Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τα πράγματα είναι απλά. Όπου πετυχαίνετε ελεγκτή και σας πει μα και μου άμα δεν έχετε εισιτήριο, πληρώστε τον με φάπες. 140 φάπες για τα ολόκληρα (εφ'όσον κάνει 140 λεπτά) και 60 φάπες για τα μισά.

Α και όσοι πληρώνετε εισιτήριο αρχίστε να περπατάτε στα 4 και να κάνετε "μπε". Μην παραβείτε τον νόμο, αλίμονο. :zfuck:
Τωρα που μπαινει η μπαρα για να περασεις,θα ριχνεις καρατιες στο σιδερο;

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Με εχουν πιασει μερικες φορες οι ελεγκτες κ εχω πληρωσει το αντιτιμο.

Μια φορα ομως αργα περνουμε το λεωφορ με μια φιλη. Ειχαμε εισητηρια αλλα της λεω μη τα χτυπησουμε γτ ειναι αργα ηταν 11 οποτε λεω σιγα μη μπει ελεγκτης. Αυτη μ λεει καλα αμα μας πιασουνε ομως θα πληρωσεις κ το δικο μ. Λεω οκ εγινε. Δε προλαβαινω να τελειωσω κ γυριζει ο μπροστινος μας κ λεει τα εισητηρια σας?Λεω πλακα μας κανεις ρε τυπε! Δε τον πιστευαααα!! χααχα Ηταν ελεγκτης ο πουστης κ ειχε ακουσει ολη τη συνομιλια. Αρχισε να μ ζηταει στα στοιχεια μ να μ τα γραψει κ δε του εδινα τιποτα αυτος να επιμενει να λεει διαφορα οπως πως με λενε κλπ δε μ πηρε λεξη. Εντελει ηταν 3 ελεγκτες μεσα στο λεωφορ. Φτανουμε στο προορισμο μας σηκωνομαστε και ο τυπος βαζει τα χερια του στα κολονακια κ στεκεται στη μεση ..παω μπροστα του του εριχνα κ ενα κεφαλι στο υψος κ με αυστηρο υφος του λεω οτι αυτο που κανει ειναι εναντια στο νομο κ δεν εχει κανενα δικαιωμα να με κρατησει και  να με αφησει τωρα!! Με τα πολλα του λενε και οι αλλοι ελεγκτες να μας αφησει και βγαινουμε κ τρεχουμε  με τη φιλη μου. Αυτη δε το πιστευε ειχε σοκαριστει με οτι ειχα κανει...εγω ημουνα ακομα σουρεαλλλλ

νταξει πλεον δε ρισκαρω...εχω μεγαλωσει αρκετα για να κανω φασαρια με ελεγκτεςςς λολ

άμα είχατε δώσει και κανα γλωσσοφιλο μεταξύ σας θα σας ειχε χαρτζηλικώσει αυτός

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ήδη έχει αρχίσει να γίνετε κίνημα κατά αυτής της παπαριάς. Στην Βικτώρια στον ΗΣΑΠ, ήταν κάτι παιδιά που μοιράζανε φυλλάδια και καταστρέφανε τα ακυρωτικά μηχανήματα. Μέχρι να πείτε κύμινο θα έχουν αχρηστέψει όλα...έτσι θα σας πάμε. :pipa2: :2on1:

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο άλλος 1.40 για να μπει στο 550, που γίνετε μονίμως της πουτάνας για να κάτσει όρθιος και να τρώει τη μπόχα του άλλου, και να περιμένει μέχρι να βγει Συγγρού που αδειάζει κάπως. Το 1.40 όμως το έχασε μόνο και μόνο για να είναι νόμιμος. Ήμαρτον. :headbang:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εχω την εντυπωση οτι ολη αυτη η κατασταση (η οποια επίτηδες συμβαίνει)  θα οδηγήσει  σε ξεπούλημα των μεσων μαζ. μεταφοράς σε Γερμανικη εταιρεία
υπερβολες τυπε,για τυπικους λογους μπηκε στο Υπερταμειο,οπως και ο ΟΣΕ :S :S :S

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Πάντως άμα μπαίνετε στα αρθρωτά λεωφορεία (550, Α10, 122, 843, 703, κτλ) και επιμένετε να χτυπάτε εισιτήριο ΕΙΔΙΚΑ τις ώρες αιχμής, κάνετε μαλακία. Πάντα γίνετε της πουτάνας σε τέτοια λεωφορεία, οπότε με βάση τη λογική και μόνο ελεγκτής δε θα μπει, γιατί δεν υπάρχει χώρος. Αν μπουν, θα μπουν σε ώρες με λιγότερο κόσμο

Οι ελεγκτές συνήθως την στήνουν στις αποβάθρες του μετρό και πολύ πιο αραιά στον ΗΣΑΠ/Προαστιακό και φωνάζουν "Τα εισιτήρια σας" και όποιον πάρουν σβάρνα. Μπορεί να είσαι τυχερός και να τους ξεφύγεις. Αλλά και να τους δεις ακόμα, μπορείς να κάνεις μεταβολή και να γυρίσεις πίσω οπότε πάλι τους ξέφυγες.

Αν τους δεις στο λεωφορείο, φοράνε ένα διακριτικό καρτελάκι, οπότε κατεβαίνεις στην αμέσως επόμενη στάση ΑΛΛΑ κάνεις ότι δε τους είδες, και να προσπαθήσεις να είσαι χαλαρός! Η μόνη στιγμή που μπορεί να σε πιάσει στα πράσα είναι να σε ρωτήσει για εισιτήριο πριν φτάσει το λεωφορείο στην επόμενη στάση για να κατέβεις. Εκεί απλά τη γάμησες...πλήρωσε το πόσο που σου ζητάει, αλλά μη ξεχάσεις να βγάλεις το άχτι σου λέγοντας καμιά φράση του τύπου "Θα πληρώσω, αλλά όλοι εσείς οι ελεγκτές είστε καθίκια και θα πρεπε να ντρέπεστε για τη σκατοδουλειά που κάνετε!" :rockon:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αμα εισαι σε λεωφορειο πως θα χτυπησεις σταση και θα φυγεις να γλιτωσεις; Μου εχει τυχει σε ελεγχο και οι δυο ελεγκτες φωναξαν στον οδηγο, Δεν ανοιγεις καμια πορτα. Και το λεωφορειο εν κινησει. Εγω τους ειπα Εχω χτυπησει σταση, εδειξα το εισιτηριο και μονο ετσι κατεβηκα.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Τότε το μόνο που μένει είναι ξύλο. Έτσι και αλλιώς δε θα είσαι μόνος είναι πολλοί που είναι κατά τον ελεγκτών. Εκτός αν είσαι τόσο γκαντέμης και όλοι οι συνεπιβάτες σου είναι νομοταγή πρόβατα.

Με φορείο θα τους βγάζουν από τα λεωφορεία μιλάμε, που έχουν το θράσος να ζητάνε από τον οδηγό να κλείσει τις πόρτες. :2on1:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τότε το μόνο που μένει είναι ξύλο. Έτσι και αλλιώς δε θα είσαι μόνος είναι πολλοί που είναι κατά τον ελεγκτών. Εκτός αν είσαι τόσο γκαντέμης και όλοι οι συνεπιβάτες σου είναι νομοταγή πρόβατα.

Με φορείο θα τους βγάζουν από τα λεωφορεία μιλάμε, που έχουν το θράσος να ζητάνε από τον οδηγό να κλείσει τις πόρτες. :2on1:

σιγα θα σκίσεις το καλτσόν... χώρια που μας πήρανε τα αίματα...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το αλλη φορα παντως που καποιος για να αποφυγει τον ελεγχο και ηθελε να κανει τον Ταρζαν, δε τη πατησαν οι ελεγκτες, ο ιδιος τη πατησε. Πηδηξε απο το παραθυρο απο το λεψφορειο ενω κινουνταν και εσκασε με το κεφαλι στο οδοστρωμα και σκοτωθηκε. Στο Περιστερι νομιζω ηταν.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Να τα μας...Σήμερα μόλις πριν λίγο πέτυχα γυναίκα ελεγκτή (τα είχε τα χρονάκια της) στον Προαστιακο στα Άνω Λιόσια μέσα στο βαγόνι. "Το  εισιτήρια σας" μου λέει. "Κατεβαίνω Ασπρόπυργο" της είπα...

-Δεν έχει σημασία,  το εισιτήριο σας.
-Αυτό που κάνετε δεν είναι καθόλου σωστό.
-Ποιο;
-Η δουλειά σας! Για μια στάση; Θα πρεπε να ντρέπεστε.
-Τέλος πάντων, και άλλη φορά να χτυπάτε.

Της έκανα τα μούτρα κρέας της βρωμιάρας...άκου εισιτήριο για μία στάση. 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Να τα μας...Σήμερα μόλις πριν λίγο πέτυχα γυναίκα ελεγκτή (τα είχε τα χρονάκια της) στον Προαστιακο στα Άνω Λιόσια μέσα στο βαγόνι. "Το  εισιτήρια σας" μου λέει. "Κατεβαίνω Ασπρόπυργο" της είπα...

-Δεν έχει σημασία,  το εισιτήριο σας.
-Αυτό που κάνετε δεν είναι καθόλου σωστό.
-Ποιο;
-Η δουλειά σας! Για μια στάση; Θα πρεπε να ντρέπεστε.
-Τέλος πάντων, και άλλη φορά να χτυπάτε.

Της έκανα τα μούτρα κρέας της βρωμιάρας...άκου εισιτήριο για μία στάση.  
Αννοβερο γερμανια μαιος 2017

Παρολο που ειχα μηνιαια καρτα 70€ για να κινουμε μεσα σε συγκεκριμενη ζωνη,
Εφαγα προστιμο 60€ για μια σταση που αφαιρεθηκα κ δεν κατεβηκα νωριτερα ,που επρεπε να κατεβω κ ηταν εκτος ζωνης.
Το προστιμο με συνοπτικες διαδικασιες.
Γραφειο παραπονων δεν βρισκεις . Επρεπε να ρωτησω πολλους για να το βρω.
Οταν το βρηκα ,ειδα πως ειναι ανοιχτο σε αφυσικα ωραρια.
Οταν ξαναπηγα στα ωραρια ,ηταν επισης κλειστο.
Στα τηλεφωνα σου λενε να κανεις γραπτως ενσταση κ το παραπονο σου κ θα εξεταστει απο την επιτροπη

Κοινως......πιασ το αυγο κ κουρευτο

Πηγα 3 φορες, ηδη κουραστηκα.

Μετα απο αυτο αγορασα κατευθειαν αμαξι......
Με ενοχλεισε αυτο το συμβαν

Οι ελεγκτες 3-4 αντρες μαζι.
Αν δεν συμορφωθεις ακινητοποιουν το τραμ κ καλουν αστυνομια αμεσως, κοινως το χοντραινουν.
Αν παλι δεν πληρωσεις τοτε μπλεκεις με schufa δλδ κατι σαν πιστοληπτικη ενημεροτητα. Χωρις καθαρη schufa μπλεκεις ασχημα αν θελεις να νοικιασεις σπιτι, σε σοβαρες εργασιες , κ δανεια πιστωτικες καρτες ξεχνα το.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Καλά Γερμανία πρέπει να είναι γάμησε τα, χειρότερα από δω.

Ξεχάσατε να αναφέρετε και το γελοίο εισιτήριο για το φέρρυ στη διαδρομή Πέραμα-Σαλαμίνα. Ειδικά άμα έχεις αμάξι σε μαδάνε! Εκεί οι ελεγκτές την στήνουν απ'έξω από το φέρρυ και δε μπορείς να τους αποφύγεις.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Πάντως άμα μπαίνετε στα αρθρωτά λεωφορεία (550, Α10, 122, 843, 703, κτλ) και επιμένετε να χτυπάτε εισιτήριο ΕΙΔΙΚΑ τις ώρες αιχμής, κάνετε μαλακία. Πάντα γίνετε της πουτάνας σε τέτοια λεωφορεία, οπότε με βάση τη λογική και μόνο ελεγκτής δε θα μπει, γιατί δεν υπάρχει χώρος. Αν μπουν, θα μπουν σε ώρες με λιγότερο κόσμο

Οι ελεγκτές συνήθως την στήνουν στις αποβάθρες του μετρό και πολύ πιο αραιά στον ΗΣΑΠ/Προαστιακό και φωνάζουν "Τα εισιτήρια σας" και όποιον πάρουν σβάρνα. Μπορεί να είσαι τυχερός και να τους ξεφύγεις. Αλλά και να τους δεις ακόμα, μπορείς να κάνεις μεταβολή και να γυρίσεις πίσω οπότε πάλι τους ξέφυγες.

Αν τους δεις στο λεωφορείο, φοράνε ένα διακριτικό καρτελάκι, οπότε κατεβαίνεις στην αμέσως επόμενη στάση ΑΛΛΑ κάνεις ότι δε τους είδες, και να προσπαθήσεις να είσαι χαλαρός! Η μόνη στιγμή που μπορεί να σε πιάσει στα πράσα είναι να σε ρωτήσει για εισιτήριο πριν φτάσει το λεωφορείο στην επόμενη στάση για να κατέβεις. Εκεί απλά τη γάμησες...πλήρωσε το πόσο που σου ζητάει, αλλά μη ξεχάσεις να βγάλεις το άχτι σου λέγοντας καμιά φράση του τύπου "Θα πληρώσω, αλλά όλοι εσείς οι ελεγκτές είστε καθίκια και θα πρεπε να ντρέπεστε για τη σκατοδουλειά που κάνετε!" :rockon:

Έχεις δίκιο  :rockon: για της γραμμές που λες αν και νομίζω πως σε όλλα τα λεωφορεία/τρόλλευ δύσκολα μπαίνουν γιατί φοβούνται  :hammer: πέσιμο!Στό μετρό υπάρχει αστυνόμος στο χώρο οπότε είμαι πιο ξεψάρωτοι.Διαφωνώ στο βρίσιμο απλά δίνεις ότι ζητήσουν (Ταυτότητα)και αδιαφορείς.Το πρόστημο είναι 80Ε και αν το πληρώσεις σε 10 μέρες είναι 40Ε.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
στον ΗΣΑΠ, δεν πατάνε κι όσο να ξεκαθαρίσει με το ηλεκτρονικό, δνε θα πατήσουν.
Στους κόμβους με ΜΕΤΡΟ παίζει έλεγχος, ιδίως σύνταγμα, μοναστηράκι.
Σε ΟΑΣΑ, σε ώρες αχμής σε δυνατές γραμμές, αποκλείεται, με όλο το μπάχαλο με το ηλεκτρονικό, επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να σε τραβήξει κανείς, ακόμα κι αν ανέβει ελεγκτής (που δεν).
Ήγουν, ως να ολοκληρωθεί η "ψηφιακή μετάβαση", νο προμπλέμα.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Αννοβερο γερμανια μαιος 2017

Παρολο που ειχα μηνιαια καρτα 70€ για να κινουμε μεσα σε συγκεκριμενη ζωνη,
Εφαγα προστιμο 60€ για μια σταση που αφαιρεθηκα κ δεν κατεβηκα νωριτερα ,που επρεπε να κατεβω κ ηταν εκτος ζωνης.
Το προστιμο με συνοπτικες διαδικασιες.
Γραφειο παραπονων δεν βρισκεις . Επρεπε να ρωτησω πολλους για να το βρω.
Οταν το βρηκα ,ειδα πως ειναι ανοιχτο σε αφυσικα ωραρια.
Οταν ξαναπηγα στα ωραρια ,ηταν επισης κλειστο.
Στα τηλεφωνα σου λενε να κανεις γραπτως ενσταση κ το παραπονο σου κ θα εξεταστει απο την επιτροπη

Κοινως......πιασ το αυγο κ κουρευτο

Πηγα 3 φορες, ηδη κουραστηκα.

Μετα απο αυτο αγορασα κατευθειαν αμαξι......
Με ενοχλεισε αυτο το συμβαν

Οι ελεγκτες 3-4 αντρες μαζι.
Αν δεν συμορφωθεις ακινητοποιουν το τραμ κ καλουν αστυνομια αμεσως, κοινως το χοντραινουν.
Αν παλι δεν πληρωσεις τοτε μπλεκεις με schufa δλδ κατι σαν πιστοληπτικη ενημεροτητα. Χωρις καθαρη schufa μπλεκεις ασχημα αν θελεις να νοικιασεις σπιτι, σε σοβαρες εργασιες , κ δανεια πιστωτικες καρτες ξεχνα το.

Πάω Βερολίνο για καιρό, από το 86 (τότε ΔΥτικό, ωπ, προδόθηκα στην ηλικία). Ποτέ δεν μου έκατσε έλεγχος ενώ στην Κολωνία, έτυχε στην πρώτη διαδρομή. Όντως είναι φοβιστικά. Στο Βερολίνο, πόλη με έκταση περίπου όσο η Αττική, η συγκοινωνία είναι τέλεια και φτάνεις στο πιο απομακρυσμένο σημείο, σε 45 λεπτά μαξ, αλλά το απλό, είναι φωτιά και λάβρα, 2.90 (90 λεπτά αν θυμάμαι καλά). Οι πιο πολλοί παίρνουν κάρτες, αλλά οι ξέμπαρκοι, ειδικά για 1,2, 3 στάσεις, ούτε που διανοούνται να βγάλουν εσιτήριο, ειδικά στο μετρό. Στο Βερολίνο είδα και το κουφό, πρόσσφατα, πιτσιρίκια (Γερμανάκια) σε σταθμούς χωρίς κυλιόμενες (υφίστανται, κάμποσοι), να τη στήνουν για να ανεβάσουν τη βαλίτσα, για ό,τι ευαρεστηθείς. Χμμμ...

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
στον ΗΣΑΠ, δεν πατάνε κι όσο να ξεκαθαρίσει με το ηλεκτρονικό, δνε θα πατήσουν.
Στους κόμβους με ΜΕΤΡΟ παίζει έλεγχος, ιδίως σύνταγμα, μοναστηράκι.
Σε ΟΑΣΑ, σε ώρες αχμής σε δυνατές γραμμές, αποκλείεται, με όλο το μπάχαλο με το ηλεκτρονικό, επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να σε τραβήξει κανείς, ακόμα κι αν ανέβει ελεγκτής (που δεν).
Ήγουν, ως να ολοκληρωθεί η "ψηφιακή μετάβαση", νο προμπλέμα.

Αυτή στα Άνω Λιόσια πως βρέθηκε τότε; Στον ΗΣΑΠ έχεις δίκιο δεν παίζει. Να έχω πετύχει 1-2 φορές αλλά πριν πολλά χρόνια.

Επίσης Σταθμός Λαρίσης παίζει πολύ.

Έχεις δίκιο  :rockon: για της γραμμές που λες αν και νομίζω πως σε όλλα τα λεωφορεία/τρόλλευ δύσκολα μπαίνουν γιατί φοβούνται  :hammer: πέσιμο!Στό μετρό υπάρχει αστυνόμος στο χώρο οπότε είμαι πιο ξεψάρωτοι.Διαφωνώ στο βρίσιμο απλά δίνεις ότι ζητήσουν (Ταυτότητα)και αδιαφορείς.Το πρόστημο είναι 80Ε και αν το πληρώσεις σε 10 μέρες είναι 40Ε.

Υπάρχουν επίσης κάτι λεωφορεία που πάνε από και προς Αεροδρόμιο (τα "Χ90αρια"), όπου ο οδηγός κάνει πουστιά. Ανοίγει ΜΟΝΟ τη μπροστινή πόρτα, και σε ρωτάει που πας. Έχω δει πολλούς να συνομιλούν μαζί του, όταν ανεβαίνουν στα λεωφορεία.

Μαλακία, γιατί θα μπορούσε όλη η Παραλιακή Ζώνη να εξυπηρετείτε από νυχτερινά δρομολόγια χωρίς να χρειάζεται ο κόσμος να πληρώσει εισιτήριο αλλά και περιοχές των Μεσογείων (Παλλήνη, Παιανία, Κορωπί αλλά και Σπάτα ως ένα βαθμό).

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πάω Βερολίνο για καιρό, από το 86 (τότε ΔΥτικό, ωπ, προδόθηκα στην ηλικία). Ποτέ δεν μου έκατσε έλεγχος ενώ στην Κολωνία, έτυχε στην πρώτη διαδρομή. Όντως είναι φοβιστικά. Στο Βερολίνο, πόλη με έκταση περίπου όσο η Αττική, η συγκοινωνία είναι τέλεια και φτάνεις στο πιο απομακρυσμένο σημείο, σε 45 λεπτά μαξ, αλλά το απλό, είναι φωτιά και λάβρα, 2.90 (90 λεπτά αν θυμάμαι καλά). Οι πιο πολλοί παίρνουν κάρτες, αλλά οι ξέμπαρκοι, ειδικά για 1,2, 3 στάσεις, ούτε που διανοούνται να βγάλουν εσιτήριο, ειδικά στο μετρό. Στο Βερολίνο είδα και το κουφό, πρόσσφατα, πιτσιρίκια (Γερμανάκια) σε σταθμούς χωρίς κυλιόμενες (υφίστανται, κάμποσοι), να τη στήνουν για να ανεβάσουν τη βαλίτσα, για ό,τι ευαρεστηθείς. Χμμμ...
Χαχα ωραίο θεματάκι
Βερολίνο κι εγώ πριν χρόνια και το  τελευταίο εικοσιτετράωρο και ώρα 23:20 δίνω 11€ σχετικά επιπόλαια και παίρνω μια Tageskart(ημερήσια κάρτα η ακριβής μεταφραση).
Την επόμενη στην πράσινη γραμμή του U-Bahn μπαίνει ένας ελεγκτής ! Εγώ γεμάτος άνεση και ανεμελιά βγάζω το εισιτήριο που είχα πάρει την προηγούμενη!Το βλέπει λίγη ώρα προσεκτικά και μου λέει ευγενικότατα να τον ακολουθήσω εξω! Ρωταω τι συμβαίνει ταραγμένος και μου λέει εγενικότατα "θα σου εξηγήσω"

