Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Όσο για σένα Νικ, και ορθογραφία ξέρω και νομικά ξέρω όπως βλέπεις πιο πάνω.

Συγχαρητήρια για την ορθογραφία που ξέρεις. Πήγαινε να μορφώσεις την φυλή σου. Απο νομικά ξέρεις αρχίδια.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Δες και τα θετικά. Μπορεί να στριμωχτείς με καμιά γκόμενα και να της τον ακουμπήσεις, κανονικά και με το νόμο. Δε μπορεί να σου κάνει καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε τέτοια περίπτωση.

Ποιά απόπειρα βιασμού ρε καμένε; Βιασμός χωρίς να ξεκουμπώσεις καν το φερμουάρ; :idiot:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
ειστε ολοι σατανιασμενοι    εδώ μεσα  σας βαζουνε τσιπακια  δεν αντιδρατε σας βαζουν φορους δεν αντιδρατε  σε κοβουν τους μισθους δεν αντιδρατε    ασχοληστε με το παραθυρο του τρενου  που στο φιναλε τεκνα μου πρεπει να είναι ανοικτα για αλος αεριζετε άλλος είναι αρρωστος το 90% είναι λαθρομετανάστες  που εχουν δωρεαν μεταφορα  και εμεις η μαλακες πληρωνουμε  σαν μαλακες που ειμαστε  ντροπη σας να μαλωνεται γιατι αυτά βλεπει ο σατανας και γελαει και μας γαμαει περισοτερο μετα  και κανει και γουστα μαζι μας
Τύπε εσύ πρέπει να έχεις φιλη τη Λουκα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Ο Μπεκιάρης10 πρέπει να αιτήθηκε να μην κλείσουν οι μπάρες του μετρό ακόμη για να την βγάλει τσάμπα μέχρι το τέλος του χρόνου. Εν τω μεταξύ, μου αρέσει που πριν 2-3 εβδομάδες κάνανε αναγγελίες στον ΗΣΑΠ κατά τη διάρκεια της διαδρομής για τα περί απαγόρευσης της επαιτείας. Ακόμη μπαίνει η Σάρα και η Μάρα μέσα και ζητάνε λεφτά. Εκείνον τον Στρατή που λέει ότι έχει παιδί στο νοσοκομείο εδώ και χρόνια τον έχω πετύχει σχεδόν παντού ακόμη και σε τρένο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ !!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ο Μπεκιάρης10 πρέπει να αιτήθηκε να μην κλείσουν οι μπάρες του μετρό ακόμη για να την βγάλει τσάμπα μέχρι το τέλος του χρόνου. Εν τω μεταξύ, μου αρέσει που πριν 2-3 εβδομάδες κάνανε αναγγελίες στον ΗΣΑΠ κατά τη διάρκεια της διαδρομής για τα περί απαγόρευσης της επαιτείας. Ακόμη μπαίνει η Σάρα και η Μάρα μέσα και ζητάνε λεφτά. Εκείνον τον Στρατή που λέει ότι έχει παιδί στο νοσοκομείο εδώ και χρόνια τον έχω πετύχει σχεδόν παντού ακόμη και σε τρένο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ !!!
τυπε μπορει να ειναι μακροχρονη η θεραπεια του παιδιου του.τι και αν ειχε παιδι θα ειναι τωρα καμια 50αρα :S :S :S

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
τυπε μπαινουν και βγαινουν τσαμπα απο τους ανελκυστηρες...αυτο το παραγοντα δεν τον εχουν προβλεψει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δες και τα θετικά. Μπορεί να στριμωχτείς με καμιά γκόμενα και να της τον ακουμπήσεις, κανονικά και με το νόμο. Δε μπορεί να σου κάνει καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε τέτοια περίπτωση.
Προσβολη γενετησιας αξιοπρεπειας?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

Αυτός είναι ο πιο ακραίος κλώνος του pussy.

Τον δημιουργησε για να εκλεξουμε του χρόνου το nickname mpekiaris για ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ 2018 και να μην επανεκλεγεί ο ίδιος.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6

Έχεις πρόβλημα. ΦΟΒΑΣΑΙ ακόμα και τη σκιά σου, και αυτό φαίνεται από τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς.

Έτσι και αλλιώς έχεις δηλώσει ότι ποτέ δεν κυκλοφορείς μόνος. Αυτό λέει πολλά.

Βασικά σε έχω φανταστεί ακριβώς σα τη γκόμενα στο αβατάρ σου. Έτσι σε κόβω να μοιάζεις.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Μια βρωμιάρα σήμερα στον προαστιακό Αχαρνών, μου υπέδειξε με ειρωνικό ύφος ότι δε λειτουργούν τα ηλεκτρονικά και πρέπει να πάω στα εκδοτήρια. Σε 5' θα ερχόταν το τρένο όποτε τι να προλάβω. Της είπα να με καλύψει αν τυχόν μπει ελεγκτής, και τι απαντάει η καριόλα; Ότι δεν είναι δική της δουλειά. Έχε χάρη που είχε κόσμο, αλλιώς άμα είμαστε σε κανένα πιο ερημικό σταθμό θα είχε γίνει της πουτάνας.

Από τότε που μπήκε το ηλεκτρονικό, κουβαλάω ένα τέτοιο για κάθε φορά που μπαίνω σε προαστιακό, γιατί η αλήθεια είναι ότι στον προαστιακό είναι πολύ πιθανό να μπει ελεγκτής. Το χτυπάω μόνο στον προαστιακό, πουθενά αλλού.

Πρέπει να είσαι πολύ σκάρτο άτομο άμα συμπεριφέρεσαι έτσι. Τυχερός είμαι τελικά που δε μπήκε, αλλά και εκείνη είναι τυχερή γιατί θα την ξεφτίλιζα μπροστά στον ελεγκτή που δε με καλυψε.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μια βρωμιάρα σήμερα στον προαστιακό Αχαρνών, μου υπέδειξε με ειρωνικό ύφος ότι δε λειτουργούν τα ηλεκτρονικά και πρέπει να πάω στα εκδοτήρια. Σε 5' θα ερχόταν το τρένο όποτε τι να προλάβω. Της είπα να με καλύψει αν τυχόν μπει ελεγκτής, και τι απαντάει η καριόλα; Ότι δεν είναι δική της δουλειά. Έχε χάρη που είχε κόσμο, αλλιώς άμα είμαστε σε κανένα πιο ερημικό σταθμό θα είχε γίνει της πουτάνας.

Από τότε που μπήκε το ηλεκτρονικό, κουβαλάω ένα τέτοιο για κάθε φορά που μπαίνω σε προαστιακό, γιατί η αλήθεια είναι ότι στον προαστιακό είναι πολύ πιθανό να μπει ελεγκτής. Το χτυπάω μόνο στον προαστιακό, πουθενά αλλού.

Πρέπει να είσαι πολύ σκάρτο άτομο άμα συμπεριφέρεσαι έτσι. Τυχερός είμαι τελικά που δε μπήκε, αλλά και εκείνη είναι τυχερή γιατί θα την ξεφτίλιζα μπροστά στον ελεγκτή που δε με καλυψε.

Τύπε πολύ τυχεροί όλοι όσοι σε ενοχλούν γιατί ΘΑ τους έδερνες και ΘΑ τους ξεφτίλιζες.
Τελικά ρώτησες τη μαμά σου γιατί σε έκοψαν στο στρατό;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Ισα μωρή χαμούρα !!!Ίσα μωρή!!!!!!!

Επισκέπτης
Τυποι κατω τα χερια απο τον κατουροτυπο Mpekiari...τον προστατευει το WWF. :S :S :S

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Μα ποσοι ανθρωποι εχουν χαρη τελικα που δεν βρεθηκαν τετατετ σε ερημικο μερος με τον βρωμιλο τον Μπεκιαρη. Ρε μπεκιαρη οταν ησουν μικρος κανενας θειος απο το τσαντιρι σου ακουμπαγε τπτ στο κωλοτρυπιδι? Πολλα ψυχολογικα ο γυφτος ομως....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom