Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Επισης ολες οι αβυζες dykes εξω σκουπιδιασμα σε ολεςπαρασιτα.μπαινουν σε λεωφορεια και μετρο και πιανουν χωρο.αμεση απελαση πισω :S :S :S
Επισης ολες οι αβυζες dykes εξω σκουπιδιασμα σε ολεςπαρασιτα.μπαινουν σε λεωφορεια και μετρο και πιανουν χωρο.αμεση απελαση πισω :S :S :S
σωστος τυπεΕπισης ολες οι αβυζες dykes εξω σκουπιδιασμα σε ολες
Τελικά υπάρχουν ή δεν υπάρχουν "λαθραίοι άνθρωποι"? Τι λέει το νεοφιλελεύθερο μπλόκ?
Επισης ολες οι αβυζες dykes εξω σκουπιδιασμα σε ολες
Κανετε το 0,5 ευρω το λεωφορειο ωστε να το ακυρωνουν ολοι. Για μαλακες μας περασανε?
Να έχετε το θαρρος να λετε και τη γνωμη σας η οποια μπορει να ειναι αντιθετη απο τις αποφασεις του κρατος όταν αυτο σας γαμαει.
παρασιτα.μπαινουν σε λεωφορεια και μετρο και πιανουν χωρο.αμεση απελαση πισω :S :S :S
"δεν βρηκα περιπτερο κοντα, ειναι και βραδυ"τυπε και 10 λεπτα να ηταν καποιοι δεν θα το πληρωνανε :S :S :S
αλλα μυκονο και μπουζουκια στανταρ,ετσι;
παρασιτα.μπαινουν σε λεωφορεια και μετρο και πιανουν χωρο.αμεση απελαση πισω :S :S :S
τυπε και 10 λεπτα να ηταν καποιοι δεν θα το πληρωνανε :S :S :S
αλλα μυκονο και μπουζουκια στανταρ,ετσι;
Συμφωνω απολυτα με το φιλο. Το 1.40 είναι πανακριβο, σε σχεση με τις απαραδεκτες υπηρεσίες που προσφερουν οι αστικες συγκοινωνιες. Γι αυτό και πολλοι εις γνωσιν τους δε πληρωνουν εισιτηριο γι αυτό ακριβως το λογο, και είμαι κι εγω μαζι τους.Τύπε με 1.40 το εισιτήριο λογικό να υπάρχουν τζαμπατζηδες. Είναι πολυ ακριβό το εισιτήριο για λεωφορείο. Επρεπε να έχει 0.5Ε
Συμφωνω και γω ότι το εισιτηριο του 1,40 ευρω ειναι ακριβο. Αν και ενα ταξι αν παρεις πληρωνεις πολυ περισσοτερο.Πολλαπλασια σε σχεση με το 1,40.Και με τη κινηση εξυπηρετεί τελικα περισσοτερο η δημοσια συγκοινωνια καμια φορα.Αυτο που διαφωνω είναι ότι με το μειωμενο εισιτηριο του 0,50 αυτομάτως μειωνεται η λαθρεπιβιβαση.Και 20 λεπτα να εκανε,μπορει καποιος Αλβανος για παράδειγμα με 100000 ευρω στη τραπεζα,να μην εκοβε παλι από τσιγγουνιά.Αμα δεν υπαρχει ο φοβος του ελεγχου.Θυμαμαι δεκαετια του 80 υπηρχε μπαριερα και δε περναγε κανεις χωρις εισιτηριο.Συμφωνω απολυτα με το φιλο. Το 1.40 είναι πανακριβο, σε σχεση με τις απαραδεκτες υπηρεσίες που προσφερουν οι αστικες συγκοινωνιες. Γι αυτό και πολλοι εις γνωσιν τους δε πληρωνουν εισιτηριο γι αυτό ακριβως το λογο, και είμαι κι εγω μαζι τους.
Το λογικο αυτή τη στιγμη με την οικονομικη κατασταση που υπαρχει στην Ελλαδα, επρεπε να είναι όπως ειπε ο φιλος 0,50 στα λεωφορεια, και στα τρολλευ, και 1 ευρω στο μετρο. Σωστος!
Και μ΄αυτες τις τιμες θα υπηρχε και λιγοτερη λαθρεπιβιβαση.
Το εισιτηριο ειναι ακριβο, επειδη υπαρχει λαθρεπιβιβαση και πρεπει να βγει η ζημια. Αναποδα το βλεπεις.Συμφωνω απολυτα με το φιλο. Το 1.40 είναι πανακριβο, σε σχεση με τις απαραδεκτες υπηρεσίες που προσφερουν οι αστικες συγκοινωνιες. Γι αυτό και πολλοι εις γνωσιν τους δε πληρωνουν εισιτηριο γι αυτό ακριβως το λογο, και είμαι κι εγω μαζι τους.
Το λογικο αυτή τη στιγμη με την οικονομικη κατασταση που υπαρχει στην Ελλαδα, επρεπε να είναι όπως ειπε ο φιλος 0,50 στα λεωφορεια, και στα τρολλευ, και 1 ευρω στο μετρο. Σωστος!
Και μ΄αυτες τις τιμες θα υπηρχε και λιγοτερη λαθρεπιβιβαση.
Ναι βεβαια. Τους ποναει το 1,40 και αντιδρουν, αλλά μια χαρα πληρωνουν 4,50 για ενα πακετο τσιγαρα.Θελεις να μου πεις τωρα οτι ο αλλος φιλοσοφει οτι το 1,40 ειναι πολυ και κανει αντισταση, ενω στο 0,50 θα πληρωνε. Εγω ξερω οτι ο μπαταξης ειναι παντα μπαταξης.Όχι, δε το βλεπω καθολου αναποδα. Εξακολουθώ να πιστευω ότι το φτηνο εισιτηριο, θα το πληρωνει η μεγαλη πλειοψηφια. Ενταξει, παντα θα υπαρχει ένα ποσοστο που δε θα πληρωνει οσο φτηνο και να ναι.
Ενώ τωρα μονο και μονο από αντιδραση, δε το πληρωνουν.
Ασε. Τα τσιγαρα μη τα βαζεις σα μετρο σύγκρισης, γιατι προκειται για ένα ειδος καθαρης πρεζας. Ο άλλος προτιμάει να μη φαει, από το να καπνισει. Τρελλαινεται αν δεν εχει τσιγαρο. Ας το.Ναι βεβαια. Τους ποναει το 1,40 και αντιδρουν, αλλά μια χαρα πληρωνουν 4,50 για ενα πακετο τσιγαρα.Θελεις να μου πεις τωρα οτι ο αλλος φιλοσοφει οτι το 1,40 ειναι πολυ και κανει αντισταση, ενω στο 0,50 θα πληρωνε. Εγω ξερω οτι ο μπαταξης ειναι παντα μπαταξης.
Χρησιμοποιεις λεωφορειο ή μιλαμε θεωρητικα?Ασε. Τα τσιγαρα μη τα βαζεις σα μετρο σύγκρισης, γιατι προκειται για ένα ειδος καθαρης πρεζας. Ο άλλος προτιμάει να μη φαει, από το να καπνισει. Τρελλαινεται αν δεν εχει τσιγαρο. Ας το.
Και για τη τιμη, ναι, γιατι μιλαμε για το 1/3 σχεδόν. Τεραστια διαφορα. Δεν είναι το ιδιο. Να σου μιλησω επι προσωπικου. Εγω δε θα εδινα το 1,40. Ενώ το 0,50 θα ελεγα, δε γαμιεται, θα το δωσω. Δε το υπολογιζεις το ιδιο.
Πληρωνεις το 1,40?Και λεωφορειο, και τρολλευ, και ηλεκτρικο, και μετρο. Όχι κάθε μερα, αλλα συχνα παντως.
Ειλικρινά θα σου πώ, όχι, δε το πληρώνω.Πληρωνεις το 1,40?
Οταν ολοι οι λαθρο που δε φορολογουνται δε το πληρωνουν, εγω γιατι να το πληρωνω?Ειλικρινά θα σου πώ, όχι, δε το πληρώνω.