Και εξηγεί εξω πως αυτό το εισιτήριο έληγε στις 00:00 το προηγούμενο βράδι...
Τότε του λέω, πως δεν είχα σκοπό να εξαπατήσω το μετρό και δεν υπήρχε λόγος να δώσω 11€ για 40 λεπτά που απέμεναν!
Ό τύπος ήταν Σαραντάρης και πολύ αρχοντογερμανός που μπήκε στο πνεύμα μου και έκανε την εξής εξήγηση : Κανονικά είναι πρόστιμο 40€ μπροστά αλλά δώσε μου μια διεύθυνση στη χώρα σου  που επιβεβαιώνεται από κάποιο έγγραφο που έχεις επάνω και ας μην ισχύει για να στείλω την κλίση εκεί! Τότε έβγαλα ένα χαρτάκι χειρόγραφο που έλεγε στα λατινικά μια οδό στην Αθήνα την έγραψε μαζί με τα στοιχεια διαβατηρίου και με υποχρέωσε να βγαλω άλλο εισητήριο και με νουθετησε να προσέχω αλλη φορά!

Για το γέλιο της υπόθεσης η διευθυνση ήταν ενός σπιτιού που νοικιαζα για ενα χρόνο στο Παλιό Ψυχικό που το ξενοίκιασα 1 μήνα μετα! Ο ιδιοκτήτης με έπαιρνε για 2 χρόνια μετά να μου λέει πως έχω  γράμματα στο όνομά μου από Γερμανία και πως ήταν πολλά....

Βέβαια όσες φορές πήγα μετά Βερολίνο έστω και για ένα πέρασμα για Πολωνία πρόσεχα να μην φανεί καθόλου το όνομα μου στην BVG...

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Γκέτο ελεγκτών ο Προαστιακός!!!!

Σήμερα πάλι τα ίδια. 9 η ώρα το πρωί στο τρένο για Χαλκίδα,  και μάλιστα ο πούστης είχε το θράσος να με σκουντήξει ενώ φορούσα ακουστικά!!! Φυσικά του ανέφερα ότι ξαναμπήκε ελεγκτής προχθές.

Πραγματικά έτσι και δω ελεγκτή να τον ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου δε θα το λυπηθώ καθόλου. Με δική του ευθύνη μπαίνει στα ΜΜΜ, και για ότι πάθει κανένας άλλος δε φέρει καμία ευθύνη.

Μα πόσο καθίκι είναι κάποιος για να μπαίνει πρωί πρωί στο τρένο και να πουλάει τσαμπουκά.  :thubsdown:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εισαι ηλιθιος, αυτιστικος η τον παριστανεις; Ειπες στον ανθρωπο γιατι ελεγχει επειδη ελεγξε και προχθες; Και πηγαινες και Χαλκιδα, που να πηγαινες Βικτωρια-Ομονοια και να σε ελεγχαν, θα εβγαζες αφρους απο το στομα, πιο πολλους απ οτι βγαζεις τωρα. Αμα παρεις το τρενο για Θεσσαλονικη δε θα πληρωσεις καθε φορα επειδη πληρωσες και προχθες; Αμα παρεις σαντουιτς απο τα εβερεστ θα πεις στη ταμια δε πληρωνω επειδη πληρωσα και προχθες; Παντως μια χαρα τον αφησες να σε ελεγξει. Οπως ειπες, περιμενεις αλλους να απονειμουν τη δικαιοσυνη που εχεις στο μυαλο σου, λεμε τωρα. Στο ιντερνετ τσαμπουκας και στη δουλεια μαλακας που λενε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom