Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

ασε ρε τι λεει η wikipedia, η αληθεια ειναι οτι πλεον στο ΣΥΡΙΖΑ ειμαστε το μεγαλυτερο κομματι κεντροαριστεροι, ειναι δυνατον να πιστευεις πως θα βγαιναμε πρωτο κομμα αν ειμασταν ακροαριστεροι  :idiot:  εγω πρωτος δε θα το ψηφιζα οπως και πολλοι αλλοι συντροφοι

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εριξα τσιπρα,στον αριστερο με τα μπλουζάκια armani  :jerking:

και τι να έριχνα? ΝΔ και ΠΑΣΟΚ? καλύτερα να γαμουσα τον λιλα  :zfuck:

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Έριξα Χρυσή Αυγή γιατι.....

168535_255393507898997_1263989243_n.jpg

Επισκέπτης
ασε ρε τι λεει η wikipedia, η αληθεια ειναι οτι πλεον στο ΣΥΡΙΖΑ ειμαστε το μεγαλυτερο κομματι κεντροαριστεροι, ειναι δυνατον να πιστευεις πως θα βγαιναμε πρωτο κομμα αν ειμασταν ακροαριστεροι  :idiot:  εγω πρωτος δε θα το ψηφιζα οπως και πολλοι αλλοι συντροφοι

Ευρωκομμουνιστικό κόμμα είναι φίλε μου! Μα ποιος σου είπε ότι οι σημερινοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν τι ψηφίζουν? Ούτε καν ξέρουν την πραγματική ιδεολογία του! Έχει μαζέψει όλους τους κρατικοδίαιτους του παλιού ΠΑΣΟΚ και όλους τους τελείως αμόρφωτους!

:uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εριξα τσιπρα,στον αριστερο με τα μπλουζάκια armani  :jerking:

και τι να έριχνα? ΝΔ και ΠΑΣΟΚ? καλύτερα να γαμουσα τον λιλα  :zfuck:
2012 έχουμε,φυσικά η επανάσταση θα γίνει με armani,lacoste κ prada!!! :zfuck:

Επισκέπτης
Ευρωκομμουνιστικό κόμμα είναι φίλε μου! Μα ποιος σου είπε ότι οι σημερινοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν τι ψηφίζουν? Ούτε καν ξέρουν την πραγματική ιδεολογία του! Έχει μαζέψει όλους τους κρατικοδίαιτους του παλιού ΠΑΣΟΚ και όλους τους τελείως αμόρφωτους!

Καλύτερα για την Χρυσή Αυγή. Όλοι οι υπάνθρωποι μετά μέλη της Χρυσής Αυγής θα γίνουν.

Επισκέπτης
κουράγιο !

καταλαβαίνω τα ζόρια σου....

Κουράγιο που έκαναν φορολογική δήλωση μόνο 400 χιλιάδες πριν μερικές μέρες?
Και τους άλλους τι θα τους κάνει η επόμενη κυβέρνηση θα τους βάλει φυλακή? Άρα θα την πληρώσουν οι λίγοι μαλάκες και οι δημόσιοι υπάλληλοι? Όχι αγαπητέ μου!
Αυτά που ξέρεις να τα βάλεις στο πάτο σου! Φωτιά και τσεκούρι απο αύριο!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αν επιστρέψουμε στη δραχμή με ισοτιμία 1€=1500δρχ,
την επόμενη βδομάδα θα είναι 1€=5000δρχ
και σε ένα χρόνο 1€=1.000.000 δρχ

καταλαβαίνεις την τύχη όσων χρειάζονται εισαγώμενα φάρμακα,
τα εμβόλια των παιδιών (όλα εισαγώμενα),
ιατρικά μηχανήματα και άλλα απαραίτητα ......
ποιος τα λεει αυτα ρε τυπε?

δηλαδη μας λες οτι σε μια μερα θα υποτιμηθει 1500% η δραχμή? ποιος παπαρας σας τα λεει αυτα???
ακομη και αν γυρισουμε στην ευρωδραχμη (καμια σχεση με εθνικο νομισμα αλλα κουβεντα να γινεται), η αρχικη ισοτιμια θα ειναι 1-1!

