Θα γίνει χαμός. Θα το μετανιώσουν πικρά όσοι ηλίθιοι τον ψήφισαν αλλά θα είναι αργά.
Και εγώ βλέπω η επόμενη κατάσταση να είναι κυβέρνηση Χρυσής Αυγής (χωρίς εκλογές).
Εγώ βλέπω τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο στον κορυδαλλό.
Θα γίνει χαμός. Θα το μετανιώσουν πικρά όσοι ηλίθιοι τον ψήφισαν αλλά θα είναι αργά.
Και εγώ βλέπω η επόμενη κατάσταση να είναι κυβέρνηση Χρυσής Αυγής (χωρίς εκλογές).
τότε θα υλοποιηθούν οι ιδεολογίες σου
περί ιεροποίησης των πορνών ...δλδ θα γίνουν όλα πουτάνα
α ρε Picker μπαγάσα ποιός στη χάρη σου τότε
μπερδεύτηκεςμετά τον απογευματινό υπνάκο ας πάω να ψηφίσω και να αντιστρέψω το ρεύμα σαμαρά.
Εγώ βλέπω τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο
εγώ πάλι βλέπω πως από Δευτέρα - Τρίτη θα καταπιείτε τις γλώσσες σας εσείς που ψηφίζατε Τσίπρα μόλις δείτε το αδιέξοδοΕγώ βλέπω τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο στον κορυδαλλό.
Το εκανα μάγκες
Με γύρισε το μυαλό,σκέφτηκα πώς όλα τα λεφτά πάνε στα αρχίδια τους τραπεζίτες,ενώ ο κόσμος συνθλίβεται,και ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ
ιδού και η απόδειξη
Το εκανα μάγκες
Με γύρισε το μυαλό,σκέφτηκα πώς όλα τα λεφτά πάνε στα αρχίδια τους τραπεζίτες,ενώ ο κόσμος συνθλίβεται,και ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ
ιδού και η απόδειξη
στις 7 τα πρωτα exit polls.
γιατι εχει και δευτερα?
γιατι εχει και δευτερα?
Δεν πήγαινε άλλο φίλεΕισαι ο βασιλιας των τρολ
οσο για τα φαρμακα,...... μεινε στο ευρω να παιρνεις τα γεννοσημα του λοβερδου..... ηδη στους νεφροπαθεις χρησιμοποιουν φιλτρα 3 διαλογης που τους μειωνουν το προσδοκιμο ζωης 10 χρονια....
μεινε στο ευρω για να πεθανεις σιγουρα και γρηγορα λοιπον!
Δεν πήγαινε άλλο φίλε
Πήραν οι τράπεζες περίπου 150 δισ επειδή έφαγαν τα λεφτά των καταθετών,είτε βάζοντάς τα στις τσέπες τους είτε σε άστοχες επενδύσεις
Και πήραν τα 150 δισ γιατί???????
Για να μην χάσει ο κοσμάκης τις καταθέσεις του,τις οποίες οι ίδιοι οι ταπεζίτες έφαγαν!!!!!!!
xaaaaaaaaaxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaΤο εκανα μάγκες
ιδού και η απόδειξη
καμία αγωνίαπροτείνω σουβλάκια στο bbc ή στην φουφου, παγωμένες μπύρες, βεράντα, παρεούλα, φαντάζομαι ότι θα' χει αγωνία για μια δυο ώρες.