pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Tα χεις ψάξει καλά πουτανίτσα,τους ψήφισες κιόλας;;;;δεν ισχύει αυτό που λες
Tα χεις ψάξει καλά πουτανίτσα,τους ψήφισες κιόλας;;;;δεν ισχύει αυτό που λες
Εμενα δεν με ταιζει ο πατερας μου.
Ε ρε γέλια θα λιώσουμεΌταν εισέρχεται Αλι
Δεν ισχυει.Στην ΧΑ δεν υπηρξε ουτε μια γυναικεια βουλευτικη υποψηφιοτητα.
Παρολα αυτα ξερω αρκετες γυναικες απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ψηφισαν ΧΑ εν πληρη επιγνωσει περι του τινος εστι ΧΑ..
Ήταν εκληματικα αστεία αντίθετα η πεποιθηση μου οτι ο ελληνικος λαος εχει ενα στοιχειωδες αποθεμα σοβαροτητας.
συνέχισε να γαβγίζεις μαν, δε σε χάλασε ;)Ω ναι, εκανα λαθος.
Δεν ησασταν καθολου αστειοι.
Ήταν εκληματικα αστεία αντίθετα η πεποιθηση μου οτι ο ελληνικος λαος εχει ενα στοιχειωδες αποθεμα σοβαροτητας. Ε δεν ειχε. Τι να κανουμε. Εριξε τον δικομματισμο στο 33% για να παρει 7% η Χρυση Αυγη και 11% ο Καμμενος. Επήλθε κάθαρσις.
στον Καμμένο τον έριξα αλλά κάβλωσα περισσότερο με ΧΑTα χεις ψάξει καλά πουτανίτσα,τους ψήφισες κιόλας;;;;
ναι ρε βεβαιαΔεν ισχυει.
Εδω δεν ειχε ποσταριστεί η φωτο μιας υποψηφιας ?
Στην ΧΑ δεν υπηρξε ουτε μια γυναικεια βουλευτικη υποψηφιοτητα.
Παρολα αυτα ξερω αρκετες γυναικες απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ψηφισαν ΧΑ εν πληρη επιγνωσει περι του τινος εστι ΧΑ..
Σου αρέσουν τα καραφλά γεμάτα ντόπα αγοράκια ε πουτανίτσα;;;στον Καμμένο τον έριξα αλλά κάβλωσα περισσότερο με ΧΑ
Τα τραβέλια;;;;Λες μαλακιες και μην γινεσαι γελοιος
στα ψηφοδελτια οι γυναικες ηταν το 50+%
Πες αλήθεια.Σε πόνεσε η φυγή του Καμμένου?Ενα 8-αράκι παραπάνω δεν σε χάλαγε πιστεύω..Για να μην επεκταθώ στην φυγή της Ντόρας...Ω ναι, εκανα λαθος.
Δεν ησασταν καθολου αστειοι.
Ήταν εκληματικα αστεία αντίθετα η πεποιθηση μου οτι ο ελληνικος λαος εχει ενα στοιχειωδες αποθεμα σοβαροτητας. Ε δεν ειχε. Τι να κανουμε. Εριξε τον δικομματισμο στο 33% για να παρει 7% η Χρυση Αυγη και 11% ο Καμμενος. Επήλθε κάθαρσις.
Ναι, υπαρχει ποσοστωση 1/3.Προφανως και δεν ισχύει αφού υπάρχει ποσόστωση στα ψηφοδέλτια.
Αμελητέα ποσόσοτητα...Πες αλήθεια.Σε πόνεσε η φυγή του Καμμένου?Ενα 8άκι παραπάνω δεν σε χάλαγε πιστεύω..Για να μην επεκταθώ στην φυγή της Ντόρας...
Blackjack η Χρυσή αυγή.
21 έδρες.
Και δε μου λέτε ρε παιδιά..κάθε φορά που θα μιλάει ο Μιχαλολιάκος στη βουλή,όλοι οι βουλευτές του θα σηκώνονται όρθιοι?
Blackjack η Χρυσή αυγή.
21 έδρες.
Και δε μου λέτε ρε παιδιά..κάθε φορά που θα μιλάει ο Μιχαλολιάκος στη βουλή,όλοι οι βουλευτές του θα σηκώνονται όρθιοι?
Ναι, υπαρχει ποσοστωση 1/3.
Αλλά αν εχεις μονο ΕΝΑΝ υποψηφιο στο νομο, δεν τιθεται θεμα.
Οι υποψηφιοι της Χ.Α. σε ολη τη χωρα ειναι 63.
Και απο αυτους, οι 22 εκλεγονται.
Σε πολλους νομους εχουν μονο ΕΝΑΝ υποψηφιο, αντρα.
Πιθανον επομενως συνολικα να μην εχουν 1/3 γυναικες.
Η ποσοστωση δεν ειναι πανελλαδικη, αλλά ανα νομο και εφοσον εχεις τουλαχιστον 3 υποψηφιους.
Ειναι ή δεν ειναι γελοίο να υπαρχουν 5 δεξια κομματα, και την ιδια ωρα ο ΣΥΡΙΖΑ να διαφημιζει την ουτοπικη κυβερνηση της αριστερας?Πες αλήθεια.Σε πόνεσε η φυγή του Καμμένου?Ενα 8άκι παραπάνω δεν σε χάλαγε πιστεύω..Για να μην επεκταθώ στην φυγή της Ντόρας...
Αμελητέα ποσόσοτητα...