Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τελικά υπάρχουν ή δεν υπάρχουν "λαθραίοι άνθρωποι"? Τι λέει το νεοφιλελεύθερο μπλόκ?

λαθραιοι με την εννοια οτι ειναι παρανομοι σαν φυσικα οντα οχι  

λαθρεπιβατης που ειναι παρανομα σε ενα μεσο ναι υπαρχει

λαθρομεταναστης χωρισ νομιμα χαρτια ναι υπαρχουν

τι δεν καταλαβαινεις

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
Κανετε το 0,5 ευρω το λεωφορειο ωστε να το ακυρωνουν ολοι. Για μαλακες μας περασανε?

Να έχετε το θαρρος να λετε και τη γνωμη σας η οποια μπορει να ειναι αντιθετη απο τις αποφασεις του κρατος όταν αυτο σας γαμαει.

τυπε και 10 λεπτα να ηταν καποιοι δεν θα το πληρωνανε  :S :S :S
αλλα μυκονο και μπουζουκια στανταρ,ετσι;  :grin: :grin: :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
παρασιτα.μπαινουν σε λεωφορεια και μετρο και πιανουν χωρο.αμεση απελαση πισω :S :S :S

τυπε η ελλαδα ειναι για τον πουτσο πολυ οργανωμενη χωρα  :S :S :S
θα μας εχουν γραμμενους στα αρχιδια τους ληφθει μεριμνα συντομα  :grin: :grin: :grin:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
τυπε και 10 λεπτα να ηταν καποιοι δεν θα το πληρωνανε  :S :S :S
αλλα μυκονο και μπουζουκια στανταρ,ετσι;   :grin: :grin: :grin:
"δεν βρηκα περιπτερο κοντα, ειναι και βραδυ"
"δεν προλαβα να παρω εισιτηριο γιατι βιαζομουν, ειναι υπερεπειγον"
"γιατι να μην ειναι τσαμπα και να πλερωνουμε τα μμμ με τη φορολογια"
"οι πολιτικοι εφαγαν εκατομμυρια και εγω που δε μπλερωσα εισιτηριο σας πειραξα"

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Τύπε με 1.40 το εισιτήριο λογικό να υπάρχουν τζαμπατζηδες. Είναι πολυ ακριβό το εισιτήριο για λεωφορείο. Επρεπε να έχει 0.5Ε
Συμφωνω απολυτα με το φιλο. Το 1.40 είναι πανακριβο, σε σχεση με τις απαραδεκτες υπηρεσίες που προσφερουν οι αστικες συγκοινωνιες. Γι αυτό και πολλοι εις γνωσιν τους δε πληρωνουν εισιτηριο γι αυτό ακριβως το λογο, και είμαι κι εγω μαζι τους.
Το λογικο αυτή τη στιγμη με την οικονομικη κατασταση που υπαρχει στην Ελλαδα, επρεπε να είναι όπως ειπε ο φιλος 0,50 στα λεωφορεια, και στα τρολλευ, και 1 ευρω στο μετρο. Σωστος!
Και μ΄αυτες τις τιμες θα υπηρχε και λιγοτερη λαθρεπιβιβαση.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Συμφωνω απολυτα με το φιλο. Το 1.40 είναι πανακριβο, σε σχεση με τις απαραδεκτες υπηρεσίες που προσφερουν οι αστικες συγκοινωνιες. Γι αυτό και πολλοι εις γνωσιν τους δε πληρωνουν εισιτηριο γι αυτό ακριβως το λογο, και είμαι κι εγω μαζι τους.
Το λογικο αυτή τη στιγμη με την οικονομικη κατασταση που υπαρχει στην Ελλαδα, επρεπε να είναι όπως ειπε ο φιλος 0,50 στα λεωφορεια, και στα τρολλευ, και 1 ευρω στο μετρο. Σωστος!
Συμφωνω και γω ότι το εισιτηριο του 1,40 ευρω ειναι ακριβο. Αν και ενα ταξι αν παρεις πληρωνεις πολυ περισσοτερο.Πολλαπλασια σε σχεση με το 1,40.Και με τη κινηση εξυπηρετεί τελικα περισσοτερο η δημοσια συγκοινωνια καμια φορα.Αυτο που διαφωνω είναι ότι με το μειωμενο εισιτηριο του 0,50 αυτομάτως μειωνεται η λαθρεπιβιβαση.Και 20 λεπτα να εκανε,μπορει καποιος Αλβανος για παράδειγμα με 100000 ευρω στη τραπεζα,να μην εκοβε παλι από τσιγγουνιά.Αμα δεν υπαρχει ο φοβος του ελεγχου.Θυμαμαι δεκαετια του 80 υπηρχε μπαριερα και δε περναγε κανεις χωρις εισιτηριο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το εισιτηριο ειναι ακριβο, επειδη υπαρχει λαθρεπιβιβαση και πρεπει να βγει η ζημια. Αναποδα το βλεπεις.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Όχι, δε το βλεπω καθολου αναποδα. Εξακολουθώ να πιστευω ότι το φτηνο εισιτηριο, θα το πληρωνει η μεγαλη πλειοψηφια. Ενταξει, παντα θα υπαρχει  ένα ποσοστο που δε θα πληρωνει οσο φτηνο και να ναι.
Ενώ τωρα μονο και μονο από αντιδραση, δε το πληρωνουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Όχι, δε το βλεπω καθολου αναποδα. Εξακολουθώ να πιστευω ότι το φτηνο εισιτηριο, θα το πληρωνει η μεγαλη πλειοψηφια. Ενταξει, παντα θα υπαρχει  ένα ποσοστο που δε θα πληρωνει οσο φτηνο και να ναι.
Ενώ τωρα μονο και μονο από αντιδραση, δε το πληρωνουν.
Ναι βεβαια. Τους ποναει το 1,40 και αντιδρουν, αλλά μια χαρα πληρωνουν 4,50 για ενα πακετο τσιγαρα.Θελεις να μου πεις τωρα οτι ο αλλος φιλοσοφει οτι το 1,40 ειναι πολυ και κανει αντισταση, ενω στο 0,50 θα πληρωνε. Εγω ξερω οτι ο μπαταξης ειναι παντα μπαταξης.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Ναι βεβαια. Τους ποναει το 1,40 και αντιδρουν, αλλά μια χαρα πληρωνουν 4,50 για ενα πακετο τσιγαρα.Θελεις να μου πεις τωρα οτι ο αλλος φιλοσοφει οτι το 1,40 ειναι πολυ και κανει αντισταση, ενω στο 0,50 θα πληρωνε. Εγω ξερω οτι ο μπαταξης ειναι παντα μπαταξης.
Ασε. Τα τσιγαρα μη τα βαζεις σα μετρο σύγκρισης, γιατι προκειται για ένα ειδος καθαρης πρεζας. Ο άλλος προτιμάει να μη φαει, από το να καπνισει. Τρελλαινεται αν δεν εχει τσιγαρο. Ας το.
Και για τη τιμη, ναι, γιατι μιλαμε για το 1/3 σχεδόν. Τεραστια διαφορα. Δεν είναι το ιδιο. Να σου μιλησω επι προσωπικου. Εγω δε θα εδινα το 1,40. Ενώ το 0,50 θα ελεγα, δε γαμιεται, θα το δωσω. Δε το υπολογιζεις το ιδιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ασε. Τα τσιγαρα μη τα βαζεις σα μετρο σύγκρισης, γιατι προκειται για ένα ειδος καθαρης πρεζας. Ο άλλος προτιμάει να μη φαει, από το να καπνισει. Τρελλαινεται αν δεν εχει τσιγαρο. Ας το.
Και για τη τιμη, ναι, γιατι μιλαμε για το 1/3 σχεδόν. Τεραστια διαφορα. Δεν είναι το ιδιο. Να σου μιλησω επι προσωπικου. Εγω δε θα εδινα το 1,40. Ενώ το 0,50 θα ελεγα, δε γαμιεται, θα το δωσω. Δε το υπολογιζεις το ιδιο.
Χρησιμοποιεις λεωφορειο ή μιλαμε θεωρητικα?

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Και λεωφορειο, και τρολλευ, και ηλεκτρικο, και μετρο. Όχι κάθε μερα, αλλα συχνα παντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom