GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
είναι τεράστια τα ποσοστά που δίνεις σε νδ πασοκ, με τίποτα...Τι ΔΕΝ καταλαβες?
είναι τεράστια τα ποσοστά που δίνεις σε νδ πασοκ, με τίποτα...Τι ΔΕΝ καταλαβες?
Σε τι εκανα πλακα?πες του οτι εκανες πλακα γιατι ακομα δεν το εχει καταλαβει.ειπαμε κοντα στο πενηνταρι θα πιασουν οι δυο τους.απλως ο μπενυ αγκωμαχαει αλλα θα καταφερει να κρατηθει απο τους αναποφασιστους της τελευταιας στιγμης και αυτους που γυρισαν κυριως απο οικολογους και δημαρ.
ναι και στο 42%.Σε τι εκανα πλακα?
Στο οτι πιστευω οτι θα γινουν επαναληπτικες?
Ε καλα, δεν τα λες και τεραστια.είναι τεράστια τα ποσοστά που δίνεις σε νδ πασοκ, με τίποτα...
Εσύ μάλλον δεν κατάλαβες...ή δεν θες....Τι ΔΕΝ καταλαβες?
42% ελεγε εκεινος. Οχι εγω. Εγω το θεωρω απιθανο.ναι και στο 42%.
Αν θελεις να τιμωρησεις την απιστη γυναικα σου, κοβεις τ αρχιδια σου?Εσύ μάλλον δεν κατάλαβες...ή δεν θες....
Πιστεύεις ότι ο ελληνικός λαός μετά από τόσο γαμήσι θα επιβραβεύσει κ από πάνω;;;
Και άντε πες...το μνημόνιο ήταν αναγκαίο...αυτοί που μας οδήγησαν μέχρι εδώ πρέπει να τιμωρηθούν.-
Εεε τελοσπάντων...αυτό πριν την κάσα.....όταν θα αρχίσουν να μπαίνουν οι πρώτοι...οι υπόλοιποι θα τους στείλουν στον αγύριστο....Tι σε κανει να πιστεύεις οτι θα αντεξουμε 6 μήνες εαν ξαναβγουν?????Τον ιουνιο ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ για την κασα μας θα παρουν...!Λες να ζουμε μεχρι τότε?
Όχι,κόβεις την άπιστη γυναίκα σου...κομματάκια....Αν θελεις να τιμωρησεις την απιστη γυναικα σου, κοβεις τ αρχιδια σου?
να μην το θεωρεις.εκει κοντα θα ειναι αλαλ πολυ πιθανο ναι ειναι και 47-48%.παιζεται εκει γυρω παντως.42% ελεγε εκεινος. Οχι εγω. Εγω το θεωρω απιθανο.
Εγω θεωρω αστειοτητα να πιστευει καποιος οτι ο δικομματισμος θα πεσει κατω απο 50%.
Υπάρχει το ενεδχομενο οτι τα δυο κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορέσουν να σχηματίσουν Κυβέρνηση με οποιονδήποτε συνδυασμό.
Αυτό είναι και κακό και καλό.
Κακό γιατί αυτήν την φορά θα χρεωκοπήσουμε πραγματικά. Πολύ απλά οι δόσεις της ΕΕ και του ΔΝΤ θα κοπούνε και το κράτος δεν θα έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Ομόλογα δεν λήγουν πλέον επομένως η αδυναμία πληρωμών θα είναι καθαρά εσωτερική.
Καλό είναι για 3 λόγους:
1) Ο κόσμος θα καταλάβει τι πραγματικά σημαίνει χρεωκοπία.
2) Ο κόσμος θα καταλάβει τι σημαίνει ακυβερνησία
3) Ο κόσμος θα εκτονωθεί με την ψήφο διαμαρτυρίας και θα ψηφίσςι διαφορετικά στις επαναληπτικές εκλογές.
είσαι η λαμπρή απόδειξη πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι το ένα και αυτό.
Λάκη είσαι και εσύ δυσλεξικός;
Ευτυχως ομως δεν θα χρειαστει να το ζησουμε και αυτο.Συμφωνώ, όμως το 99% νομίζει πως αυτό που ζούμε σήμερα είναι η χρεωκοπία ........όταν εξαφανιστούν πάρα πολλά πραγματα που τα θεωρούμε σήμερα δεδομένα ο κόσμος καταλάβει, αλλά θα είναι πολυ αργά.
αν μουλαρώσει ο Σαμαράς, ναι θα έχουμε επαναληπτικές, εκτός αν δούμε κανάνα Τσιπρα Καμμένο κλπ, με τον πρώτο πρωθυπουργό, παίζει κι αυτό...Σε τι εκανα πλακα?
Στο οτι πιστευω οτι θα γινουν επαναληπτικες?
τυπε εγω πιστευω οτι ειτε 40 ειτε 50% παρουν και οι 2 μαζι θα συνεργαστουν και θα τελειωνει το παραμυθινα μην το θεωρεις.εκει κοντα θα ειναι αλαλ πολυ πιθανο ναι ειναι και 47-48%.παιζεται εκει γυρω παντως.
Α γι αυτο περασαν μεχρι τωρα τα μνημονια?Νομιζω οτι τα δυο μεγαλα θα κανουν κυβερνηση , ας ησυχασουν οι Βρυξελλες. Το θεμα ειναι να ενισχυσουμε την αριστερα γιατι ετσι θα εχουμε ελπιδα να μη μπορουν ευκολα να περασουν τα μνημονια
To καλύτερο ειναι να τους ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...στις 6 μαιου...γιατι με τοσους ψεκασμους και πλυση εγκεφαλου....δεν το βλεπω να κανουμε τπτ...!Και εαν κανουμε θα ειναι ετσι φτιαγμενα που θα τα εχουμε χασει ΟΛΑ...ΤΑ ΠΑΝΤΑΕεε τελοσπάντων...αυτό πριν την κάσα.....όταν θα αρχίσουν να μπαίνουν οι πρώτοι...οι υπόλοιποι θα τους στείλουν στον αγύριστο....
Αν το καλύτερο είναι να τους βάλεις όλους σε τίποτα καταναγκαστικά έργα....
Γιαβρί μου μόλις άρχισε το show...δεν τελειώνει...μόλις άρχισε....αυτό δεν έχετε καταλάβει μερικοί που συμφωνείτε ακόμα με πασοκονδούλα.Συμφωνώ, όμως το 99% νομίζει πως αυτό που ζούμε σήμερα είναι η χρεωκοπία ........όταν εξαφανιστούν πάρα πολλά πραγματα που τα θεωρούμε σήμερα δεδομένα ο κόσμος καταλάβει, αλλά θα είναι πολυ αργά.
ναι ρε τυπεΑ γι αυτο περασαν μεχρι τωρα τα μνημονια?
Επειδη η αριστερα δεν ειχε μερικους βουλευτες παραπανω?