Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Το εισιτήριο κατά την γνώμη μου είναι ακριβό και δεν είναι δίκαιο ,για μια στάση γιατί να δώσω 1.40 με πακια μέσα και επαίτες να μας ζαλίζουν βτα αρχιδια..και με ελλειπή κλιματισμό.
Επίσης πριν 8 χρόνια έτυχε να συνεργάζομαι με τον ΗΣΑΠ.μεγαλυτερα κοπρόσκυλα δεν έχω ξαναδεί,το πρωί πιάναμε δύο  λαθροπιβατες κυρίως αλλοδαπούς και μετά αραζανε ως το τέλος τις βάρδιας καφενείο συγκεκριμένα σε ένα του Περισσού..οι μισθοί τους παχυλοι και το ύφος τους κλασικό σιχαμενου και βρωμιάρη κοπριτη του κράτους.αυτα πληρώνουμε σαν πολίτες το σαπιο δημόσιο σύστημα με την απίστευτη σπατάλη χρημάτων.πριν κάνενα 6 μηνο βγήκε στην φορά κομπίνα με εισητηρια που είχε ζημιά ένα εκατομμύριο ευρώ.κανενας λόγος μετά.
Ξύλο και κλωτσιές σε κάθε κοπρόσκυλο μέχρι να κάνει καλά την δουλειά του γιατί εμείς τους πληρώνουμε και μετά πληρώνουμε και εισητηριο ζω

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Τύποι άμα δεν το παίζεις ιστορία και δεν έχεις μαζί σου ταυτότητα μπορεί και να στην χαρίσουν. Μου έτυχε δυο φορές την ίδια μέρα είχα ξεχάσει την κάρτα και τους πέτυχα μέσα στο τρένο πρώτο βαγόνι από Μοναστηράκι προς Αιγάλεω, ήτανε 5 ελεγκτές με πιάνουνε 2 και οι άλλοι 3 ασχολιόντουσαν με έναν άλλον που πιασανε και έκανε φασαρία. Τους λέω έχω κάρτα αλλά την έχω ξεχάσει, μου απαντάνε θα σε γράψουμε και θα πας να την σβήσεις μετά. Καλώς τους είπα (αυτό δεν τους συμφέρει γιατί δεν θα πάρουμε ποσοστό από το πρόστιμο που σβήνει),μου ζήτησαν ταυτότητα,δεν είχα μου λένε θα φωναξουνε την αστυνομία για εξακρίβωση. Φτάνουμε στον Κεραμεικο και κατεβήκαμε αλλά ο άλλος που πιασανε δεβ κατέβαινε με τίποτα και δεν ξεκίναγε το τρένο. Εκει μέσα στην φασαρία έρχεται ο ένας που με έπιασε και μου λέει φυγε πήγαινε πάρε εισιτήριο.
Φεύγω μετά πήγα στο Μοναστήρακι με τα πόδια πήγα τον ηλεκτρικό μέχρι την Αττική για να πάρω το μετρό για Ανθούπολη. Με το που κατέβηκα στην αποβάθρα ήτανε άλλοι 5 εκεί. Τους λέω έχω κάρτα την ξέχασα σήμερα μου είπαν πάλι το ίδιο θα σε γράψουμε και θα πας να την σβήσεις, εντάξει είπα δεν είχα ταυτότητα και με πήγαιναν μέσα στο γραφείο του υπεύθυνου που είχε αστυνομία. Καθώς πηγαίναμε γυρίσω και του λέω τι κάνουμε τώρα και μου απαντάει τωρα προσευχόμαστε. Γυρίζω και του είπα απάντηση είναι τώρα αυτή με απειλείται τι θα μου κάνετε εκεί; Εκει σιβατψε και μου είπε έχει αστυνομία θα σας πάρουν τα στοιχεία και θα γίνει εξακρίβωση και θας κόψουμε την κλήση. Φτάσαμε στο γραφείο είχε 3 αστυνομικούς μέσα και μας είπαν να περιμένουμε έξω γιατί κανανε εξακρίβωση σε κάτι Πακιστανούς. Περθμεβα έξω κανα τέταρτο και ταυτόχρονα αυτοί έλεγχαν και άλλους επιβάτες που πέρναγαν και ειχανε πιάσει και άλλους 5-6 και περιμέναμε έξω από το γραφείο . Εκεί άρχισα να αισθάνομαι ότι με έπιασαν στο γυμνάσιο να καπνίζω και περιμένω να με πανε στον διευθυντή και γυρνάω και του λέω του ελεγκτή Θα φάμε πολύ ώρα ακόμα με καθυστερείς τσάπα τόση ώρα και δεν έχω κάνει φασαρία. Εκεί γυρίζει και μου λέει φύγε με τρόπο. Μετά έφυγα δρν ξέρω τι έγινε με τους άλλους.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Επισης με αφορμή το εισιτηριο του 1.40, θελω να πω δυο πραγματα για το μετρο, το οποιο το θεωρω ένα από τα μεγαλύτερα εργα που εχουν γινει.
1. Για το εισιτηριο. Δε μπορει να εχει το ιδιο αντιτημο εισιτηριου, η διαδρομή Ανθουπολη - Σεπόλια, με τη διαδρομή Ανθουπολη - Ελληνικο. Πρεπει να είναι κλιμακωτο με ζωνες.
2. Είναι απαραδεκτο, εργο του 2000 να μην εχει κλιματισμο. Πραγματικα στις αποβάθρες η κατασταση το καλοκαιρι, είναι απελπιστικη. Λιωνεις από τη ζεστη. Και οι συρμοί, οι μισοι εχουν κλιματισμο, ενώ οι αλλοι μισοι δεν εχουν, η δε δουλευει.    :tickedoff:

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Επισης με αφορμή το εισιτηριο του 1.40, θελω να πω δυο πραγματα για το μετρο, το οποιο το θεωρω ένα από τα μεγαλύτερα εργα που εχουν γινει.
1. Για το εισιτηριο. Δε μπορει να εχει το ιδιο αντιτημο εισιτηριου, η διαδρομή Ανθουπολη - Σεπόλια, με τη διαδρομή Ανθουπολη - Ελληνικο. Πρεπει να είναι κλιμακωτο με ζωνες.
2. Είναι απαραδεκτο, εργο του 2000 να μην εχει κλιματισμο. Πραγματικα στις αποβάθρες η κατασταση το καλοκαιρι, είναι απελπιστικη. Λιωνεις από τη ζεστη. Και οι συρμοί, οι μισοι εχουν κλιματισμο, ενώ οι αλλοι μισοι δεν εχουν, η δε δουλευει.    :tickedoff:

Με το ηλεκτρονικό εισιτήριο το οποίο πάει από αναβολή στην αναβολή θα λυθεί το θέμα της απόστασης. Δηλαδή θα πληρώνουμε βάση της απόστασης που θα δυανείουμε και όχι όπως είναι τώρα.
Όσο αφορά τον κλιματισμό στους συρμούς το μετρό έχει 63 τρένα. Από αυτά το 28 πρώτα δεν έχουν κλιματισμό γιατί είναι πιο ψηλά σε σχέση με τα κορεάτικα Hyundai Rotem και θα βρίσκανε στην οροφή της σήραγγας. Βέβαια είχανε πει ότι τα τρένα χωρίς κλιματισμό δεν θα ήτανε σε κυκλοφορία το καλοκαίρι αλλά δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα αυτό.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Με το ηλεκτρονικό εισιτήριο το οποίο πάει από αναβολή στην αναβολή θα λυθεί το θέμα της απόστασης. Δηλαδή θα πληρώνουμε βάση της απόστασης που θα δυανείουμε και όχι όπως είναι τώρα.
η μαλακια ειναι οτι για να βγαλεις την ζητουσαν στοιχεια ταυτοτητος μεχρι ΑΜΚΑ! Γιαυτο "κοπηκε" στην Αρχη Προσωπικων Δεδομενων
Αν υπηρχε το "κλιμακωτο αντιτιμο" τοτε θα πληρωνα κι εγω που εχω να πληρωσω απο το 1999

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αντε να λειτουργησουν οι μπαρες να εξανθρωπιστει το μετρο.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
δεν ξερω για εδω ρε μαγκες Αθηνα γιατι λεωφορεια μετρο κτλπ δεν παιρνω
τελευταια φορα που μπηκα εδω ητανε πριν 8 χρονια (απο τοτε που πηρα διπλωμα οδηγησης δηλαδη) αλλα θελω να ρωτησω στο μετρο την πουστια που κολλας στον απο πισω και περνας καπακια χωρις να πληρωσεις εισητηριο παιζει ?

το εκανα στο λονδινο και δουλεψε μια χαρα

λιγο πιο κατω απο piccadilly χωνομαι πισω απο μια ξανθια και περναω σφηνα και δεν πληρωσα εισητηριο ουτε στο πηγαινε ουτε στο ελα

στο πηγαινε δεν γινοτανε καποιος ελεγχος
ο ελεγχος γινοτανε μονο οταν εβγαινες απο το μετρο με μηχανημα

το εχει δοκιμασει κανενας αυτο Αθηνα για να γλιτωνει τα εισητηρια του μετρο ?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
υπηρχε ενα περιθωριο 1-1.5 sec που πρεπει να χωθεις πριν κλεισει

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Τα τελευταία χρόνια μετακινούμαι με πάσο α.με.α και με την επικείμενη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου δεν υπάρχει στους συλλόγους μας καμία ενημέρωση για το καθεστώς μετακίνησης των α.με.α.

DEFENDERS

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
36
Πόντοι
0

Τέτοια τζαμπατζήδικα και θρασύτατα κοπρόσκυλα σαν εσένα μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάντια.
Δεν φτάνει που δεν πληρώνεις εισιτήριο και μετακινείσαι σαν παράσιτο εις βάρος του διπλανού σου που πληρώνει,έχεις και το απίθανο θράσος να ζητάς και αιρκοντίσιον!!!

Άνοιξε λοιπόν τα μάτια σου και δες εδώ για πόσο έλειμμα υπολογίζει να έχει το 2017 η ΣΤΑΣΥ που συμπεριλαμβάνει και το Μετρό:

61 εκατομμύρια.ευρώ το οποίο επιβαρύνεται βέβαια από κάτι τσαμπατζήδες σαν εσένα, από κάτι άεργους σαν τον διπλανό και από κάτι άνεργους/άεργους για τους οποίους έχει κοπεί η επιδότηση που παρείχαν τα αρμόδια υπουργεία.

Με λίγα λόγια εμείς που πληρώνουμε κανονικά είμαστε οι μαλάκες της υπόθεσης ενώ εσείς οι τζαμπατζήδες είστε οι έξυπνοι που έχουν κι από πάνω το θράσος να διαμαρτύρονται επειδή οι συρμοί του μετρό δεν έχουν κλιματισμό!!!
Η γνωστή κοπρίτικη νεοΕλληνική νοοτροπία.
Ουστ ρε.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Ας προσέχανε να παρέχουν τις σωστές υπηρεσίες στο πολίτη, και όλοι σχεδόν θα πληρώνανε, μαζί κι εγώ βέβαια.
Τώρα όσον αφορά εσένα, άσ το καλύτερα. Δε σε παίρνει.....Εσύ σίγουρα δε μετακινείσαι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς...... ;)
100 η αλεπού, 110 τ' αλεπουδάκι δε γίνεται....... ;)

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Ας προσέχανε να παρέχουν τις σωστές υπηρεσίες στο πολίτη, και όλοι σχεδόν θα πληρώνανε, μαζί κι εγώ βέβαια.

Η γνωστή δικαιολογία του γύφτου του Έλληνα. Αμα δε σου αρέσουν οι υπηρεσίες, μην κανεις χρήσεις των υποδομών. Γύφτο

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Η γνωστή δικαιολογία του γύφτου του Έλληνα. Αμα δε σου αρέσουν οι υπηρεσίες, μην κανεις χρήσεις των υποδομών. Γύφτο
'Ότι είπα για το προηγούμενο, ισχύει και για σένα. Οκ?    :cool2:

vyzoilwtas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Κριτικές
26
Like
273
Πόντοι
290

Τέτοια τζαμπατζήδικα και θρασύτατα κοπρόσκυλα σαν εσένα μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάντια.
Δεν φτάνει που δεν πληρώνεις εισιτήριο και μετακινείσαι σαν παράσιτο εις βάρος του διπλανού σου που πληρώνει,έχεις και το απίθανο θράσος να ζητάς και αιρκοντίσιον!!!

Άνοιξε λοιπόν τα μάτια σου και δες εδώ για πόσο έλειμμα υπολογίζει να έχει το 2017 η ΣΤΑΣΥ που συμπεριλαμβάνει και το Μετρό:

61 εκατομμύρια.ευρώ το οποίο επιβαρύνεται βέβαια από κάτι τσαμπατζήδες σαν εσένα, από κάτι άεργους σαν τον διπλανό και από κάτι άνεργους/άεργους για τους οποίους έχει κοπεί η επιδότηση που παρείχαν τα αρμόδια υπουργεία.

Με λίγα λόγια εμείς που πληρώνουμε κανονικά είμαστε οι μαλάκες της υπόθεσης ενώ εσείς οι τζαμπατζήδες είστε οι έξυπνοι που έχουν κι από πάνω το θράσος να διαμαρτύρονται επειδή οι συρμοί του μετρό δεν έχουν κλιματισμό!!!
Ουστ ρε.

Γαμω τους εβραιοσκολυκες του μετρο
Ουτε κλιματισμος στις αποβαθρες,αλλα ουτε και μεσα στο βαγονι
Αυτο συμβαινει σχεδον παντα,τουλαχιστον αυτο το καλοκαιρι.κλιματισμος μηδεν,μας εχουν για προβατα
Θελω να σας δω στη κολαση,οπου δε θα χει καπου σκια να πατε, μασωνοσκυλα,και να μου λετε "καιγομαι".και να σας φτυνω να ...δροσιστειται.
αυτα τα εγραψα σε κριτικη για μπουρδελο τα λεω και εδω για το μπουρδελο το μετρο Ειναι εγκλημα να μεταφερεις κοσμο σημερα,και να μην εχεις κλιματισμο.Ειναι δυστηχως η νοοτροπια των πολυεθνικων,οταν κονομησουν να κοβουν υπηρεσιες και να μας θεωρουν προβατα,μην επικροτειται τετοιες συμπεριφορες γιατι τοτε γινεστε προμοτορες και δορυφοροι των σκουλικιων που δοιηκουν το μετρο

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36

Ουστ ρε.

Γαμω τους εβραιοσκολυκες του μετρο
Ουτε κλιματισμος στις αποβαθρες,αλλα ουτε και μεσα στο βαγονι
Αυτο συμβαινει σχεδον παντα,τουλαχιστον αυτο το καλοκαιρι.κλιματισμος μηδεν,μας εχουν για προβατα
Θελω να σας δω στη κολαση,οπου δε θα χει καπου σκια να πατε, μασωνοσκυλα,και να μου λετε "καιγομαι".και να σας φτυνω να ...δροσιστειται.
αυτα τα εγραψα σε κριτικη για μπουρδελο τα λεω και εδω για το μπουρδελο το μετρο Ειναι εγκλημα να μεταφερεις κοσμο σημερα,και να μην εχεις κλιματισμο.Ειναι δυστηχως η νοοτροπια των πολυεθνικων,οταν κονομησουν να κοβουν υπηρεσιες και να μας θεωρουν προβατα,μην επικροτειται τετοιες συμπεριφορες γιατι τοτε γινεστε προμοτορες και δορυφοροι των σκουλικιων που δοιηκουν το μετρο
και γιατι δεν βαζουν μπαρες ωστε να μην μπορεις να μπεις οπως ειναι σε ολη την ευρωπη,η στα λεωφορεια η επιβιβασηνα γινεται απο μπροστα?απλα δεν θελουν

motionistas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2017
Like
12
Πόντοι
0
Τ

τυπε μηπως εισαι κρυφα ο πατερ κλεομενης?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Εργαζόμενοι στο μετρό εναντίον Σπίρτζη - Λένε πως δεν θα ελέγχουν τους επιβάτες για εισιτήριο

Το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας Μετρό Αθηνών, έδωσε στη δημοσιότητα τη δική του θέση για το χάος που έχει φέρει η μεταβατική περίοδος εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ:
«Η τραγική κατάσταση έξω από τα εκδοτήρια που βιώνουν επιβάτες και εργαζόμενοι είναι αποτέλεσμα της ανικανότητας, ανευθυνότητας και αδιαφορίας της πολιτικής ηγεσίας και των διορισμένων από αυτή διοικήσεων των οργανισμών των συγκοινωνιών.

Η εκπαίδευση και η κουλτούρα που αναπτύξαμε ως εργαζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια στο Μετρό δεν μας επιτρέπει την παραμικρή ανοχή σε φαινόμενα ταλαιπωρίας μέχρι εξευτελισμού του επιβατικού κοινού.  
Αναπτύξαμε μεθόδους που έφεραν το Μετρό στα υψηλότερα στάνταρς ασφαλείας και εξυπηρέτησης της Ευρώπης».  

Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Διαβεβαιώνουμε του πολίτες ό,τι:
Δεν πρόκειται να εμποδίσουμε την πρόσβαση τους στο Μετρό κάτω από την πίεση κανενός τελεσίγραφου λήξεις προθεσμιών ή οποιασδήποτε απειλής κυρώσεων προς επιβάτες ή εργαζόμενους.
Αναγνωρίζουμε ως μόνο ιδιοκτήτη των αστικών συγκοινωνιών και εργοδότη μας τον Ελληνικό λαό που τις πλήρωσε και τις συντηρεί».

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εργαζόμενοι στο μετρό εναντίον Σπίρτζη - Λένε πως δεν θα ελέγχουν τους επιβάτες για εισιτήριο

Το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας Μετρό Αθηνών, έδωσε στη δημοσιότητα τη δική του θέση για το χάος που έχει φέρει η μεταβατική περίοδος εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ:
«Η τραγική κατάσταση έξω από τα εκδοτήρια που βιώνουν επιβάτες και εργαζόμενοι είναι αποτέλεσμα της ανικανότητας, ανευθυνότητας και αδιαφορίας της πολιτικής ηγεσίας και των διορισμένων από αυτή διοικήσεων των οργανισμών των συγκοινωνιών.

Η εκπαίδευση και η κουλτούρα που αναπτύξαμε ως εργαζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια στο Μετρό δεν μας επιτρέπει την παραμικρή ανοχή σε φαινόμενα ταλαιπωρίας μέχρι εξευτελισμού του επιβατικού κοινού.  
Αναπτύξαμε μεθόδους που έφεραν το Μετρό στα υψηλότερα στάνταρς ασφαλείας και εξυπηρέτησης της Ευρώπης».  

Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Διαβεβαιώνουμε του πολίτες ό,τι:
Δεν πρόκειται να εμποδίσουμε την πρόσβαση τους στο Μετρό κάτω από την πίεση κανενός τελεσίγραφου λήξεις προθεσμιών ή οποιασδήποτε απειλής κυρώσεων προς επιβάτες ή εργαζόμενους.
Αναγνωρίζουμε ως μόνο ιδιοκτήτη των αστικών συγκοινωνιών και εργοδότη μας τον Ελληνικό λαό που τις πλήρωσε και τις συντηρεί».

ναι,για αυτο ειναι το μοναδικο μετρο στην Ευρωπη που σε ωρες αιχμης ερχεται μετα απο 4 λεπτα.σε ολες τις χωρες δεν περιμενεις πανω απο λεπτο πουθενα.
Βραδυ και ΣΚ αναμονη απο 15,μπορει και 20.
χιλιαδες κοσμος στις αποβαθρες στο μεταξυ στα 3-4 λεπτα αναμονης.
τοσο ξεφτιλες.το πιο συγχρονο πραγμα στην Ελλαδα ειναι οτι χειροτερο στον κοσμο απο πλευρας αναμονης,δεν εννοω εγκαταστασεων.ουτε στο Καιρο.. :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom