Εσύ τελικά ψήφισε Κουβέλη;;;
Μη μεταφράζεις από τη μητρική
Εσύ τελικά ψήφισε Κουβέλη;;;
Το Πασόκ έβαλε πλώρη για ΣυριζαΠΡΟΒΛΕΨΗ :
Κυβέρνηση με ΝΔ + ΠΑΣΟΚ + ΚΟΥΒΕΛΗ !
Τωρα εχω καθισει και μετραω για να δω αν προλαβαινει να βγει πρωτο κομμα πανελλαδικα ο ΣΥΡΙΖΑ με τα υπολοιπα αθηναικα τμηματα.ιτ κιπς γκέτινγκ μπέτερ.
στο 82% περίπου ειμαστε στο 151
και ακόμα δεν έχουν ενταχθεί τα μισά και βάλε απο τα εκλογικά που ο τσίπρας είναι πρώτο κόμμα.![]()
Ακου καλο μου, μετα την απομακρυνση εκ της καλπης, ουδεν λαθος αναγνωριζεται.
Αν ηθελαν να αντιδρασουν, ας εκαναν κατι αλλο.
Υπηρχαν κι αλλα κομματα αντιδρασης και διαμαρτυριας, δοξα τω θεω.
Οχι να μου κατσικωσουν 22 τετοιους για μια τετραετια.
Για το χατηρι μιας αντιδρασης, ψηφιζεις τον Μιχαλολιακο αρχηγο κυνοβουλευτικου κομματος ως το 2016?
Ο Σύριζα σε συγκυβέρνηση με τον δικομματισμό δεν θα μπει,αυτοφασκέλωμα από την πρώτη μέρα δεν θα ρίξει.....Το Πασόκ έβαλε πλώρη για Συριζα![]()
www.skai.gr/news/politics/article/202319/a-loverdos-ean-o-tsipras-zitisei-ti-stirixi-tou-pasok-tha-tin-ehei/] Εάν ο Τσίπρας ζητήσει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ θα την έχει[/url]
δεν πήγα, αλλά αυτόν θα ψήφιζα.Εσύ τελικά ψήφισες Κουβέλη;;;
Χειροτερα.Ενώ όταν ψηφίζαν τα συντρόφια του Ακη και το γνωστό συναπάντημα ήταν οι καλές εποχές ε?
19,45% + 16,45% = ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.Τωρα εχω καθισει και μετραω για να δω αν προλαβαινει να βγει πρωτο κομμα πανελλαδικα ο ΣΥΡΙΖΑ με τα υπολοιπα αθηναικα τμηματα.
Κάπου 18,4 - 16,8 βγαινει παντως ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αν υπολογισα καλα.
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=2pt]μεταξύ μας: και γω δεν πήγα αλλά θα ψήφιζε Τσίπρα[/size].δεν πήγα, αλλά αυτόν θα ψήφιζα.
Οχι τωρα ρε συ.19,45% + 16,45% = ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.
Χειροτερα.
Οχι. Ας κατερρεαν τα δύο μεγαλα κομματα αφου επρεπε να τιμωρηθουν.πραγματικα βλεπεις τετραετια?
ρε δε διαφωνω σε αυτο που λες...και εγω απορω..οκ...το θεμα ειναι ομως το να απορουμε γιατι ψηφισαν και ποσο μαλακες μπορει να ηταν ή τι σημαινει αυτη η κινηση??
και εν πασει περιπτωσει εσυ δεν εχω καταλαβει...εισαι υπερμαχος του συστηματος? θα επιθυμουσες πασοκ/νδ να παρουν μεγαλυτερα ποσοστα για να μην διαταραχθει η "ισορροπια"?
Σου αρεσε η εικονα ενος φωνασκούντος περιεργου, με αριστερα και δεξια του δυο μπραβους με φανελακια?βασικά πιστεύω ότι όσοι κράζουν τόσο πολύ την ΧΑ είναι είτε κομμουνιστές είτε κρυφοκομμουνιστές είτε τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου από την κυρίαρχη ιδεολογία του αριστερισμού
σε κάθε περίπτωση με τις υγείες σας όλοι οι παραπάνω![]()
Πουτανίτσα χάρηκες,θα πας αύριο να γραφτείς στο κόμμα κ να σου βρούνε γαμιά;;;βασικά πιστεύω ότι όσοι κράζουν τόσο πολύ την ΧΑ είναι είτε κομμουνιστές είτε κρυφοκομμουνιστές είτε τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου από την κυρίαρχη ιδεολογία του αριστερισμού
σε κάθε περίπτωση με τις υγείες σας όλοι οι παραπάνω![]()
Οι οικολογοι ισως, γιατι στην Αθηνα που μπαινει τωρα, εχουν 3.6%.Ενσωμάτωση 83,28 %
Οικολόγοι 2,89%
ΛάΟΣ 2,86%
Παίζει να μπούνε ή ξεγραμμένοι;;;![]()
Μήπως να αλλάξεις τελικά γνωμη για την δημοκρατία αν σε απογοητεύει τόσο συχνά?![]()
ο φερης τελειωσε τυπεΕνσωμάτωση 83,28 %
Οικολόγοι 2,89%
ΛάΟΣ 2,86%
Παίζει να μπούνε ή ξεγραμμένοι;;;![]()