Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Επισκέπτης
τοτε να ξαναψυφιζες λεβεντη γιατι μολις ειπες μπραβο σε οσους σε εφτασαν εδω...
οσο για τον νεοφιλελευθερισμο πιστεψε με ειναι πολυ λαθος καποιοιος μου τοχε ξαναπει πιο πισω και ειχα βαλει βιντεο που εξηγουσε πολλα γυρω απο αυτον αν δεν κανει κοπο ψαξε να το δεις και θα καταλαβεις

Μην ανησυχείς, ξέρω καλά τι πρεσβεύει ο φιλελευθερισμός και είναι μια πολύ παρεξηγημένη έννοια στην Ελλάδα. Ουσιαστικά αντιπροσωπεύει το πολιτικό κέντρο ενώ εδώ οι περισσότεροι λανθασμένα τον συνδέουν με τη δεξιά.

Ο Λεβέντης είναι κεντρώος και αρκετά φιλελεύθερος. Καλά τα λέει αλλά δεν έχει πια καμία δυναμική. Το ανερχόμενο κόμμα του φιλελεύθερου κέντρου είναι η Δημιουργία Ξανά. Δυστυχώς αυτές οι εκλογές είναι πολύ ιδιαίτερες και πολλοί, όπως εγώ, θα ήθελαν να την ψηφίσουν αλλά δεν το έκαναν υπό το φόβο του κομμουνισμού.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εδώ ρε τελειωμένε κωλόγερε έζησες χούντα το είπες και μόνος άντε τράβα αυτοκτόνα να γλυτώσουμε τα στεφάνια.  :2funny: :2funny: :2funny:
Μονο καποιος που εχει ζησει χουντα ρε πανηλιθιο πλασμα μπορει να μιλησει για χουντα?????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κοβω εδω, γιατι πρεπει να εισαι εντελως μαλακας :2funny: :2funny: :2funny:

αντε τραβα ψωφα ετσι???

Illuminato_12

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κυβέρνηση συνεργασίας Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. και ΔΗ.ΞΑ. ή ΛΑ.Ο.Σ. εφόσον μπουν στη Βουλή οι δύο τελευταίοι, θα είναι η πιο ιδανική εξέλιξη για την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες.

Επισκέπτης
Μονο καποιος που εχει ζησει χουντα ρε πανηλιθιο πλασμα μπορει να μιλησει για χουντα?????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αντε τραβα ψωφα ετσι???

Εμ ποιός μπορεί να μιλήσει ρε πυρότουβλο? Μαλάκα αμερικανοτσολιά άπλυτε αν δεν τα ζήσεις δεν γίνεται να έχεις άποψη άντε σάλτα τώρα.  :birdman: :birdman: :birdman:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Μολις διαβασα το βιογραφικο του Σαμαρά στο wikipedia. Στο μονο μερος που εχει δουλεψει ειναι σε "ελληνικο εστιατοριο" οταν σπουδαζε στην Αμερική. Στο βιογραφικό του Τσιπρα αναφερεται οτι δουλεψε σε κατασκευασιτκές εταιρείες, αλλά δεν λέει ποτε και για ποσο χρόνο. Μια από τα ίδια πρίν ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου.
Μαλλον ορθά λένε: τέτοιος λαός είμαστε, τετοιοι ηγετες μας αξιζουν

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Κυβέρνηση συνεργασίας Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. και ΔΗ.ΞΑ. ή ΛΑ.Ο.Σ. εφόσον μπουν στη Βουλή οι δύο τελευταίοι, θα είναι η πιο ιδανική εξέλιξη για την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες.

Τι λες...εμας μας ρωτησες αν γουσταρουμε να ξαναδουμε τις μαπες του βενιζελου και του σαμαρα σε κυβερνηση?  :2funny:
Οπως και ναχει με το που βγει αυτη η κυβερνηση που θελεις, θα αντεξει 1-2 μηνες maximum. Με το που περασει τα νεα μετρα...παπαλα. Τελος. Θα φυγουν βουλευτες, θα διαλυθει. Μετα εκλογες πλαι. Μονο που την επομενη φορα ολοι αυτοι δεν θα παρουν ουτε 30% ολοι μαζι. Οποιος παρει νεα μετρα ειναι τελειωμενος. Νετα σκετα. Ο κοσμος κουραστηκε να πληρωνει τις δικες τους μαλκιες.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δυστυχώς αυτές οι εκλογές είναι πολύ ιδιαίτερες και πολλοί, όπως εγώ, θα ήθελαν να την ψηφίσουν αλλά δεν το έκαναν υπό το φόβο του κομμουνισμού.

Κάθε φορά τα ίδια ακριβώς, για αυτό δεν θα αλλάξει τπτ ποτές σε αυτόν τον έρμο τον τόπο.
Κάθε φορά οι δεξιοί να ψηφίζουν μια ευνουχισμένη δεξιά (Ν.Δ) για να μην κυβερνήσει το Πασοκ ή ο Σύριζα τώρα.
Μετά περιμένετε να σας πάρει στα σοβαρά ο αντίπαλος όταν οι ίδιοι δείχνετε χεσμένοι.
Φοβισμένα ανθρωπάκια μια ζωή στο μαντρί. Ραγιάδες και προσκυνημενοι.
Πως να μην καταλήξει να μην θεωρείτε το δεξιος σαν ντροπή με τέτοια νοοτροπία.

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

αντε τραβα ψωφα ετσι???

Φίλε μην ασχολείσαι, χάνεις πολύτιμα δευτερόλεπτα απο τη ζωή σου.

Ακομα δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνουν τα καφριλίκια που επιδοκιμάζουν. Νομίζουν οτι όλα είναι χαβαλές και οτι η πολιτική είναι θύρα 7 ή 13.
Όταν θα'ρθει η ώρα που θα βρίσκονται στη θέση του βασανιζόμενου αντι του βασανιστή όπως φαντασιώνονται, θα καταλάβουν οτι η βια δεν φέρνει τίποτα άλλο παρά μεγαλύτερη και πιο εκτεταμένη βια.
Τότε βέβαια θα ειναι αργά.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Κάθε φορά τα ίδια ακριβώς, για αυτό δεν θα αλλάξει τπτ ποτές σε αυτόν τον έρμο τον τόπο.
Κάθε φορά οι δεξιοί να ψηφίζουν μια ευνουχισμένη δεξιά (Ν.Δ) για να μην κυβερνήσει το Πασοκ ή ο Σύριζα τώρα.
Μετά περιμένετε να σας πάρει στα σοβαρά ο αντίπαλος όταν οι ίδιοι δείχνετε χεσμένοι.
+ 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 :thumbsup:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αντε και να συμφωνησω μαζι σου μου λυνεις μια απορια?
δηλαδη το να ψυφισεις νουδου/πασοκ ειναι καλυτερο?
το να επιβραβευσεις αυτους που σε εφεραν εδω ειναι καλυτερο?
πιανεις το παιδι σου να κλεβει και αντι να το τιμωρησεις του λες και μπραβο?
αυτο ειναι η μορφωση?
το εχω πει επανελυμενος δεν ξερω τι θα κανει ο συριζα
ουτε υποστηριζω συριζα
ξερω αλλου πιο αξιολογους απο τον τσιπρα
γιατι λοιπον να υποστηριξω νουδου πασοκ και να μην υποστηριξω εκεινους?
γιατι πρεπει να ειναι παντα νουδου/πασοκ/συριζα/κκε κλπ?
γιατι να μην ειναι αλλος?
επιδη δεν τους προβαλουν τα καναλια?
γιατι να ειναι νουδου πασοκ μονο?
μπορεις να το τεκμηριωσεις με ενα σωστο επιχειρημα?
εγω εχω ενα  για να μην τους υποστηριξεις και ειναι "δυνατο"...
αυτα τα ψευτοδηλιματα τους, τα ψεματα τους, και οι καταχρησεις τους μας εφτασαν εδω
ειναι αρκετο για να τους εχω εκτος...
μόλις έκανα το καθήκον μου

πιο πριν φαγητό με την κουνιάδα μου
οι οποία ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ενώ στις προηγούμενες είχε ψηφίσει ...Χρυσή Αυγή : μιλάμε για ώριμο άτομο, όχι μαλακίες... 35 χρονών γαϊδάρα

οκ, της λέω...καλά αποτελέσματα. μια και δεν έχω ψηφίσει, πες μου γιατί τον ψήφισες. Να δω βρε παιδί μου μήπως έχω χάσει κάτι.
Και μου λέει: γιατί είπε πως θα επαναφέρει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα

ε, δεν περιγράφω άλλο...

Επισκέπτης

Βρε κακομοίρη τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ? Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακραίο κόμμα.

Εγώ δεν είμαι δεξιός, είμαι κεντρώος. Στις 6 Μαίου ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Είπα ότι θα ψήφιζα κάλλιστα Δημιουργία Ξανά αν το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές δεν ήταν φιλελεύθερη δημοκρατία ή κομμουνισμός.

Επισκέπτης
Φίλε μην ασχολείσαι, χάνεις πολύτιμα δευτερόλεπτα απο τη ζωή σου.

Ακομα δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνουν τα καφριλίκια που επιδοκιμάζουν. Νομίζουν οτι όλα είναι χαβαλές και οτι η πολιτική είναι θύρα 7 ή 13.
Όταν θα'ρθει η ώρα που θα βρίσκονται στη θέση του βασανιζόμενου αντι του βασανιστή όπως φαντασιώνονται, θα καταλάβουν οτι η βια δεν φέρνει τίποτα άλλο παρά μεγαλύτερη και πιο εκτεταμένη βια.
Τότε βέβαια θα ειναι αργά.

Ξέρεις εσύ αρκετούς που πάνε να γαμήσουν ιερόδουλη χωρίς πρώτα να δουν και να ρωτήσουν? Αυτό ακρίβως κάνεις εσύ και ο άλλος βοιδόπουστες.
Μιλάτε χωρίς να γνωρίζεται αλλά κακομαθημένα κωλόπαιδα είσαστε μέχρι και ότι η χούντα ήταν χειρότερη απο τον πόλεμο έλεγαν άπλυτοι τσόγλανοι σαν εσάς!
Μόνο που στην χούντα δεν πέθανε κανένας άνθρωπος ούτε αυτοκτόνησε... οπότε σάλτα και εσύ αρχιμαλάκαρε! Αυτά που ξέρατε απο σήμερα τέλος! Αρκετά με στημένες δημοσκοπήσεις και εκλογές.
Καιρός για μια νέα! Χρυσή Αυγή.
:birdman: :birdman: :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εγώ δεν είμαι δεξιός, είμαι κεντρώος. Στις 6 Μαίου ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Είπα ότι θα ψήφιζα κάλλιστα Δημιουργία Ξανά αν το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές δεν ήταν φιλελεύθερη δημοκρατία ή κομμουνισμός.

Απολογήσου και άλλο ρε
θα μας πείσεις.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Καλά κρασά. Με ψευτοδιλλήματα να την βγάζουμε μια ζωή τότε. Η ψήφος οφείλει να είναι καθαρά ιδεολογική αλλιώς χάνει κάθε αξία. Αν είναι να ψηφίζουμε με ένα πιστόλι ο καθένας στο κεφάλι δεν έχει κανένα νόημα καν να ψηφίζουμε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

εχεις την εντυπωση ρε αλφα μπλοκ οτι και να βγει ο τσιπρας θα εφαρμοσει κομμουνισμο?
θα παει στον πατερα του και θα του πει μπαμπα δωσε την τεραστια περιουσια σου γιατι βγηκα πρωτος?
δεν εισαι σοβαρος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πριν λιγο ψήφισα ΝΔ....ελπιζω να είναι πρώτη και να πιασει το 3% η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ - ΔΡΑΣΗ.... :rockon:
τότε να ψήφιζες το Δημιουργία Ξανά και όχι τη ΝΔ

που υπόψην δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα της ΝΔ

Illuminato_12

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τι λες...εμας μας ρωτησες αν γουσταρουμε να ξαναδουμε τις μαπες του βενιζελου και του σαμαρα σε κυβερνηση?  :2funny:
Οπως και ναχει με το που βγει αυτη η κυβερνηση που θελεις, θα αντεξει 1-2 μηνες maximum. Με το που περασει τα νεα μετρα...παπαλα. Τελος. Θα φυγουν βουλευτες, θα διαλυθει. Μετα εκλογες πλαι. Μονο που την επομενη φορα ολοι αυτοι δεν θα παρουν ουτε 30% ολοι μαζι. Οποιος παρει νεα μετρα ειναι τελειωμενος. Νετα σκετα. Ο κοσμος κουραστηκε να πληρωνει τις δικες τους μαλκιες.

Ενώ ο Τσίπρας νομίζεις ότι θα τα καταφέρει με τον πύργο της Βαβέλ που έχει συσσωρεύσει στον ΣΥΡΙΖΑ;;; Αυτός είναι που θα τα κάνει κυριολεκτικά μπάχαλο όλα και σε 2-3 μήνες θα έχουμε πάλι Εκλογές!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εχετε πλάκα εσείς οι δεξιοι
Μεγάλη!
Θα πάτε όλοι να το ρίξετε Ν.Δ για να μην βγει ο Συριζα και μετά θα κλαίγεστε γιατί δεν βγήκε ο Τζήμερος να βοηθήσει να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις.
Αν γυρίσει τούμπα κ δεν βγείτε θα κλαίτε για το ποσοστό του Τζήμερου που σας έκοψε την πρωτιά.
πες τα με τους ηλίθιους

αν δεν είχες βάλει και το "εσείς οι δεξιοί" θα ήταν ένα ολόσωστο ποστ

Επισκέπτης
Καλά κρασά. Με ψευτοδιλλήματα να την βγάζουμε μια ζωή τότε. Η ψήφος οφείλει να είναι καθαρά ιδεολογική αλλιώς χάνει κάθε αξία. Αν είναι να ψηφίζουμε με ένα πιστόλι ο καθένας στο κεφάλι δεν έχει κανένα νόημα καν να ψηφίζουμε.

Έτσι το είπε και ο Τζήμερος και έχει κάποιο δίκιο.

Όμως δεν έχει κανείς σας καταλάβει τι ιδεολογία πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και τι καταστροφή θα είναι για τη χώρα αν κυβερνήσει! Πραγματικά δεν έχετε καταλάβει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom