Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τα σενάρια είναι δύο:
1)Βγαίνει ΝΔ αποτυγχάνει παταγωδώς τις πρώτες μέρες με μνημόνιο και γίνεται το σώσε.

2) Βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αποτυγχάνει παταγωδώς γίνεται εμφύλιος και την πληρώνουν οι αριστεροί με τα λάθρα.

Τρίτο δεν υπάρχει γιατί τόσα χρόνια σας χαλούσε η Χρυσή αυγή.

Διαλέχτε ένα από τα δύο. Και στα δύο θα υπάρξουν ίσως και νεκροί αν δεν φύγουν οι κυβερνήσεις αμέσως απο την εξουσία.
ελπίζουμε ότι η νδ θα "κρατήσει" κάποιο διάστημα και δεν θα προκαλέσει την οργή του λαού
και μετά το χάος που ακούει στο όνομα σύριζα.
γι'αυτόν ακριβώς το λόγο προβλέπω ότι θα αναγκαστούν να προβούν σε μέτρα ανάπτυξης για να αποφύγουν το χάος και το μηδέν που επίκειται

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλα κουραγια σε ολους μας
Καλη τυχη Ελλαδα.......
Εχεις καμια πληροφορία έγκυρη και κλαις απο τωρα???Γιατί εγω άλλα διαβάζω.....

Επισκέπτης
ελπίζουμε ότι η νδ θα "κρατήσει" κάποιο διάστημα και δεν θα προκαλέσει την οργή του λαού
και μετά το χάος που ακούει στο όνομα σύριζα.
γι'αυτόν ακριβώς το λόγο προβλέπω ότι θα αναγκαστούν να προβούν σε μέτρα ανάπτυξης για να αποφύγουν το χάος και το μηδέν που επίκειται

Δεν έχει μαλακίες φιόγκο αυτά θα τα ξεκαθαρίσουν απο τις πρώτες μέρες και απο τους δύο!
Θα δούμε χιλιάδες απελάσεις απο τις πρώτες μέρες χωρίς λαθραίους σε πανεπιστήμια! θα δούμε διαπραγμάτευση μνημονίου με ΝΔ απο τις πρώτες μέρες θα δούμε σταθερούς μισθούς και επιστροφή του χαρατσιού απο τις πρώτες μέρες
γιατί δεν έχει μαλακίες πλέον
Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πληροφορια δεν εχω καμια ....
Απλα η κατασταση οπως ειναι τα πραγματα ΔΕΝ ειναι γενικως καθολου καλη και πολυ φοβαμαι οτι οποιος και να βγει εγω σαν απλος πολιτης θα ειμαι σε ενα τελμα.

Ευχομαι και ελπιζω σε κατι καλο απο ολο αυτο, τοσο ως παθημα μαθημα προς τα κομματα, οσο και τους πολιτες.

Ελπιζω να ξαναγυρισει το χαμογελο στα χειλη ολων μας, γιατι αρκετη μαυριλα ειδαμε.......

Επισκέπτης
Πληροφορια δεν εχω καμια ....
Απλα η κατασταση οπως ειναι τα πραγματα ΔΕΝ ειναι γενικως καθολου καλη και πολυ φοβαμαι οτι οποιος και να βγει εγω σαν απλος πολιτης θα ειμαι σε ενα τελμα.

Ευχομαι και ελπιζω σε κατι καλο απο ολο αυτο, τοσο ως παθημα μαθημα προς τα κομματα, οσο και τους πολιτες.

Ελπιζω να ξαναγυρισει το χαμογελο στα χειλη ολων μας, γιατι αρκετη μαυριλα ειδαμε.......

Δεν ξέρω εσύ τι θα είσαι φίλε μου. Εγώ έχω ήδη μάσκα και κράνος και θα είμαι ξανά στο δρόμο αν δεν κάνουν όσα υποσχέθηκαν στο λαό.
Αλλιώς το ΠΟΥΛΟ όλοι τους και κυβέρνηση ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Επισκέπτης
Αυτον εδω πηγατε και ψηφισατε?

:S

αυτος θα παει στη Μερκελ να διαπραγματευτει και θα εχει ξεχασει το διαβατηριο του.

Εκεί δεν κάνουν αστεία... θα τον απελάσουν σε μισή ώρα και ας λέει ότι είναι και πρωθυπουργός!

Επισκέπτης
Πιστεύω ότι δυστυχώς πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.  :rolleyes:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πιστεύω ότι δυστυχώς πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.  :rolleyes:
τότε θα υλοποιηθούν οι ιδεολογίες σου
περί ιεροποίησης των πορνών ...δλδ θα γίνουν όλα πουτάνα  :2funny:

α ρε Picker μπαγάσα ποιός στη χάρη σου τότε  :2funny:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
μετά τον απογευματινό υπνάκο ας πάω να ψηφίσω και να αντιστρέψω το ρεύμα σαμαρά.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/images/resized/590_9569ba2ac7f8e24888ad1ea6ff6b115f.jpg[/img[/URL]]

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ!  >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom