Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Δεν ειναι κακο να πληρωνουμε ενα εισητηριο οσο εχει 1,40 γιατι με τον δεν πληρωνω στο τελος θα φτασει 10 ευρω η απλη διαδρομη το θεμα ειναι ομως οτι και σε οσους εχουν εισητηριο οι ελεγκτες ειναι λιγο εως πολυ προβληματικοι σε συμπεριφορα και εγω προσωπικα εχω κανει καταγγελια για την συμπεριφορα τους 2 φορες την μια δεν φοναξα αστυνομια

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Έχω τσακωθεί και εγώ με δαύτους. Θυμάμαι δεν είχα εισιτήριο γιατί πολύ απλά δεν υπήρχαν στα περίπτερα δεν ξέρω για πιο λόγο.
Ήταν ένας απέξω στη στάση. Τον ρωτάω τι γίνεται; Μου λέει μπες μέσα και θα έχει κάποιος επιβάτης να σου δώσει.
Μέσα στο λεωφορείο δεν μου έδινε κανένας λόγω της έλλειψης μάλλον.
Έρχεται τότε και μου λέει θα σου κόψω πρόστιμο. Δεν με νοιάζει που δεν βρήκες εισιτήριο. Σε κάποια φάση ανοίγει η πόρτα σε στάση. Την κάνω και του λέω. Πιάσε με παλιόγερε, παλιομαλάκα.
Αλλά αυτό απέχει πολύ όμως το που μερικοί θέλουν να ταξιδεύουν τζάμπα τα λεωφορεία οι συρμοί να είναι καινούργιοι κλιματιζόμενοι και όχι σάπια.
Επίσης κάθε πέντε λεπτά θέλουν να έχει δρομολόγιο.
:shit: :zombie: :shit: :zombie:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Γκέτο ελεγκτών ο Προαστιακός!!!!

Σήμερα πάλι τα ίδια. 9 η ώρα το πρωί στο τρένο για Χαλκίδα,  και μάλιστα ο πούστης είχε το θράσος να με σκουντήξει ενώ φορούσα ακουστικά!!! Φυσικά του ανέφερα ότι ξαναμπήκε ελεγκτής προχθές.

Πραγματικά έτσι και δω ελεγκτή να τον ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου δε θα το λυπηθώ καθόλου. Με δική του ευθύνη μπαίνει στα ΜΜΜ, και για ότι πάθει κανένας άλλος δε φέρει καμία ευθύνη.

Μα πόσο καθίκι είναι κάποιος για να μπαίνει πρωί πρωί στο τρένο και να πουλάει τσαμπουκά.  :thubsdown:

Ωραίος. Τώρα κράτησε την αναπνοή σου για 30 λεπτά και θα κερδίσεις 1 ετήσια κάρτα για όλα τα ΜΜΜ.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
- Άλλος αυτή τη φορά ήταν,  και ανέφερα ότι το έχουν παρακάνει.
-ΣΚΑ πήγαινα που είναι μια ανάσα από το κέντρο.
- Όχι στα Έβερεστ πληρώνω κανονικά.  Άλλο το σάντουιτς και άλλο οι μετακινήσεις.
-Χέστηκα για την κατάσταση των ΜΜΜ και για τα στριμώγματα.  Εξάλλου μερικές φορές το στρίμωγμα έχει και τα καλά του.  ;)

Και ρωτάω.  Ποιος είναι αυτός ο μπάσταρδος που έχει το θράσος να με σκουντήξει ενώ φορούσα ακουστικά;

Μόνο ξύλο ρε στα τσογλάνια τους ελεγκτές αλλά και σε αυτούς που τους θέλουν.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Πάντως μιας και είπες Χαλκίδα έχω βρει κόλπο για να πάω δωρεάν όταν είναι να πάω προς Χαλκίδα. Δε θα αποκαλύψω τίποτα γιατί μπορεί να με αντιγράψει κάποιος.  :)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ενταξει, τωρα το ξεκαθαρισες. Συμφωνεις με οσα εγιναν, ελεγχοι κλπ, απλως δε σου αρεσε καθολου η συμπεριφορα του ελεγκτη. Δεκτον. Σε σκουντηξε-ενοχλησε ενω επρεπε να δει οτι εισαι απασχολημενος-φορας ακουστικα και να σε προσπερασει και να μη σε ελεγξει. Τοτε απο αυριο να μπαινεις ελευθερας σε ολα τα ΜΜΜ φορωντας καλα στο κεφαλι μια χαρτινη σακουλα απο αυτη που εχουν τα μαναβικα. Αν τολμησει κανεις ελεγκτης και σε σκουντηξει-ενοχλησει με ελεγχους κλπ, απλως πες του, Τι ενοχλεις ρε; Οσο για το ξυλο, για την ωρα το τρως εσυ πληρωνοντας κανονικα, οχι αυτος που σε ελεγξε, ετσι δεν ειναι;

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Δε πληρώνω τίποτα, και του έδειξα ότι ήμουν φανερά ενοχλημένος. Εξάλλου ήμουν στο δεύτερο βαγόνι άρα δεν ήταν κοντά ο οδηγός  και φυσικά μέσα στο βαγόνι δεν υπάρχουν μπάτσοι.

Απλά έκανε πίσω λέγοντας άλλη φορά να χτυπάς. Κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει να κάνει τον τσαμπουκά, γιατί θα γινόταν χαμός αφού υπάρχουν πολλοί που μπαίνουν χωρίς.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εμενα με ειχαν πιασει χωρις εισιτηριο πριν χρονια στον ΗΣΑΠ οντας μαθητης Λυκειου . Ειπα ευγενικα οτι δεν εχω εισιτηριο και μου ειπε επισης αλλη φορα να χτυπας. Αλλα δε θα κλαιγομουν κιολας αμα μου εκοβε προστιμο, ημουν χωρις εισιτηριο. Κατι αλλους πιο περα που εκαναν τσαμπουκαδες τους εκοψε προστιμο κανονικα ζητωντας τα στοιχεια τους.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Πάνε αυτά φίλε. Όπως είπε και άλλος εδώ μέσα,  πάπαλα οι ελεγκτές στον ΗΣΑΠ.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Συνηθως δε μπαινουν πλεον σε συρμους αλλα στεκονται στασιμοι στην εξοδο. Συνταγμα, πλατεια Αττικης κλπ.Εχω δυο χαρτινα εισιτηρια των 1,40, μεχρι ποτε μπορω να τα χρησιμοποιησω; Και ελεγκτες να μη περνανε, τωρα με το ηλεκτρονικο εισιτηριο που ξεκιναει, δε θα πεφτει η μπαριερα μπροστα και δε θα ανοιγει χωρις να περνας τη καρτα η το ηλεκτρονικο εισιτηριο;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Eσείς που δεν πληρώνετε είστε μπατιράκια ή επαγγελματίες μπαταξήδες;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ειναι πλεον τοσο υψηλο το προστιμο που οπως ελεγε και καποιος, στατιστικα 59 φορες να τη γλιτωσεις και να σε πιασουν την 60, παλι τη πατησες. Και θα μπουν και παντου μπαριερες τωρα.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Τους πληρώνουμε εμείς όλους τους παλιογυφτους που δεν κοβουν ποτε εισιτήριο,  μέσω τον φόρων που μας βάζουν και ας έχουμε μηχανή και δεν πατάμε ποτέ σε μέτρο  και λεωφορεία.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχω πρόθεση να πιστολιάζω  το λεωφορείο απο το αεροδρόμιο στο Σύνταγμα κάθε φορά που έρχομαι Αθήνα! Όσο είχε 5 ευρώ το εισητήριο παλευόταν! Τώρα που το πήγαν 8 απο αντίδραση θα μπαίνω έτσι μέσα! Δεν θέλω να τους "επιβραβεύσω" με την αύξηση της τιμής του και να πετύχουν τους εισπρακτικούς στόχους που έθεσαν! Αν θέλουν να βγάλουν λεφτά ας μειώνουν τις τιμές και να παίρνει πιο πολύς κόσμος! Έτσι αυξάνουν τα έσοδα! 

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Τους πληρώνουμε εμείς όλους τους παλιογυφτους που δεν κοβουν ποτε εισιτήριο,  μέσω τον φόρων που μας βάζουν και ας έχουμε μηχανή και δεν πατάμε ποτέ σε μέτρο  και λεωφορεία.

Κλασική άποψη νομοταγή φλώρου. Φαντάζομαι πληρώνεις και διόδια αφού καβαλάς μηχανή έτσι;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
γερμανια και ελβετια παντα πληρωνω γιατι σκιαζομαι τις συνεπειες

οταν ειμαι ελλαδα φυσικα και δεν πληρωνω

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
20% πληρώνουμε εισιτήριο. Οι άλλοι 80% είτε έχουν απαλλαγεί απο τη πληρωμή είτε είναι τσαμπατζιδες είτε λαθρομετανάστες που ως γνωστόν έχουν μονο δικαιώματα στην Ελλάδα και καμια υποχρέωση (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αξιοπρεπείς μετανάστες που χάνονται μέσα στο πλήθος των σκουπιδιών που έχει μαζευτεί εδώ)

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Καλά Γερμανία για το πούτσο τελείως. Έχω ακούσει ότι ακόμα και 5' να περάσουν αφού έχει λήξει το εισιτήριο,  πληρώνεις πρόστιμο. Γερμανία και κεντρική Ευρώπη γενικότερα,  αλλά και Αμερική είναι νομοταγείς μαλάκες ως επί το πλείστον.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Κάνα κολπο να μην πληρώνουμε στα μπουρδέλα και στα στούντιο ξέρει κανένας;

Stories

Νέο!

Stories