και 60% να υποτιμηθει (που λενε οι τρομοκρατες των ΜΜΕ), θα εισαι 1 ευρω - 1,6 νεες δραχμες!!!! αυτο σημαινει 60%....μηπως εχεις μπερδευτει με τα μηδενικα???

το 1 ευρω = 1,6 δραχμες (με ολες τις παραπανω παραδοχες) ποσο καλυτερο ειναι απο το 1-340,75 του σημιτη??? ε???

οσο για τα φαρμακα,...... μεινε στο ευρω να παιρνεις τα γεννοσημα του λοβερδου..... ηδη στους νεφροπαθεις χρησιμοποιουν φιλτρα 3 διαλογης που τους μειωνουν το προσδοκιμο ζωης 10 χρονια....

μεινε στο ευρω για να πεθανεις σιγουρα και γρηγορα λοιπον!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ειλικρινα τρελαινομαι με τους πατριωταραδες και ελληναραδες και εθνικισταραδες που θεωρουν μαγκια να και πατριωτισμο να κρεμονται απο τα αρχιδια της ΕΚΤ και της Μερκελ και να υπερασπιζονται με τετοιο ζηλο το μεσο των κατακτητων (το ευρω) που ηρθαν για να ξεσκισουν τη χωρα και τους ανθρωπους της.....

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

αντε και να συμφωνησω μαζι σου μου λυνεις μια απορια?
δηλαδη το να ψυφισεις νουδου/πασοκ ειναι καλυτερο?
το να επιβραβευσεις αυτους που σε εφεραν εδω ειναι καλυτερο?
πιανεις το παιδι σου να κλεβει και αντι να το τιμωρησεις του λες και μπραβο?
αυτο ειναι η μορφωση?
το εχω πει επανελυμενος δεν ξερω τι θα κανει ο συριζα
ουτε υποστηριζω συριζα
ξερω αλλου πιο αξιολογους απο τον τσιπρα
γιατι λοιπον να υποστηριξω νουδου πασοκ και να μην υποστηριξω εκεινους?
γιατι πρεπει να ειναι παντα νουδου/πασοκ/συριζα/κκε κλπ?
γιατι να μην ειναι αλλος?
επιδη δεν τους προβαλουν τα καναλια?
γιατι να ειναι νουδου πασοκ μονο?
μπορεις να το τεκμηριωσεις με ενα σωστο επιχειρημα?
εγω εχω ενα  για να μην τους υποστηριξεις και ειναι "δυνατο"...
αυτα τα ψευτοδηλιματα τους, τα ψεματα τους, και οι καταχρησεις τους μας εφτασαν εδω
ειναι αρκετο για να τους εχω εκτος...

Επισκέπτης
αντε και να συμφωνησω μαζι σου μου λυνεις μια απορια?
δηλαδη το να ψυφισεις νουδου/πασοκ ειναι καλυτερο?
το να επιβραβευσεις αυτους που σε εφεραν εδω ειναι καλυτερο?
πιανεις το παιδι σου να κλεβει και αντι να το τιμωρησεις του λες και μπραβο?
αυτο ειναι η μορφωση?
το εχω πει επανελυμενος δεν ξερω τι θα κανει ο συριζα
ουτε υποστηριζω συριζα
ξερω αλλου πιο αξιολογους απο τον τσιπρα
γιατι λοιπον να υποστηριξω νουδου πασοκ και να μην υποστηριξω εκεινους?
γιατι πρεπει να ειναι παντα νουδου/πασοκ/συριζα/κκε κλπ?
γιατι να μην ειναι αλλος?
επιδη δεν τους προβαλουν τα καναλια?
γιατι να ειναι νουδου πασοκ μονο?
μπορεις να το τεκμηριωσεις με ενα σωστο επιχειρημα?
εγω εχω ενα  για να μην τους υποστηριξεις και ειναι "δυνατο"...
αυτα τα ψευτοδηλιματα τους, τα ψεματα τους, και οι καταχρησεις τους μας εφτασαν εδω
ειναι αρκετο για να τους εχω εκτος...

Να ψηφίσεις κάτι άλλο ρε φίλε, όχι τους ακραίους που θα μας πάνε 30 χρόνια πίσω με τον κρατισμό τους! Εδώ λέμε ότι το πρόβλημα της χώρας είναι ο κρατισμός και αυτός ο μαλάκας θέλει να επανακρατικοποιήσει τα πάντα!

Και για το μνημόνιο δεν φταίνε τα κόμματα, φταίει η νοοτροπία του Έλληνα που είναι λαμόγιο και φτάσαμε ως εδώ! Το θέμα είναι να αλλάξουμε νοοτροπία, όχι να φέρουμε από το πλάι τον κομμουνισμό!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Να ψηφίσεις κάτι άλλο ρε φίλε, όχι τους ακραίους που θα μας πάνε 30 χρόνια πίσω με τον κρατισμό τους! Εδώ λέμε ότι η το πρόβλημα της χώρας είναι ο κρατισμός και αυτός ο μαλάκας θέλει να επανακρατικοποιήσει τα πάντα!

Και για το μνημόνιο δεν φταίνε τα κόμματα, φταίει η νοοτροπία του Έλληνα που είναι λαμόγιο και φτάσαμε ως εδώ! Το θέμα είναι να αλλάξουμε νοοτροπία, όχι να φέρουμε από το πλάι τον κομμουνισμό!

και μου λες λοιπον να ψυφισω τους κλεφτες και τα λαμογια για να μην βγει ο συριζα στεκει?
το προβλημα δεν ειναι ο κρατισμος αλλα ο τροπος που χειρηζονταν ολοι τα γεγονοτα
ο νεοφιλελευθερισμος ειναι χειροτερος πχ αγγλια που τον ειχε υοθετησει επι θατσερ να σκεφτεις απαγορευεται να μοιρασεις φιλαδια η ακομα και να σταθεις εξω απο μια εταιρια για να πεις για απεργεια και τιμωρητε με φυλακηση οπως και στα περισοτερα μερη εφαρμωσμενου νεοφυλελευθερισμου.
σου αρεσει αυτο?
γιατι δεν πας να το ριξεις σε λεβεντη που ολοι ξερουμαι τι ελεγε ποτε το ελεγε ποσο φωναζε
πως τον χαραχτηριζαμε και πως οτι ειχε πει τωρα ειναι μπροστα σου?
σου ελεγε αληθεια... γιατι δεν υποστηριζεις αυτον αλλα μιλας για νουδου/πασοκ?
αυτους που δημιουργησαν το προβλημα της χωρας που εφεραν το μνημονιο που δημιουργησαν αυτη την νοοτροπια?
απο αυτους περιμενεις να αλαξει?
γιατι και μονο που μιλας γιαυτους αυτην υποστηριζεις οσο και να την κατηγορεις
εχω διαβασει μεχρι και το προγραμα του τελευταιου κοματος
σε κανενα δεν ελεγε το τι θα γινει αν βγει ο συριζα
σε νουδου πασοκ το ελεγε
εαν θες να λες οτι εισαι ποιο σωστος αποσους υποστηριζουν συριζα τοτε δες περα απο νουδου/πασοκ και τα τσιρακια τους...

Επισκέπτης
Η καλύτερη ιδεολογία είναι το κέντρο και ο φιλελευθερισμός. Το κόμμα που με εκφράζει είναι η Δημιουργία Ξανά αλλά ψήφισα ΝΔ για να μην έρθουν στη χώρα οι κομμουνιστές. Λεβέντη έχω ψηφίσει 2 φορές. Σίγουρα προτιμώ χίλιες φορές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από τους ακραίους ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο. Για ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δε χρειάζεται καν να γίνεται λόγος.

Επισκέπτης
Να ψηφίσεις κάτι άλλο ρε φίλε, όχι τους ακραίους που θα μας πάνε 30 χρόνια πίσω με τον κρατισμό τους! Εδώ λέμε ότι το πρόβλημα της χώρας είναι ο κρατισμός και αυτός ο μαλάκας θέλει να επανακρατικοποιήσει τα πάντα!

Το κάτι άλλο είναι η Χρυσή Αυγή. Όσο για τα 30 έτη άσε γεροχούφταλο μας καταστρέψατε τα όνειρα ήδη τράβα αυτοκτόνα τώρα που έχεις και άποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom