apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και τοΕίναι και αυτό τύπε αλλά υπάρχει και το όλοι όρθιοι (ρε)
τωρα δεν μιλαμε ρε
και τοΕίναι και αυτό τύπε αλλά υπάρχει και το όλοι όρθιοι (ρε)
το θεμα ειναι ομως το να απορουμε γιατι ψηφισαν και ποσο μαλακες μπορει να ηταν ή τι σημαινει αυτη η κινηση??
Και οι παπαδες με απογοητευουν, αλλά δεν ειναι λογος να αλλαξω θρησκεια.Μήπως να αλλάξεις τελικά γνωμη για την δημοκρατία αν σε απογοητεύει τόσο συχνά?
Σου αρεσε η εικονα ενος φωνασκούντος περιεργου, με αριστερα και δεξια του δυο μπραβους με φανελακια?
και το
τωρα δεν μιλαμε ρε
Ο Φέρης πόσο έχει;;;Οι οικολογοι ισως, γιατι στην Αθηνα που μπαινει τωρα, εχουν 3.6%.
Ώρε κλάμα που θα ρίχνει ο Πετράκης....ο φερης τελειωσε τυπε
ο τρελοπουλος δυσκολο αλλα ισως
ξέρω ότι δεν θα άρεσε καθόλου στους συναδέλφους του περίεργου και μου αρκεί, προσωπικά μου φαίνεται τόσο αδιάφορο όσο αν έβλεπα την παπαρήγα ανάμεσα σε δύο μουσάτους τύπους με τραγιάσκεςΣου αρεσε η εικονα ενος φωνασκούντος περιεργου, με αριστερα και δεξια του δυο μπραβους με φανελακια?
Σου αρεσε η εικονα ενος φωνασκούντος περιεργου, με αριστερα και δεξια του δυο μπραβους με φανελακια?
Οχι. Ας κατερρεαν τα δύο μεγαλα κομματα αφου επρεπε να τιμωρηθουν.
Αλλά τοτε ας πηγαινε η ψηφος σε καποιους που εχουν αποδειξει οτι εχουν εναν συγκροτημενο πολιτικο λογο.
Ας επαιρνε ο Κουβελης παραπανω.
Ας επαιρνε η Ντορα, ο Μανος, ακομη και ο Τζημερος ή οι Οικολογοι.
Ε οχι κι ετσι ομως!
Να την αρνηθείς ίσως;;;Και οι παπαδες με απογοητευουν, αλλά δεν ειναι λογος να αλλαξω θρησκεια.
Σε τι αναφερεσαι? Στην Χρυση Αυγη?ακομη μιλάς ρε όρνιο?
ακομη να πάρεις χαμπάρι οτι τοσος κοσμος ΔΕΝ έκανε λάθος
και δεν εισαι εσυ ο σωστός?
Θα σου πώ τι σημαίνει. Μετά τις δημοτικές που πήρε η ΧΑ 20% στο κέντρο πήγαν για ρεπορτάζ στην περιοχή. Ένας τύπος, θα έλεγα ο κλασικός μέσος Έλληνας, απάντησε στην ερώτηση "γιατί ψηφήσατε Χ.Α;". "άκου κοπέλα μου, όταν πνίγεσε δεν κρίνεις το χέρι που σε βουτάει από τα μαλλιά να σε βγάλει να πάρεις ανάσα". Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για την επιλογή του.
Θα θέλες να ήσουν στην θέση του Μιχαλολιάκου με δυο μπρατσωμένα αγόρια στο πλαϊ σου έτσι δεν είναι;;;ξέρω ότι δεν θα άρεσε καθόλου στους συναδέλφους του περίεργου και μου αρκεί, προσωπικά μου φαίνεται τόσο αδιάφορο όσο αν έβλεπα την παπαρήγα ανάμεσα σε δύο μουσάτους τύπους με τραγιάσκες
Κοινωνικη δηλωση, για την οποία ομως επιφυλασσω στον εαυτο μου το δικαιωμα να την φτυνω καταμουτρα.για το τζημερο και τους οικολογους ειδικα για τους οικολογους δε διαφωνω καθολου...ημουν σε διλημμα για να τους ψηφισω βασικα...μα δε μπορεις να κατηγορεις εν πασει περιπτωσει το συστημα (το οποιο στηριζεις) που εβαλε τη ΧΑ στη βουλη...γιατι σου ξαναλεω αυτο ειναι κοινωνικη δηλωση...ηλιθια ή μη δεν το εξεταζω...αποτελει δηλωση ομως...
στα λογια μου ερχεσαι...συμφωνω απολυτα...
Κοινωνικη δηλωση, για την οποία ομως επιφυλασσω στον εαυτο μου το δικαιωμα να την φτυνω καταμουτρα.
Δεν ειναι ιερη αγελαδα ο λαος.
Τοτε γιατι δεν τους ψηφισες?βασικα χρειαζεται ΧΑ
για να φαπώνει στην βουλη
κατι καλο αναθρεμενες γλωσσουδες
οπως η μουνιτσα... και κάτι ξιπασμενα
γκομενακια των ΒΠ και καλα οπως το αλιντι
εχει να πέσει φαπα ω ρεεε μανα μου
Το Πασόκ έβαλε πλώρη για Συριζα
www.skai.gr/news/politics/article/202319/a-loverdos-ean-o-tsipras-zitisei-ti-stirixi-tou-pasok-tha-tin-ehei/] Εάν ο Τσίπρας ζητήσει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ θα την έχει[/url]
εσύ από την άλλην θα ήθελες τους δύο μουσάτους έχεις έφεση σε κάτι τέτοιουςΘα θέλες να ήσουν στην θέση του Μιχαλολιάκου με δυο μπρατσωμένα αγόρια στο πλαϊ σου έτσι δεν είναι;;;