσα μου βριζω απιστευτα χυδαια
Εχεις τον βευβευζεβουλ μεσα σου Αντιχριστε!!!
πατερ οταν παιζω σκακι και χανω μεσα μου βριζω απιστευτα χυδαια
Όσο για σένα Νικ, και ορθογραφία ξέρω και νομικά ξέρω όπως βλέπεις πιο πάνω.
Δες και τα θετικά. Μπορεί να στριμωχτείς με καμιά γκόμενα και να της τον ακουμπήσεις, κανονικά και με το νόμο. Δε μπορεί να σου κάνει καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε τέτοια περίπτωση.
Τύπε εσύ πρέπει να έχεις φιλη τη Λουκα.ειστε ολοι σατανιασμενοι εδώ μεσα σας βαζουνε τσιπακια δεν αντιδρατε σας βαζουν φορους δεν αντιδρατε σε κοβουν τους μισθους δεν αντιδρατε ασχοληστε με το παραθυρο του τρενου που στο φιναλε τεκνα μου πρεπει να είναι ανοικτα για αλος αεριζετε άλλος είναι αρρωστος το 90% είναι λαθρομετανάστες που εχουν δωρεαν μεταφορα και εμεις η μαλακες πληρωνουμε σαν μαλακες που ειμαστε ντροπη σας να μαλωνεται γιατι αυτά βλεπει ο σατανας και γελαει και μας γαμαει περισοτερο μετα και κανει και γουστα μαζι μας
τυπε μπορει να ειναι μακροχρονη η θεραπεια του παιδιου του.τι και αν ειχε παιδι θα ειναι τωρα καμια 50αρα :S :S :SΟ Μπεκιάρης10 πρέπει να αιτήθηκε να μην κλείσουν οι μπάρες του μετρό ακόμη για να την βγάλει τσάμπα μέχρι το τέλος του χρόνου. Εν τω μεταξύ, μου αρέσει που πριν 2-3 εβδομάδες κάνανε αναγγελίες στον ΗΣΑΠ κατά τη διάρκεια της διαδρομής για τα περί απαγόρευσης της επαιτείας. Ακόμη μπαίνει η Σάρα και η Μάρα μέσα και ζητάνε λεφτά. Εκείνον τον Στρατή που λέει ότι έχει παιδί στο νοσοκομείο εδώ και χρόνια τον έχω πετύχει σχεδόν παντού ακόμη και σε τρένο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ !!!
τυπε μπορει να ειναι μακροχρονη η θεραπεια του παιδιου του.τι και αν ειχε παιδι θα ειναι τωρα καμια 50αρα :S :S :S
Μπορει να δουλευει στο νοσοκομειο ρε τυποι το παιδι του...αμεσως στη καχυποψια. :S :S :S
τυπε μπαινουν και βγαινουν τσαμπα απο τους ανελκυστηρες...αυτο το παραγοντα δεν τον εχουν προβλεψειΟ Μπεκιάρης10 πρέπει να αιτήθηκε να μην κλείσουν οι μπάρες του μετρό ακόμη για να την βγάλει τσάμπα μέχρι το τέλος του χρόνου. Εν τω μεταξύ, μου αρέσει που πριν 2-3 εβδομάδες κάνανε αναγγελίες στον ΗΣΑΠ κατά τη διάρκεια της διαδρομής για τα περί απαγόρευσης της επαιτείας. Ακόμη μπαίνει η Σάρα και η Μάρα μέσα και ζητάνε λεφτά. Εκείνον τον Στρατή που λέει ότι έχει παιδί στο νοσοκομείο εδώ και χρόνια τον έχω πετύχει σχεδόν παντού ακόμη και σε τρένο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ !!!
Προσβολη γενετησιας αξιοπρεπειας?Δες και τα θετικά. Μπορεί να στριμωχτείς με καμιά γκόμενα και να της τον ακουμπήσεις, κανονικά και με το νόμο. Δε μπορεί να σου κάνει καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε τέτοια περίπτωση.
και νομικά ξέρω
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
Ο Μπεκιάρης10 πρέπει να αιτήθηκε να μην κλείσουν οι μπάρες του μετρό ακόμη για να την βγάλει τσάμπα μέχρι το τέλος του χρόνου. Εν τω μεταξύ, μου αρέσει που πριν 2-3 εβδομάδες κάνανε αναγγελίες στον ΗΣΑΠ κατά τη διάρκεια της διαδρομής για τα περί απαγόρευσης της επαιτείας. Ακόμη μπαίνει η Σάρα και η Μάρα μέσα και ζητάνε λεφτά. Εκείνον τον Στρατή που λέει ότι έχει παιδί στο νοσοκομείο εδώ και χρόνια τον έχω πετύχει σχεδόν παντού ακόμη και σε τρένο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ !!!
Προσβολη γενετησιας αξιοπρεπειας?
Μια βρωμιάρα σήμερα στον προαστιακό Αχαρνών, μου υπέδειξε με ειρωνικό ύφος ότι δε λειτουργούν τα ηλεκτρονικά και πρέπει να πάω στα εκδοτήρια. Σε 5' θα ερχόταν το τρένο όποτε τι να προλάβω. Της είπα να με καλύψει αν τυχόν μπει ελεγκτής, και τι απαντάει η καριόλα; Ότι δεν είναι δική της δουλειά. Έχε χάρη που είχε κόσμο, αλλιώς άμα είμαστε σε κανένα πιο ερημικό σταθμό θα είχε γίνει της πουτάνας.
Από τότε που μπήκε το ηλεκτρονικό, κουβαλάω ένα τέτοιο για κάθε φορά που μπαίνω σε προαστιακό, γιατί η αλήθεια είναι ότι στον προαστιακό είναι πολύ πιθανό να μπει ελεγκτής. Το χτυπάω μόνο στον προαστιακό, πουθενά αλλού.
Πρέπει να είσαι πολύ σκάρτο άτομο άμα συμπεριφέρεσαι έτσι. Τυχερός είμαι τελικά που δε μπήκε, αλλά και εκείνη είναι τυχερή γιατί θα την ξεφτίλιζα μπροστά στον ελεγκτή που δε με καλυψε.
Ισα μωρή χαμούρα !!!Ίσα μωρή!!!!!!!Μια βρωμιάρα σήμερα στον προαστιακό Αχαρνών, μου υπέδειξε με ειρωνικό ύφος ότι δε λειτουργούν τα ηλεκτρονικά και πρέπει να πάω στα εκδοτήρια. Σε 5' θα ερχόταν το τρένο όποτε τι να προλάβω. Της είπα να με καλύψει αν τυχόν μπει ελεγκτής, και τι απαντάει η καριόλα; Ότι δεν είναι δική της δουλειά. Έχε χάρη που είχε κόσμο, αλλιώς άμα είμαστε σε κανένα πιο ερημικό σταθμό θα είχε γίνει της πουτάνας.
Από τότε που μπήκε το ηλεκτρονικό, κουβαλάω ένα τέτοιο για κάθε φορά που μπαίνω σε προαστιακό, γιατί η αλήθεια είναι ότι στον προαστιακό είναι πολύ πιθανό να μπει ελεγκτής. Το χτυπάω μόνο στον προαστιακό, πουθενά αλλού.
Πρέπει να είσαι πολύ σκάρτο άτομο άμα συμπεριφέρεσαι έτσι. Τυχερός είμαι τελικά που δε μπήκε, αλλά και εκείνη είναι τυχερή γιατί θα την ξεφτίλιζα μπροστά στον ελεγκτή που δε με καλυψε.