Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Συμφωνώ, όμως το 99% νομίζει πως αυτό που ζούμε σήμερα είναι η χρεωκοπία ........όταν εξαφανιστούν πάρα πολλά πραγματα που τα θεωρούμε σήμερα δεδομένα ο κόσμος καταλάβει, αλλά θα είναι πολυ αργά. :headbang:

Και εγώ στέκα. Για αυτό πρέπει να βγουν αυτοί που τα έφεραν εδώ. Αυτοί ξέρουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αν μουλαρώσει ο Σαμαράς, ναι θα έχουμε επαναληπτικές, εκτός αν δούμε κανάνα Τσιπρα Καμμένο κλπ, με τον πρώτο πρωθυπουργό, παίζει κι αυτό...
Ο Τσιπρας ειπε οτι αν παρει τη διερευνητικη, θα σχηματισει κυβερνηση και θα παει στη Βουλη να παρει ψηφο εμπιστοσυνης, καλωντας τον κοσμο στο Συνταγμα να πιεσει τους βουλευτες να του δωσουν ψηφο σαν κυβερνηση μειοψηφιας.
Ασόβαρα πραγματα δηλαδη.
Το θλιβερο αυτο σεναριο αποφευγεται, αν ο Σαμαρας σχηματισει κυβερνηση με το ΠΑΣΟΚ με την πρωτη διερευνητικη εντολη.
Αν ομως θελησει να προσπαθησει αυτοδυναμια (βλακεια του κατα τη γνωμη μου) τοτε θα πρεπει να περασει η διερευνητικη και απο τον Τσιπρα και τοτε θα γελασουμε πολυ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ή μήπως πιστεύεις ότι το 2015 θα βγούμε από το μνημόνιο κ θα βαδίσουμε προς την ανάπτυξη όπως λέει ο χοντρός στο διαφημιστικό προεκλογικό σποτάκι;;; :cheesy:
δηλαδη ο μπενυ λεει ψεματα τυπε? :S

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Α γι αυτο περασαν μεχρι τωρα τα μνημονια?
Επειδη η αριστερα δεν ειχε μερικους βουλευτες παραπανω?
Ναι απολυτε γι αυτο . Με 74% αυτοι οι δυο κανουν οτι θελουν , αυτονοητο ειναι. Εσυ περιμενεις το Μεγαλειοτατο βεβαια , τι σου λεω τωρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιαβρί μου μόλις άρχισε το show...δεν τελειώνει...μόλις άρχισε....αυτό δεν έχετε καταλάβει μερικοί που συμφωνείτε ακόμα με πασοκονδούλα. :idiot: :uglystupid:

Το μνημόνιο 1 έφερε το μνημόνιο 2,έρχεται το μνημόνιο 3...4...5...κτλ......

ή μήπως πιστεύεις ότι το 2015 θα βγούμε από το μνημόνιο κ θα βαδίσουμε προς την ανάπτυξη όπως λέει ο χοντρός στο διαφημιστικό προεκλογικό σποτάκι;;; :cheesy:
Ναι.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε εγω πιστευω οτι ειτε 40 ειτε 50% παρουν και οι 2 μαζι θα συνεργαστουν και θα τελειωνει το παραμυθι
μπορει να κολλησουν και κανα κουβελη-ντορα και τελος η δουλεια
το πρωτο ειναι σιγουρο.τα υπολοιπα οχι.κουβελης δεν θελει με τιποτα γιατι μετα εξαφανιστηκαν τα μισα ποσοστα του και ντορα δεν μαπινει βουλη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
To καλύτερο ειναι να τους ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...στις 6 μαιου...γιατι με τοσους ψεκασμους και πλυση εγκεφαλου....δεν το βλεπω να κανουμε τπτ...!Και εαν κανουμε θα ειναι ετσι φτιαγμενα που θα τα εχουμε χασει ΟΛΑ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Ότι θα βγούνε θα βγούνε.... :rolleyes: απλά με 42-45%...πράγμα που τους καθιστά ετοιμόρροπους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
το πρωτο ειναι σιγουρο.τα υπολοιπα οχι.κουβελης δεν θελει με τιποτα γιατι μετα εξαφανιστηκαν τα μισα ποσοστα του και ντορα δεν μαπινει βουλη.
Kαλα να παθουν ο Καρατζαφερης, η Ντορα και ο Μανος.
Αντι να τα βρουν να κατεβουν ολοι μαζι, να πιασουν ανετα ενα 6-7%, κατεβαινουν χωρια και τωρα θα μεινουν και οι τρεις εκτός βουλης.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ότι θα βγούνε θα βγούνε.... :rolleyes: απλά με 42-45%...πράγμα που τους καθιστά ετοιμόρροπους.
Εαν δεν βαλουμε το χερακι μας...ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ????Ελα τωρα δεν θελω προκαταληψεις...!Τι παει να πει οτι θα βγουνε θα βγουνε..?Εαν δεν τους ψιφισουμε δεν θα βγουνε..!Παντως στο ΝΕΤ ειναι 4-5 κομμα....με 65.0000+ ψήφους..!Και όχι 2-2500 κοσμος οπως στην ΤV

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Ο Τσιπρας ειπε οτι αν παρει τη διερευνητικη, θα σχηματισει κυβερνηση και θα παει στη Βουλη να παρει ψηφο εμπιστοσυνης, καλωντας τον κοσμο στο Συνταγμα να πιεσει τους βουλευτες να του δωσουν ψηφο σαν κυβερνηση μειοψηφιας.
Ασόβαρα πραγματα δηλαδη.
Το θλιβερο αυτο σεναριο αποφευγεται, αν ο Σαμαρας σχηματισει κυβερνηση με το ΠΑΣΟΚ με την πρωτη διερευνητικη εντολη.
Αν ομως θελησει να προσπαθησει αυτοδυναμια (βλακεια του κατα τη γνωμη μου) τοτε θα πρεπει να περασει η διερευνητικη και απο τον Τσιπρα και τοτε θα γελασουμε πολυ.
εγώ τον Σαμαρα το κόβω να μην θέλει συγκυβέρνηση, θα το πάει μέχρι τέρμα, ξέρει ότι αν συγκυβερνήσει πάλι, ειδικά με Πασοκ, τελείωσε πολιτικά...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι απολυτε γι αυτο . Με 74% αυτοι οι δυο κανουν οτι θελουν , αυτονοητο ειναι. Εσυ περιμενεις το Μεγαλειοτατο βεβαια , τι σου λεω τωρα

Aμφισβητει το μεγαλειοτατο δικε μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ενώ εσύ που ονειρεύεσαι τον υπαρκτό σοσιαλισμό ακόμη εκεί είσαι. :2funny:
Εγώ δεν ονειρεύομαι κανέναν υπαρκτό σοσιαλισμό.....την μέρα που θα σπάνε πέτρες στα κάτεργα αυτοί που τα κάνανε μπουρδέλο ονειρεύομαι. :birdman:

Και ναι οι μόνοι που δεν θα μασήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο είναι οι κομμουνιστές:

stalin_gulag.jpg
:rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Kαλα να παθουν ο Καρατζαφερης, η Ντορα και ο Μανος.
Αντι να τα βρουν να κατεβουν ολοι μαζι, να πιασουν ανετα ενα 6-7%, κατεβαινουν χωρια και τωρα θα μεινουν και οι τρεις εκτός βουλης.
τυπε σημερα ο καρατζαφερης ελεγε οτι θα βαλει τον στρατο να φτιαξει σπιτια και θα τα μοιρασει στον λαο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom