Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
το θεμα ειναι ομως το να απορουμε γιατι ψηφισαν και ποσο μαλακες μπορει να ηταν ή τι σημαινει αυτη η κινηση??

Θα σου πώ τι σημαίνει. Μετά τις δημοτικές που πήρε η ΧΑ 20% στο κέντρο πήγαν για ρεπορτάζ στην περιοχή. Ένας τύπος, θα έλεγα ο κλασικός μέσος Έλληνας, απάντησε στην ερώτηση "γιατί ψηφήσατε Χ.Α;". "άκου κοπέλα μου, όταν πνίγεσε δεν κρίνεις το χέρι που σε βουτάει από τα μαλλιά να σε βγάλει να πάρεις ανάσα". Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για την επιλογή του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου αρεσε η εικονα ενος φωνασκούντος περιεργου, με αριστερα και δεξια του δυο μπραβους με φανελακια?

ακομη μιλάς ρε όρνιο?  :2funny: :2funny:

ακομη να πάρεις χαμπάρι οτι τοσος κοσμος ΔΕΝ έκανε λάθος

και δεν εισαι εσυ ο σωστός?  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σου αρεσε η εικονα ενος φωνασκούντος περιεργου, με αριστερα και δεξια του δυο μπραβους με φανελακια?
ξέρω ότι δεν θα άρεσε καθόλου στους συναδέλφους του περίεργου και μου αρκεί, προσωπικά  μου φαίνεται τόσο αδιάφορο όσο αν έβλεπα την παπαρήγα ανάμεσα σε δύο μουσάτους τύπους με τραγιάσκες

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

εσένα αυτό σου αρέσει?
575042_392446590788124_299141196785331_1264206_349816768_n.jpg

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι. Ας κατερρεαν τα δύο μεγαλα κομματα αφου επρεπε να τιμωρηθουν.
Αλλά τοτε ας πηγαινε η ψηφος σε καποιους που εχουν αποδειξει οτι εχουν εναν συγκροτημενο πολιτικο λογο.
Ας επαιρνε ο Κουβελης παραπανω.
Ας επαιρνε η Ντορα, ο Μανος, ακομη και ο Τζημερος ή οι Οικολογοι.
Ε οχι κι ετσι ομως!

για το τζημερο και τους οικολογους ειδικα για τους οικολογους δε διαφωνω καθολου...ημουν σε διλημμα για να τους ψηφισω βασικα...μα δε μπορεις να κατηγορεις εν πασει περιπτωσει το συστημα (το οποιο στηριζεις) που εβαλε τη ΧΑ στη βουλη...γιατι σου ξαναλεω αυτο ειναι κοινωνικη δηλωση...ηλιθια ή μη δεν το εξεταζω...αποτελει δηλωση ομως...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βασικα χρειαζεται ΧΑ
για να φαπώνει στην βουλη
κατι καλο αναθρεμενες γλωσσουδες
οπως η μουνιτσα... και κάτι ξιπασμενα
γκομενακια των ΒΠ και καλα οπως το αλιντι

εχει να πέσει φαπα ω ρεεε μανα μου  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θα σου πώ τι σημαίνει. Μετά τις δημοτικές που πήρε η ΧΑ 20% στο κέντρο πήγαν για ρεπορτάζ στην περιοχή. Ένας τύπος, θα έλεγα ο κλασικός μέσος Έλληνας, απάντησε στην ερώτηση "γιατί ψηφήσατε Χ.Α;". "άκου κοπέλα μου, όταν πνίγεσε δεν κρίνεις το χέρι που σε βουτάει από τα μαλλιά να σε βγάλει να πάρεις ανάσα". Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για την επιλογή του.

στα λογια μου ερχεσαι...συμφωνω απολυτα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ξέρω ότι δεν θα άρεσε καθόλου στους συναδέλφους του περίεργου και μου αρκεί, προσωπικά  μου φαίνεται τόσο αδιάφορο όσο αν έβλεπα την παπαρήγα ανάμεσα σε δύο μουσάτους τύπους με τραγιάσκες
Θα θέλες να ήσουν στην θέση του Μιχαλολιάκου με δυο μπρατσωμένα αγόρια στο πλαϊ σου έτσι δεν είναι;;; :boobies:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
για το τζημερο και τους οικολογους ειδικα για τους οικολογους δε διαφωνω καθολου...ημουν σε διλημμα για να τους ψηφισω βασικα...μα δε μπορεις να κατηγορεις εν πασει περιπτωσει το συστημα (το οποιο στηριζεις) που εβαλε τη ΧΑ στη βουλη...γιατι σου ξαναλεω αυτο ειναι κοινωνικη δηλωση...ηλιθια ή μη δεν το εξεταζω...αποτελει δηλωση ομως...
Κοινωνικη δηλωση, για την οποία ομως επιφυλασσω στον εαυτο μου το δικαιωμα να την φτυνω καταμουτρα.
Δεν ειναι ιερη αγελαδα ο λαος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
βασικα χρειαζεται ΧΑ
για να φαπώνει στην βουλη
κατι καλο αναθρεμενες γλωσσουδες
οπως η μουνιτσα... και κάτι ξιπασμενα
γκομενακια των ΒΠ και καλα οπως το αλιντι

εχει να πέσει φαπα ω ρεεε μανα μου  :2funny: :2funny: :2funny:
Τοτε γιατι δεν τους ψηφισες?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το Πασόκ έβαλε πλώρη για Συριζα :jerking: :jerking:
www.skai.gr/news/politics/article/202319/a-loverdos-ean-o-tsipras-zitisei-ti-stirixi-tou-pasok-tha-tin-ehei/] Εάν ο Τσίπρας ζητήσει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ θα την έχει[/url]

Μετά το σοκ και δέος της οικονομίας, το σοκ και πεος του μπαστόκ.
Είναι προφανές ότι το τελευταίο που θέλει τώρα ο χοντρός είναι νέες εκλογές.
Θα φύγουν και τα τελευταία ποντίκια από το πλοίο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Θα θέλες να ήσουν στην θέση του Μιχαλολιάκου με δυο μπρατσωμένα αγόρια στο πλαϊ σου έτσι δεν είναι;;; :boobies:
εσύ από την άλλην θα ήθελες τους δύο μουσάτους έχεις έφεση σε κάτι τέτοιους :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom