Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
7 κομματα στη βουλη, σημαινει περιπου 15-17% εκτος βουλης.
Αρα αυτοδυναμια με 83 Χ 40,4 = 33,5%.

Υ.Γ. Μην μου πατε κοντρα ρε παιδια, δεν με εχετε.
διαβασε προηγουμενο ποστ μου με ποσοστα γιατι βαριεμαι να γραφω αυτονοητα πραγματα.εγραψα με το ρισκο που επρεπε την εκτιμηση ψηφου.τελος.
ο άνθρωπος που μου το είπε, (μπροστά μου μίλαγε στ τηλ.) ρώταγε γιατί θέλει να τα σπρώξει στους μπουκ,  και εκεί που ρώταγε δεν είναι της πλάκας
χαχαχα καλα δεν ειανι ο μοναδικος πεστου.μου τα ξαναπαν αυτα τα ποσοστα η παρομοια να μην γινω ανακριβης.θα φανε καλα οι μπουκ απο τα κοροιδα μου φαινεται στις εκλογες αυτες...οπως συνηθως...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν καταλαβες.δεν ειπα για δημοσκοπηση ειπα για προσωπικη μου...εκτιμηση ψηφου.απο βδομαδα.πηρα το ρισκο και σου εγραψα συγκεκριμενα τι παιζεται.κερδισμενος θα ειναι ο τσιπρας γιατι θα ειναι σιγουρα τριτος με οχι μεγαλη διαφορα απο τον μπενυ και για πολους αλλους λογους οπως το οτι κατεθεσε προταση εξουσιας και εξεθεσε το ΚΚΕ κ.λ.π. και η χρυση αυγη για τους ευνοητους λογους...
Eεεε και γω την προσωπική σου γνώμη θεωρώ αρχίδια καπαμά. :grin:

Για Τσίπρα κ Χρυσή αυγή έχεις δίκιο.....αλλά αυτό που γουστάρω βασικά είναι να σκορπίσουν οι γνωστοί μπάσταρδοι στους πέντε ανέμους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ακομη δεν εχω σκεφτει ( ειλικρινα). Κανα κομμα ισως που δεν εχει καμια ελπιδα να μπει στη Βουλη. Κανα Λεβεντη ισως. Παντως θα ηθελα να εφαρμοστει στην Ελλαδα το προγραμμα του Τζημερου. Φυσικα δε το βλεπω ρεαλιστικο στη δεδομενη στιγμη.

Στη δεδομενη στιγμη ωστοσο προεχει η εκδικηση οπως το γραφω- νετα -σκετα. Δλδ να τους βγουν απο την μυτη οσων φαγανε.
Μεταξυ μας δε πιστεω πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατησει τις θεσεις που λεει. Κρατικοδιαιτοι ολοι πως θα κανουν χωρις τον κρατικο κορβανα, τα δανειακια και τις επιδοτησουλες?
τυπε και θα αφησεις ασταυρωτη μια τετοια υποψηφια οπως η σκορδελη?
ντροπη!

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
μέχρι 25% είναι το ταβάνι της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ θα παίξει την δευτερη θέση με συριζα 13-14%, 11% κκε, 9-8% Καμμ΄νεος Κουβέλης, ΛΑΟΣ εξω, Ντόρα εξω, χα 4-5%, πληροφ. σήμερα απο μεγαλη δημοσκοπική εταιρία

Πολύ..mega..λη?
Δεν ξέρω αν αυτά που γράφεις είναι..σημερινά γιατί με αυτά (περίπου) ξεκίνησαν την εβδομάδα, αλλά τα αποτελέσματα φάνηκαν και διαμορφώθηκαν στις συγκεντρώσεις που έκαναν.
Τα πολύ φρέσκα νέα φέρνουν τον Τσίπρα με διαφορά πλέον στην 2η θέση
και όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα από 10% και..άνω.
Εξαιρούνται τα παιδιά με τα τσιγκέλια στο μπράτσο αυτά είναι απο 3,5 μέχρι 5 και πλέον να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι παρόντες στην βουλή...δυστυχώς.
Βέβαια η παρουσία τους αλλά και αυτή του Καμένου καθηλώνει την ΝΔ σε ένα ποσοστό μεταξύ 20-25%.
Μετά και το σημερινό 24ωρο, στοίχημα για το ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι τρίτο κόμμα σε σειρά κατάταξης δεν νομίζω ότι θα βάλει κανείς. Καλύτερα δηλαδή να μην βάλλει.
Και μια πολύ ιδιαίτερη πληροφορία. Το ΠΑΣΟΚ στόχευσε κυρίως στις μονοεδρικές της χώρας. Τα αποτελέσματα ειδικά σε αυτές δείχνουν όχι απλά πρόβλημα, αλλά πολιτικό...αφανισμό!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
διαβασε προηγουμενο ποστ μου με ποσοστα γιατι βαριεμαι να γραφω αυτονοητα πραγματα.εγραψα με το ρισκο που επρεπε την εκτιμηση ψηφου.τελος.χαχαχα καλα δεν ειανι ο μοναδικος πεστου.μου τα ξαναπαν αυτα τα ποσοστα η παρομοια να μην γινω ανακριβης.θα φανε καλα οι μπουκ απο τα κοροιδα μου φαινεται στις εκλογες αυτες...οπως συνηθως...
κυριακή κοντή γιορτή.
πάντως το ότι θα μπει η χα στη βουλή... δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα, πάω να σκάσω...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Για Τσίπρα κ Χρυσή αυγή έχεις δίκιο.....αλλά αυτό που γουστάρω βασικά είναι να σκορπίσουν οι γνωστοί μπάσταρδοι στους πέντε ανέμους.

Εγώ λέω να τους ξαναψηφίσουμε

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Last year.
Δικομματισμος 50-53% με ανοδικες τασεις.
Αστο.
Πάντως ο ταρίφας που με γύρισε μόλις σπίτι έλεγε πως είναι δεξιός κ θα ψηφίσει Καμμένο γιατό ο Σαμαράς είναι κωλοτούμπας(πώς του ρθε ρε γμτ τέτοιο πράγμα...ο Σαμαράς είναι σπαθί :cheesy:) κ θα σμπρώξει την γυναίκα του Σύριζα(επίσης δεξιά).

Θεωρεί αυτές τις δύο δυνάμεις τις μόνες αληθινές κ μη ξεπουλημένες....και το ΚΚΕ επίσης αλλά αναγχρονιστικό.

Αυτές οι εκλογές αν δεν μαγειρευτούνε κρύβουν εκπλήξεις...πολλές εκπλήξεις......η δε δικομματική κυβέρνηση από τους γνωστούς που θα προκύψει δεν έχει πολύ ζωή...(6μήνο το πολύ).

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Προσωπικά εκτιμώ τη λογική ότι οι βολεψάκηδες θα σώσουν τη χώρα
λαθος.οι εκλογες αυτες περασαν σε πολυ κοσμο οτι ειναι επιλογη μεταξυ ευρω και δραχμης με οτι συνεπαγεται αυτο.αυτοι που ειναι με την πρωτη επιλογη θα σωσουν τη παρτιδα για τα 2 πρωτα κομματα και ισως για την ελλαδα αν και αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα και δεν ειναι το θεμα μας αυτο αλλα οι εκλογες αυτες καθαυτες.οι βολεψακηδες ξερεις ποια κομματα θα ψηφισουν??συριζα και δημαρ και καμμενο φανατικα!!!ναι καλα διαβασες.οσο παραξενο και αν σου φαινεται οι περισσοτεροι της δεκο εκτος απο τους ποτισμενους με το πρασινο αιμα του πασοκ και το γαλαζιο της νου δου που δεν ειναι και λιγοι...θα πανε στα κομματε αυτα για ευνοητους λογους που τους μαθατε στο προγραμμα του σαμαρα που θα ειναι το κυβερνητικο προγραμμα με καποιες πασοκικες παραλλαγες...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ λέω να τους ξαναψηφίσουμε
Κοίτα από μια άποψη έχεις δίκιο...αν εκλεγούν πάλι μέχρι 6μήνο θα βγάλουν κ μετά θα φύγουν με ελικόπτερα... :grin:

Οπότε η καλύτερη λύση για να τους ξεφορτωθούμε είναι να τους ψηφίσουμε. :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κυριακή κοντή γιορτή.
πάντως το ότι θα μπει η χα στη βουλή... δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα, πάω να σκάσω...

Παντως εδω που τα λεμε το ΠΑΣΟΚ κατεστρεψε την Ελλαδα.

Η χρυση αυγη ας μη μπει χιλια χρονια, αλλα και να μπει κυριολεκτικα στα @@ μου. Η υποθεση Ελλας ειναι τελειωμενη ουτως η αλλως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
κυριακή κοντή γιορτή.
Δεν θα μπει καν.
Αφου θα παμε για επαναληπτικες εκλογες, δεν θα ορκισθεί νεα βουλη.
Και στις επομενες, θα ειναι κατω απο 3%.
Σε παρηγορει ολο αυτο?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Πολύ..mega..λη?
Δεν ξέρω αν αυτά που γράφεις είναι..σημερινά γιατί με αυτά (περίπου) ξεκίνησαν την εβδομάδα, αλλά τα αποτελέσματα φάνηκαν και διαμορφώθηκαν στις συγκεντρώσεις που έκαναν.
Τα πολύ φρέσκα νέα φέρνουν τον Τσίπρα με διαφορά πλέον στην 2η θέση
και όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα από 10% και..άνω.
Εξαιρούνται τα παιδιά με τα τσιγκέλια στο μπράτσο αυτά είναι απο 3,5 μέχρι 5 και πλέον να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι παρόντες στην βουλή...δυστυχώς.
Βέβαια η παρουσία τους αλλά και αυτή του Καμένου καθηλώνει την ΝΔ σε ένα ποσοστό μεταξύ 20-25%.
μίλησα για 25% ταβάνι, τώρα μπορεί να είναι και 22%, γαι δευτερη θέση θα γίνει μαχη

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
κυριακή κοντή γιορτή.
ακριβως κυριακη κοντη γιορτη.με ρισκο πριν εγραψα την πρσωπικη μου...εκτιμηση ψηφου και απο βδομαδα λοιπον η μαλλον απο βραδυ κυριακης με ξημερωματα δευτερας...το πιο πιθανο ειναι 7 κομματα στη βουλη αλλα δεν ειναι σιγουρο για αυτο μην τρεξετε ολοι σαν θυματα να βαλετε τα λεφτα σας στους μπουκ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
λαθος.οι εκλογες αυτες περασαν σε πολυ κοσμο οτι ειναι επιλογη μεταξυ ευρω και δραχμης με οτι συνεπαγεται αυτο.αυτοι που ειναι με την πρωτη επιλογη θα σωσουν τη παρτιδα για τα 2 πρωτα κομματα και ισως για την ελλαδα αν και αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα και δεν ειναι το θεμα μας αυτο αλλα οι εκλογες αυτες καθαυτες.οι βολεψακηδες ξερεις ποια κομματα θα ψηφισουν??συριζα και δημαρ και καμμενο φανατικα!!!ναι καλα διαβασες.οσο παραξενο και αν σου φαινεται οι περισσοτεροι της δεκο εκτος απο τους ποτισμενους με το πρασινο αιμα του πασοκ και το γαλαζιο της νου δου που δεν ειναι και λιγοι...θα πανε στα κομματε αυτα για ευνοητους λογους που τους μαθατε στο προγραμμα του σαμαρα που θα ειναι το κυβερνητικο προγραμμα με καποιες πασοκικες παραλλαγες...
Απολυτα σωστος.
Σε αυτες τις εκλογες, οι βολεψακηδες ψηφιζουν Καμμενο-ΣΥΡΙΖΑ και Κουβελη. Για να μην αλλαξει τιποτα.
Μπραβο σου. Αυτο ειναι ακριβως το διακυβευμα των εκλογων.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν θα μπει καν.
Σε παρηγορει ολο αυτο?
Ρε άλεξ τα πίστευεις αυτά που γράφεις,έχεις φάει τόσο την προπαγάνδα τους ή έχεις τους λόγους σου;;;

Ειλικρινά......

Σίγα μην τολμήσουν να πάνε σε επαναληπτικές,συγκυβέρνηση θα κάνουν οι δυο μεγάλοι....42% τους φτάνει.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Δεν θα μπει καν.
Σε παρηγορει ολο αυτο?
είναί ενα σεναριο που το επαναλαμβάνεις, και το πιστεύεις, ερώτηση αν γίνουν παλι εκλογές βάζουμε σταυρό;  

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

καλα κανεις και κυριακη βραδυ θα δεις αν ειναι ετσι η οχι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μίλησα για 25% ταβάνι, τώρα μπορεί να είναι και 22%, γαι δευτερη θέση θα γίνει μαχη
Η ΝΔ θα αγγιξει το 30, το ΠΑΣΟΚ θα ειναι ανετα πανω απο 20 με αρκετη διαφορα απο το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Καμμενος και ο Κουβελης ισως δεν φτασουν ουτε 5%.
Εγω παντως όποιον ΠΑΣΟΚο ρωταω, μου λεει το ιδιο. "ΠΑΣΟΚ θα ψηφισω, αλλά μην το πεις πουθενα".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom