Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μόνο στα Α330-300 και στα μεταγενέστερα μπορεί να γίνει αυτό.
Άσε που ακόμα και σ'αυτά η ρύθμιση των φλαπς δεν είναι και παιχνιδάκι ώστε να γίνει με οδηγίες.
Δε μπορεί απλός επιβάτης να κατεβάσει το πουλί ακόμα και με τον πιλότο δίπλα.
Τέλος..
κανείς δε λεει ότι μπορεί...
ο κυρ μαπκάλης είπε ότι λόγω ορατότητας είναι καλύτερο το νέο...
κοινώς οι πιλότοι όπως και ο μπάρος στο αυτοκίνητο κοιτάνε διαρκώς απ το παρμπριζ για να μην έχουν καμμιά μετωπική.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: επειδή το ελληνικό ήταν λίγο στριμόκωλο. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοίτα να δείς ποσα χρησιμα και επιστημονικα πράγματα μαθαίνει κανεις στο bourdela απο τον persona που έχει ξετινάξει στο pc το flight simulator, αν και ο μαλεας ακόμα δεν έχει περάσει την πρώτη πίστα... :2funny: :2funny: :2funny:
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancing:

FScrash.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.zfs-forschung.de/garbage/38/384482/1412696.jpg[/img[/URL]]
[/quote]σιγά μην έχεις παίξει σιμουλειτορ ρε παπάρα....

μέχρι το πουλάκι σου και λογκίν στο μπουρδελα.  ;D :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
κοινώς οι πιλότοι όπως και ο μπάρος στο αυτοκίνητο κοιτάνε διαρκώς απ το παρμπριζ για να μην έχουν καμμιά μετωπική.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: επειδή το ελληνικό ήταν λίγο στριμόκωλο. 
τωρα μου τη λες για να καταλαβω  :tickedoff:
σε παω μια οποτε θες, να σε παω γαμιωντας μεχρι να βρεις ευθεια  :birdman:
αν εισαι πισω μου λιγοτερο απο 5 μετρα χανω  :birdman:

Επισκέπτης
πρέπει να έχει και η Σούδα αλλα δεν είμαι σίγουρος.

κάθε αεροδρόμιο έχει τα δικά του στανταρ.
Στην Κάρπαθο ο ''υπολογιστης'' εφτανε το αεροπλανο ως τα 600 πόδια . Αλλά αν η νέφωση ήταν κάτω των 1100ποδιων (που την υπολογιζεις με το ματι) έκλεινε το αεροδρόμιο! Μία φορά είχε πολυ χαμηλη νεφωση λογω ανατολικου ανεμου για περισσοτερο απο μια εβδομαδα και το 72αρι της ολυμπιακης εκάνε 3 κύκλους μέχρι να δει το διάδρομο.

Ἀκριβῶς.

Διὰ νὰ μὴν εἴπωμεν διὰ Κέρκυραν καὶ Χίον, ἀεροδρόμια διὰ ἐμπείρους ἀεροπόρους.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
Ἀκριβῶς.

:think:
εχεις παει καρπαθο μαν  :think:
εγω μια φορα που πηγα νομιζα οτι θα το προσγειωση στη θαλασσα  :zfuck:

Επισκέπτης
κοινώς οι πιλότοι όπως και ο μπάρος στο αυτοκίνητο κοιτάνε διαρκώς απ το παρμπριζ για να μην έχουν καμμιά μετωπική.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: επειδή το ελληνικό ήταν λίγο στριμόκωλο.  

Αὐτὸ ἀκριβῶς πραττουσι κατὰ τὴν διάρκειαν τῆς τελικῆς προσεγγίσεως.

Επισκέπτης

Καλά, άμα ήταν έτσι δε θα προσγειωνόταν πτέ αεροπλάνο στη Σαντορίνη για παράδειγμα που ο διάδρομος σκάει ξαφνικά μπροστά σου μετά το βράχο του Καμαρίου..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τωρα μου τη λες για να καταλαβω  :tickedoff:
σε παω μια οποτε θες, να σε παω γαμιωντας μεχρι να βρεις ευθεια  :birdman:
αν εισαι πισω μου λιγοτερο απο 5 μετρα χανω  :birdman:
όταν εκαμα κόντρες με το μπακάλη στη βούτα ησουν ακόμα σε υγρή κατάσταση.  :uglystupid:

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ναι εκ παραδρομής. αεροδιαδρομος είναι εν πτήσει...

τώρα πώς εσείς μπορείτε να λέτε ένα τον Δυτικό και τον Ανατολικό μόνο ένας έλληνας μπορεί να κάνει τέτοια κυβίστηση.
απο αλλού γίνονταν οι εσωτερικού και αλλού οι εξωτερικού. αρα είχαμε 2.

ένα αεροδρόμιο ήταν με 1 διαδρομο και 2 τερμιναλ!!!Τι μπουρδα είναι αυτο για τις πτήσεις εσωτερικου και εξωτερικού? και απο τα δύο γίνονταν και οι εσωτερικου και οι εξωτερικου. (για την ακρίβεια είχε 2 παραλληλους διαδρομους αλλα η δουλεια γινόταν μόνο απο τον 1 και ο αλλος χρησιμοποιητο ως τροχοδρομος κατα κύριο λογο)

είναι σαν να μου λες οτι το χιθροου είναι 5 αεροδρομια

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
Καλά, άμα ήταν έτσι δε θα προσγειωνόταν πτέ αεροπλάνο στη Σαντορίνη για παράδειγμα που ο διάδρομος σκάει ξαφνικά μπροστά σου μετά το βράχο του Καμαρίου..
οπα αδερφε τα παραλες μια χαρα διαδρομος ειναι στη σαντορινη

όταν εκαμα κόντρες με το μπακάλη στη βούτα ησουν ακόμα σε υγρή κατάσταση.  :uglystupid:
τοπο στα νιατα ρε γερο  :birdman:
και εγω σε δεκα χρονακια δε θα μετραω μια μπροστα σε καποιο καγκουρα αλλα προς το παρων τα γαμαω ολα τα στρακια αν με προκαλεσουν  :birdman:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
σημερα σε τουτο εδω το νημα αποκαλυφθηκε ποιος πραγματικα ειναι ο περσονας!
tom-cruise-top-gun-photograph-c10.jpg

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ἀκριβῶς.

+ρόδος. Στη ρόδο το αεροδρομίο κατασκευαστηκε σε λάθος μέρος. είναι διπλα σε βουνό και έτσι όταν έχει ανατολικο-νοτιοανατολικο ανεμο κλεινει!!(διευθυνση απο 80-120 και ταυτοχρονα πάνω απο 12-13 κνοτς. βέβαια δεν εχει συχνά τετοιο ανεμο, μια φορα στις 40-50 μέρες.

Μία φορά ενα γερμανικο τσαρτερ πηγε να κατεβει με 20 κνοτσ νοτιοανατολικο ανεμο και στα 100 ποδια τον χτυπησε πλευρικα και την τελευταια στιγμη το εσωσε το αεροπλανο και εφυγε αρον αρον για προσγειωση στο ηρακλειο. Αυτα μου τα λεγε ο αερολιμεναρχης που είχα στην καρπαθο που ηταν πανω απο το 30 χρόνια στη δουλεια(δουλεψα ως μετεωρολογος στο αεροδρομιο της καρπαθου).

της χιου ειναι παρα πολυ επικινδυνο γιατι εχει και εκει βουνο αλλα ειναι και μικρος και ο διαδρομος, καπου 1700 το πολυ να ειναι.

Επισκέπτης
+ρόδος. Στη ρόδο το αεροδρομίο κατασκευαστηκε σε λάθος μέρος. είναι διπλα σε βουνό και έτσι όταν έχει ανατολικο-νοτιοανατολικο ανεμο κλεινει!!(διευθυνση απο 80-120 και ταυτοχρονα πάνω απο 12-13 κνοτς. βέβαια δεν εχει συχνά τετοιο ανεμο, μια φορα στις 40-50 μέρες.

Μία φορά ενα γερμανικο τσαρτερ πηγε να κατεβει με 20 κνοτσ νοτιοανατολικο ανεμο και στα 100 ποδια τον χτυπησε πλευρικα και την τελευταια στιγμη το εσωσε το αεροπλανο και εφυγε αρον αρον για προσγειωση στο ηρακλειο. Αυτα μου τα λεγε ο αερολιμεναρχης που είχα στην καρπαθο που ηταν πανω απο το 30 χρόνια στη δουλεια(δουλεψα ως μετεωρολογος στο αεροδρομιο της καρπαθου).

της χιου ειναι παρα πολυ επικινδυνο γιατι εχει και εκει βουνο αλλα ειναι και μικρος και ο διαδρομος, καπου 1700 το πολυ να ειναι.

Καὶ ἰδοῦ τὸ ὑπέρτατον ἐπίτευγμα, ἡ καρκινικὴ προσγείωσις (crabbing). Ἐδῶ μετὰ τὴν γνωστὴν καμπύλην τελικὴν τοῦ Kai Tak!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
περσονα ρεσπεκτ! δωστε προσοχη στο τι γραφει επανω το κράνος! :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ένα αεροδρόμιο ήταν με 1 διαδρομο και 2 τερμιναλ!!!Τι μπουρδα είναι αυτο για τις πτήσεις εσωτερικου και εξωτερικού? και απο τα δύο γίνονταν και οι εσωτερικου και οι εξωτερικου. (για την ακρίβεια είχε 2 παραλληλους διαδρομους αλλα η δουλεια γινόταν μόνο απο τον 1 και ο αλλος χρησιμοποιητο ως τροχοδρομος κατα κύριο λογο)

είναι σαν να μου λες οτι το χιθροου είναι 5 αεροδρομια

εγώ ξέρω ότι όποτε πήγαινα όξω πηγαινα στο ανατολικό και όποτε εσωτερικό στο δυτικό.
εάν έκαναν τσάρτερ αλλου παπα ευαγγέλιο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το λύσαμε κι αυτό....  :grin:

Το πολιτικό αεροδρόμιο είχε δύο τερματικούς σταθμούς (terminal), ο δυτικός για την Ολυμπιακή Αεροπορία και ο ανατολικός για τις διεθνείς πτήσεις. [size=18pt]Ένας επιπλέον τερματικός σταθμός ήταν αυτός της Αμερικανικής Βάσης του Ελληνικού.[/size] Βρισκόταν στην περιοχή του Ελληνικού.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

παντού τ αμερικανια....  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom