Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Τσου... αν έχεις ομως Καμμία καλή ξαδελφουλα γίνομαι sugar daddy. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα την πονέσω  (πολυ)
εισαι τοσοοοοοο πολυυυυυυυυ καραγκιοζης και τοσο πολυ βλαχος πονεμενος στην ζωη σου που μονο ο στεφαν θα σε σωσει....

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
ελατε εδώ μαζι ένα μηνα από την ζωη σας   και μετα τα λεμε  παιδες   είναι ωραια εδώ στην εξοχη μακρια από το νεφος και βαβουρα του σατανα    

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ελατε εδώ μαζι ένα μηνα από την ζωη σας   και μετα τα λεμε  παιδες   είναι ωραια εδώ στην εξοχη μακρια από το νεφος και βαβουρα του σατανα    

Έχει και καλό τσίπουρο

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
και jonny blue και λουτρα εχει και τα παντα  ελατε εσεις εδώ μια επισκευψη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχεις θητευσει και στο Ορος εσυ?

Όχι είχα γνωστό έναν ΟΤΕτζη που συντηρούσε το δίκτυο και κάθε μήνα που έκανε το your of duty έφερνε δύο νταμιτζανες... βέβαια έκανε τρεις μέρες να ξεσουρωσει

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Πωπω, κάθε φορά που ακούω για όσους χρησιμοποιούν αναπηρικά αμαξίδια να εισέρχονται από τη πρώτη πόρτα του συρμού και για τους ποδηλάτες από την τελευταία, μου έρχεται να διαλύσω το μεγάφωνο!!!

Επισκέπτης
Πωπω, κάθε φορά που ακούω για όσους χρησιμοποιούν αναπηρικά αμαξίδια να εισέρχονται από τη πρώτη πόρτα του συρμού και για τους ποδηλάτες από την τελευταία, μου έρχεται να διαλύσω το μεγάφωνο!!!

Θα προτιμουσες τυπε να εμπαινες απο τη τελευταια πορτα; :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κοροιδεύετε αλλά αυτό με το τσιπάκι είναι αλήθεια εκτός των άλλων. Το ίδιο γίνεται και με τις κάμερες. Σας αρέσει να σας παρακολουθούν;
Ποιος χεστηκε να σε παρακολουθει ρε τύπε? Μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Θα προτιμουσες τυπε να εμπαινες απο τη τελευταια πορτα; :S :S :S

Εγώ πάντα έχω το βίτσιο να μπαίνω από το δεύτερο βαγόνι και πάντα να κάθομαι από τη μεριά που πάει το τραίνο (δηλαδή να κάθομαι σαν να οδηγάω) . Ξενερώνω τρελά άμα δε βρω τέτοια θέση, και μόλις βρω ορμάω πριν μου τη φάει άλλος!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγώ πάντα έχω το βίτσιο να μπαίνω από το δεύτερο βαγόνι και πάντα να κάθομαι από τη μεριά που πάει το τραίνο (δηλαδή να κάθομαι σαν να οδηγάω) . Ξενερώνω τρελά άμα δε βρω τέτοια θέση, και μόλις βρω ορμάω πριν μου τη φάει άλλος!

δηλαδή αν δεν βρείς περιμένεις το επόμενο τραίνο ???

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Άσχετο,  αλλά μόλις τώρα είμαι στο τρένο και είναι ένας τύπος που είναι ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ με πιο καστανό μαλλί (βαμμένο)!!! Πήγα να το φωτογραφίσω αλλά βγήκε το φλας... και προσπάθησα να κρύψω το κινητό για να μη γίνει καμία μαλακία και αντιληφθεί τίποτα.

Καλά τέτοιοι τύποι τι δουλειά έχουν στον ΗΣΑΠ που είναι λαϊκό μέσο;  Σωφέρ δεν έχουν; :think:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ρωτησα απο περιεργεια μια κοπελα που χρησιμοποει καθημερινα τρολει και λεωφορεια στη Πατησιων απο ποτε εχει να δει ελεγκτη μια που ο Μπεκιαρης ειπε οτι δε μπαινουν πλεον καθολου. Και μου ειπε οτι τελευταια φορα ειδε τον Αυγουστο.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ρωτησα απο περιεργεια μια κοπελα που χρησιμοποει καθημερινα τρολει και λεωφορεια στη Πατησιων απο ποτε εχει να δει ελεγκτη μια που ο Μπεκιαρης ειπε οτι δε μπαινουν πλεον καθολου. Και μου ειπε οτι τελευταια φορα ειδε τον Αυγουστο.

Έτυχε. Οι πιθανότητες είναι μία στις 100 αν μιλάμε για απογευματινές ώρες. Για ώρες αιχμής ή για βράδυ ούτε για πλάκα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Έτυχε. Οι πιθανότητες είναι μία στις 100 αν μιλάμε για απογευματινές ώρες. Για ώρες αιχμής ή για βράδυ ούτε για πλάκα.
Αλλο ομως δε μπαινουν καθολου αλλο ετυχε μια στο τοσο. Γιατι θεωρητικα αν πας 59 φορες χωρις εσιτηριο και σε πιασει ελεγκτης με προστιμο την 60η, τοτε μια η αλλη ειναι. 60 φορες το εισιτηριο ειναι το προστιμο αν θυμαμαι καλα.

Επισκέπτης
Αλλο ομως δε μπαινουν καθολου αλλο ετυχε μια στο τοσο. Γιατι θεωρητικα αν πας 59 φορες χωρις εσιτηριο και σε πιασει ελεγκτης με προστιμο την 60η, τοτε μια η αλλη ειναι. 60 φορες το εισιτηριο ειναι το προστιμο αν θυμαμαι καλα.

72 είναι το πρόστιμο και αν το πληρώσεις στις10 πρώτες μέρες γίνεται 36. Τώρα με τα καινούρια συστήματα πως θα γίνεται έλεγχος; Ειδικά στο μετρό με τις πόρτες μάλλον δεν θα γίνεται καθόλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom