Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Κάνα κολπο να μην πληρώνουμε στα μπουρδέλα και στα στούντιο ξέρει κανένας;
πριν 4 χρονια στην καρδιτσα ελεγα οτι ειμαι φιλος του gl κ οτι θα αναλαβει αυτος τα εξοδα

με το κολπο αυτο γαμησα 2 φορες τζαμπα στο χοτβιλα

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Κλασική άποψη νομοταγή φλώρου. Φαντάζομαι πληρώνεις και διόδια αφού καβαλάς μηχανή έτσι;
φυσικά ρε φίλε και πληρώνω ότι πρέπει δουλεύω σαν φλώρος που είμαι και πληρώνομαι καλά, δεν ζω από την σύνταξή της μάνας μου. Bγάζω και πληρώνω και εσύ φιλέ άμα είχες καμιά σοβαρή δουλεία δεν θα σε ένοιαζε το 1.80 και το εισιτήριο του μέτρο αλλα ξεχασα εσυ δεν εισαι φλωρος.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
η ελλαδα(το μοναδικο κρατος της ΕΕ) δεν εφαρμοζει τον αντικαπνιστικο νομο

........το ιδιο το κρατος δεν σεβεται τους νομους

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Και πλούσιος να ήμουν πάλι δε θα πλήρωνα. Θα λάδωνα τον οδηγό όμως για να κατεβάσει αυτό το μπάσταρδο σε κανένα σταθμό στην μέση του πουθενά (τίποτα Καλοχώρι-Παντείχι ή Οινόη ας πούμε) και ο κόσμος να πάει στο προορισμό του κανονικά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Μάλιστα, τώρα κατάλαβα.

ΜΝΗΜΟΝΙΑ μέχρι να φτάσει η πούτσα στο λαρύγγι και να κλείσει ο οισοφάγος.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Και τα πληρώνουμε και είμαστε και κυριλέ και δε μας λένε ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ και στα @@ μας τα κέρματα για τα διόδια.
το μονο καλο στο μετρο ειναι οτι βλεπεις και κανενα μουνι αλλα καταταλα τρωτε μεγαλη βρωμα απο τα παπουδια και τους γυφτους, αρα διοδια και παλι διοδια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
το μονο καλο στο μετρο ειναι οτι βλεπεις και κανενα μουνι αλλα καταταλα τρωτε μεγαλη βρωμα απο τα παπουδια και τους γυφτους, αρα διοδια και παλι διοδια

Τόση μπόχα με άπλυτους, βρωμιάρηδες γέρους (γιατί υπάρχουν ΚΑΙ ΚΥΡΙΛΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ που περιποιούνται τον εαυτό τους και λάμπουν), πάκια, ζητιάνους, δεν αξίζει το ρίσκο μήπως και δεις 1-2 μουνάκια της προκοπής.

Και στα φανάρια στο μποτιλιάρισμα υπάρχουν δυνατές πιθανότητες.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Εδώ κάποιοι ζητάνε εξτραδάκια ακάποτα κτλ στην Ιάωσωνος που γαμάνε και τσιμπουκώνουν ακάποτα τα πάκια τα κορίτσια και
τους ενοχλούν τώρα οι γέροι στο μέτρο.

:zombie: :zombie:

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Αυτά περί βρώμας να τα πείτε στο 879. Θα σας κατεβάσουμε στη ΝΑΤΟ και θα σας :pipa2: :2on1:

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Πάλι τα ίδια στον προαστιακο (προς Αεροδρόμιο) .  Αυτή τη φορά με κατέβασαν, αλλά φρόντισα να πω ότι δε τους γουστάρω και ότι έχει παραγίνει το κακό στον Προαστιακό. Έτοιμος ήμουν να του χώσω μπουνιά του μπάσταρδου, αλλά έχε χάρη...

Πρέπει καμιά μέρα να οργανώσουμε συνάντηση στον Προαστιακό και να τους ξεφτιλίσουμε εφόσον θα είμαστε πολλοί. 

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Πάλι τα ίδια στον προαστιακο (προς Αεροδρόμιο) .  Αυτή τη φορά με κατέβασαν, αλλά φρόντισα να πω ότι δε τους γουστάρω και ότι έχει παραγίνει το κακό στον Προαστιακό. Έτοιμος ήμουν να του χώσω μπουνιά του μπάσταρδου, αλλά έχε χάρη...

Πρέπει καμιά μέρα να οργανώσουμε συνάντηση στον Προαστιακό και να τους ξεφτιλίσουμε εφόσον θα είμαστε πολλοί. 
δηλαδή για να καταλάβω. Θες να ταξιδευεις τσάμπα και σου φταίει ο ελεγκτής?. Με ποιο τρόπο κρίνεις εσύ θα πληρωθούν τα έξοδα για να λειτουργήσει όλο αυτό το σύστημα?
Οδηγοί τρένα, επισκευές, ανταλλακτικά, καθαριότητες, ρεύμα κλπ
Σε ποιο κράτος μπαίνεις τσάμπα και πας όπου θες. Να μου το πεις να το καταλάβω.
Αν βέβαια έχεις εσύ ο ίδιος καταλάβει.... Που πολύ αμφιβάλλω.
Αν μου πει κάποιος ανεγκεφαλος από τον προϋπολογισμο, θα του πω :
Γιατί ρε φιλαρα να πληρώσει ο κρητικός, οπελλοπονησιος η ο νησιών, για το μετρό και προαστικο τον δικό μας εδώ στην Αθήνα.
Πέστε μου μια πόλη που δεν πληρώνουν τις μετακινήσεις.
Βάλε το μυαλό να λειτουργήσει γαμα καμία πουτανα να ξελαμπικαρεις και σκέψου

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Από Αθήνα για Μεταμόρφωση να πληρώσω; Δεν είσαι καλά. Αγίους Αναργύρους με κατέβασε και τώρα αναγκάζομαι να πάω με τα πόδια από Κόκκινο Μύλο. Θα τον είχα λιώσει τον πούστη άμα ήμασταν έξω. 

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Α και να μην ξεχάσω. Γαμώ τα πρόβατα που σέβονται τους πούστηδες ελεγκτές. Όπως λέει και ένα σύνθημα: Μη χτυπάς εισιτήριο,  χτύπα τον ελεγκτή.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Από Αθήνα για Μεταμόρφωση να πληρώσω; Δεν είσαι καλά. Αγίους Αναργύρους με κατέβασε και τώρα αναγκάζομαι να πάω με τα πόδια από Κόκκινο Μύλο. Θα τον είχα λιώσει τον πούστη άμα ήμασταν έξω.  
Να πληρώσεις, ναι. Αλλιώς με τα πόδια, με τα χέρια, όπως σε βολεύει.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Εσύ γουστάρεις να δουλεύεις τσάμπα;Αλλά όταν σε πληρώνουν δεν έχεις πρόβλημα..Κανονικά θα έπρεπε αυτόφωρο και να καταλογίζεται πρόστιμο τουλάχιστον 1500€ πρόστιμο και αν δεν πληρώνεται να πηγαίνει στην εφορία.Να μάθουν μερικοί...Δεν έχεις λεφτά,πήγαινε με τα πόδια σου.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ας το πάρουμε με βάση τη ΛΟΓΙΚΗ. Τι προσφέρει ένας ελεγκτής σε αυτόν τον τόπο; Τι προσφορά έχει στο κοινωνικό σύνολο; Με βάση τη λογική λοιπόν, δε βλέπω καμία προσφορά εκτός από νόμιμο bullying.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom