bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ελα ρε μαλακα ξυπνα ο μαυρος κρινοςΠοιος είναι ο μκ που λέει για αποχή?
Φυσικά κ ψήφισα
ελα ρε μαλακα ξυπνα ο μαυρος κρινοςΠοιος είναι ο μκ που λέει για αποχή?
Φυσικά κ ψήφισα
ελπίζουμε ότι η νδ θα "κρατήσει" κάποιο διάστημα και δεν θα προκαλέσει την οργή του λαούΤα σενάρια είναι δύο:
1)Βγαίνει ΝΔ αποτυγχάνει παταγωδώς τις πρώτες μέρες με μνημόνιο και γίνεται το σώσε.
2) Βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αποτυγχάνει παταγωδώς γίνεται εμφύλιος και την πληρώνουν οι αριστεροί με τα λάθρα.
Τρίτο δεν υπάρχει γιατί τόσα χρόνια σας χαλούσε η Χρυσή αυγή.
Διαλέχτε ένα από τα δύο. Και στα δύο θα υπάρξουν ίσως και νεκροί αν δεν φύγουν οι κυβερνήσεις αμέσως απο την εξουσία.
Εχεις καμια πληροφορία έγκυρη και κλαις απο τωρα???Γιατί εγω άλλα διαβάζω.....Καλα κουραγια σε ολους μας
Καλη τυχη Ελλαδα.......
ελπίζουμε ότι η νδ θα "κρατήσει" κάποιο διάστημα και δεν θα προκαλέσει την οργή του λαού
και μετά το χάος που ακούει στο όνομα σύριζα.
γι'αυτόν ακριβώς το λόγο προβλέπω ότι θα αναγκαστούν να προβούν σε μέτρα ανάπτυξης για να αποφύγουν το χάος και το μηδέν που επίκειται
Πληροφορια δεν εχω καμια ....Εχεις καμια πληροφορία έγκυρη και κλαις απο τωρα???Γιατί εγω άλλα διαβάζω.....
Πληροφορια δεν εχω καμια ....
Απλα η κατασταση οπως ειναι τα πραγματα ΔΕΝ ειναι γενικως καθολου καλη και πολυ φοβαμαι οτι οποιος και να βγει εγω σαν απλος πολιτης θα ειμαι σε ενα τελμα.
Ευχομαι και ελπιζω σε κατι καλο απο ολο αυτο, τοσο ως παθημα μαθημα προς τα κομματα, οσο και τους πολιτες.
Ελπιζω να ξαναγυρισει το χαμογελο στα χειλη ολων μας, γιατι αρκετη μαυριλα ειδαμε.......
Αυτον εδω πηγατε και ψηφισατε?
:S
αυτος θα παει στη Μερκελ να διαπραγματευτει και θα εχει ξεχασει το διαβατηριο του.
Αυτον εδω πηγατε και ψηφισατε?
:S
αυτος θα παει στη Μερκελ να διαπραγματευτει και θα εχει ξεχασει το διαβατηριο του.
Εκεί δεν κάνουν αστεία... θα τον απελάσουν σε μισή ώρα και ας λέει ότι είναι και πρωθυπουργός!
Πιστεύω ότι δυστυχώς πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κάποιοι κλώνοι εδώ μέσα καρφώνονται …μπαμ κάνουνε λέμε …
που να τα βρουν τα κοτσια και εκει κρυφτουλι παιζουνΣυμφωνώ.
Και εγώ εμφύλιο βλέπω για αρχή.
που να τα βρουν τα κοτσια και εκει κρυφτουλι παιζουν
τότε θα υλοποιηθούν οι ιδεολογίες σουΠιστεύω ότι δυστυχώς πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.