alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ελα βρε γιατρινα, πες τα γιατι θα τρελαθουμε...700 κοστίζει.
Ελα βρε γιατρινα, πες τα γιατι θα τρελαθουμε...700 κοστίζει.
Ελα βρε γιατρινα, πες τα γιατι θα τρελαθουμε...
Μα ναι. Σε ιδιωτικό μαιευτήριο, με ιδιώτη ιατρό, συμπεριλαμβανομένης και της αμοιβής του αναισθησιολόγου. ^^
Εχεις μεινει εγκυος ποτέ?Μα ναι. Σε ιδιωτικό μαιευτήριο, με ιδιώτη ιατρό, συμπεριλαμβανομένης και της αμοιβής του αναισθησιολόγου. ^^
Κανένα? Απλά έχω παρακολουθήσει και μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση το ότι επέλεξαν δημόσιο νοσοκομείο για κάτι τέτοιο. Δεν καλύπτεται από ταμεία.Ποσα εχεις ριξει ? :S :S :S
Εχεις μεινει εγκυος ποτέ?
Όχι. Έλεος. Γνωρίζω κοστολόγηση για πολλές ιατρικές επεμβάσεις.Εχεις μεινει εγκυος ποτέ?
Κανένα? Απλά έχω παρακολουθήσει και μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση το ότι επέλεξαν δημόσιο νοσοκομείο για κάτι τέτοιο. Δεν καλύπτεται από ταμεία.
ποσα μαθηματα χρωστας?
ολα τα ενδεχομενα παιζουν μπορει να θελουν να του φανε τα λεφτα η γκομενα μαζι με τον φιλο του η γκομενα να φαει τα λεφτα και απο τους δυο
9. Αλλά μέχρι Σεπτέμβρη θα έχω ξεμπερδέψει.
21 χρονια μικροτερη μου τύπε, λες να αρχισω να σκεφτομαι ακαποτους κρεμπιεδες μαζι της?Ψήνεσαι να την φουσκωσεις τυπε? :S :S :S
Στο Υγεία δεν είπαν ότι είναι ο γιατρός της?Κανένα? Απλά έχω παρακολουθήσει και μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση το ότι επέλεξαν δημόσιο νοσοκομείο για κάτι τέτοιο. Δεν καλύπτεται από ταμεία.
polu aisiodoksh
επιλογης ειναι?
21 χρονια μικροτερη μου τύπε, λες να αρχισω να σκεφτομαι ακαποτους κρεμπιεδες μαζι της?
Και ειναι και γιατρινα.
όχι αλλά είναι διαβασμένα. είμαι τελειομανής. αν δεν ολοκληρώσω την επανάληψη δεν πάω να δώσω μάθημα. Έτσι ξέμειναν αυτά.
τουλαχιστον εισαι σε καμια ιατρικη αθηνων η εισαι στη βουλγαρια και τη ρουμανια και περνας τα μαθηματα με τενεκεδες λαδι απο το χωριο;9. Αλλά μέχρι Σεπτέμβρη θα έχω ξεμπερδέψει.
Εχει πει οτι ειναι στην Πατρα.τουλαχιστον εισαι σε καμια ιατρικη αθηνων η εισαι στη βουλγαρια και τη ρουμανια και περνας τα μαθηματα με τενεκεδες λαδι απο το χωριο;
μην πας να κανεις πρακτικη και παιρνεις την πιεση με τρομπα αυτοκινητου
Σωστή παρατήρηση. Εξεθεσα όλες τις παρατηρήσεις σας στο φίλο μου. Θα πάει και αυτός μαζί της αύριο. Θα δώσουν μαζί τα λεφτά στο γιατρό.Τύπε καποιος λεει ψεματα. Μια εκτρωση δεν εχει πανω απο 500-700 ευρω.
Το θεμα ειναι ποιος δουλευει ποιον.
Η γκομενα το φιλο σου?
Ο φιλος σου εσενα?
Εσυ εμας ? (ελπιζω οχι).
1.700 ευρω εκτρωση γελανε και τα τσιμεντα. Με τιποτα.